FOR ANDEN GANG HAR SVINENE GÅET IND PÅ MIN KONTO SELVOM JEG IKKE HAR NOGET MED DET SKOD FIRMA AT GØRE INGEN AF DEM HAR NOSSER NOK TIL AT SKRIVE TILBAGE SÅ PAS PÅ OG HOLD JER LANGT VÆK DET STINKER SOM... Se mere
Bedste webpris på det pågældende sæt pærer. Bestilte, modtog ordrebekræftelse, og varen kom dagen efter! Ville have været en 5 stjernet oplevelse hvis jeg eks. havde modtaget en mail da varen blev... Se mere
Man skal vide at leveringstiden er lidt lang hvis man vælger at købe her men da de på ingen måde skjuler dette, tværtimod bliver dette oplyst på deres hjemmeside så er købsoplevelsen helt i top. Billi... Se mere
på arbejdet bliver jeg kaldt DIODE CLAUS og var enelig igang med og bestille diverse pære til mig selv. men det blev så til meget mere da 4-5 kollegaer kom og sagde de også vil have noget med Igen... Se mere
Om SMD.dk
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Mangler du belysning til hjemmet, haven, bilen eller et helt 4. sted? Ja, så er SMD.dk stedet. Vi sælger lamper, lyskilder og diverse el-artikler og det gør vi altid til konkurrencedygtige priser.
Vores lyskilder er i langt de fleste tilfælde i den helt fine ende af energiklasse-skalaen, derfor er der ekstra sund fornuft i at vælge produkter hos os.
For at det ikke skal være løgn. Så har vi faktisk også selv udviklet belysning til flere større projekter. Altsammen fra start til færdigt produkt.
Sdr. Boulevard 60, st. th., 5000, Odense C
- 51900068
- info@smd.dk
- smd.dk
Rigtig god service og hurtig levering
Hurtig respons på mail om afklaring af produkter, og levering lige så hurtigt som det kan lade sig gøre. Bestemt anbefalelsesværdigt.
Super
Gode produkter, super priser og hurtig levering... kommer helt sikkert igen
Lang holdbarhed - og gode priser!
Vi har købt pærer til privat og butik, for ca. 3 år siden - og vi har stadig ikke skiftet en eneste af dem ud. Vi er super tilfreds, rigtig gode priser og hurtig levering!
Gode produkter til en konkurrencedygtig pris!
Super service og hurtig levering - kan varmt anbefale SMD.dk
Fantastisk kundeservice og billige priser
Jeg kan klart anbefale SMD til andre. Priserne er billige. Udvalget er perfekt. Men det største plus er helt klart kundeservicen. Både før, under og efter handlen er der mulighed for at blive vejledt og guidet for at få det optimale ud af produkterne.
Bedste kundeservice jeg har oplevet
Dejlig kundeservice og hurtig levering. De gør alt for at gør en tilfreds.
super prudukt
De hjælper med at finde den løsning det passer til dig.
Og super god service
Jeg kommer til at bruge dem igen
stor besparelse, super service og hurtig levering
Har sparet ca. 1200 kr. i strøm hvert af de sidste 2 år efter jeg skiftede fra lavenergi pære til SMD´s Led pære.
Skarp pris - hurtig levering
Jeg fandt gode priser, og fik en hurtig levering. Så er der vist ikke mere at sige om den sag :-)
Super oplevelse.
Ville have været en 5 stjernet oplevelse hvis jeg eks. havde modtaget en mail da varen blev sendt, især grundet det at der står 1-3 dages leveringstid på lagervarer.
Kan absolut anbefales, og ikke sidste gang jeg handler her.
God service & hurtig levering
Havde et par spørgsmål, så jeg sendte en mail en aften.
Om formiddagen, den efterfølgende dag var der svar. Rigtig brugbart information, og fik besvaret mit spørgsmål fuldt ud. De virkede også meget flinke.
Jeg bestilte så pærer til min bil en weekend, og fik mail Mandag, at de var sendt.
Tirsdag formiddag kunne jeg hente dem på posthuset. ( Jeg havde ikke betalt for omdeling )
Klart et sted jeg ville handle igen, hvis de har hvad jeg skal bruge i fremtiden.
Lækker hjemmeside 5*
på arbejdet bliver jeg kaldt DIODE CLAUS og var enelig igang med og bestille diverse pære til mig selv. men det blev så til meget mere da 4-5 kollegaer kom og sagde de også vil have noget med Igen ;).
siden har et kanon udvalg af diverse pære/lamper.
prisen kan man heller ikke klage over da jeg ikke kan finde det billiger andre steder...
5 stjerner dejlig side og brugervenlig...
Kanon kundeservice & bestilling sendes hurtigt
Bestilte MTEC pære samt SMD positionspære med hurtig levering. Havde dog ikke set, at positionspærene blev sendt enkeltvis, dog fik jeg den sidste pære, uden porto beregning. Super venlige og kan varmt anbefales, herfra :-)
intet at sige..
købte nogle SMD pære til min bil, og fik præcis det som jeg skulle og de kom hurtigt..:D så intet af sige..
Fantastisk service
Bestilte mine varer og dagen efter var de klar til afhentning ( det er valgfrit om man selv vil afhente eller få dem sendt. Endnu en god ting.) Så:
Fantastiske priser.
Fantastisk service = godt firma