Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Je krijgt gewoon geen reactie ook het telefoonnummer werkt niet.. ik heb een retourlabel aangevraagd en betaald maar niet ontvangen. Meerdere keren contact gezocht maar ik wordt helaas niet geholpen.... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Die Rücksendekosten sind wirklich die größte Frechheit, wobei man es vorher nirgendwo sehen kann. Musste das Paar Schuhe dann zurückschicken, weil es viel zu groß war - der hochgelobte FitFinder der... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ruim 10 jaar ben ik klant. Eerst in de fysieke winkel in de Negen Straatjes en nu inmiddels via de website. Nooit problemen gehad en ook bij het laatste bestelproces, toen ik zelf een fout maakte, is... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mir geht es so wie vielen: Für unseren Sohn hatte ich zwei Größen zur Auswahl bestellt, da er gerne vegane und einigermaßen faire Schuhe tragen möchte. Die Rücksendung soll nun unverschähmte 7,65 EUR... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Skobutik

Skrevet af virksomheden

Hoi, wij zijn TOMS. Wij brengen moeiteloze stijl en eindeloos comfort in jouw dagelijkse leven. Van kleine momenten tot grote avonturen – onze schoenen geven jou en je dierbaren de kracht om elke dag vol vertrouwen, vreugde en betekenis aan te gaan. TOMS maakt de kleine momenten onderweg net zo belangrijk als de bestemming – elke stap is het vieren waard. ​ Geboren in het hart van Venice Beach, Los Angeles, in 2006 – onze relaxte, zorgeloze vibe is verweven in elk paar schoenen. Het begon allemaal met de Alpargata – onze iconische instapper die synoniem werd met eenvoud, comfort en gemeenschap. Vandaag de dag bieden we stijlen voor iedereen, met een verscheidenheid aan ontwerpen voor waar je dag je ook brengt. ​ Maar TOMS is meer dan alleen schoenen: wij zijn er om levens te verbeteren. Jouw TOMS aankoop helpt de educatie, gezondheid en het welzijn van kinderen te ondersteunen. Samen hebben we meer dan 105 miljoen levens positief beïnvloed. Als een gecertificeerde B Corp™, zit goed doen letterlijk in onze zolen. ​​ Better Tomorrows beginnen met TOMS

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Wenig kundenfreundlich!

Die Rücksendung soll nun unverschähmte 7,65 EUR kosten. Die Höhe der Rücksendekosten war zuvor nirgendwo ersichtlich. Ich weiß nicht so recht, wie TOMS ein solches Geschäftsgebahren mit seinem angeblich so grünen (und ehrbaren) Gewissen vereinbaren kann. Ich komme nicht umhin zu denken, dass der Konzern insgesamt versucht, auf der grünen Welle mitzuschwimmen, aber es eigentlich nur ums schnelle Geld geht.

23. april 2020

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen. Snel geleverd, goede prijs, goede kwaliteit en (beweren ze) ethisch verantwoord.

8. april 2020

Hoi Dweezil

Bedankt voor je review! Veel plezier met je nieuwe schoenen!

Heel tevreden

Schoenen besteld, binnen 2 dagen binnen. Via mail op de hoogte gebleven waar pakketje zich bevond. Schoenen zitten heerlijk. Ik heb voor de gouden gekozen. Heel blij mee!

6. marts 2020

Besvarelse fra TOMS (NL)

Leuk om te horen, Patricia! Veel plezier met je nieuwe schoenen :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heb hier twee keer schoenen besteld

Heb hier twee keer schoenen besteld. Ook twee paar laarzen van Toms via een andere website. Allemaal zitten goed, werden snel geleverd en zijn volgens verwachting. Fijn dat de organisatie zich inzet voor anderen/goede doelen.

28. januar 2020

Hoi Renate
Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent :)!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede oplossing, vriendelijk contact!

Wij bestelden, geen orderbevestiging, ik zocht contact via Facebook, er was iets mis gegeven. 3 dagen later stond het besteedde bedrag alweer op de rekening.
Als iets mis gaat dan telt de oplossing en in het vinden van een oplossing is de benadering erg belangrijk.
Bedankt!

19. januar 2020

Hoi Kaat,

Bedankt voor jouw review - wij waarderen de feedback.
We zijn blij dat onze klantenservice team je heeft kunnen helpen.

Groeten

Slecht maatvoering ....

