Na 6 zamówionych rzeczy , połowa do mnie nie dotarła. Za 2 dostałem zwrot za zakup, 3 jeszcze nie wiadomo. Ciekawostką jest to, że przychodzi jedynie zwrot za niedostarczony towar, a koszty przesyłk... Se mere
Virksomheden har svaret
Powiem tak, zamawiam na Shopee już od miesiąca i jak co jestem zadowolona. Shopee dzieli się na polskich sprzedawców ( paczka idzie 2 dni, mega szybko ) i zagranicznych sprzedawców tzn. chińczyków. Ki... Se mere
Virksomheden har svaret
Odradzam sprzedawcom sprzedaży za pośrednictwem shopee - wysyłasz towar - potem czekasz aż klient potwierdzi że towar dostał i ... że mu odpowiada ... a dopiero potem możesz dostać pieniądze za towar.... Se mere
Virksomheden har svaret
Towar dramat, odesłałam i cicho sza.Zero odzewu, nigdy więcej już nic tam nie kupię.Wszystkim odradzam ,trzymajcie się z daleka od tych oszustów. Szczegóły Zwrotu Identyfikator Zwrotu: #221... Se mere
Virksomheden har svaret
Witaj na oficjalnym profilu Shopee Polska. Kupuj w Shopee! Zapewniamy bezpieczne zakupy z Gwarancją Shopee.
ul. Towarowa 28, 00-839, Warszawa, Polen
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bardzo dobra platforma sprzedażowa, wspaniała komunikacja między kupującym a zespołem Shopee Polska

Besvarelse fra Shopee Polska
Jestem bardzo zadowolony z platformy Shopee. Na początku były bardzo duże obniżki, z których wielu użytkowników skorzystało. W ostatnim czasie zauważyłem, że próg darmowej dostawy m.in. Orlen Paczką i Paczkomatem (ekonomicznym) zmniejszył się do 29 zł za zakupy. Wszystkiego dobrego! :)

Besvarelse fra Shopee Polska
Gdyby nie te okropne reklamy chętnie bym skorzystała. ....

Besvarelse fra Shopee Polska
Potwierdzam słowa Pana Zawiedziony portalem. Zgodnie z Art. 6 Kodeksu Cywilnego, ciężar udowodnienia faktu spoczywa na osobie, która z faktu tego wywodzi skutki prawne, czyli kupujący powinien udowodnić, że w przesyłce nie było towaru, a nie sprzedawca, że towar był! Kupujący przesłał we sporze zdjęcie pustego pudełka i dla Shopee było to wystarczającym "dowodem". Kupujący ma teraz i towar, i zwrot środków. To, że kupujący mógł wyciągnąć towar i zrobić zdjęcie ich nie interesuje i chcą ode mnie dowody. Pytam to jakie dowody mam przesłać a oni odpisują, że nagrany filmik jaj pakuję towar (chyba nikt normalny nie nagrywa każdej paczki). Napisałem im, że to też nie jest dowodem bo przecież mogę po nagraniu filmiku wyjąć towar z pudełka... Jeśli sytuacja się powtórzy to ja podziękuję Shopee za współpracę!

Besvarelse fra Shopee Polska
BAD CUSTOMER SERVICE,DIFFICULT TO REACH OUT, they promise free return, but they ask you to pay the shipping, vendors sell everything (fake products). worst experience ever

Besvarelse fra Shopee Polska
Od 6 listopada nie wysłano do mnie zakupionego towaru a termin był do 21 - go , można przedłużyć termin wysyłki o 3 dni , dziś jest 22-gi . Jakaś masakra ! Żadnego kontaktu ze sprzedającym ani z obsługą portalu !!!!!!!!!!!

Besvarelse fra Shopee Polska
oszukujecie ludzie kradniecie pieniadze ktore na nie czlowiek ciezko zarabia i nie chcecie oddac

Besvarelse fra Shopee Polska
Kupiłem Vegas 20 i nero 2022. Przyszły pliki dociągnięcia niewiadomego pochodzenia z wgranym crakiem i informacją żeby nie rejestrować.
Piractwo i oszustwo. Sprawę zgłaszam na policję i do producentów oprogramowania.

