Shopee Polska Anmeldelser

TrustScore 2.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Na 6 zamówionych rzeczy , połowa do mnie nie dotarła. Za 2 dostałem zwrot za zakup, 3 jeszcze nie wiadomo. Ciekawostką jest to, że przychodzi jedynie zwrot za niedostarczony towar, a koszty przesyłk... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Powiem tak, zamawiam na Shopee już od miesiąca i jak co jestem zadowolona. Shopee dzieli się na polskich sprzedawców ( paczka idzie 2 dni, mega szybko ) i zagranicznych sprzedawców tzn. chińczyków. Ki... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Odradzam sprzedawcom sprzedaży za pośrednictwem shopee - wysyłasz towar - potem czekasz aż klient potwierdzi że towar dostał i ... że mu odpowiada ... a dopiero potem możesz dostać pieniądze za towar.... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Towar dramat, odesłałam i cicho sza.Zero odzewu, nigdy więcej już nic tam nie kupię.Wszystkim odradzam ,trzymajcie się z daleka od tych oszustów. Szczegóły Zwrotu Identyfikator Zwrotu: #221... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Internetbutik

Skrevet af virksomheden

Witaj na oficjalnym profilu Shopee Polska. Kupuj w Shopee! Zapewniamy bezpieczne zakupy z Gwarancją Shopee.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bardzo dobra platforma sprzedażowa

Bardzo dobra platforma sprzedażowa, wspaniała komunikacja między kupującym a zespołem Shopee Polska

23. november 2022

Besvarelse fra Shopee Polska

Cześć Tomasz! Cieszy nas Twoja miła opinia i zaufanie. Jesteśmy wdzięczni za tak wspaniałych klientów, jak Ty. W razie jakichkolwiek pytań lub napotkanych problemów napisz do nas na czacie w aplikacji Shopee, lub wejdź na nasze Centrum Pomocy (https://help.shopee.pl/portal). Z pozdrowieniami, Shopee Polska. :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jestem bardzo zadowolony z platformy

Jestem bardzo zadowolony z platformy Shopee. Na początku były bardzo duże obniżki, z których wielu użytkowników skorzystało. W ostatnim czasie zauważyłem, że próg darmowej dostawy m.in. Orlen Paczką i Paczkomatem (ekonomicznym) zmniejszył się do 29 zł za zakupy. Wszystkiego dobrego! :)

Besvarelse fra Shopee Polska

Cześć Mateusz! Cieszymy się, że nasze akcje promocyjne oraz darmowa dostawa spotykają się z taką aprobatą. Zapraszamy na nasze portale społecznościowe oraz na naszą główną stronę, gdzie czekają Cię wyjątkowe kampanie promocyjne! Jeśli masz jakieś pomysły, dotyczące ulepszenia platformy, skontaktuj się z nami na czacie w aplikacji Shopee lub odwiedź nasze Centrum Pomocy (https://help.shopee.pl/portal). Pozdrawiamy, Zespół Shopee.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Gdyby nie te okropne reklamy chętnie…

Gdyby nie te okropne reklamy chętnie bym skorzystała. ....

24. november 2022

Besvarelse fra Shopee Polska

Cześć Joanna! Dziękujemy za Twoją opinię. Przykro nam z powodu Twoich negatywnych doświadczeń związanych z naszymi reklamami. Twoja opinia została przekazana do odpowiedniego działu w celu przedstawienia opinii na ten temat. W razie jakichkolwiek pytań zapraszamy do kontaktu poprzez czat w aplikacji Shopee lub odwiedzenie naszego Centrum Pomocy (https://help.shopee.pl/portal). Pozdrawiamy, Zespół Shopee.

Potwierdzam słowa Zawiedziony portalem

Potwierdzam słowa Pana Zawiedziony portalem. Zgodnie z Art. 6 Kodeksu Cywilnego, ciężar udowodnienia faktu spoczywa na osobie, która z faktu tego wywodzi skutki prawne, czyli kupujący powinien udowodnić, że w przesyłce nie było towaru, a nie sprzedawca, że towar był! Kupujący przesłał we sporze zdjęcie pustego pudełka i dla Shopee było to wystarczającym "dowodem". Kupujący ma teraz i towar, i zwrot środków. To, że kupujący mógł wyciągnąć towar i zrobić zdjęcie ich nie interesuje i chcą ode mnie dowody. Pytam to jakie dowody mam przesłać a oni odpisują, że nagrany filmik jaj pakuję towar (chyba nikt normalny nie nagrywa każdej paczki). Napisałem im, że to też nie jest dowodem bo przecież mogę po nagraniu filmiku wyjąć towar z pudełka... Jeśli sytuacja się powtórzy to ja podziękuję Shopee za współpracę!

