Købte et skræddersyet jakkesæt i Sjölin Herning med kyndig og professionelt vejledning af de gode folk Frederik Oversø og Nicklas Hahn. Jakkesættet skal bruges til mit eget bryllup i 2026 og ska... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Målsyede jakkesæt i hele Danmark hos Sjölin. Vi har showrooms i hele Danmark. Vi tilbyder altid gratis opmåling, vi har tilpasnings- garanti og garanterer alltid personlig service. Du kan booke en uforpligtende og gratis opmåling i et showroom nær dig: www.sjolin.dk
Klostergade 16, 8000, Aarhus C, Danmark
- kontakt@sjolin.dk
- sjolin.dk
Det tager typisk over 1 måned at svare
Top service - ingen slinger i valsen - yderst professionel.
Top service. Top vejledning hele vejen igennem og intet pres med mersalg. Tilretning så alt sidder som det skal. Personalet er super flinke, super behagelige og tager den tid der skal til med det hele. Der var lidt forskellige personer med inde over produktionen og justeringer og jeg kan ikke lige huske dem alle. Men særligt Regitze og Anders gjorde en kæmpe indsats i hele processen. Tak for jeres tålmodighed.
En skam man kun kan give 5 stjerner for stedet fortjener meget mere syntes jeg.
Tak for hjælpen til Sjølin Århus afd.
Fantastisk vejledning hele vej igennem…
Fantastisk vejledning hele vej igennem fra start til slut.
Vores jakkesæt er langt bedre end forventet.
André fra butikken i Randers ved hvad han snakker om men også god til lytte til vores ideer og ønsker.
Jeg har fået syet et jakkesæt hos Sjölin og jeg er meget tilfreds. Jeg oplevede god service og en kvalitet, der fuldt ud matcher prisen. Sættet sidder perfekt, langt bedre end de stangsæt jeg har prøvet i samme prisklasse, så fem stjerner herfra. Mvh. Esben Haulund
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Yderst professionel behandling og håndtering såfremt man ønsker yderligere tilpasning.
Fik lavet et jakkesæt hos Sjölin i…
Fik lavet et jakkesæt hos Sjölin i Vejle ved Alex
Og må bare sige super god service
Lige fra valg af stofer til opmåling og til levering af jakkesæt
Alt skulle være perfekt før han ville sende mig ud af døren med mit nye jakkesæt
Og det må man bare at det gjorder det bare 😊
Tak til Alex fra sjölin Vejle for super god service til perfektion
Alt for dyrt
Alt for dyrt, og vi fik i Livgarden et tilbud for et jakkesæt, som tilsyneladende ikke virkede. Da vi forsøgte at refundere købet, var der åbenbart noget i deres betingelser som gjorde dette umuligt. Vi fik ikke læst betingelserne op, da vi fik prøvet og købt jakkesættet.
Ellers var jeg meget tilfreds med både kvaliteten og pasformen af jakkesættet, og der var også super god kundeservice, både til opmåling og senere til afhentning og tilpasning.
Sjölin Silkeborg - Mit første men helt sikkert ikke sidste besøg
I dag har jeg været hos Sjölin i Silkeborg for at hente mit skræddersyede grønne jakkesæt med veste og skjorte til brylluppet. Hele forløbet var super positivt, og jeg er meget tilfreds med produktet.
Det var første gang, jeg fik noget skræddersyet, og jeg er meget glad for at have truffet det valg. Jeg vil gerne fremhæve Mads som en super dygtig rådgiver. Han var fantastisk til at svare på alle mine spørgsmål og kom med super god inspiration til, hvordan bryllupsoutfittet kunne se ud. Især vil jeg fremhæve, at han tog sig tid til at gøre hele processen nem og behagelig. Mads inddrog både min forlovede og mig og var super god til at hjælpe os igennem processen.
Det var mit første besøg hos Sjölin, men helt sikkert ikke det sidste. Jeg kan varmt anbefale stedet til alle, der leder efter noget helt særligt og enestående service.
Philip
Virkelig god behandling og lækkert…
Virkelig god behandling og lækkert jakkesæt
Mig og min kammerat var ved sjolin i…
Mig og min kammerat var ved sjolin i Randers god service fra André
alt var som det skulle være
Mega god service
Jeg var med min kammerart taget til sjölin i Randers for at finde jakkesæt til Galla. Vi blev mødt med fantastisk service og vi synes at vores behov blev mødt. Vi fik besvaret alle vores spørgsmål og kom hjem med 2 superfede jakkesæt
Konge oplevelse i kolding
Jeg var i Randers og få målt op til…
Jeg var i Randers og få målt op til jakkesæt til bryllup, fantastisk service og havde styr på det hele, kan kun anbefale det herfra.
Horsens = Flink Service
Jeg var i Horsens og fik målt op og tilpasset et jakkesæt til mit bryllup. Der var ikke tvivl om at Benjamin havde styr på tingene.
Havde man spørgsmål blev de besvaret på en behagelig og forståelig måde.
Og selv når jeg stod og følte mig dum fordi jeg ikke fattede farver og mode og ikke kunne binde mit slips selv blev jeg hjulpet uden at det fik mig til at føle mig dummere.
Kan ganske enkelt anbefales på alle punkter, jakkesættet er fantastisk og processen lige så!
Klart anbefale butikken Aalborg
Jeg havde været inde og få lavet et jakkesæt ved Sjolin i Aalborg. Jakkesæt skulle være til mit bryllup og vi blev mødt med professionelt og god service hos Patrick. Han var god til at lade jeg og mine makker få vores ønsker, men også give os råd til hvad han ved, Samtidigt sad jakkesæt perfekt ved første gang jeg skulle have det på! Skøn oplevelse! 10/10 kan klart anbefale ham og butikken i Aalborg
Hvis man kunne give flere stjerner så…
Hvis man kunne give flere stjerner så det ville det være 10/10. Min bestman og jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Lasse og Mathilde i København K. Lige fra dag ét har vi vores ønsker blevet imødekommet og dialog har været fremragende. Hvis man er ude efter kvalitet skal man også være villig til kaste penge efter det. Det er lige før man ikke får lov til at forlade butikken før alle parter af yderst tilfreds. Det giver en del ro i maven når det nok gælder et af de største dage i ens liv.
Jeg ved at, jeg kommer til at stå knivskarpt til mit bryllup senere på året. I øvrigt jakkesæt der kan genbruges i mange år hvis man er kærlig overfor det. Tusind tak for den fantastisk service, dialog, tilpasning og ikke mindst oplevelse. Klart anbefaling herfra
God og professionel rådgivning
Jeg har fornyeligt modtaget mit nye jakkesæt, som jeg købte af André.
Super god service og forståelse for, hvad jeg var interesseret i. Efterfølgende er der kun lidt små justeringer, som André vil tage sig af.
Alt i alt en super godt og professionelt forløb!
Fantastisk kundeservice som guider…
Fantastisk kundeservice som guider igennem hele processen. Vi var i Odense afdelingen og blev betjent af den mørk håret gut, og var alle meget glade for resultatet fra opmåling til fitting.