Super leuk jasje gekocht, maar er zit een gaatje in. Ik heb contact gehad met de klantenservice, maar dat was nogal simpel en geen duurzame oplossing. Een voucher van 30 euro of retour sturen. 30 euro... Se mere

Vandaag was ik bij Sissy Boy Nijmegen. Wat een gezellige winkel, van alles te zien, geen opdringerig personeel, maar heel alert en present als je hen nodig hebt. Aardig, behulpzaam en meedenkend. Mij... Se mere

De artikelen waren netjes verpakt en mooie kwaliteit. Mijn enige opmerking is dat de levering niet zo snel ging als gehoopt (vier dagen vanaf dag bestelling) en dat de bordjes vrij klein zijn. Zek... Se mere

Snelle verzending, prima communicatie. Mijn kleindochter had bij haar geboorte 6 jaar geleden een konijn van Jellycat gekregen (Bashful). Konijn is zwaar favoriet en we wilden een reserve konijn. Nerg... Se mere

1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Ontdek fashion en Homeland voor dames, heren en kinderen | Life designed with Sissy-Boy |

4,2

God

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Snel geleverd

Snel geleverd. De kussens zijn van mooie kwaliteit

9. januar 2026

Beste Lana,

Dank je wel voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van de kussens. Graag tot ziens bij Sissy-Boy!

Echt bagger

Echt bagger. Bestel een sprei. Komt die kapot aan. Contact gezocht met de klantenservice. Kan ik hem zelf in de winkel gaan ruilen of terug sturen. Was op voorraad in Maastricht. Is 3 kwartier rijden. Eenmaal daar. Is het toch niet op voorraad. Kunnen hun hem gaan bestellen en thuisbezorgen. Zou je eigenlijk weer verzendkosten moeten betalen. Mijn partner boos, want we hadden al verzendkosten betaald voor de eerst keer, toen bezine geld en parkeergeld voor iets wat toch niet op voorraad bleek te zijn. De winkelmedewerker heeft daarom toch te verzendkosten verwijderd. Daarom 1 extra ster.

8. januar 2026

Beste klant,

Wat vervelend om te lezen dat je bestelling niet naar wens is verlopen en dat dit zoveel ongemak heeft veroorzaakt. Dat is uiteraard niet de ervaring die we je willen bieden, en daarvoor bieden we onze excuses aan.

We begrijpen dat het frustrerend is om extra tijd en kosten te moeten maken terwijl een product op voorraad leek te zijn. We zijn blij dat onze collega in de winkel de verzendkosten uiteindelijk heeft kunnen verwijderen, maar we nemen je feedback serieus en bespreken dit intern om herhaling te voorkomen.

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen.

De producten zijn echt super

De producten zijn echt super! Maar ieder item is appart geleverd en ik wacht nog steeds op nog 1 artikel. Het zou fijn zijn als alle artikelen bij elkaar in een pakket zouden zitten.

8. januar 2026

Beste Isa-Beau,

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten.

We begrijpen dat het vervelend is om meerdere leveringen te ontvangen en dat je nog op één artikel wacht. We nemen je feedback over het samenvoegen van bestellingen serieus en bespreken dit intern om onze service te verbeteren.

Dank je wel dat je dit met ons hebt gedeeld en voor je geduld.

Super mooie kussens en tafelkleed…

Super mooie kussens en tafelkleed aangeschaft. Erg blij mee 😃

7. januar 2026

Beste Corinne,

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je zo blij bent met de kussens en het tafelkleed. Geniet ervan en graag tot ziens bij Sissy-Boy!

snelle service

bij Sissy Boy een paar kaasmesjes besteld. Deze waren keuring verpakt en snel geleverd ondanks de december drukte.

2. januar 2026

Beste Erwin,

Dank je wel voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering en de nette verpakking, ook in de drukke decemberperiode. Graag tot ziens bij Sissy-Boy!

Soepele afhandeling!

Bestellen is makkelijk. Communicatie goed en bezorging volgens afspraak

23. december 2025

Beste Astrid,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat het bestellen soepel verliep, de communicatie goed was en de bezorging volgens afspraak is gegaan. Graag tot een volgende keer!

Snow globe

Leuk aanbod van verschillende snow globes. Ik kocht er één voor mezelf en twee om kado te geven. Erg mooi!

31. december 2025

Beste Isabella,

Wat leuk om te lezen, dank je wel! Super dat je zo blij bent met je snow globe en dat ze ook als cadeautje zo goed in de smaak vallen. Veel plezier ermee!

Prima trui voor mooie prijs

Prima trui voor mooie prijs

30. december 2025

Beste Henk,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de trui en de prijs. Graag tot ziens bij Sissy-Boy!

Boven verwachting snel bezorgd

24. december 2025

Beste Samirah,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de bezorging boven verwachting snel was. Graag tot ziens bij Sissy-Boy!

Snelle levering

Mooi product en snelle goede verzending

19. december 2025

Beste Yvonne,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met het product en dat de verzending snel en goed verliep. Graag tot ziens bij Sissy-Boy!

Slecht vervangingsbeleid

Kerstbal besteld, defect ontvangen. Snelle reactie van de klantenservice liet weten dat ik zelf deze bal retour moest sturen en zelf een bestelling voor een nieuwe moet plaatsen. Totaal geen service dus!
Klantontvriendelijk en ook nog eens onnodig verpakken en versturen van een artikel die ze toch weg gooien.

Voor mij onbegrijpbaar beleid.

10. december 2025