Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Klinik Smooth. Man føler sig taget imod med stor professionalisme, varme og omsorg fra det øjeblik, man træder ind. Behandlingen blev udført grundigt, trygt... Se mere
Lokation
Skift lokationRathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg, Frederiksberg C, DK
Giver Smooth på Frederiksberg fem stjerner uden tvivl! Jeg bliver behandlet af Lea, der udover at være super kompetent, helt naturligt skaber et trygt og rart rum. Jeg er blevet behandlet af hende i... Se mere
Har haft to behandlinger ved Smooth, og indtil videre er jeg såååå tilfreds!! Pigerne er så søde og profesionelle. Man føler sig godt tilpas når man kommer i klinikken. Personligt har jeg været hos... Se mere
Ærligt talt er jeg ikke typen, der skriver anmeldelser på Trustpilot. Men hvis du læser de mange anmeldelser herunder om aflyste tider, vil jeg virkelig anbefale, at du tager dem alvorligt og bo... Se mere
Om Smooth - Frederiksberg
Lev dit bedste liv – et SMOOTH liv! SMOOTH er din vej til et nemt liv fyldt med selvtillid.

SMOOTH er Danmarks bedste løsning på permanent hårfjerning. Bliv fri for uønsket hår, røde knopper og indgroede hår og få selvtilliden til at stråle som dit bedste selv! Og hvis du er bange for at permanent hårfjerning ikke virker på dig, så er du nu sikret med vores 100% tilfredshedsgaranti.
SMOOTH er skabt af Selima – en helt almindelig kvinde, med et helt almindeligt problem, som hun ønskede at hjælpe andre kvinder med. Det gør hun nu med hele 4 klinikker i Danmark, hvor vi arbejder med den mest innovative teknologi på markedet, som virker på alle hud- og hårtyper, og til en pris, hvor alle kan være med! Hos SMOOTH er vi ca. 30% billigere end andre klinikker, og nu kan du endda blive hårfri for kun 499 kr. om måneden med vores afbetalingsløsning, hvor du får et lån helt gratis, uden renter og gebyrer.

Hos SMOOTH er vi specialister i hårfjerning med laser og glat hud, og vi går ikke på kompromis med kvalitet. Vi har en you do you-attitude og vægter ærlighed højt i vores kommunikation.
Bliv en SMOOTH BABE og få mange eksklusive fordele. Med vores nye medlemsklub kan du optjene point og få rabat, få cashback ved henvisning af en ven, modtage invitation til eksklusive events og meget mere!
SMOOTH er meget mere end permanent hårfjerning – det er et community. Bliv en del af klubben og følg med på Instagram og TikTok.

Rathsacksvej 1, 1862, Frederiksberg, Frederiksberg C, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Det tager typisk over 1 måned at svare
Første besøg hos Smooth
Jeg startede i dag mit første laser forløb og jeg kunne ikke være gladere. Jeg havde den bedste oplevelse med Silke, der tog sig tid til at sætte mig grundigt ind i behandlingsmetoden samt afkræfte nogle af de myter man før er blevet fortalt. Hun var også bare super behagelig at være i selskab med og det var på intet tidspunkt akavet. Alt i alt den bedste oplevelse.

Fornøjelse
Jeg har indtil videre haft fornøjelsen af at gennemgå to behandlinger hos Silke, og jeg er mere end tilfreds. Hun udviser en dygtighed i sit arbejde, og hendes humør og imødekommenhed gør hele oplevelsen behagelig. Hendes professionalisme og personlige engagement har gjort mig tryg under behandlingerne.
Jeg kan varmt anbefale Silke for hendes fremragende arbejde og den positive atmosfære, hun skaber.
En stor anbefaling herfra! <3

En god oplevelse
Tamara er så sød og glad, og man føler sig tryg under hendes behandlinger. Har ikke fortrudt at jeg gik i gang med hårfjerning hos Smooth. Har fået meget færre hår.

Besvarelse fra Smooth - Frederiksberg
Elsker at komme til mine behandlinger
Elsker at komme til mine behandlinger! Tamara skal have samtlige stjerner da hun både er ærlig, ægte og skøn! Jeg er meget tryg og har fået god vejledning i mit forløb.

Besvarelse fra Smooth - Frederiksberg
Jeg fik en god og kompetent behandling…
Jeg fik en god og kompetent behandling hos Lidia. Hun er både sød, smilende og god til at samtale og fik mig som kunde til at slappe af og hygge mig❤️

Virkelig dejlig oplevelse hos Smooth
Virkelig dejlig oplevelse hos Smooth. Fantastisk personale og service. Man bliver mødt med smil og en dejlig personlig betjening, både af receptionen, men også af selve sygeplejerske. Selve behandling er også en rar oplevelse, da de hele tiden sikre sig at behandling er tilpasset til ens “smerte-grænse” men det er overhovedet ikke slemt, så virkelig god oplevelse som jeg varmt kan anbefale hvis du, ligesom jeg, ønsker at fjerne hår med laser.

