Sjolin Anmeldelser

1.094

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 66 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for den utrolig professionelle vejledning, den venlige modtagelse og den grundige service under hele opmålingsprocessen i butikkerne. Forbrugerne fremhæver gentagne gange, at de færdige skræddersyede jakkesæt sidder helt perfekt og fuldstændig lever op til alle personlige forventninger på den store bryllupsdag. Dog bemærkede nogle kunder også ubehagelige fejl i tilpasningen samt større problemer med at få det skræddersyede tøj til at sidde rigtigt. Nogle anmeldere var desuden ikke glade for den samlede oplevelse, når der opstod kommunikationsproblemer, uventede forsinkelser eller hvis de var nødsaget til at gentage rettelserne.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med produkterne. Forbrugere fremhæver ofte, at jakkesættene... Se mere

Staff

Anmeldere nævner generelt positiv feedback om personalet og fremhæver deres professionalisme samt grundige... Se mere

Service

Kunder havde positiv oplevelser med service under hele forløbet, hvor folk roser den professionelle... Se mere

User experience

Forbrugere finder user experience positiv og rapporterer om en rigtig god og professionel oplevelse under... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kvaliteten på produkterne, hvor forbrugere generelt roser den høje... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Købte et skræddersyet jakkesæt i Sjölin Herning med kyndig og professionelt vejledning af de gode folk Frederik Oversø og Nicklas Hahn. Jakkesættet skal bruges til mit eget bryllup i 2026 og ska... Se mere

Venlig og hjælpsom betjening og rådgivning ved køb af ikke-standard produkt (blåt kjolesæt med sot revers og knapper) Produktet blev produceret til den aftalte tid og pris og blev justeret til over... Se mere

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Sjolin i Randers, de tager sig rigtig godt af dig, og lave nogle rigtig gode mål. De arbejder med dig, ved eventuelle spørgsmål, deadlines, eller budget. Kan ikk... Se mere

5 stjerner er slet ikke nok og kunne jeg give flere havde Benjamin og Sjölin Horsens fået endnu flere! :-) Allerede når man træder ind ad døren første gang mødes man med et stort smil og et... Se mere

1. Herreekviperingsforretning
  2. Butik med modetilbehør
  3. Herretøjsbutik
  4. Herreskrædder
  5. Skrædder

Målsyede jakkesæt i hele Danmark hos Sjölin. Vi har showrooms i hele Danmark. Vi tilbyder altid gratis opmåling, vi har tilpasnings- garanti og garanterer alltid personlig service. Du kan booke en uforpligtende og gratis opmåling i et showroom nær dig: www.sjolin.dk

1 t anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

(1.094)

Exceptionel god oplevelse hos Daniel i…

Exceptionel god oplevelse hos Daniel i Sønderborg. Selvom det "kun" er en vest, vi har brug for, bliver vi mødt med en personlig, imødekommende, serviceminded og professionel tilgang. God vejledning om muligheder, stofkvaliteter osv. En helt unik kundeoplevelse af Daniel, der giver sig tid for at sikre, at alt spiller. Vesten blev perfekt. Helt sikkert et sted, vi vil bruge igen, næste gang behovet er der. En virkelig positiv oplevelse.

24. juni 2025

Uuddannet personale.

De startede på et jakkesæt d. 3. februar. Fik det endelig d. 27 juni.
Første sæt passede overhovedet ikke, måtte de selv kassere. Så havde de ikke mere af det stof jeg havde valgt. Og et nyt jakkesæt i nyt, og ringere stof blev lavet. Dette måtte sys om flere gange, da især jakken ikke kunne bruges.
Personalet har ingen uddannelse inden for faget, og er uinkompetente til deres job.

27. juni 2025

Den bedste oplevelse nogensinde

Casper i Odense er umiddelbart den bedste person, der eksisterer. Man kan roligt tage derind udelukkende for at møde ham. Efter den oplevelse, jeg har haft, køber jeg ikke et jakkesæt noget andet sted end hos Sjölin i Odense.