Slecht maatvoering ..... per schoen verschillend. Stuur je ze terug duurt het lang voordat het verwerkt wordt. Bijna 2 weken en krijg ik mijn aankoopbedrag niet volledig terug door de kortingscode . Terwijl jullie een slechte schoen zelf sturen ! Belachelijk...

17. januar 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Leider muß ein Stern vergeben werden

Leider muß ein Stern vergeben werden, ich habe am 26.12.19 2026 Uhr Telefonisch bestellt leider war es nicht möglich auch buchstabierend meine neue Adresse anzugeben auch der Fahrer der mich nach ca. 1h angerufen hat, hat mich nicht verstanden das Essen habe ich abbestellt das wäre dann wohl auch kalt gewesen eine nochmalige Bestellung werde ich mir reiflich überlegen. Diese Bewertung ist nicht Ausländerfeindlich zu verstehen.

27. december 2019
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kwalitatief vreselijke producten en…

Kwalitatief vreselijke producten en klantenservice is alles behalve service gericht.
Kies voor een ander merk als je waar voor je geld wilt.

19. december 2019

Hoi Gaia

Bedankt voor je review en onze excuses voor deze ervaring. Zou jij aub contact opnemen ons via info.emea@toms.com, zo dat wij verder met jou kunnen kijken voor een oplossing? Wij horen graag van je!

Groetjes

Teleurstelling

Bestelling en levering top. Website ziet er ook mooi uit. En geld geven aan een goed doel. Kan bijna niet mooier. Totdat je je schoenen retourneert. Of nou ja, nadat jij hebt gedaan wat nodig is om de schoenen te retourneren. Ik heb de mails ontvangen over dat mijn retour ontvangen en verwerkt was. Je gaat ervan uit dat je geld teruggestort wordt, zoals in de voorwaarden beschreven staat. Maar toen kwam ik per toeval achter (na maanden, wan ja.. je leest een email niet in detail omdat dit hele online shoppen zo gemakkelijk gaat) dat mijn retourbedrag nooit is terug betaald maar werd omgezet in een shoptegoed. Raar.. maar ja.. bedacht ik me, zo kan je idd wel goede doelen steunen door het geld binnen te houden. Ik nam contact op met de klantenservice. Snelle reactie met een uitleg dat het hun fout was.

Raar om als online winkel een procedure te hebben dat als je als bedrijf een retour te laat verwerkt, je het geld niet terug betaald aan de klant zoals je belooft maar dat er een shoptegoed van wordt aangemaakt? Hoezo is dit fijn voor de klant? Misschien eens je procedures herzien zodat je klant niet de dupe is van je eigen fout. Of niet natuurlijk, langer geld binnen houden is meer rente en meer geld voor het goede doel. Maar dat is mijn interpretatie maar. Wellicht is er een andere kant aan dit hele verhaal.

Conclusie, ik kreeg 1 november te horen dat er een 'escalatie' was aangemaakt naar de financiële afdeling. Zie wanneer ik deze review post.. heb nog niets terug gehoord.

Erg jammer. Ik was heel enthousiast toen ik bestelde over de site en het concept, maar voel me nogal belazerd.

En ik zie dat CS medewerkers op deze reviews reageren. Neem aub contact op met mij en vraag me niet om moeite te doen om jullie een mail te sturen. Dit is een probleem wat al bij jullie ligt en al opgelost had moeten zijn.

14. november 2019

Unverschämt 8 Euro Rücksendegebühr

Unverschämt 8 Euro Rücksendegebühr! Unglaublich!
Erstes und letztes Mal hier bestellt. So schade, da ich gerne TOMS getragen hätte/unterstützt hätte!

28. oktober 2019

Dear Liz

Please contact us at info.emea@toms.com with your order number, so that we can assist you further regarding the return costs.

Thank you,

Einmal und nie wieder!

8€ für eine Rücksendung ist einfach unverschämt!
Der Kundenservice ist genauso dreist.
Das war definitiv meine erste und letzte Bestellung dort!!!

2. oktober 2019

Hallo

Wenn wir Ihnen bei Ihrer Rücksendung weiterhelfen können, kontaktieren Sie uns bitte über info.emea@toms.com

Vielen Dank

Lächerlich

Meine Lieferung war nicht vollständig, aber es war nicht möglich das mit Toms zu klären. Habe iwann das gesamte Geld von PayPal zurück erhalten und bekomme noch immer Mails von Toms das ich mich gedulden soll, da sich der Fall in Klärung befindet. Habe schon mehrere Mails geschrieben, das Toms mir ein Retourenlabel schicken soll damit sie wenigstens ihre restlichen Artikel zurückbekommen, aber scheinbar besteht hier kein Interesse dran. Meine Lieferung erfolgte Anfang letzten Monats und ist bis heute noch nicht erledigt. Absolut lächerlich das als Service zu bezeichnen.

