Sizeofficial Anmeldelser 159

TrustScore 2 ud af 5

1,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

5 februari sneakers retour gestuurd. Sinds 17 februari geen update meer laatste was added to pallet Verschillende keren geprobeerd contact te leggen met customerservice . 1 keer reactie gehad nu li... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Won Raffle Nike SB Dunk Low Pro “Denim/Gum”, cancelled after 5 day’s Entry of raffle succesfull, received mail on Friday 31st of July that we’ve won the Raffle. Received orderconfirmation, amount... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Nike air jordan mid 1 besteld. Betaling was een beetje een gedoe, maar is uiteindelijk gelukt. Bestelling geplaatst 2 weken geleden, en vandaag ontvangen. Was bang door alle slechte recensies, maar ik... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Size crediteerd geen geld binnen de afgesproken wettelijke tijd van 14 dagen. Retour is al bijna twee weken binnen!!! Maar geen geld retour! Klantenservice kun je je hol mee afvegen( sorry voor mij... Se mere

1,8

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

BE AWARE, SCAMMERS!

Ordered on 15-01 and didn't receive anything for 2 weeks, started mailing and everything after that are straight up lies. The package was lost, has been send and will be there in 28 days (WUT!) and the tracking numbers they send are bogus and are not dispatched. One month later and still nothing, not even an honest email.

Can't conclude other than this being a massive scam operation. Seems nobody is getting any orders.

16. februar 2021

Slechtste klantenservice ooit

Bestelling ontvangen na 2 weken.
Geen contact te krijgen met de klantenservice.

Waardeloos.

Niks bestellen bij JDSports/Size? Ik heb nog een bestelling open staan bij JD, ook nog niet geleverd

15. februar 2021

Stomme k.. SITE ZONDER ENIGE REACTIE

ik heb voor de Brexit regeling dus voor 2021 twee bestellingen geplaatst 15 en 21 december. ik heb tot heden niks meer ontvangen. ik heb van beide bestellingen een deel van mijn geld ontvangen, dit komt volgens mij doordat sommige producten niet op voorraad meer was denk ik. Nou op hun site stond ook dat het 15-25 werkdagen zou duren dus ik dacht oke ik heb het geduld wel... ben nu 2 weken bezig om mijn bestelling te annuleren en gewoon mijn geld terug te krijgen. ze reageren niet op mijn 50 mails die ik gestuurd heb ben nu wel er klaar mee hoor. op hun site staat ook nog eens dat ze niet gaan reageren op late leveringen like?? ik wil gewoon mijn producten die ik besteld heb of gewoon mijn geld verder vraag ik niks aan hun. als ze eens reageren op mijn mails zou ik nog blij zijn... echt klantenservice van hun is super slecht nooit meer dat ik hier ooit ga bestellen echt een k.. zaak en .. brexit gedoe. nergens goed voor deze site

14. februar 2021
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Al weken geen levering of reactie maar wel betaald

Wacht al ruim een maand op een bestelling. Track & trace nummers werken niet en de klantenservice reageert nergens op. Het gaat gelukkig maar om 2 paar sokken in mijn geval maar lees genoeg ellende hier om niet meer in zee te gaan met Size?:of andere onderdelen van JD sports groep.
Denk heel goed na voor je hier besteld.
Update: na 5 weken bestelling toch geleverd. Reactie van klantenservice blijft echter niet bestaand en alle track&trace was nooit bruikbaar. Maar gezien de levering in orde was geef ik het 3 sterren ipv de oorspronkelijke 1.

12. februar 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

More than 1 MONTH and still not received.

I ordered a jacket 1 MONTH ago and still not received it. Neither Size? answers nor DPD courier.

This is my worst experience with online shopping. I would not advise to shop from this site. They are the worst.

Don't buy anything from this site if you don't want to lose your mind!

