Allereerst de ruimte die je krijgt om alles in alle rust te kunnen uitproberen, niks is te veel of te lastig. De vragen zijn helder, objectief en duidelijk waardoor je gestuurd wordt zonder iets van m... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Geweldige service! Skeelers besteld, na 2 x gebruik lag binenkant van mn voet open door een vervelend drukpunt. Ze hebben de skeelers teruggenomen en exact op de plek waar t knelde hebben ze deze met... Se mere
De bestelling was snel geleverd, maar 1 kledingstuk kwam niet overeen met wat werd aangeboden. Het mocht gratis retour. Ook retourbevestiging, maar nu 4 weken later nog steeds niet terug gestort en... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
De grootste online schaats- en skeelerspecialist van Europa!
Kontaktoplysninger
Armeniaans Schuitvlot 20, 4331NL, Middelburg, Holland
- 0118-627779
- info@skate-dump.nl
- skate-dump.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fast ddelivery to germany and good…
Fast ddelivery to germany and good customer service.
I ordered powerslide pheme Inlineskates and im pretty happy withn them :)
Eventjes een mailtje om jullie te…
Eventjes een mailtje om jullie te bedanken voor de zeer snelle levering van mijn pakje.
Mocht elke online-bestelling zo vlot en eenvoudig verlopen als bij jullie , het zou perfect zijn. 👌👍
Prettig weekend en tot de volgende koop! 😉
Goedenavond ik heb voortreffelijke…
Goedenavond ik heb voortreffelijke service gehad Dankuwel
Goede service en snelle reactie op…
Goede service en snelle reactie op emails
Consumenten ervaring Skate Dump
Goede service en snelle levering. Personeel is klantgericht, attent en erg vriendelijk. Goed bereikbaar zowel telefonisch als per mail.
Fijne ervaring met deze webshop!
Erg tevreden. Voor herhaling vatbaar!
Vanuit Almere naar Middelburg gereden en dat was de tijd en moeite meer dan waard. Zeer vriendelijk en goed geholpen. Veel skeelerschoenen geprobeerd en verschillende soorten met elkaar vergeleken om met behulp van hun deskundige advies de beste schoen voor mij te vinden. De verkopers doen echt hun best voor je.
Amazing service and products
We had the most incredible customer service and the most first class skates. The assistance we got was very friendly and super knowledgeable. Though we are based in London, we have found our trusted shop for our skating needs. Thank you so much Floris
Super geholpen
De lager van de skeeler van mijn dochter was stukgegaan. Deze wilde ik maken omdat ik het zonde vind om meteen nieuwe skeelers aan te schaffen. Na wat YouTube filmpjes bekeken te hebben dacht ik dat het mij wel moest lukken. Na onderzoek op internet kwam ik uit bij de skate dump om zo goedkoop mogelijk de onderdelen aan te schaffen die ik nodig had. Toen de onderdelen binnenkwamen bleek dat het toch niet zo makkelijk was als ik dacht. Ik heb alles gefotografeerd en een uitleg gemaild naar skate dump wat ik had gedaan, wat ik zag en dat ik er niet meer uitkwam. Binnen twee uur kreeg ik een uitleg wat ik moest doen om mijn probleem op te lossen. Daarnaast had ik een verkeerde maat spacer besteld. Als service stuurde skate dump deze nog na.
Ik zeg chapeau voor skate dump voor de goede service. Dit is in een woord grote klasse! Qua kosten, snelheid van levering en service ga ik nergens anders meer heen!
Klantenservice om "u" tegen te zeggen!
Klantenservice om "u" tegen te zeggen!
Vriendelijke medewerkers, constructieve oplossingen!
Bedankt skate dump, ons zien jullie sowieso terug!
Groetjes,
Katleen
hulp
er word goed hulp geboden als je dat nodig hebt. en een snelle levering van je producten
Ik had een vraag en kreeg bijna meteen…
Ik had een vraag en kreeg bijna meteen antwoord! Hartstikke fijn!
via de mail contact gehad over door ons…
via de mail contact gehad over door ons te klein bestelde skeelers. ik kreeg binnen 5 minuten al antwoord.
goede en snelle klantenservice dus!
gemakkelijk zoeken en bestellen
gemakkelijk zoeken en bestellen, na bestellen toch nog iets moeten toevoegen en na sturen van een mail zo opgelost
ik heb contact gelegd met skatedump om…
ik heb contact gelegd met skatedump om nieuwe wielen te bestellen voor mijn skeelers! dat ging heel soepel en snel en de wielen waren ook snel binnen. het past perfect. heel erg bedankt!
Top service !
Top!
Prettige ervaring met Skate Dump. Snelle en goede service. Klein probleempje gehad met (achteraf)betaling, maar werd zeer snel (direct na mijn mail) opgelost/geregeld door hen.
Snel en duidelijk antwoord
Een minuut na mijn e-mail al een duidelijk antwoord op mijn vraag welke wielen en lagers geschikt zijn voor mijn skates. Top!
Top service!
Prima geholpen met de onderdelen voor mijn (oude) inline skates van Salomon. Ik had uitgelegd per mail wat ik zocht en Skate Dump maakte voor mij een handig (met links) boodschappenlijstje met de passende onderdelen. Besteld en de volgende dag al in huis. Top service en ontzettend bedankt!
Uitstekende service na onvolkomenheid in product.
Door (waarschijnlijk) een productiefout brak binnen 2 weken een van de spaken van mijn skeelerwiel. Direct na contact met Skate Dump kreeg ik een nieuwe set wielen opgestuurd en zijn de wielen van de website gehaald.
Service die je niet vaak ziet!
Hele fijne en duidelijke communicatie…
Hele fijne en duidelijke communicatie via de mail.
Prijs kwaliteit goed.
Ik koop hier geregeld nieuwe wieltjes.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.