Var inde i den fysiske butik i Brønderslev, da jeg var løbet tør for væske. Manglende enthusiasme hos pigen bag disken, det virkede som om hun helst ville være andensteds. Jeg spurgte til en type mi... Se mere
Jeg havde aldrig benyttet Smokey før, så jeg var lidt skeptisk især da deres hjemmeside virker sådan lidt halv bagt. Men til min glædelige overraskelse var priserne billige og leveringen var afsted al... Se mere
Har handlet en del gange i jeres webshop, og har altid været super tilfreds med jeres produkter. Er lige kommet hjem efter en weekend tur i Odense, hvor jeg besøgte jeres butik på Skibhusvej. Samme... Se mere
Jeg har tre GLS pakker til afhentning i Smokey Sønderborg i dag, pakker jeg absolut skal bruge i dag. Da jeg ved butikkens åbning ankommer, hænger der i døren et stykke papir med en flabet smiley, sam... Se mere
Smokey er Danmarks førende e-cigaret forhandler/side. Siden har tre overordnede formål: E-cigaretter og tilbehør handel i fysiske forretninger fordelt i Danmark. E-cigaretter og tilbehør webshop med salg. Fællesskab / community med artikler, guides, og forum. Vi startede salg af e-cigaretter på fysisk lokation tilbage i 2010. Året efter åbnede vi webshoppen smokey.dk. Sidan da, har vi åbnet butikker i Frederikshavn, Hjørring, Aalborg, Aabenraa, Sønderborg, Odense. Smokey bliver drevet i Danmark og er 100% ejet af virksomheden Smokey Dk Aps (CVR: 35253807). Smokey er et varemærke tilhørende Smokey Dk Aps.
Bredgade 1, 9700, Brønderslev, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Fik min varer 2 dage efter bestilling...alt i skønneste orden :)
Nu har jeg handlet en del gange hos Smokey - både på nettet og i deres fysiske forretninger og der har aldrig været nogle problemer. Man får hjælp, hvis man har brug for det, og produkterne er altid i super kvalitet.
Varerne kom næste dag m. post om aftenen. jeg handler hos jer igen, det er helt sikkert
Når jeg kommer i butikken er der altid smil på og de er meget hjælpesom, deres hjemmeside er også super, nem og overskuelig 😃😃😃😃😃
Jeg fik god service, og hurtigt svar på en forespørgsel.
Ville gerne kunne vælge hvilket posthus min pakke skal sendes til.
Det er 5 dage siden jeg har bestilt uden at modtage mine varer. Tracker jeg min pakke står der at den stadig ligger hos jer.
Ny pakke er modtaget og tak for det👍

Besvarelse fra Smokey
Nemt at finde rundt på hjemmeside. Rigtige gode priser. Har det man skal bruge. Og super hurtig levering. Dag til dag. Stedet hvor jeg gerne handler igen.
E-juice virker meget tynd i det og smagen er heller ikke så gennemtrængende, som andre lignende produkter. Men fin service og hurtig levering.
Klik klik, tast tast. Betal. Bekræftet. Pakket. Afsendt. Modtaget dagen efter. Job well done
De gange jeg har bestilt varer har jeg altid haft dem dagen efter. Det er hvad jeg kalder god betjening. Tak for det.
Fantastisk service og priser..
Varmeste anbefaling herfra.
Min oprindelige oplevelse var egentlig utrolig dårlig - Men jeg må nu erkende, at jeg faktisk selv havde en del af ansvaret herfor.
Jeg fik rigtig hurtigt tilsendt min ordre, desværre var der en fejl på det tilsendte batteri (regulerings knapperne virkede ikke). Jeg skrev derfor til deres kundeservice via deres hjemmeside, og undrede mig en del over jeg aldrig fik svar. Det viste sig så, at samtlige mails de havde sendt mig, var havnet i mit spam-filter (hvilket jeg ikke havde tjekket). Men da vi først fik styr på kommunikationen, ja så var servicen langt over det man kan forvente!! Det endte nemlig med, at søde Pia kørte hele vejen hjem til mig privat, og byttede det defekte batteri - det synes jeg virkelig er overordentlig god stil og service! 👍🏼👍🏼👍🏼 De varmeste anbefalinger herfra, og jeg handler der helt sikkert igen! 👌🏼😄

Besvarelse fra Smokey
Ville have købt en Wismec RX200 som er adverteret til 392,64,- men når den er lagt i kurven stiger prisen til 409,-
Det er en ommer
Og som respons til svar: Jeg lagde en Wismec RX200 i indkøbskurven, og gik derefter direkte til indkøbskurv og betaling, men der var prisen ændret til 409,-

Besvarelse fra Smokey
Handler klart der igen :-)
Da jeg fik min vare mangler der en del af varen