27. juni 2025

Fantastisk oplevelse ved Nicklas

Fantastisk oplevelse oplevelse ved Nicklas i Kolding.
Jeg kom ind helt uforberedt og manglede inspiration til nyt jakkesæt til min brors bryllup.
Jeg kom efter 30 minutters snak ind på det rigtige sæt i Bordeaux rød i double rettet med special for og mit efternavn broderet ind i jakken.

Alle min ønsker er blevet imødekommet og udrettet

Min ocd overtog mig lidt og jeg fik rettet hans dørlukker på hans entrédør til butikken

Tak for god service
Låsesmeden

23. juni 2025

Kan varmt anbefale Nicklas i Kolding…

Kan varmt anbefale Nicklas i Kolding til alle som ønsker et perfekt og enestående produkt! Fantastisk service og selve jakkesættet.. wauw. Det sidder præcis som det skal og fik perfekt vejledning og rådgivning af alt lige fra farve af stof til farve på knapper. Han har styr på hvad han laver.
Hvis man kunne give 10 stjerner, så havde jeg gjort det!

17. juni 2025

God oplevelser der blev øv.

Vi var inde hos Mads i Sjölin i Herning for at købe mit første skræddersyet jakkesæt d. 15 Januar da jeg ønskede mig det helt rigtige til vores bryllup her i juni.
Vi blev mødt af Mads som var super flink og meget serviceminded. Det skal siges at oplevelsen den her dag var 10/10. Der blev kræset om os og han var meget professionel. Alt var godt og jeg følte jeg var i meget trygge hænder. Vi fik at vide at jakkesættet + vesten ville forventes måske endda allerede hjemme i starten af februar. Jeg betaler for sættet på dagen og herfra går det bare ned af bakke.

Vi får en besked i starten af Februar at Jakkesættet er ankommet. Kort efter ringer Mads og fortæller at vesten desværre er kommet i en forkert farve. Det er super ærgerligt - men altså OK, produktionsfejl kan vel ske. Som trøst for vi jo så den ekstra vest med, da butikken jo alligevel ikke skal bruge den og den er lavet til at passe mig.

Vi venter så med at hente jakkesættet, da vi jo ligeså godt kan få tilpasset hele sættet når den rigtige vest ankommer.
Vi ender så med at skulle vente helt til 1 april efter at have ringet flere gange for at høre hvornår den forventes at ankomme. Men april kommer, at der sker intet. Jeg prøver igen at rykke for den at bliver mødt med at der er forsinkelser. 10 april får jeg så endelig en mail om, at min ordre er klar til afhentning. Så jeg skynder mig at få booket en tid til tilpasning.
Jeg booker en aftale dagen efter da der var en ledig tid i kalenderen, men senere på aftenen får jeg så en opringning om, at aftalen desværre var blevet dobbelt booket - og om vi ikke måske kunne rykke den til lørdag morgen og i Silkeborg i stedet. Vi siger OK til dette og planlægger efter at tage til Silkeborg lørdag morgen. Kort til før vi skal mødes får jeg så et opkald igen, at han desværre er nød til at afyse, da han har glemt at tage min vest med.
OK - øv det begynder at være lidt træls det hele - men jeg får booket en ny tid igen igen.
Dagen kommer så til den nye tid igen. Vi ankommer og Mads virker lidt stresset. Det viser sig nu at vores aftale er blevet dobbelt booket IGEN. Så mens jeg står og skifter tøj kommer et nyt par ind som han jo er nød til at tage sig af. Vi står så der i en lidt akavet situation syntes jeg men må jo vente. Efter han bliver færdig med dem kan vi endelig fokusere på at få rettet mine ting til.
Der er nogle ting der skal rettes til - og det viser sig at selvom vestene gerne skulle være i samme størrelse, så er de 2 helt forskellige mål??? Nå men afsted til skrædder med dem.
Vi bliver fortalt at de gerne skulle være tilbage allerede ugen efter. Men ugen går og ingen lyd. Jeg får så fat i ham igen og han siger at skrædderen nu er forsinket. Jamen for pokker altså. Selvom vi nu er i start maj og der stadig er godt en måned til begynder jeg at blive lidt presset. Vi får at vide at det jo er højsæson. Det er vi godt klar over, hvilket jo også er grundet til vi bestilte tilbage i JANUAR!!.
Nå men tiden går og går. Jeg ringer til ham af flere omgange og får hele tiden nye datoer at vide. Endelig d. 20 maj får jeg en sms om at han har hentet vesten og vi kan komme og hente den. Jeg får den hentet - og er hurtigt videre igen.

