5 februari sneakers retour gestuurd. Sinds 17 februari geen update meer laatste was added to pallet Verschillende keren geprobeerd contact te leggen met customerservice . 1 keer reactie gehad nu li... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Won Raffle Nike SB Dunk Low Pro “Denim/Gum”, cancelled after 5 day’s Entry of raffle succesfull, received mail on Friday 31st of July that we’ve won the Raffle. Received orderconfirmation, amount... Se mere
Nike air jordan mid 1 besteld. Betaling was een beetje een gedoe, maar is uiteindelijk gelukt. Bestelling geplaatst 2 weken geleden, en vandaag ontvangen. Was bang door alle slechte recensies, maar ik... Se mere
Size crediteerd geen geld binnen de afgesproken wettelijke tijd van 14 dagen. Retour is al bijna twee weken binnen!!! Maar geen geld retour! Klantenservice kun je je hol mee afvegen( sorry voor mij... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Waardeloze shop
Waardeloze shop. Ik heb een paar dagen geleden sneakers besteld en een mailbevestiging ontvangen van mijn order. Vandaag ontvang ik een mail dat mijn order is geannuleerd?!? Zonder opgave van reden, dus geen sneakers. Totaal kansloos. Niets bestellen hier, want je wordt voor de gek gehouden!
Heel traag en extreem dure retour
Iets besteld en 19 dagen (!) later pas geleverd. Ze doen er een eeuwigheid over. Ondertussen had ik nog wat anders besteld. Daar doen ze nu al 16 dagen over en de status is nog niet eens "verzonden". Iets annuleren kan niet meer vanaf het moment dat je iets besteld hebt. Retourneren moet je via hun eigen systeem doen, en kost zomaar eventjes 15,55 euro. Nooit meer.
Besteld, betaald, bestolen!
Besteld, betaald, bestelling wordt geannuleerd. Vervolgens radio stilte. Ik moet zelf twee weken later een bericht sturen of ik als gevolg van de annulering mijn geld terug krijg. BS excuses, wordt gezegd dat de terugbetaling op 03/03 verwerkt is. Vandaag is 27/03, nog geen geld terug. Zeg het niet snel, maar dit ruikt naar pure oplichting. Zou niemand aanraden hier ook maar iets te bestellen. Je bent gewaarschuwd.
Heb al een week geleden schoenen…
Heb al een week geleden schoenen besteld en via track & tracé kan je alleen zien dat het onderweg is en de klantenservice kan je ook niet meer inlichten..geen dag helemaal niks zwaar triest dit anno 2021
Drama
Drama, drama en nog eens drama. Bestelling gedaan op 6 feb en tot op heden nog niets ontvangen. Ook geen bericht of reactie op m’n e-mails of berichten op instagram.
Nog steeds geen order ontvangen
30 december een bestelling geplaatst. Eerst "Traceer mijn order" geprobeerd, maar dan krijg je een lege e-mail met placeholders terug. Vervolgens via Messenger contact gezocht, inmiddels twee keer, met uiteraard de lege excuses dat het allemaal 'wat langer' duurt. Tevens kreeg ik een track and trace van mijn order van DPD waarin geen enkele informatie staat. Toegegeven, het zal wel met Brexit en de douane te maken hebben, maar toch! Het is nu dus bijna 2,5 maand geleden dat ik mijn bestelling heb geplaatst, waar ik tot de dag van vandaag nog niets van gezien heb, en ook geen status krijg vanuit Size zelf. Terwijl nieuwsbrieven van nieuwe producten prima de weg naar mijn inbox vinden. Ik koop hier nooit meer, wat een stelletje clowns.
(Mocht er iemand van Size meelezen en toch contact met me wilt opnemen: mijn ordernummer is 962181687)
Helaas zo dom geweest om bestelling te…
Helaas zo dom geweest om bestelling te doen, is onderdeel van jdsports. Besteld op 19 februari is al weer 1,5 week onderweg. Waar naar toe. Order 962192081. Nog niets gehoord van klantenservice.
Net bericht gekregen dat mijn bestelling zoek is. Order is geannuleerd, gelukkig nog niet betaald.
Toch tevreden
Beste mensen, Ik heb mijn douane kosten vergoed gekregen!!. Van mijn bestelling van voor de Brexit....