24. november 2022

Besvarelse fra Shopee Polska

Cześć Andrzej! Sytuacja, o której wspomniałeś, nie powinna mieć miejsca, więc rozumiemy Twoje rozczarowanie. Pamiętaj, że w tej sytuacji dowody w sporze były niezbędne do rozpatrzenia sprawy i brak dowodów z Twojej strony skutkował uwolnieniem środków do kupującego. Skontaktuj się z naszym biurem obsługi klienta poprzez czat w aplikacji Shopee lub wejdź na nasze Centrum Pomocy (https://help.shopee.pl/portal), jeśli nadal będziesz potrzebował pomocy. Pozdrawiamy, Zespół Shopee.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

BAD CUSTOMER SERVICE,DIFFICULT TO REACH…

BAD CUSTOMER SERVICE,DIFFICULT TO REACH OUT, they promise free return, but they ask you to pay the shipping, vendors sell everything (fake products). worst experience ever

23. november 2022

Besvarelse fra Shopee Polska

Hi! I'm sorry for the problems you encountered while using Shopee. If the situation with your orders or returns is still not resolved, please contact us on the chat in the Shopee application or visit our Help Center (https://help.shopee.pl/portal), we will try to help you.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Od 6 listopada nie wysłano do mnie…

Od 6 listopada nie wysłano do mnie zakupionego towaru a termin był do 21 - go , można przedłużyć termin wysyłki o 3 dni , dziś jest 22-gi . Jakaś masakra ! Żadnego kontaktu ze sprzedającym ani z obsługą portalu !!!!!!!!!!!

Besvarelse fra Shopee Polska

Drogi Kliencie! Dziękujemy za opinię! Bardzo nam przykro, że Twoja paczka nie została wysłana przez Sprzedawcę. Bardzo cenimy informacje zwrotne od klientów na temat naszej platformy. W celu weryfikacji skontaktuj się z obsługą Klienta poprzez czat lub odwiedź nasze Centrum Pomocy (https://help.shopee.pl/portal).

oszuści i złodzieje

oszukujecie ludzie kradniecie pieniadze ktore na nie czlowiek ciezko zarabia i nie chcecie oddac

1. november 2022

Besvarelse fra Shopee Polska

Cześć! Bardzo przykro nam słyszeć, że nie otrzymałeś zwrotu środków. Zależy nam na tym, aby nasi klienci byli zadowoleni. W celu wyjaśnienia sytuacji skontaktuj się z obsługą Klienta poprzez czat lub odwiedź nasze Centrum Pomocy (https://help.shopee.pl/portal).

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pirackie wersje oprogramowania !!!!

Kupiłem Vegas 20 i nero 2022. Przyszły pliki dociągnięcia niewiadomego pochodzenia z wgranym crakiem i informacją żeby nie rejestrować.
Piractwo i oszustwo. Sprawę zgłaszam na policję i do producentów oprogramowania.

Besvarelse fra Shopee Polska

Drogi Kliencie! Dziękujemy za opinię! Bardzo nam przykro, że sprzedawca wystawił taki przedmiot. Bardzo cenimy informacje zwrotne od klientów na temat naszej platformy. Prosilibyśmy, abyś skontaktował się z obsługą Klienta poprzez czat lub nasze Centrum Pomocy (https://help.shopee.pl/portal).

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Brak reakcji na zgłoszone problemy.

Ponad tydzień czekania na rozwiązanie problemu. Po tygodniu wysłana została automatyczna wiadomość, że problem został rozwiązany mimo, że to nie prawda.

21. november 2022

Besvarelse fra Shopee Polska

Cześć! Bardzo przykro nam słyszeć, że Twoja sprawa nie została rozwiązana. Zależy nam na tym, aby nasi klienci byli zadowoleni. W celu weryfikacji skontaktuj się z obsługą Klienta poprzez czat lub odwiedź nasze Centrum Pomocy (https://help.shopee.pl/portal).