Nu en uge før vi skal bruge den, har jeg den lige med forbi min forlovedes skrædder der er ved at rette hendes kjole til for at se om målene på jakkesættet nu også er som de skal være (Det skal siges at min tiltro til sjolin på det her tidspunkt ikke er ret stor). Det siger hun den er, så alt godt der. Men så spotter hun fanme at der er en syning som er gået op - eller som ikke er syet til igen.
JAMEN ALTSÅ!!! Det er prikken over Iet der gør jeg skriver den her anmeldelse.

Jeg syntes det har været en super ærgerlig oplevelse. Det har været en oplevelse hvor man har fået følelsen om at Herning afdelingen rigtig meget har brug for en sekretær til at holde styr på aftalerne - for det er da helt hen i vejret. Øv bøv.

Heldigvis vil min forlovedes skrædder fikse jakkesættet her en uge før vi skal giftes.

Opdatering:
Jeg har efterfølgende været i dialog med Mads fra Sjolin som rækkede ud. Sammen har vi fået talt ud om udfordringerne og kommet frem til en løsning således vi kan få den rigtige oplevelse som vi følte vi blev snydt for. Flot af butikken at række ud efterfølgende og tage kritikken til hjerte.

21. maj 2025

Jeg fik lavet en hør-skjorte til en…

Jeg fik lavet en hør-skjorte til en særlig anledning. Selvom det blot var en enkelt skjorte, så opleves det virkeligt godt at få en god service med fokus på kvalitet.
Min kone og jeg var begge i butikken og vi følge os virkeligt velkomne. Og et par uger senere, da min skjorte var klar, da sad den 100% som den skulle :-)

2. maj 2025

Sjölin Randers

Det har været en super oplevelse lige fra starten hvor vi sidder og vælger stof, hvor vi bliver guidet i alt fra hvordan det forskellige stof er. Hvilke farver der går rigtig godt sammen, og de hvilke jakkesæt det bedst til de forskellige slags fester. Der blev taget rigtig godt hånd om os alle sammen der var der inde. Men han var også super dygtig til at sætte den enkelte person i fokus når det gjaldt opmåling, og final fitting. Det er bestemt ikke sidste gang jeg giver mig selv den oplevelse som det har været ved Sjölin i Randers. Har aldrig haft et jakkesæt der sad så godt og bare føltes som man havde nattøj på.

Utrolig god og personlig

Utrolig god og personlig, professionel behandling,god tid 👍
Har ikke før prøvet at tage en skjorte og bare kunne knappe den øverste knap, derfra var jeg tryk ved at resten bare ville passe,
Så både søn og far kunne slappe af.

29. maj 2025

Kvalitet, arrangement, ro og ordentlighed

Sjolin Randers skal have mine bedste anbefalinger. Sikke en fantastisk oplevelse, at møde en ung mand som har en stor passion for sit fag. Vi følte os trygge i hele processen, og da vi så skulle hente tøjet til min søn og min mand, var der ikke øje tørt. Her blev taget godt hånd om os, og ekspedienten gav sig god tid til at hjælpe og vejlede. Kvalitet og arrangement er på højt plan hos Sjolin.

