Sjolin Anmeldelser

1.094

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 66 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for den utrolig professionelle vejledning, den venlige modtagelse og den grundige service under hele opmålingsprocessen i butikkerne. Forbrugerne fremhæver gentagne gange, at de færdige skræddersyede jakkesæt sidder helt perfekt og fuldstændig lever op til alle personlige forventninger på den store bryllupsdag. Dog bemærkede nogle kunder også ubehagelige fejl i tilpasningen samt større problemer med at få det skræddersyede tøj til at sidde rigtigt. Nogle anmeldere var desuden ikke glade for den samlede oplevelse, når der opstod kommunikationsproblemer, uventede forsinkelser eller hvis de var nødsaget til at gentage rettelserne.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med produkterne. Forbrugere fremhæver ofte, at jakkesættene... Se mere

Staff

Anmeldere nævner generelt positiv feedback om personalet og fremhæver deres professionalisme samt grundige... Se mere

Service

Kunder havde positiv oplevelser med service under hele forløbet, hvor folk roser den professionelle... Se mere

User experience

Forbrugere finder user experience positiv og rapporterer om en rigtig god og professionel oplevelse under... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kvaliteten på produkterne, hvor forbrugere generelt roser den høje... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Købte et skræddersyet jakkesæt i Sjölin Herning med kyndig og professionelt vejledning af de gode folk Frederik Oversø og Nicklas Hahn. Jakkesættet skal bruges til mit eget bryllup i 2026 og ska... Se mere

Venlig og hjælpsom betjening og rådgivning ved køb af ikke-standard produkt (blåt kjolesæt med sot revers og knapper) Produktet blev produceret til den aftalte tid og pris og blev justeret til over... Se mere

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Sjolin i Randers, de tager sig rigtig godt af dig, og lave nogle rigtig gode mål. De arbejder med dig, ved eventuelle spørgsmål, deadlines, eller budget. Kan ikk... Se mere

5 stjerner er slet ikke nok og kunne jeg give flere havde Benjamin og Sjölin Horsens fået endnu flere! :-) Allerede når man træder ind ad døren første gang mødes man med et stort smil og et... Se mere

1. Herreekviperingsforretning
  2. Butik med modetilbehør
  3. Herretøjsbutik
  4. Herreskrædder
  5. Skrædder

Målsyede jakkesæt i hele Danmark hos Sjölin. Vi har showrooms i hele Danmark. Vi tilbyder altid gratis opmåling, vi har tilpasnings- garanti og garanterer alltid personlig service. Du kan booke en uforpligtende og gratis opmåling i et showroom nær dig: www.sjolin.dk

1 t anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

(1.094)

Fremragende oplevelse

Hele Sjolin-teamet har givet en rigtig god oplevelse. Fremragende jakkesæt, og klasse service. Anders har været manden til at få det hele til at køre. Så alt i alt en fremragende oplevelse

22. april 2025

Sjolin i Horsens en rigtig fed oplevelse

Sjolin i Horsens en rigtig fed oplevelse.
Helt klart en anbefaling og besøge Sjolin i Horsens.
Du blive mødt af en super professionel og mega dygtig vært Benjamin.
Du kan forvente og møde en medarbejde der virkelig brænder for sit fag.
Og virkelig lytter på dine ønsker og sørger for du kommer der fra med et mega flot jakkesæt.

2. maj 2025

Sjölin Randers

Sjölin i Randers var en rigtig god oplevelse. Stedet huses af værten André, som var utroligt professionel, kompetent og ærlig. Man følte sig ikke forpligtiget til at købe noget, ej hellere af en dyrere variant. Det var kunden og kundens drømme, som var i centrum.

André var særligt god til at bidrage med detaljeorienteret sparring, så man følte sig i gode hænder hele vejen igennem fra start til slut. Kan varmt anbefales og er som minimum et besøg værdigt.

26. april 2025

Hvis det havde været muligt at give 10…

Hvis det havde været muligt at give 10 stjerner havde jeg uden tøven gjort det. Jeg har sjældent oplevet en så exceptionel service. Med under 3 dage til mit bryllup stod jeg stadig uden jakkesæt, men takket være Anders, Jonas og Regitze blev alt ordnet på under 2 dage. Jeg er dybt taknemmelig og kan ikke takke jer nok. Dette bliver bestemt ikke sidste gang ,jeg handler hos jer!! FANTASTISK kan kun anbefales.