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Anulowałem zamówienie i czekam na zwrot…

Anulowałem zamówienie i czekam na zwrot pieniędzy w banku to mi nic nie przyszło a na stronie pokazywało że już dostałam próbowałam pisać a wy dalej piszecie żebym poczekała albo ze już dostałam

Besvarelse fra Shopee Polska

Drogi Kliencie! Dziękujemy za opinię! Bardzo nam przykro, pojawił się problem ze zwrotem pieniędzy. Bardzo cenimy informacje zwrotne od klientów na temat naszej platformy. W celu wyjaśnienia sytuacji skontaktuj się z obsługą Klienta poprzez czat lub odwiedź nasze Centrum Pomocy (https://help.shopee.pl/portal).

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

To co jest sprzedawane za pośrednictwem…

To co jest sprzedawane za pośrednictwem shopee to jeden wieliki bubel. Nikt z shopee nie kontroluje tego co jest tam sprzedawane . Shopee stworzono by sprzedawać Chińskie śmieci nic niewarte z brakiem możliwości zwrotu . Jeszcze niczego nie kupiłem by coś było pełnowartościowe .

10. juni 2022

Besvarelse fra Shopee Polska

Cześć! Dziękujemy za Twoją opinię. Przykro nam z powodu Twoich negatywnych doświadczeń na naszej platformie. Twoja opinia została przekazana do odpowiedniego działu w celu ulepszania zakresu dostępnych produktów. W przypadku pytań skontaktuj się z obsługą Klienta poprzez czat lub odwiedź nasze Centrum Pomocy (https://help.shopee.pl/portal).

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zupełnie nie rozumiem wersji Captcha w…

Zupełnie nie rozumiem wersji Captcha w Shopee. Co trzeba poprawnie w Captchu robić?

20. november 2022

Besvarelse fra Shopee Polska

Drogi Kliencie! Dziękujemy za opinię! Bardzo nam przykro, że pojawił się problem z weryfikacją Captcha. Aby ją ukończyć, należy przesunąć strzałką pod obrazkiem, a nie puzzlem. Bardzo cenimy informacje zwrotne od klientów na temat naszej platformy. W przypadku pytań skontaktuj się z obsługą Klienta poprzez czat lub odwiedź nasze Centrum Pomocy (https://help.shopee.pl/portal).

Wszystko ok kontakt pozytywnie

14. november 2022

Besvarelse fra Shopee Polska

Cześć! Dziękujemy za Twoją ocenę! :) Opinia i wsparcie klientów jest dla nas bardzo ważne. Cieszymy się z powodu Twoich pozytywnych doświadczeń. W przypadku pytań skontaktuj się z obsługą Klienta poprzez czat lub odwiedź nasze Centrum Pomocy (https://help.shopee.pl/portal).

Oszuści i złodzieje

Oszuści i złodzieje, do tego kompletny brak szacunku dla sprzedającego i klienta.

12. oktober 2022

Besvarelse fra Shopee Polska

Cześć! Dziękujemy za Twoją opinię. Przykro nam, że nie jesteś zadowolony :( Stale się rozwijamy i staramy się ulepszać nasz serwis. :) W przypadku pytań skontaktuj się z obsługą Klienta poprzez czat lub odwiedź nasze Centrum Pomocy (https://help.shopee.pl/portal).

Darmowe Zwroty nie działają

Nie polecam. Tak jak pisali moi poprzednicy, wszystko dobrze jeśli klient dostanie właściwe, zgodne z zamówieniem produkty, jeśli nie, zaczynają się schody. Darmowy zwrot nie działa, nie dostałam kodu, spedzilam masę czasu na czaty, gdzie doradzono mi zwrócić produkty na swój koszt i domagać się refundacji, albo anulować zwrot(???), czego kompletnie nie rozumiem. Nigdy nie spotkałam się z takimi problemami przy zwrocie. Napisalam na helpdesk, sprawę przyjęto, przekazano do innego działu i nadeszła odpowiedź, podobna jak wcześniej, tzn. mogę zwrócić produkty na swój koszt a oni mi zwrócą... Biorąc pod uwagę dotychczasowe problemy gwarancja, że dostanę zwrot, raz za produkty, dwa za koszty wysyłki zwrotu, jest znikoma. Ręce opadają. Nigdy żadna aplikacja mnie tak skutecznie do siebie nie zniechęciła a bylam pełna fascynacji.
P.S. A propos poniższej odpowiedzi Shopee: kontaktowalam się już i Państwa odpowiedź jest za każdym razem taka sama, taka jak opisałam. Wsparcie pozorne.

