Allereerst de ruimte die je krijgt om alles in alle rust te kunnen uitproberen, niks is te veel of te lastig. De vragen zijn helder, objectief en duidelijk waardoor je gestuurd wordt zonder iets van m... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Je maakt een afspraak in de winkel en wordt slecht geholpen. Wij kregen amper aandacht. De man die ons hielp was bod en ongeïnteresseerd. Wij zijn na 20 min maar weg gelopen. Erg jammer.
Virksomheden har svaret
Vanuit Almere naar Middelburg gereden en dat was de tijd en moeite meer dan waard. Zeer vriendelijk en goed geholpen. Veel skeelerschoenen geprobeerd en verschillende soorten met elkaar vergeleken om... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
De grootste online schaats- en skeelerspecialist van Europa!
Kontaktoplysninger
Armeniaans Schuitvlot 20, 4331NL, Middelburg, Holland
- 0118-627779
- info@skate-dump.nl
- skate-dump.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede klantenservice!
Er was een probleem met een product, het product kwam niet overeen met de specificaties. 1 mailtje aan de klantenservice en een dag later was het opgelost.
Snel en goede oplossing
Skeeler bescherming besteld, per ongeluk de mannelijke versie gekregen ipv vrouwelijk. Contact gehad over de mail, zeer snel antwoord en mij een gratis retoursticker aangeboden. Goede service!
Site niet up to date en trage levering
De site is niet up to date. Ik was helemaal gek enthousiast van een paar skeelers, toen precies mijn maat. Een uur na het bestellen werd ik gebeld dat de skeelers niet op voorraad waren, wel in een andere kleur. Dat was wel echt minder..
Snel geld terug gekregen.
Ik had ook een set remmen besteld, maar die zijn na 7/8 dagen nog niet binnen.
Goed
Goed, en geleverd zoals beloofd, alleen de bestelling had wel een aantal dagen vertraging opgelopen
Serios y confiables.
He comprado media docena de veces ya en esta tienda, sobre todo material de patinaje de velocidad sobre hielo que no se puede conseguir fácilmente en España (cuchillas, etc...), además de monos. Son muy serios y el trato es impecable.
Paar keer besteld en tot nu toe alles…
Paar keer besteld en tot nu toe alles netjes op tijd geleverd behalve laatste paar skates. Duurde 3 dagen ipv 1 dag, geen probleem in deze lastige covid-19 tijden.
Service nog niet nodig gehad.
Geweldige service
Geweldige service! Skeelers besteld, na 2 x gebruik lag binenkant van mn voet open door een vervelend drukpunt. Ze hebben de skeelers teruggenomen en exact op de plek waar t knelde hebben ze deze met een knokkeltang breder gemaakt. Snel terug ontvangen en het skeelert superfijn. Wat ben ik blij met deze mooie powerslide skeelers!! Bedankt skate-dump!!
Zeer slechte after sales service
Zeer slecht! Skates gekocht voor de verjaardag van mijn zoon. Dure modellen genomen van 'echt skatemerk' vanwege duurzaamheid. Na 1 week gebruik trillen de schroeven er uit en viel de klip om hem vast te maken er vanaf. Schroef kwijt. Contact gehad, nieuwe schroef opgestuurd gekregen maar die was verkeerd. Past niet, te kort! Kan gebeuren. Wederom contact opgenomen, totaal geen reactie meer. Verschillende keren contact opgenomen, maar totale radiostilte. Ik snap niet dat vandaag de dag bedrijven (online nota bene) hun klantenservice zo inrichten. Voor dit geld mag je meer verwachten! Ik koop hier nooit meer en kan het iedereen afraden!
Top service
Door hulp van een medewerker een maatje groter besteld! Skeelers zitten nu top, andere maat had te klein geweest. Snelle levering.
Snel binnen
Gister besteld, vandaag thuis bezorgd! (Ondanks de coronacrissis) de skeelers bevallen goed, zitten heerlijk en rijden fijn
Super klantvriendelijk!!!