Klart fem stjerner herfra

Jeg bestilt to hverdagsskjorter fra deres showroom i Herning. Skjorterne er af rigtig god kvalitet, pasformen er perfekt, og priserne er meget rimelige. Serviceniveauet har været i top. Særligt vil jeg fremhæve Mads for god sparring og imødekommenhed under hele forløbet. På den ene skjorte ønskede jeg en specialdesignet krave og skrædderne tog imod udfordringen og leverede et flot resultat. Jeg håber, de med tiden udvider udvalget af metervarer i rene naturmaterialer, både til skjorter og jakkesæt. Alt i alt en rigtig god oplevelse og klart fem stjerner herfra.

17. maj 2025

smoking Sæt til perfektion.!

Jeg har fået lavet mit smoking sæt til mit bryllup hos Sjölin, alt har været gjort til perfektion fra de første sekunder jeg gik ind i butikken til at finde materialer og hvilke detaljer jeg kunne tænke mig, sættet var syret helt perfekt.!

En kæmpe anbefaling her fra.!

23. maj 2025

Min mand købte jakkesæt i forretningen…

Min mand købte jakkesæt i forretningen i Horsens. Det var en sand fornøjelse at være med til opmåling og tilretning. Benjamin var meget professionel.

Sættet var helt perfekt og sad godt. Vi købte også tilbehør i butikken, og særligt undertrøjen er blevet godt brugt siden brylluppet.

Alt var godt... Men! Jeg køber i smug (da disse bruges til morgengave) sammen med sættet nogle manchetknapper og får lovning på at disse kan bruges i sætte. Det er dog ikke tilfældet og der er på ingen tænkelige måde mulighed for at bruge manchetknapperne..., men min mand opdager det først på bryllupsdagen, da han jo ikke var klar over at han fik manchetknapper i morgengave.

Lidt en træls afslutning på en ellers god oplevelse. Så dette vil jeg gøre andre kunder opmærksom på.

Tilføjelse, vi har efter anmeldelsen fået henvendelse til at få skjorten tilrettet. Dermed 5/5 stjerner.

20. maj 2024

Stor ros til Mads fra Sjölin i Herning!

Stor ros til Mads fra Sjölin i Herning!
Vi har købt min kommende mands jakkesæt af ham. Det er hans første skræddersyede jakkesæt, og Mads var virkelig sød til at hjælpe os med de mange valg, og tog sig tid til at hjælpe os med at vælge det rigtige for ham.
Servicen var helt fantastisk i gennem hele forløbet. Min kommende mands jakkesæt sidder helt perfekt på ham, og han føler sig så godt tilpas, vi købte også sko og bælte i samme omgang. Kvaliteten er virkelig god!!

2. maj 2025

En rigtig god oplevelse.

Vi var 5 mand samlet i Aalborg til vores første skræddersyede jakkesæt. Anders Larsen tog imod os og guidede os igennem de mange valgmuligheder på en kompetent og konstruktiv måde samtidig med at hyggede os. En rigtig god oplevelse og vi stod “skarpe” i velsiddende jakkesæt til det kommende bryllup.

8. februar 2025

Professionelt og med øje for detaljen

Efter at have fået Sjölin anbefalet for tredje gang uafhængigt af hinanden var jeg sikker på at jeg og gutterne skulle have tøj til brylluppet her fra. Vi havde en super dag i Aalborg butikken hvor Anders sørgede for kyndig vejledning i de mange mulighed og god stemning med snacks og kolde øl. Patrick sørgede for præcis udmåling og de begge supplerede med deres personlige erfaringer og anbefalinger samtidig med at de lyttede nøje til vores ønsker og idéer - JA-hatten var på og det var fedt. Særligt fedt var det at Anders sørgede for at jeg fik tilføjet en detalje til jakkesættet der ellers egentlig ikke var en del af sortimentet - igen, JA-hatten og “det finder vi ud af”-mentaliteten var i højsædet, det var kanon. Kan varmt anbefale Sjölin Aalborg - Patrick og Anders er fremragende og de lader dig ikke gå før alt sidder perfekt, lige som det skal være.

8. februar 2025