Besvarelse fra Shopee Polska

Cześć! Bardzo przykro nam słyszeć, że pojawiły się problemy ze zwróceniem zamówienia. Zależy nam na tym, aby nasi klienci byli zadowoleni. W przypadku pytań skontaktuj się z obsługą Klienta poprzez czat lub odwiedź nasze Centrum Pomocy (https://help.shopee.pl/portal).

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nie kompetencje i naciganie…

Nie kompetencje i naciganie nieświadomych ludzi

19. november 2022

Besvarelse fra Shopee Polska

Cześć! Dziękujemy za Twoją opinię. Przykro nam, że nie jesteś zadowolona :( Stale się rozwijamy i staramy się ulepszać nasz serwis. :) W przypadku pytań skontaktuj się z obsługą Klienta poprzez czat lub odwiedź nasze Centrum Pomocy (https://help.shopee.pl/portal).

Największa porażka

Największa porażka. Opłaciłam zamówienie ale nie otrzymałam żadnego potwierdzenia. Zamówienie nie przyszło i nie otrzymałam zwrotu pieniędzy.

Besvarelse fra Shopee Polska

Cześć! Bardzo przykro nam słyszeć, że zamówione przez Ciebie produkty nie przyszły oraz nie otrzymałeś zwrotu. Zależy nam na tym, aby nasi klienci byli zadowoleni. W celu wyjaśnienia sytuacji skontaktuj się z obsługą Klienta poprzez czat lub odwiedź nasze Centrum Pomocy (https://help.shopee.pl/portal).

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

okropny helpdesk dla sprzedawców

okropny helpdesk dla sprzedawców. Ludzie którzy tam pracują całkowicie niczego nie ogarniają. Był błąd na stronie to mi doradzili zmienić przeglądarkę i sprawdzić na wirusy. I to tylko jeden przykład. Tych ludzi trzeba pozwalniać i wziąć nowych dobrze wyszkolonych. A nie trzymać tych głupków

18. november 2022

Besvarelse fra Shopee Polska

Drogi Kliencie! Dziękujemy za opinię! Bardzo nam przykro, że nie jesteś zadowolony z obsługi klienta. Bardzo cenimy informacje zwrotne od klientów na temat naszej platformy. W przypadku pytań skontaktuj się z obsługą Klienta poprzez czat lub odwiedź nasze Centrum Pomocy (https://help.shopee.pl/portal).

Bardzo dobra platforma…

Bardzo dobra platforma sprzedażowa,wspaniała kominikacja między kupującym a zespołem Shopee Polska,takich ludzi nam potrzeba i takich wspaniałych mamy w Shopee,sprawa będzie załatwiona otrzymałem wiadomość od Shopee ponieważ sprzedawca nie wysłał towaru w czasie-majonez Winiary bo nie ma go na stanie,pozdrawiam Błasik Jan pa.

18. november 2022

Besvarelse fra Shopee Polska

Hej! :) cieszymy się, że platforma spełnia Twoje oczekiwania, to dla nas bardzo ważne. W przypadku pytań skontaktuj się z obsługą Klienta poprzez czat lub odwiedź nasze Centrum Pomocy (https://help.shopee.pl/portal).

Polecam, fajne kupony!!!

Polecam portal ostatnio zakupiłem kilka rzeczy z kuponem -12zł, wyszło o wiele taniej niż na allegro.

7. november 2022

Besvarelse fra Shopee Polska

Cześć! Cieszymy się, że zakupy były udane oraz podoba Ci się aplikacja :) W przypadku pytań skontaktuj się z obsługą Klienta poprzez czat lub odwiedź nasze Centrum Pomocy (https://help.shopee.pl/portal).

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.