FOR ANDEN GANG HAR SVINENE GÅET IND PÅ MIN KONTO SELVOM JEG IKKE HAR NOGET MED DET SKOD FIRMA AT GØRE INGEN AF DEM HAR NOSSER NOK TIL AT SKRIVE TILBAGE SÅ PAS PÅ OG HOLD JER LANGT VÆK DET STINKER SOM... Se mere
Bedste webpris på det pågældende sæt pærer. Bestilte, modtog ordrebekræftelse, og varen kom dagen efter! Ville have været en 5 stjernet oplevelse hvis jeg eks. havde modtaget en mail da varen blev... Se mere
Man skal vide at leveringstiden er lidt lang hvis man vælger at købe her men da de på ingen måde skjuler dette, tværtimod bliver dette oplyst på deres hjemmeside så er købsoplevelsen helt i top. Billi... Se mere
på arbejdet bliver jeg kaldt DIODE CLAUS og var enelig igang med og bestille diverse pære til mig selv. men det blev så til meget mere da 4-5 kollegaer kom og sagde de også vil have noget med Igen... Se mere
Om SMD.dk
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Mangler du belysning til hjemmet, haven, bilen eller et helt 4. sted? Ja, så er SMD.dk stedet. Vi sælger lamper, lyskilder og diverse el-artikler og det gør vi altid til konkurrencedygtige priser.
Vores lyskilder er i langt de fleste tilfælde i den helt fine ende af energiklasse-skalaen, derfor er der ekstra sund fornuft i at vælge produkter hos os.
For at det ikke skal være løgn. Så har vi faktisk også selv udviklet belysning til flere større projekter. Altsammen fra start til færdigt produkt.
Sdr. Boulevard 60, st. th., 5000, Odense C
- 51900068
- info@smd.dk
- smd.dk
Levering
Jeg havde brug for levering af flere specielle produkter, men dette var intet problem for SMD.dk...
Alt blev leveret til tiden, så intet at klage over.
Ingen klager
God behandling.
Bort set fra når de ikke har varerne på lageret.
Det har til trods for fejl i lamper været en super service de er ærlig og troværdige i deres kamp for at få løst reklamationen til fuld tilfredshed for kunden. Super service hele vejen.
Jeg kan trygt anbefale at handle i hos SMD.DK.

Besvarelse fra SMD.dk
Venter stadig på min vare
Bestilte for en uge siden og har stadig ikke modtaget min vare. Derfor lidt svært at bedømme. ..

Super oplevelse
Jeg havde bestilt 2 sæt pærer til min bil. Da jeg åbnede pakken var det ene par af en forkert type. Jeg kontaktede SMD og de sendte straks et sæt af den rigtige type. Og jeg skulle ikke engang bøvle med at sende den forkerte retur.

meget tilfreds
Jeg skulle bruge LED pære med 100W. hvilket man ikke bare finder i et supermarked. Så fandt jeg dem på SMD.dk Det gik hurtigt og nemt.
Jeg vil helt sikkert bruge dem igen.
Hurtig levering og god oversigt
Jeg fandt let og hurtigt de produkter jeg skulle bruge og fik dem leveret lynhurtigt

Fin service
Hurtig levering, selv om to pærer typer var forkerte, kom de korrekte dagen efter, rigtig godt.

Besvarelse fra SMD.dk
god pris og hurtig levering
Fornuftige priser på bilpærer og hurtig afsending samt realistiske priser på forsendelsen.