Smooth - FrederiksbergAnmeldelser

Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg, Frederiksberg C, DK

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Klinik Smooth. Man føler sig taget imod med stor professionalisme, varme og omsorg fra det øjeblik, man træder ind. Behandlingen blev udført grundigt, trygt... Se mere

Giver Smooth på Frederiksberg fem stjerner uden tvivl! Jeg bliver behandlet af Lea, der udover at være super kompetent, helt naturligt skaber et trygt og rart rum. Jeg er blevet behandlet af hende i... Se mere

Har haft to behandlinger ved Smooth, og indtil videre er jeg såååå tilfreds!! Pigerne er så søde og profesionelle. Man føler sig godt tilpas når man kommer i klinikken. Personligt har jeg været hos... Se mere

Ærligt talt er jeg ikke typen, der skriver anmeldelser på Trustpilot. Men hvis du læser de mange anmeldelser herunder om aflyste tider, vil jeg virkelig anbefale, at du tager dem alvorligt og bo... Se mere

1. Skønhedssalon
  2. Ansigtsbehandling
  3. Helse- og skønhedsbutik
  4. Specialiseret klinik

Om Smooth - Frederiksberg

Lev dit bedste liv – et SMOOTH liv! SMOOTH er din vej til et nemt liv fyldt med selvtillid.

Promo Image

SMOOTH er Danmarks bedste løsning på permanent hårfjerning. Bliv fri for uønsket hår, røde knopper og indgroede hår og få selvtilliden til at stråle som dit bedste selv! Og hvis du er bange for at permanent hårfjerning ikke virker på dig, så er du nu sikret med vores 100% tilfredshedsgaranti.

SMOOTH er skabt af Selima – en helt almindelig kvinde, med et helt almindeligt problem, som hun ønskede at hjælpe andre kvinder med. Det gør hun nu med hele 4 klinikker i Danmark, hvor vi arbejder med den mest innovative teknologi på markedet, som virker på alle hud- og hårtyper, og til en pris, hvor alle kan være med! Hos SMOOTH er vi ca. 30% billigere end andre klinikker, og nu kan du endda blive hårfri for kun 499 kr. om måneden med vores afbetalingsløsning, hvor du får et lån helt gratis, uden renter og gebyrer.

Hos SMOOTH er vi specialister i hårfjerning med laser og glat hud, og vi går ikke på kompromis med kvalitet. Vi har en you do you-attitude og vægter ærlighed højt i vores kommunikation.

Bliv en SMOOTH BABE og få mange eksklusive fordele. Med vores nye medlemsklub kan du optjene point og få rabat, få cashback ved henvisning af en ven, modtage invitation til eksklusive events og meget mere!

SMOOTH er meget mere end permanent hårfjerning – det er et community. Bliv en del af klubben og følg med på Instagram og TikTok.

• Rathsacksvej 1, 1862, Frederiksberg, Frederiksberg C, Danmark

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Det tager typisk over 1 måned at svare

157 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Altid en god oplevelse hos Tamara❤️ Fuld…

Altid en god oplevelse hos Tamara❤️ Fuld af god energi og det går altid så hurtigt. Virkelig min yndlings✨

5. juli 2023

Hej Viktoria,

Så skønt at du altid har en skøn oplevelse hos Tamara, med god energi og fart på 🧡

Godt og trygt

God, tryg behandling.
Er især glad for mine behandlinger hos søde Lidia og Tamara på klinikken på Frederiksberg 🩷

4. juli 2023

Hej Helena,

Det er så dejligt at høre at du føler dig tryg til dine behandlinger, vi er også helt vilde med Lidia og Tamara 😍

Vi ser frem til at se dig i klinikken igen!

Liva & Team SMOOTH

Jeg er igang med et laserforløb hos…

Jeg er igang med et laserforløb hos Smooth og har i den forbindelse haft fornøjelsen af flere af de søde piger på klinikken på Frederiksberg, men når man først har mødt og oplevet Tamara, er der no going back! Tamara er simpelthen den dygtigste, sødeste og mest behagelige kvinde og behandler. Så sent som ved min seneste behandling takkede jeg Tamara for at være så grundig og for at få mig til at føle mig tilpas uden så meget tøj på☺️ jeg kommer bestemt til at savne Tamara når mine behandlinger er færdige! Thank you Tamara, you’re the best 🫶🏻

4. juli 2023

Hej Linnea,

Vi er så glade for at du også er helt vild med skønne Tamara på Frederiksberg! Det er skønt at høre om dine oplevelser, og at du altid føler dig godt tilpas i klinikken under behandlingen 🥰