Na goed advies op al mijn vragen via mail nieuwe wieltjes, spacers en lagers besteld. Twee dagen later alles in huis. Ze waren zelfs al in elkaar gezet,dat kwam waarschijnlijk door al mijn vragen :-) vanmiddag heerlijk rondje gemaakt.
Slechte service..... Slecht contact
Mijn vrouw heeft skates besteld en deze worden geleverd, echter zijn ze te klein. Dus retour (is zelf betalen, maar ok). Contact gehad en ze weten niet of ze een grotere maat nog krijgen, maar als dat zo is dan worden ze opgestuurd en krijg je geen verzend bewijs. Inmiddels 8 dagen verder, nog steeds geen nieuwe skates of geld terug. De mail wisseling verloopt zeer traag (alleen in de avond wordt er gereageerd) en de reactie of info is minimaal. Erg slecht. Nu weten we nog steeds niets, ze houden je gewoon aan het lijntje en maar hopen dat ze eventueel een grotere maat retour krijgen... In deze tijd zou ik maar wat meer je best doen, zeker wat aan de klanten service....
Telefonisch contact
Telefonisch contact gehad na een bestelling die niet goed zit. Retourneren en omwisselen kost beide je eigen geld ondanks dat het gaat om een bestelling boven de 100 euro. Nadat telefonisch aan te geven werd er maar aangegeven dat het me eigen probleem is en dat ik maar ergens anders moet bestellen. Duidelijk dat ze liever geen klanten hebben dan wel klanten. Totaal af te raden hier te bestellen want ze geven niks om je als klant.
Duidelijke site met goede informatie
Duidelijke site met goede informatie, Gisteren nieuwe wieltjes besteld, nu al in huis. Prima service, produkt en prijs!
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Ik had skeelers van maat 39 besteld. Deze maat was op dat moment alleen mogelijk om te bestellen. Even later zag ik op de website dat dezelfde skeelers alleen in maat 37 besteld konden worden en toen voelde ik het al aan mijn water. En ja hoor! Maat 37; staat 2 keer op de doos waarvan een keer heel groot en staat ook nog eens in de skeeler zelf. Op de mail wordt er niet gereageerd en ik weet niet eens of ik mijn geld terug krijg. Waardeloos.

Besvarelse fra Skate Dump
100% recomendable
Since our first contact by e-mail (with Floris) we felt that they care about our needs; We were lookind for speed Inline Roolers with adjustable boots and 90mm wheels for our son. They imediatly found a solution for that need (it was not available on their webpage). We payed and in a pair of hoursthe pack was already at delievery service. It arrived 4 working days after that. (We are from Portugal!!!!).
Everything was perfect with the rollers! We are absolutly satisfied with their service!
We recomend Skate dump for sure!!!
Where is my order?
Where is my order?? More than 3 weeks, I sent many e-mails, no reply whatsoever. I want my money back now
Snelle levering en communicatie…
Snelle levering en communicatie verloopt vriendelijk en snel. Scherpe prijzen.
Snelle levering en goede kwaliteit
Enkele keren schaatskleding besteld. Altijd snel ontvangen en de kwaliteit viel niet tegen in verhouding tot de prijs. Over de communicatie heb ik geen bijzondere opmerking. Na bestellen komt er direct een bevestiging en vervolgens een trsck en trace code.
Of een bedrijf echt goed is, constateer je pas als er iets niet in orde is. Die ervaring heb ik bij skatedump gelukkig nog niet.
Overigens is bezorging door post.nl wel beroerd. Wat een ongmanierde bezorgers!
ATOP powerslide tooltje
In juli heb ik Powerslide skeelers gekocht. Ik heb ze in de winkel meegekregen maar de doos achter gelaten. Het blijkt dat er een zeer speciaal tooltje in de doos zat (1.4mm inbus) Daarmee kan je het atop disksysteem verwijderen, als deze vast komt te zitten. Normaal niet zo spannend maar 1.4mm inbus blijkt redelijk lastig te verkrijgen. Aan de telefoon werd er gezegd dat er een mailtje moest gestuurd worden met mijn vraag. Dit heb ik gedaan. Vandaag lag er een kompleet setje tools in mijn brievenbus.
HULDE en bedankt voor de goede service.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.