Gode resultater:))
Efter 3 behandlinger ser jeg allerede flotte resultater - og jeg er meget spændt på resultatet efter 4. behandling. Jeg har været hos Lidia 2 gange, og begge gange har føltes meget tryg og hyggelig. Hun kan varmt anbefales🥰

Besvarelse fra Smooth - Frederiksberg
Tilfredshedsgarantien virker, men det gjorde laserbehandlingerne desværre ikke.
Jeg startede op på et forløb hos Smooth i marts 2023.
Jeg har ret mørke hår på størstedelen af mine valgte områder med undtagelse af benene og fik derfor at vide, at jeg var en god kandidat, men at jeg kunne forvente lidt flere behandlinger på benene.
Jeg har fulgt alle råd til punkt og prikke, og har uploaded de billeder, som man skal ift. tilfredshedsgarantien.
Jeg oplevede at nogle behandlere forsøgte at få mig til at fortælle, at jeg havde set fremskridt på trods af, at jeg ikke så noget overhovedet (dette blev der dog på den 4. og min sidste behandling virkelig understreget endnu en gang, at der IKKE havde været noget af).
Jeg bookede derfor en konsultation og kunne sammen med jeres sygeplejerske konstatere, at der intet var sket, og at jeg ville blive sendt videre til kundeservice ift. tilfredshedsgarantien.
Kundeservice var ikke super hurtige, men jeg har nu i dag modtaget mine penge fra hele forløbet.
5 stjerner for tilfredshedsgarantien (som også var et klart trækplaster for, at jeg turde at kaste mig ud i et så dyrt projekt).
Jeg kan sagtens anbefale Smooth, hvis man synes at det er mange penge, og man gerne vil have muligheden for at kunne få dem retur, hvis man ingen effekt overhovedet ser.
Overordnet så afspejler mine tre stjerner mit helhedsindtryk.
Super søde behandlere og fine forhold - men det er svært at få en tid, og jeg har oplevet at møde op til en anden behandler end jeg havde booket (det er ikke så god stil, når man skal igennem nogle lidt intime områder). Derudover så synes jeg, at de godt må være lidt bedre til at lytte til kundernes oplevelse af resultaterne. Måske er de bare ivrige for at vi er glade og tilfredse, men det kan godt være lidt svært at sige fra og fortælle om sin oplevelse, hvis der ikke er forståelse - og i sidste ende så er det de skriver i journalen jo ret vigtigt for at man kan gøre brug af tilfredshedsgarantien.
I virkeligheden er jeg super ærgerlig over at det ikke virkede for mig - men jeg er glad for at jeg gav det et skud hos Smooth. :)

Besvarelse fra Smooth - Frederiksberg
God service - sød ekspedient!
Behagelige og rolige rammer.
Kan allerede se resultater efter 1. Gang!

Besvarelse fra Smooth - Frederiksberg
Går altid derfra med et smil på læben
Går altid derfra med et smil på læben. Dygtige og søde ansatte, og resultaterne er gode.

Besvarelse fra Smooth - Frederiksberg
Fantastisk og professionelt laserforløb på Frb.
Jeg er i gang med et laserforløb hos Smooth, hvilket jeg er super tilfreds med indtil videre. Jeg går hos Cecilie Nielsen, på Frederiksberg. Cecilie er virkelig dygtigt og meget grundig i hendes arbejde. Hun er altid meget smilende og virkelig rar, at være hos! Kan klart anbefale, at få et forløb hos hende!

Besvarelse fra Smooth - Frederiksberg
Jeg har simpelthen haft sådan en god…
Jeg har simpelthen haft sådan en god oplevelse hos Smooth. Så fine omgivelser og min søde behandler Cecilie er bare så dygtig og altid glad og imødekommende. Kæmpe anbefaling :)

Professionel og behagelig oplevelse
Jeg har hos Smooth fået et laserforløb, med Cecilie Nielsen som min behandler. Cecilie er enormt dygtig og serviceminded - og altid sød og smilende. Resultatet er fantastisk! Kan klart anbefales.

Kæmpe anbefaling af Tamara fra SMOOTH Frederiksberg
Jeg har været hos SMOOTH Frederiksberg fem-seks gange efterhånden og har kun haft gode oplevelser. Tamara er imødekommende, behagelig og altid i godt humør! Kæmpe anbefaling <3333

Tamara er virkelig professionel
Tamara er virkelig professionel, rar og serviceminded. Hun tager sig god tid i de behandling jeg får og spørger altid ind til hvordan jeg oplever laserbehandling. Jeg kan varmt anbefale at booke en tid hos Tamara.

Klar anbefaling!
Klar anbefaling!
Jeg har været i forløb hos smooth i omkring et år, og det har været en super oplevelse. Smooth har helt klart virket for mig, med hjælp fra et kompetancerigt team der tager hånd om én, og sørger for de bedste resultater. De er alle imødekommende og fortæller hvad de gør løbende. Jeg er super glad for, at jeg valgte smooth!:)