12. februar 2021

Maand verder...nogsteeds niks ontvangen

Ik heb op 12 januari 2021 schoenen besteld. Na 2 weken niks te hebben gehoord kreeg ik een mail dat ze onderweg waren, maar een week later nog niks ontvangen. Ik was inmiddels 3 weken aan het wachten waarna ik 3x een klantenservice formulier in heb gevuld waarop iedere keer geen reactie. De track & trace bleef zeggen “onderweg”, maar wederom nogsteeds niks ontvangen. Ik heb ook meerdere keren gechat met de klantenservice robot, maar die zeiden steeds hetzelfde: “onderweg”. Na zelf direct te hebben gemaild naar de klantenservice van size kreeg ik te horen dat de verzendtijd met 28 dagen verlengd is. Guess what? We zijn een maand verder en ik heb NOGSTEEDS NIKS ONTVANGEN! Waar zijn mijn schoenen? Ik dacht dat size een legitieme site was. Ik vind het werkelijk waar geen stijl dit. Ik wil mijn geld terug!

10. februar 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nooit iets bestellen!!!!! Waardeloos!

Ik wacht al weken op mijn bestelling van twee paar sneakers! In de webshop bestel je bij een Nederlandse winkel
maar ondertussen moet de bestelling uit de UK komen! De klantenservice website is waardeloos (lees: je kunt je bestelling niet annuleren, je mag geen contact opnemen over je bestelling) overigens reageren ze dus ook niet! Vervolgens blijven ze me emails sturen voor een review... een REVIEW???! Sorry hoor doe even normaal, zorg eerst
maar eens dat ik die sneakers krijg!!!! Dan zullen we nog wel eens verder kijken.. en vervolgens krijg ik een week geleden eindelijk een email uw bestelling is onderweg.. ik helemaal blij.. echter is er nog altijd niks aangekomen bij de DPD.. dus er is helemaal niks onderweg!!! Maar hebben ze wel al welen fijn €200 van mij op hun rekening! Echt kansloos dit!!!!

5. februar 2021

Zeer slecht.

Op 13 december 2020 schoenen gekocht. Nu, 3 februari 2021nog steeds niets ontvangen en ook nog steeds geen bericht gekregen.
Herhaaldelijk via het contactformulier van de website geprobeerd contact op te nemen maar tevergeefs. Al termijnen gegeven om contact op te nemen of te leveren maar die zijn verstreken. Als er niet in wordt gegaan op deze review doe ik aangifte.

3. februar 2021

Nooit hier kopen!

Ik heb op 4 januari een paar sneakers besteld bij Size? Nog steeds heb ik niks ontvangen. De communicatie met size is echt heel erg slecht. Op je mailtjes krijg je rare verzoeken zodat ze kunnen checken of jij echt zelf de mailtjes verstuurd. Ik heb nog nooit zo iets meegemaakt.

Dus koop hier niet.

1. februar 2021

Niets kopen!

Ik heb op 16-12, twee paar schoenen besteld en heb tot op heden nog niets ontvangen. Als ik contact opneem met de klantenservice krijg ik niets te horen of een e-mail met dat ze niets voor me kunnen betekenen. Ze kunnen me niets vertellen over wanneer de schoenen aankomen en ik kan de bestelling ook niet annuleren. De t&t werkt ook niet. Al het contact moet vanuit mij komen. Pas op met bestellen hier!!

Ik heb hier een melding van gemaakt bij:
ACM

Ik raad iedereen aan, die problemen ervaart met dit bedrijf, het zelfde te doen.

26. januar 2021

BESTEL HIER NOOIT!

BESTEL HIER NOOIT!
Na het lezen van de recenies, heb ik toch de gok gewaagd (stom inderdaad) maar ik ben het met iedereen hier eens.

Wat een verschrikkelijke service zeg.... ik bestel op 12 december een paar schoenen welke pas op 31 december worden verstuurd. Vervolgens hoor ik niets en kom ik via een heel erg omslachtig klantenservice proces achter dat het pakket verloren is geraakt. Kan natuurlijk gebeuren, maar dan verwacht ik ook gelijk dat het aankoopbedrag terug wordt gestort! Ik wacht nu al 18 dagen op een refund en elke keer nadat ik heb gemaild ontvang ik dezelfde melding: sorry for the delay, the refund has been requested. Waarom wordt de aanvraag maar elke keer niet afgerond?!?!

En ook het proces om contact met hun op te nemen is ronduit belachelijk: eerst vul je een contactformulier in waar je alle gegevens rondom je order moet invullen. Daarna ontvang je een automatisch genereerd bericht waar je niets aan hebt en moet ik op de mail reageren als ik wil dat er een PERSOON mijn email beantwoord. Vervolgens ontvang ik de vraag of ik mijn gegevens NOG EEN KEER kan mailen om te checken of het om de juiste persoon gaatI? Gaat helemaal nergens over....

