FOR ANDEN GANG HAR SVINENE GÅET IND PÅ MIN KONTO SELVOM JEG IKKE HAR NOGET MED DET SKOD FIRMA AT GØRE INGEN AF DEM HAR NOSSER NOK TIL AT SKRIVE TILBAGE SÅ PAS PÅ OG HOLD JER LANGT VÆK DET STINKER SOM... Se mere

Bedste webpris på det pågældende sæt pærer. Bestilte, modtog ordrebekræftelse, og varen kom dagen efter! Ville have været en 5 stjernet oplevelse hvis jeg eks. havde modtaget en mail da varen blev... Se mere

Man skal vide at leveringstiden er lidt lang hvis man vælger at købe her men da de på ingen måde skjuler dette, tværtimod bliver dette oplyst på deres hjemmeside så er købsoplevelsen helt i top. Billi... Se mere

på arbejdet bliver jeg kaldt DIODE CLAUS og var enelig igang med og bestille diverse pære til mig selv. men det blev så til meget mere da 4-5 kollegaer kom og sagde de også vil have noget med Igen... Se mere

1. Lampeforretning

Om SMD.dk

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Belysningsnørder, der kan andet end blot at pakke din ordre!

Mangler du belysning til hjemmet, haven, bilen eller et helt 4. sted? Ja, så er SMD.dk stedet. Vi sælger lamper, lyskilder og diverse el-artikler og det gør vi altid til konkurrencedygtige priser.

Vores lyskilder er i langt de fleste tilfælde i den helt fine ende af energiklasse-skalaen, derfor er der ekstra sund fornuft i at vælge produkter hos os.

For at det ikke skal være løgn. Så har vi faktisk også selv udviklet belysning til flere større projekter. Altsammen fra start til færdigt produkt.

3,6

Middel

Ekstrem god service!

Jeg bestilte en lampe som der var 5-7 dags levering på. De skrev et par dage efter med en update så jeg havde noget at forholde mig til. Jeg kom i tanke et par dage efter igen at jeg ville hellere have 2 stk, så jeg skrev til dem og det kunne sagtens lade sig gøre, og nu var det også fragtfrit :-D
Virkelig venlig personlade, kan klart anbefales :-)

16. september 2015

Hej Jonas
Mange tak for de fine ord, vi håber at du bliver glad for lamperne :)

God weekend!

/Chris

Hurtig levering. Alt ok

Købte en lifx pære. Fik den dagen efter som lovet

9. september 2015

Besvarelse fra SMD.dk

Jeg håber at du bliver glad for din LIFX pære :)

SMD.dk

Hurtig levering. Fik dog kun en odrebekræftelse på mail. Fik ikke en kvittering da ordren var behandlet. Derfor kun 4 stjerner.

2. september 2015

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse.. Jeg beklager at du ikke har modtaget en afsendelsesmail - det må vi sørger for at du får hvis du kigger forbi shoppen en dag ude i fremtiden :)

God aften..

Fik jeg det rigtige?

Da jeg modtog de varer jeg havde bestilt fra SMD.dk, var indpakningen mildt sagt mangelfuld. De 10 lamper var puttet i en tilfældig kasse, uden yderligere beskyttelse, og uden nogen form for varedeklaration eller specifikationer. Så jeg ved reelt ikke om det jeg bestilte også var det jeg fik. Faktum er i hvert fald, at lamperne ikke kunne bruges til det de var tiltænkt.

13. august 2015

Hej Clas,

Jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse med din ordre. Skal vi ikke få sat en returordre i gang til dig? Skriv til os på support@smd.dk og henvis til dit ordrenr. så sørger jeg for at tage mig af det.

Fair og hurtig behandling

10. august 2015

Hej Dennis,

Tak for din feedback :)

Chris Hansen

Perfekt service, trods lidt forsinkelse på ordren

Perfekt oplevelse selvom varene var lidt forsinket, de er hurtig til og svare på ens henvendelser samt utrolig service minded for at give kunden den bedste oplevelse. Ka kun give mine bedste anbefalinger til smd.dk

8. august 2015

Hej Michael,

Tak for din feedback. Vi er glade for at du er tilfreds til trods for at der var gået lige lovlig meget sommerferie i behandlingen af din ordre :)

Vi håber at kunne byde dig velkommen en anden god gang.

Rigtig God Service

Har bestilt en del ved smd.dk og alt har forløbet smertefrit.. og har han ikke en led man søger så gør han alt for at se om han kan skaffe dem. Dag til dag levering hvis man bestiller med afsending ellers kan man selv hente.. alt i alt, bare en god side at handle på.. det er ikke sidste gang jeg handler der:-)

18. april 2015

Hej Simon,
Mange tak for de dejlige ord :) Vi har stadig gang i din seneste forespørgsel og håber at det lykkedes..

/Chris Hansen

Gode produkter, super priser og levering... Kan kun anbefale SMD.dk

29. marts 2015

Hej Peter
Mange tak for de pæne ord.

DBH,
SMD.dk

Super god service. Skrev en mail omkring mine udfordringer, fik svar inden for meget kort tid og en bestilling røg afsted. Og gode priser!

16. januar 2015

Super service.

Alle de gange jeg har handlet, der har jeg fået rigtig god service. De pærer jeg skulle bruge til bilen ASAP. de kom med posten næste dag. hvilket jeg bare syntes er 100% god service! Samt kvaliteten på det jeg har fået har også bare været helt i top.
- Mange tak for den gode service. Jeg ved i hvert fald hvor jeg skal handle pærer næste gang.

12. december 2014

Hej Casper
Mange tak for din feedback! Du er altid mere end velkommen :)

God weekend..

Jeg kan kun anbefale SMD.dk

11. oktober 2014

Hej Jakob
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du har været tilfreds med dit køb og håber at kunne byde dig velkommen en anden god gang :)

God weekend..

rigtig godt

bestilt en enkelt gang og det var hurtigt, nemt og billigt

14. september 2014

Hej Akin
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du syntes at det hele gik nemt og smertefrit :)

Vi håber at kunne byde dig velkommen på vores webshop en anden god gang.

God weekend!

Go pris og service

De gav mig en super rådgivning og beregning på strømbesparelse og hjalp mig med nogen produkter som de først havde fået hjem som ikke var på deres site endnu
Handler der fremover.

8. september 2014

Overholder aftaler og tider - ingen overraskelser

Vil varmt anbefale SMD til andre. Hurtig levering. Ingen overraskelser fra den vejledning jeg fik, til det endelige produkt og dets specifikationer. Vejledningen betød en del for mig ved min bestilling, og SMD gjorde det let og overskueligt, hvilket var den største hjælp for mig!

3. september 2014

👍👍👍

Super vejledning, gode priser og hurtig levering! Har handlet der flere gange, alle gange upåklageligt. Handler der helt klart igen næste gang, og vil klart anbefale SMD.dk til andre.

2. september 2014