Liva & Team SMOOTH

Igen fantastisk behandling 🤩 Helt…

Igen fantastisk behandling 🤩 Helt naturligt uanset hvor mam skal behandles. Tamara og hendes fantastiske humør gør det hyggeligt

6. juni 2023

Hej Annette,

Tusind tak for din søde anmeldelse, og hvor skønt at du er glad for Tamara og hendes skønne humør 😍

Liva & Team SMOOTH

Har nu fået 13 behandlinger på…

Har nu fået 13 behandlinger på områderne; hele ben armhuler og Brazilian og jeg er stadig nødt til at barbere mig 2 gange om ugen for at være glat…

Jeg er mørkhåret og fik til konsultationer at vide at jeg derfor blot kunne regne med omkring 5-7 behandlinger.

Er stadig behåret og nu bare endnu fattigere, øv. Det var mange penge, at kaste ud af vinduet.

Men personalet er virkelige søde og imødekommende!🫶🏼

6. juni 2023

Hej Emilie,

Tak for din anmeldelse!

Det glæder os at du har været i gode hænder og har haft en god oplevelse hos os på trods af dårlige resultater. Jeg kan se at du havde din sidste behandling hos os tilbage i Juni 2022, og kan se i din journal at du oplevede en mindre reduktion af hår 🧡

Desværre er det således at ca. 5% af personer desværre ikke oplever effekt ved behandling af permanent behandling. Nogle gange kan det også skyldes en hormonfase man er i - Ydermere kan jeg se at du har fået 2 gratis behandlinger som kompensation for manglende resultater.

Vil vil meget gerne høre fra dig og drøfte dit tidligere forløb og evt et nyt forløb da der er gået 1 år og det kan være at du hormonelt bedre kan tage imod behandlingen - Send os endelig en e-mail på kontakt@smooth.dk 🥰

Vi ser frem til at høre fra dig!

Liva & Team SMOOTH

Venlig og professionel behandling som…

Venlig og professionel behandling som altid. Og virkelig synlige fremskridt i behandlingen!

31. maj 2023

Hej Anne-Sofie,

Skønt at du er glad for vores søde behandlere, og ser synlige fremskridt i dit forløb!

Vi glæder os til at følge med i dine resultater 🧡

God vejledning

Fik en rigtig god vejledning ved min sidste behandling i forhold til sol og hårfjerning i ansigtet. Er meget tilfreds med at gå hos Smooth 👍☀️

30. maj 2023

Hej Camilla,

Vi er glade for at høre at du er blevet vejledt godt omkring dit forløb op til sommeren 😍

Liva & Team SMOOTH

Jeg vil aldrig anbefale dem igen

Jeg vil aldrig anbefale dem igen. Jeg har fået 6 behandlinger ryg, lænd, mave og fuld arme. Det startet så fint nok. Indtil jeg blev ved med at få skiftet behandler, og til sidst henvist til en anden klinik i lyngby. Rimelig useriøst. Og hver behandler har deres måde at behandle på. Det har så givet mig en forfærdeligt resultat, og det fik jeg os sagt sidst jeg var der, blev mødt en af kvinde som virket som om hun havde svar på alt. Det virker mere som om hun var indstillet til at gøre samtalerne meget korte og ikke give kunden ret . For mig virker det som om at smooth har for travlt med at vokse i butikker fremfor tilfredse kunder.

15. maj 2023

Hej Arbin,

Jeg er utroligt ked af at høre om din oplevelse, og at du føler du er blevet skiftet rundt imellem forskellige behandlere fra gang til gang - Vi forsøger altid hurtigst muligt at ombooke vores kunder, hvis der skulle opstå noget og dette kan eventuelt være grund til skiftende behandler 🧡

Da vi selvfølgelig ønsker glade og tilfredse kunder, hører vi altid om en af vores andre klinikker er en mulighed - Så vi får rykket tiden til den hurtigst mulige!

Jeg håber du kunne tænke dig at tage kontakt til os via e-mail: Kontakt@smooth.dk så vi i fællesskab kan finde på en løsning 🥰

Har fået 2 laserbehandlinger indtil

Har fået 2 laserbehandlinger indtil videre, og kan allerede se en kæmpe forskel! 5 Stjerner herfra og for god behandling.

11. maj 2023

Hej Simone,

Hvor er det bare skønt at høre at du allerede nu kan se resultater - Vi glæder os til at følge dit forløb 🥰

Hej Camille,

Hvor dejligt at du har følt dig i trygge hænder, og har oplevet professionel service 🥰

Kan kun anbefales

Fik en god konsultation med sygeplejeskolen, som også udførte mine behandling. Super sød og dygtig, kan kun anbefaldes

16. april 2023

Hej Trine,

Hvor er det dejligt at høre at du havde en god oplevelse til din konsultation og første behandling 🧡

Tak for anbefalingen! 🥰

Super sød laser-girl

Søde medarbejdere og god behandling. Kan anbefales.