25. april 2025

Fremragende service og rådgivning hos Sjölin Randers

Var forbi Sjölin i Randers med en flok venner og blev mødt af en helt igennem professionel og imødekommende stemning. Jeg fik personlig rådgivning og virkelig god sparring omkring valg af skjorte fra sælgeren Andrè, som tog sig tid til at forstå mine ønsker og behov.

Man mærker tydeligt, at der er fokus på kvalitet og detaljer, både i produkterne og i servicen. Jeg endte med at bestille en skræddersyet skjorte og glæder mig til at modtage den. Hele oplevelsen var præget af overskud og solid faglighed.

Kan varmt anbefales, hvis du leder efter skræddersyet tøj og en rådgivning, der føles ægte og nærværende.

Førsteklasses service og rådgivning hos Sjölin Randers

Jeg var for nylig hos André hos Sjölin i Randers for at blive opmålt og vælge materialer til et skræddersyet jakkesæt til mit kommende bryllup. Jeg havde et par kammerater med, og vi blev mødt med en varm velkomst og en afslappet stemning fra starten.

André er både yderst professionel og imødekommende – man mærker hurtigt, at han har styr på sit håndværk. Vi fik kompetent vejledning gennem hele processen, og selvom det hele blev grebet seriøst an, var der også plads til smil og en god joke undervejs, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre.

Det er en vigtig beslutning at skulle vælge jakkesæt til sin store dag, men jeg gik derfra med en kombination af farver, materialer og stil, som jeg er virkelig tilfreds med. Jeg glæder mig allerede til den næste del af processen med tilpasning.

Hvis du overvejer et skræddersyet jakkesæt og sætter pris på både faglighed og god service, kan jeg varmt anbefale André fra Sjölin i Randers.

Kæmpe anbefaling af sjölin

Kæmpe anbefaling af sjölin. Jeg var inde i Silkeborg butikken for at få lavet et jakkesæt til mit bryllup. Normalt interesserer tøj køb mig ikke noget men det var virkelig en fornøjelse ved sjölin i Silkeborg. Mega god service af Mads og han var god til at hjælpe og komme med gode anbefalinger til mig som ingen erfaring har med jakkesæt. Helt sikkert også der mit næste jakkesæt/skjorter skal laves ved sjölin med Mads

24. april 2025

Jeg besøgte Sjølin i Roskilde og fik en…

Jeg besøgte Sjølin i Roskilde og fik en suveræn betjening af Hans.
Jeg manglede et nyt jakkesæt inkl. vest, skjorte og slips til mit bryllup.
Hans er meget detaljeorienteret og hjalp med en farve til mig. Da jeg prøvede mit jakkesæt i butikken var jeg meget imponeret. Det hele matchede og jeg stod skarp. Kan kun varmt anbefale Sjolin, hvis du mangler et nyt skræddersyet jakkesæt. Oplevelsen og atmosfæren er noget helt særligt.

Tak til Hans for professionel hjælp og vejledning.

De bedste hilsner.

25. april 2025

Jeg var nede hos sjollin i Randers i…

Jeg var nede hos sjollin i Randers i slut november 2024, for at skulle måles op til et jakkesæt.

Jeg bliver mødt af André, meget veltalende og fantastisk person, osm gjorde alt hvad han kunne for at finde det perfekte jakkesæt til mig, og mit kommende bryllup.

Vi finder alle mål, farver, og udstyr dertil. Hele vejen igennem var André meget proffesionel og venlig at snakke med, han guidede mig igennem det hele til perfektion. Han foreslog endda at vi fik en anden farve indvendigt i mit jakkesæt, noget jeg aldrig selv havde overvejet, men da det kom hjem og jeg faktisk havde det på dagen synes jeg det var den fedeste detajle overhovedet.

Da det hele kommer hjem, endda før kommer jeg ned i butikken for at prøve det igen. Alt passer udover skjorten, som jeg prøver igen hjemme, men synes den er for stram. Jeg skriver til André som straks siger at det for vi fikset, og jeg bare skulle komme ned med den til ham. Det gjorde jeg, og en uge senere havde den været til skrædder og passede nu perfekt.

spool tiden fremt til mit bryllup 19/4 og alt er stadig som det skal være, og alting spillede helt som det skulle.

Alt i alt en dejlig oplevelse fra start til slut.
Vil klar anbefale at komme forbi André i randers og få bestilt et jakkesæt

19. april 2025