Toch gelukt.
Niets geleverd!
17 februari mail dat mn bestelling onderweg is. Het zgn Track en trace-nr blijkt niet te kloppen (bij aanklikken van de link +invullen van het in de mail genoemde code de melding 'helaas niet bekend, probeer het opnieuw' Klantenservice op geen enkele wijze te bereiken. Diverse malen via de site een bericht achter gelaten, DM via Instagram, zelfs onder hun onophoudelijke stroom van berichten op Insta gevraagd naar mijn bestelling enz enz, geen reactie. Intussen is het 1 maart, nog steeds niets ontvangen én geen enkele reactie van het bedrijf! Slechte zaak! Wel geld afgeschreven, niks leveren!
Don’t order here.
Took more than 3 weeks to get my order delivered. The shoe box was not even double boxed. The box was literally in a plastic bag, so the box was damaged. Bad company.
Bestelling eindelijk ontvangen, in verkeerde maat!
Op 23 januari schoenen besteld, vandaag eindelijk mijn bestelling mogen ontvangen...in de verkeerde maat.
Het retourbeleid (staat vol met typfouten) op de pakbon vermeld dat je binnen 28 dagen na aankoop producten geretourneerd moeten zijn wil je je geld terug krijgen.
Op dit moment weet ik niet hoe ik aan de juiste schoenen ga komen, in de juiste maat..
Orde die niet aankomt
Heb 3 weken geleden een order geplaatst en heb tot zo ver geen order binnen gekregen. Contact opgenomen met hun geen reactie natuurlijk. Als jij je geld weg wilt zeker bestellen
Klantenservice
What a scam this @size is
What a scam this @size is. They keep answering your complaints with same BS every time. Never buy anything here!!!!
Waardeloos bedrijf, leveren niet en onmogelijk om contact op te nemen
Op 15 januari een order geplaatst, maar tot op heden niks ontvangen. In de tussentijd is slechts een deel van het aankoopbedrag teruggestort, maar wacht ik nog op het pakketje of het resterende deel van mijn geld terug.
Ondertussen meerdere keren geprobeerd om contact op te nemen via de klantenservice, maar die reageren nergens op.
Wat een waardeloos bedrijf!
Trui besteld van stussy op 30 januari
Trui besteld van stussy op 30 januari, op de site stond dat ie tussen 12-14 januari binnen zou zijn maar tot op heden (19 februari) geen een teken van een pakketje. Waardeloos
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf! Maand geleden besteld en ze hebben m’n bestelling nog niet eens verstuurd. Ze reageren niet op e-mails en nemen niet op als ik ze bel. Kansloos bedrijf, niks bestellen hier!
Schoenen bestelt
Schoenen bestelt, krijg ik mail dat het verwerkt en geaccepteerd is, krijg ik nu opeens mail dat ik mijn geld terug krijg zonder enige reden waarom.
Ik heb op 6 februari jl
Ik heb op 6 februari jl. maar liefst drie paar air Max Valentine’s besteld en betaald en tot op heden geen schoenen mogen ontvangen. Ik heb al een mail gestuurd maar geen reactie.
Ik wil echt heel snel een reactie want het gaat om heel veel geld!
Helaas geen enkel contact te krijgen
O....ik baal vreselijk! Ik heb zaterdag 6 februari nike airmax 90 QS valentine's besteld! En natuurlijk direct betaald .€140 euro. ZOOOOO blij dat het was gelukt. Tot op heden nog niks gehad. Ik heb contact met DpD opgenomen. Er is wel een verzendetiket aangemaakt en betaald door Size? Maar nog geen pakket afgegeven. Ik heb jullie ook oneindig vaak geprobeerd te bellen. Tevergeefs ik krijg niks terug via de mail. Ik heb zelfs winkels gebeld die naast jullie zitten. Zij gingen op mijn vraag zelfs kijken of er niemand binnen in de winkel was...om mij te helpen!!!! Maar helaas. Overigens heb ik het hoofdkantoor proberen te bellen/ mailen, maar ook daar is het stil. Wat nu? Wanneer krijg ik te horen of ik mijn sneakers nog binnenkrijg? Of anders z.s.m mijn geld!????Ik hoop echt dat ik heel snel wat van jullie hoor...
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.