10. april 2023

Hej Clara,

Tak for din søde anbefaling, vi er glade for at høre at du havde en god behandling 🥰

Dejligt sted

Dejligt sted, gode og dygtige behandlere, mindre virksomhed så priserne er meget overkommelige. Jeg får lavet laser hårfjerning, og har allerede efter første behandling oplevet kæmpe resultater. Virkelig den bedste beslutning at starte hos Smooth, når man sammenligner med andre steder ift pris og antal behandlinger. Stor ros herfra

2. april 2023

Hej Daniella,

Vi er så glade for at høre at du allerede efter første behandling, har opnået flotte resultater! 🧡

Tusind tak for dine søde ord, og anbefaling 🥰

Liva & Team SMOOTH

Så glad for mit forløb hos Sisse i…

Så glad for mit forløb hos Sisse i klinikken på Frb. Ser tydelig forskel allerede efter 1-2 gange. Sisse er sød og imødekommende og gør det til en rar “ikke-akavet” oplevelse.

11. marts 2023

Hej Tanita,

Hvor er det bare skønt at høre at du har været glad for dit forløb, og vores søde behandler Sisse er med til at gøre din oplevelse hos os god 🥰

Så dejligt at du allerede ser en tydelig forskel, vi glæder os til at følge med i dit forløb fremover! 🧡

Liva & Team SMOOTH

Fik en super behandling af Sol

Fik en super behandling af Sol, som er både grundig og professionel. Desuden har jeg allerede set resultater fra første gang, så jeg er ret begejstret. Jeg har også været på østerbro og havde en ligeså god oplevelse!

2. marts 2023

Hej Majken

Hvor er det bare skønt at høre, at du har haft en dejlig oplevelse hos os og har set resultater allerede 😍

Det er skønt at høre, at du synes, at Sol er grundig og professionel. Vi er også ret vilde med hende 🥰

Ønsker dig en dejlig weekend 🧡

Cecilie & Team SMOOTH

Kæmpe Smooth fan!

Jeg er så glad for jeg har valgt Smooth, jeg kan allerede se en forskel efter kun 2 behandlinger! Og min behandler Sol-Ana er mega sød, hun får en til at slappe helt af og hun sørger for at man får en rigtig god behandling og føler sig i gode hænder! Kæmpe anbefaling til både Smooth og Sol-Ana 🧡

28. februar 2023

Hej Mette,

Hvor er vi bare glade for at høre, at du allerede efter 2 behandlinger kan se en forskel! 🧡

Det er så dejligt at du er glad for Sol-Ana, og at hun får dig til at slappe af og føle dig i gode hænder - Tak for anbefalingen 🥰

Liva & Team SMOOTH

Haft første behandling af lacer hår…

Haft første behandling af lacer hår fjernelse, og det var en god oplevelse :) ser frem til de næste behandlinger

12. februar 2023

Hej Søs,

Tak for din skønne anmeldelse 🧡

Vi er super glade for at høre at din første behandling har været en succes, og at du glæder dig til at fortsætte dit forløb 🥰

Du må have en dejlig dag!

Liva & Team SMOOTH

Jeg er halvvejs med min hårfjernings…

Jeg er halvvejs med min hårfjernings behandling og jeg kan ikke forstå hvorfor jeg ikke har gjort det noget før!! Jeg sparer så meget tid - behøves ikke at shave hver gang jeg er i bad og mine hår er så meget finere. Det kan være lidt grænseoverskridende at få fjernet hår men min søde behandler er så god til at få mig til at føle mig tryg.
Kæmpe anbefaling herfra!

16. januar 2023

Hej Sonja,

Tak for din søde anmeldelse og anbefaling!

Hvor er er det bare skønt at høre at det går godt med dine behandlinger allerede halvvejs igennem forløbet 🧡

Vi er virkelig glade for at høre at du føler dig tilpas hos din behandler, og at hun gør det til en god og tryg oplevelse at få behandling 🥰

Du må have en skøn dag!

Fantastisk personale

Fint sted, sødeste personale og virkelig gode til at skræddersy den bedste løsning til en.

9. februar 2023

Hej Rikke,

Hvor er det dejligt at høre at du er glad for vores søde behandlere og at de har været gode til at hjælpe med at skræddersy den bedste løsning til netop dig 🧡

Tak for anmeldelsen, vi glæder os til at følge med i dit forløb! 🥰