28. august 2019

Liebe Huberta

Vielen Dank für Ihre Bewertung und wir entschuldigen uns für die Schwierigkeiten, die Sie bei uns hatten. Könnten Sie sich bitte an info.emea@toms.com wenden, damit wir nachsehen können, was passiert ist und wie wir helfen können, das Problem zu beheben?

Grüße,

Nie wieder!

Der Kundenservice ist praktisch nicht existent, die exorbitanten Rücksendekosten eine Frechheit! Ich werde hier sicher nie wieder bestellen.

12. august 2019

Guten Morgen,

Aufgrund der arbeitsreichen Jahreszeit haben wir in den letzten Wochen ein hohes Kontaktaufkommen verzeichnet, und wir entschuldigen uns für etwaige Unannehmlichkeiten, die Ihnen dadurch entstanden sind. Bitte senden Sie eine E-Mail an info.emea@toms.com, wenn wir Sie bei Fragen oder Problemen unterstützen können.

TOMS-Team

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Meine Toms FlipFlop waren nach zwei…

Meine Toms FlipFlop waren nach zwei Wochen schon kaputt. Wäre ja kein Problem, gibt es ja Garantie. Habe Fotos eingesandt und warte seit Wochen auf eine Rückmeldung. Schade, die Schuhe sind echt cool, aber euer Kundenservice ist echt bescheiden. Vielleicht sollte man mal daran arbeiten, wenn nur 8% der Kunden mit dem Service zufrieden und fast 80% eine 1-Sterne-Bewertung abgeben.

Guten Morgen,

Es tut uns wirklich leid, dass wir nicht rechtzeitig auf Ihre E-Mail geantwortet haben, aber ich freue mich, Ihnen bestätigen zu können, dass ich die Fotos überprüft habe, und Ihre Rückerstattung für die Flip-Flops ausstellen zu können. Nochmals unsere Entschuldigung.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

auch ich kann ich nur anschließen..

auch ich kann ich nur anschließen... Retoure wurde am 29.07 zugestellt bis heute keine Gutschrift. Chat it offline, Email geht nicht durch weil das Postfach voll ist (warum wohl..) und telefonisch ist auch keiner erreichbar. Schlimmer gehts nicht!

Guten Morgen,

Es tut uns sehr leid, dass wir Ihre Rückerstattung nicht vor gestern ausstellen können.
Es gab einen Streit in PayPal, der die automatische Rückerstattung blockierte, die wir am 12.8. Erstatten wollten. Hoffentlich ist jetzt alles geklärt, aber wir entschuldigen uns für etwaige Unannehmlichkeiten, die Ihnen dadurch entstanden sind.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Retoure eine absolute Katastrophe!!

Retoure eine absolute Katastrophe!!!
Habe die Schuhe innerhalb einer Woche zurückgeschickt.
Kostet erst ma 8 Euro sonst kann man gar kein Retourenetikett
ausdrucken. Die Rückabwicklung hat ewig gedauert, kann man dank der Deutschen Post mitverfolgen.
Letzte Woche habe ich dann von Klarna eine Mahnung bekommen obwohl ich alles Fristgerecht zurückgeschickt habe.Toms hat auch mir wohl einfach ein Shopguthaben eingerichtet
Toms inzwischen 2 mal per Mail kontaktiert ! Keine Reaktion darauf, telefonisch nicht zu erreichen und der Chat funktioniert auch nicht!!!
na ja bei Klarna kann man ein Problem mit dem Verkäufer melden und die Rechnung wird pausiert. Dies habe ich jetzt getan.
Ich werde dort nie wieder etwas bestellen und wenn nötig das ganze einem Anwalt übergeben
Gruß Nicole

Returns cost €8!!!

Returns cost €8!!!! STAY AWAY. They hide behind "free shipping" without making it clear that returns cost an exorbitant amount. Shameful tactics.

8. august 2019

Dear Anne

Thank you for your review. We are sorry to hear that you did not find the information on the website regarding returns to be helpful. We will share the feedback internally, so we can look into clarifying the procedures stated on the website.
Please contact us via info.emea@toms.com if we can assist you with anything further.

Regards,
TOMS team

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.