Smartnew Anmeldelser

4,4

Vare bestilt og modtaget efter få dage. Dog var varen defekt, men super mail kontakt med kundeservice, med tilbud om ombytning og retur label. Har sendt varen tilbage, men endnu ikke fået pengene r... Se mere

Noget af det bedste jeg har købt i mange år (måske lige på nær Dyson støvsugeren). Fantastisk effektiv og nem at bruge. Gulvene har aldrig været flottere - er tørre med det samme og de sædvanlige s... Se mere

100 % god service,fik leveret en moppe der var defekt,tog nogle billeder og sendte til dem og fik byttet uden nogen problemer, de sendte bare en ny,uden jeg skulle bøvle med at sende den defekte retur... Se mere

Mobbeudvidelse med led. Modtog dette mobbe hovede som kun gav vand i en side, virkelig træls. Skrev til kundeservice som svarede inden for et døgn med “vi sender en ny, men inden vi sender tester vi... Se mere

1. nr. 24 af de 34 bedste virksomheder i Butik med udstyr til hjemmet

🫧 Oplev fremtidens rengøring med SmartNew – innovation og teknologi i hver detalje! 🧼 SmartNew er mere end bare rengøringsprodukter – vi er din partner i at skabe et rent og sundt hjemmemiljø. Med vores avancerede løsninger kan du trygt overlade rengøringen til os og nyde mere tid, til dig selv og din familie 🙏 Rengør smartere, ikke hårdere – vælg SmartNew for innovative rengøringsløsninger

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

4,4

Selv om det tordnede og lynede

Selv om det tordnede og lynede kom manden med et smil med pakken indenfor aftalt tid sen aften 👌

12. juni 2024

Hej Vivi
Tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Dejligt at høre fragtmanden også gør sit, i forhold til at levere til tiden :-)

God oplevelse

Hurtige til at svare på mail, deres produkt er i orden leveret til døren.

10. juni 2024

Hej Lene
Mange tak for din anmeldelse - det sætter vi stor pris på :-). Tak for handlen.

Den virker som den skal

Den virker som den skal, dog skal man ikke have travlt når man skal vaske gulv. Men det er nemt og den efterlader minimal vand på gulvet efter vask.
Ok👍 herfra😁

18. maj 2024

Hej Morten.
Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på 👍😊

Super hurtig levering

Super hurtig levering, og fantastiske produkter.
God ide med chokoladen!

9. maj 2024

Hej DK AlphaRP :-)
Tak for din anmeldelse - det sætter vi stor pris på
Vh Jørn

Levering dagen efter.

25. marts 2024

Hej Ole
Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på :-)

Vh Marianne

Fint produkt - dog ikke optimalt til mørke gulve

Fint produkt som virker udemærket.
Dog efterlader den pletter på mit gulv, fra de vanddråber der drypper ud. Så medmindre man kun kører fremad med støvsugeren, kommer der pletter på gulvet efterfølgende. Det ses primært på mit parket gulv som er mørkt. Har ikke udfordringer på mine lyse fliser

18. februar 2024

Hej
Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Det er korrekt at vandet dispenseres på gulvet foran moppen, så hvis den trækkes baglæns kommer man ikke over vandet.
Det kan eventuelt løses ved at man slutter af med at lukke for vandet og køre over vanddråberne med fugtige klude, uden der dispenseres mere vand.
Alternativt har vi vores SmartNew LED Brush som dispenserer vandet indvendig, direkte på kludene, derved kan den trækkes baglæns uden der efterlades dråber.

Marianne

Hold da kæft et super produkt...Jeg har…

Hold da kæft et super produkt...Jeg har prøvet meget i 50 år, Aldrig har gulvvask og støvsugning været bedre, på alle overflader spiller det bare

27. februar 2024

Hej Michael
Mange tak for den fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Vi er utrolig glade for at du synes godt om produktet :-)

Marianne

Godt produkt og personlig service😀

Super produkt👏👏
Jeg er så glad for min gulvmoppe. Den gør jobbet både nemt og pænt.
Jeg havde nogle spørgsmål som jeg hurtigt fik et personligt svar på.

19. februar 2024

Hej Carsten
Tak for din anmeldelse - det sætter vi stor pris på :-) Dejligt vi kunne hjælpe

SmartNew

Virker perfekt og hurtig levering

Den er perfekt til at gøre gulvet rent hurtigt og godt. Samt at der var hurtig levering fra jeg bestilte

13. februar 2024

Hej Samuel
Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på 🙂👍
SmartNew

Den ødelægger dit parketgulv - og de svarer ikke når du sender den dokumentation de selv har bedt om.

OPDATERING:
Mit gulv er olieret, og ikke lakeret. Tak for jeres mail, hvor I beder om billeder af ridser og skader. Det har jeg taget mig tid til at sende til jer, med beskrivelse af min oplevelse. Det ærger jeg mig så nu over at have spildt min tid på, da min mail åbenbart er arkiveret lodret - jeg har i hvert fald ikke hørt en lyd tilbage. Ikke bare et dårligt produkt, men også dårlig stil. Lad være med at købe denne, uanset hvilket gulv du har.
______________________________________________
Varen kom fint nok, men den har ødelagt mit parket gulv. Den har lavet cirkulære ridser over hele gulvet hvor jeg har brugt den. Og jeg har desværre kasseret æsken, så jeg kan ikke engang returnere den. Den er sikkert fin på cement gulve, men pas meget på. Og lad være med at købe den, hvis du har trægulv.

8. februar 2024

Hej Susanne.
Tak for at du gav dig tid til at anmelde os, selv om vi selvfølgelig er kede af at du har haft den oplevelse.
Vi har aldrig før hørt om oplevelser som dette, personligt bruger jeg den samme, på mit lakerede egetræsgulv, men har aldrig oplevet at kludene ridser. Kludene er runde, men er ellers som helt almindelige gulvklude, der er ikke noget i der kan ridse.
Hvis man kommer for meget sæbe i vandet, har vi oplevet af der kam komme cirkulære sæbestreger på gulvet, men de kan let fjernes igen med vand.
Vi arbejder hele tiden på at forbedre os, så vi håber du vil tage dig tid til at sende os en mail med nærmere info og billeder af dit gulv, så vil vi helt bestemt kigge nærmere på dette.
Kontakt os gerne på info@smartnew.dk

Super hurtig levering

3. februar 2024

Hej Marianne
Mange tak for din anmeldelse, det et vi rigtig glade for 🙂

Jørn

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse i god og nem pakke med alt tilbehør og vejledning.
Tilmed 1 stk. chokolade

3. februar 2024

Hej Per
Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på 🙂

Virker til at være et ok produkt

Virker til at være et ok produkt
Har kun prøvet det et par gange virker lovende

21. januar 2024

Hej Jan

Tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Vi er dog lidt nysgerrige for at høre hvad grunden er til at du "kun" giver 3 stjerner? Vi er glade for de 3 stjerner, men ud fra din beskrivelse lyder det som du er tilfreds med produktet. Så vi kunne rigtig godt tænke os at høre hvad der skal til for at du ville give flere stjerner - så vi kan forbedre os fremover.

På forhånd tak!