Besvarelse fra Shopee Polska
Ponad tydzień czekania na rozwiązanie problemu. Po tygodniu wysłana została automatyczna wiadomość, że problem został rozwiązany mimo, że to nie prawda.

Besvarelse fra Shopee Polska
Anulowałem zamówienie i czekam na zwrot pieniędzy w banku to mi nic nie przyszło a na stronie pokazywało że już dostałam próbowałam pisać a wy dalej piszecie żebym poczekała albo ze już dostałam

Besvarelse fra Shopee Polska
To co jest sprzedawane za pośrednictwem shopee to jeden wieliki bubel. Nikt z shopee nie kontroluje tego co jest tam sprzedawane . Shopee stworzono by sprzedawać Chińskie śmieci nic niewarte z brakiem możliwości zwrotu . Jeszcze niczego nie kupiłem by coś było pełnowartościowe .

Besvarelse fra Shopee Polska
Zupełnie nie rozumiem wersji Captcha w Shopee. Co trzeba poprawnie w Captchu robić?

Besvarelse fra Shopee Polska
Oszuści i złodzieje, do tego kompletny brak szacunku dla sprzedającego i klienta.

Besvarelse fra Shopee Polska
Nie polecam. Tak jak pisali moi poprzednicy, wszystko dobrze jeśli klient dostanie właściwe, zgodne z zamówieniem produkty, jeśli nie, zaczynają się schody. Darmowy zwrot nie działa, nie dostałam kodu, spedzilam masę czasu na czaty, gdzie doradzono mi zwrócić produkty na swój koszt i domagać się refundacji, albo anulować zwrot(???), czego kompletnie nie rozumiem. Nigdy nie spotkałam się z takimi problemami przy zwrocie. Napisalam na helpdesk, sprawę przyjęto, przekazano do innego działu i nadeszła odpowiedź, podobna jak wcześniej, tzn. mogę zwrócić produkty na swój koszt a oni mi zwrócą... Biorąc pod uwagę dotychczasowe problemy gwarancja, że dostanę zwrot, raz za produkty, dwa za koszty wysyłki zwrotu, jest znikoma. Ręce opadają. Nigdy żadna aplikacja mnie tak skutecznie do siebie nie zniechęciła a bylam pełna fascynacji.
P.S. A propos poniższej odpowiedzi Shopee: kontaktowalam się już i Państwa odpowiedź jest za każdym razem taka sama, taka jak opisałam. Wsparcie pozorne.

Besvarelse fra Shopee Polska
Nie kompetencje i naciganie nieświadomych ludzi

Besvarelse fra Shopee Polska
Największa porażka. Opłaciłam zamówienie ale nie otrzymałam żadnego potwierdzenia. Zamówienie nie przyszło i nie otrzymałam zwrotu pieniędzy.

Besvarelse fra Shopee Polska
okropny helpdesk dla sprzedawców. Ludzie którzy tam pracują całkowicie niczego nie ogarniają. Był błąd na stronie to mi doradzili zmienić przeglądarkę i sprawdzić na wirusy. I to tylko jeden przykład. Tych ludzi trzeba pozwalniać i wziąć nowych dobrze wyszkolonych. A nie trzymać tych głupków

Besvarelse fra Shopee Polska
Bardzo dobra platforma sprzedażowa,wspaniała kominikacja między kupującym a zespołem Shopee Polska,takich ludzi nam potrzeba i takich wspaniałych mamy w Shopee,sprawa będzie załatwiona otrzymałem wiadomość od Shopee ponieważ sprzedawca nie wysłał towaru w czasie-majonez Winiary bo nie ma go na stanie,pozdrawiam Błasik Jan pa.

Besvarelse fra Shopee Polska
Polecam portal ostatnio zakupiłem kilka rzeczy z kuponem -12zł, wyszło o wiele taniej niż na allegro.

Besvarelse fra Shopee Polska
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.