FOR ANDEN GANG HAR SVINENE GÅET IND PÅ MIN KONTO SELVOM JEG IKKE HAR NOGET MED DET SKOD FIRMA AT GØRE INGEN AF DEM HAR NOSSER NOK TIL AT SKRIVE TILBAGE SÅ PAS PÅ OG HOLD JER LANGT VÆK DET STINKER SOM... Se mere
Bedste webpris på det pågældende sæt pærer. Bestilte, modtog ordrebekræftelse, og varen kom dagen efter! Ville have været en 5 stjernet oplevelse hvis jeg eks. havde modtaget en mail da varen blev... Se mere
Man skal vide at leveringstiden er lidt lang hvis man vælger at købe her men da de på ingen måde skjuler dette, tværtimod bliver dette oplyst på deres hjemmeside så er købsoplevelsen helt i top. Billi... Se mere
på arbejdet bliver jeg kaldt DIODE CLAUS og var enelig igang med og bestille diverse pære til mig selv. men det blev så til meget mere da 4-5 kollegaer kom og sagde de også vil have noget med Igen... Se mere
Om SMD.dk
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Mangler du belysning til hjemmet, haven, bilen eller et helt 4. sted? Ja, så er SMD.dk stedet. Vi sælger lamper, lyskilder og diverse el-artikler og det gør vi altid til konkurrencedygtige priser.
Vores lyskilder er i langt de fleste tilfælde i den helt fine ende af energiklasse-skalaen, derfor er der ekstra sund fornuft i at vælge produkter hos os.
For at det ikke skal være løgn. Så har vi faktisk også selv udviklet belysning til flere større projekter. Altsammen fra start til færdigt produkt.
Sdr. Boulevard 60, st. th., 5000, Odense C
- 51900068
- info@smd.dk
- smd.dk
Ekstrem god service!
Jeg bestilte en lampe som der var 5-7 dags levering på. De skrev et par dage efter med en update så jeg havde noget at forholde mig til. Jeg kom i tanke et par dage efter igen at jeg ville hellere have 2 stk, så jeg skrev til dem og det kunne sagtens lade sig gøre, og nu var det også fragtfrit :-D
Virkelig venlig personlade, kan klart anbefales :-)

Hurtig levering. Alt ok
Købte en lifx pære. Fik den dagen efter som lovet

Besvarelse fra SMD.dk
Hurtig levering. Fik dog kun en odrebekræftelse på mail. Fik ikke en kvittering da ordren var behandlet. Derfor kun 4 stjerner.

Fik jeg det rigtige?
Da jeg modtog de varer jeg havde bestilt fra SMD.dk, var indpakningen mildt sagt mangelfuld. De 10 lamper var puttet i en tilfældig kasse, uden yderligere beskyttelse, og uden nogen form for varedeklaration eller specifikationer. Så jeg ved reelt ikke om det jeg bestilte også var det jeg fik. Faktum er i hvert fald, at lamperne ikke kunne bruges til det de var tiltænkt.

Besvarelse fra SMD.dk
Perfekt service, trods lidt forsinkelse på ordren
Perfekt oplevelse selvom varene var lidt forsinket, de er hurtig til og svare på ens henvendelser samt utrolig service minded for at give kunden den bedste oplevelse. Ka kun give mine bedste anbefalinger til smd.dk

Rigtig God Service
Har bestilt en del ved smd.dk og alt har forløbet smertefrit.. og har han ikke en led man søger så gør han alt for at se om han kan skaffe dem. Dag til dag levering hvis man bestiller med afsending ellers kan man selv hente.. alt i alt, bare en god side at handle på.. det er ikke sidste gang jeg handler der:-)

Gode produkter, super priser og levering... Kan kun anbefale SMD.dk

Besvarelse fra SMD.dk
Super god service. Skrev en mail omkring mine udfordringer, fik svar inden for meget kort tid og en bestilling røg afsted. Og gode priser!
Fint, men flere forsendelsesmuligheder ville være ønskeligt

Super service.
Alle de gange jeg har handlet, der har jeg fået rigtig god service. De pærer jeg skulle bruge til bilen ASAP. de kom med posten næste dag. hvilket jeg bare syntes er 100% god service! Samt kvaliteten på det jeg har fået har også bare været helt i top.
- Mange tak for den gode service. Jeg ved i hvert fald hvor jeg skal handle pærer næste gang.

rigtig godt
bestilt en enkelt gang og det var hurtigt, nemt og billigt

Go pris og service
De gav mig en super rådgivning og beregning på strømbesparelse og hjalp mig med nogen produkter som de først havde fået hjem som ikke var på deres site endnu
Handler der fremover.
Rigtig god rådgivning og produkter
SMD.dk hjalp mig med at vælge de rette pærer til hele hytten og gjorde det med et smil og stor faglighed. Kan klart anbefales..
Overholder aftaler og tider - ingen overraskelser
Vil varmt anbefale SMD til andre. Hurtig levering. Ingen overraskelser fra den vejledning jeg fik, til det endelige produkt og dets specifikationer. Vejledningen betød en del for mig ved min bestilling, og SMD gjorde det let og overskueligt, hvilket var den største hjælp for mig!
👍👍👍
Super vejledning, gode priser og hurtig levering! Har handlet der flere gange, alle gange upåklageligt. Handler der helt klart igen næste gang, og vil klart anbefale SMD.dk til andre.
Gode produkter - God service - Hurtig levering
Overskriften siger det hele. De har kendskab til markedet og produkterne hvilket gør man får en super vejledning. Det giver mig som forbruger lysten til KLART at vende tilbage og handle mere hos SMD.dk.Og så er hurtig levering altid et plus.