25. januar 2021

Hopeloos

Weet niet wat er met deze shop aan de hand is maar zo te lezen ben ik niet de enige die enorm slecht behandeld wordt. 11 December order geplaatst, 29 December zogenaamd verstuurd en sindsdien, niks. DHL site staat op planning wordt gemaakt, wat betekend dat de order nog NIET verstuurd is ondanks wat Size in de sporadische contacten beweerd. Ik acht de kans op product nog geld terug gering... Wees gewaarschuwd.

Update 11/02/21: Vandaag bericht van de DPD met het verzoek BTW en invoerrechten (hallo Brexit) te betalen over een bestelling gedaan in 2020 op de Nederlandse site(!), waar ik dus ook al BTW betaald is. Ben niet van plan te betalen en mijn bestelling gaat retour afzender Size. Of ik met hun klantenservice mijn geld nog terugkrijg is nog maar afwachten. Maar ik wil iig niets meer met dit bedrijf te maken hebben.

Update 20/02/21: Nav deze post (denk ik) heeft de klantenservice zowaar een antwoord gestuurd. Maar, geen oplossing. Antwoord was in de trant van "sorry & u kunt het pakket weigeren". Dit is natuurlijk lachwekkend. Men komt met geen enkele oplossing en laat je gewoon verder wachten op je centen.

Update 05/03/2021: Na stug mails terug blijven sturen naar de vaak standaard en irrelevante antwoorden van de helpdesk kreeg ik zowaar eindelijk een helpdeskmedewerker (dank Allyson) welke wel behulpzaam was en ook inhoudelijk inging op mijn vraag om een refund. Die was na deze mail uiteindelijk snel ontvangen en sluit mijn zaak met Size.

25. januar 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ook een waardeloze ervaring met Size

Ook een waardeloze ervaring met Size? Ik heb reeds op 18 december schoenen besteld maar er is nog helemaal niets geleverd. De verwijzing naar de Track and Trace bij DHL geeft aan dat er nog niets is verstuurd. Ik heb nu een aantal keer contact proberen te zoeken met Size. Eerst geven ze de kerstdrukte de schuld, dan DHL en vervolgens de Brexit. Uiteindelijk geven ze toe het pakket kwijt te zijn. Ze beloven terugbetaling maar ik heb nog steeds niets ontvangen. Ik hoop dat Paypal kopersbescherming nog wat kan betekenen. Ik koop hier nooit meer wat!

13. januar 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Juridische stappen ondernemen tegen deze oplichters

Op 21-12-20 heb ik een bestelling geplaatst bij Size? en sindsdien heb ik niets meer vernomen nadat de betaling is afgeschreven. Ergens had ik het idee dat het niet klopte en ik ben op onderzoek uit gegaan. Ik ben er achter gekomen dat Size? onderdeel is van JD sports en uitgerekend hier heb ik enorm veel problemen gehad met leveringen en betalingen in het verleden. Hierop heb ik dan ook besloten hier nooit meer iets te bestellen en ik heb spijt van deze bestelling bij Size?. Size? en JD sports zijn niets meer dan oplichters en dieven die consumenten belazeren en vervolgens hun kop in het zand steken. Het zal mij eerlijk gezegd niet verbazen dat de producten op de website gewoon fictief zijn. Ze kloppen het geld uit je zak en vervolgens wordt er nergens meer op gereageerd. Ik pik het niet meer en ga een collectief vormen van gedupeerde klanten om met juridische bijstand een eind te maken aan dit bedrijf vol met beunhazen en oplichters. Jullie krijgen nog een kans om op deze review te reageren en mijn geld terug te storen. Op eerder verstuurde mails krijg ik zoals altijd namelijk weer geen antwoord.

5. januar 2021

onbetrouwbare site

25 november een bestelling gedaan, meer dan een maand later nog niets ontvangen. reeds enkele mail gestuurd, jammer genoeg nooit een antwoord ontvangen.
slechte, onbetrouwbare site, denk niet dat ik mijn bestelling nog zal ontvangen

1. januar 2021
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.