Den Danalock V3 som jeg har anskaffet er absolut en særdeles god oplevelse. Vi er en familie på tre som nu har brugt Danalock i to måneder, og den har virket helt perfekt hver gang. Den pakke vi har... Se mere
Kunne man da bare give mindre end 1! Låsen virker sjældent og halvdelen af tiden, hvor auto lås virker, er jeg allerede kommet ind, før den låser op. Bluetooth er elendig og indimellem står jeg ve... Se mere
Købte den på grund af auto unlock og zwave. Auto unlock virker aldrig. hverken på iphone eller android. bliver logget ud flere gange og sommetider kan den ikke finde lås. Zwave, kan godt se... Se mere
Det lever på igen måde op til mine forventninger, den kan kun låse/låse op halvdelen af tiden. Appen er yderst ustabil. Jeg venter stadig på deres firmware som skulle løse nogle problemer (den skulle... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Danalock is a leading provider of smart lock solutions for smart homes and businesses. It is a Danish family held business with more than 15 years of experience within research and development in the smart lock industry. All products are designed and developed in Denmark. The Danalock V3 is a wireless smart lock that lets you easily control access to your home with your smartphone. The perfect solution for your home automation system. With its simple Danish design and an advanced encryption algorithm, the Danalock offers a secure yet elegant door locking experience.
Gl. Stillingvej 427C, 8462, Harlev J, Danmark
- +45 4242 8122
- support@danalock.com
- shop.danalock.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
hverken lå eller deres support syntes…
hverken lås eller deres support syntes at fungere
En dårlig oplevelse...
Jeg var fuld af forventning da jeg bestilte min Danalook V3, men er siden slemt skuffet. Problemerne startede straks efter jeg havde monteret låsen. Bagpladen der skal fastholde låsen på døren var så dårlig konstrueret, at hele enheden drejede rundt når den forsøgte at låse, så døren blev ikke låst. Da jeg ringede til kunde service og forklarede problemet, var min følelse at de mistænkte mig for at bilde dem noget ind, ikke videre behageligt. Men det endte med de sendte mig en ny bagplade og den kom til at virke, det var da positivt. Nu til softwaren...den virker virkelig dårligt...hvis der er forbindelse til enheden sker det, hvis vi et heldige, en tredje del af tiden, hvilket er fuldstændigt uacceptabelt....Når der ikke er forbindelse er det sgu nemmere at hive sine nøgler op af lommen for at låse. Den automatiske låse funktion når man kommer/går virker overhovedet ikke. Snakkede med kundeservice, de ville ikke tage noget ansvar overhovedet ingen forsøg på at hjælpe, eneste kommentar: “Det er et problem du må tage med Apple support”. Min korrenspodence med Apple support er en anden lang historie. Så produktet virker til min store fortvivelse stadig ikke.
Så kan ikke anbefale produktet til andre, medmindre man vil kaste penge ud af vinduet!
Det startede så godt....
Jeg købte min Danalock V3 for ca. 1 år siden, og den virkede perfekt de første 6 måneder, super produkt. Derefter må noget af softwaren være blevet udskiftet, App eller IOS, så nu fungerer kommunikationen imellem min Iphone og Danalock ikke stabilt længere, den fejler ca. 60% af gangene, hvor jeg forsøger at låse i eller op. Jeg føler mig ret overbevist om det er et software problem, da hardwaren fungerer fint 40% af gangene. Hver gang den fejler så unloader jeg Appen og genstarter, og så vil den før eller siden virke. Lidt en skam i fik ødelagt jeres produkt her, I burde måske hyre en kommunikations specialist til at kode den del af appen?

Besvarelse fra Shop Danalock
Det er det værste skrammel jeg…
Det er det værste skrammel jeg nogensinde har købt. Først ødelægger man den originale lås for at sætte det skrammel i for derefter at bruge en håbløs app hvor man går i ring. Må ud for at købe dele til min lås så det kan blive normal igen. Øv øv øv

En fremragende dansk smartlås
En fremragende dansk smartlås, den er nem at montere, er flottere end andre smartlåse, og så VIRKER den
Super lås
Super lås. Virkelig smart. Den har reddet mit søn mange gange. Tøv ikke med at købe. Virker perfekt med Z-Wave.

låsen virker ok
låsen virker ok, men hvis man skifter telefon så er der intet der virker. Kontakter support hurtig svar, vedkommende prøver at hjælpe, da det så ikke kan lade sig gøre går det helt galt. Jeg skal sende et billede af låsen så hun kan nulstille den. Skriver til vedkommende flere gange ingen svar selvom jeg beder hende bekræfte at hun har modtaget mail, da hun endelig svarer skal hun bruge et nyt billede, det bliver sendt, stadig ingen svar. Ringer så op telefonen tages med det samme, hun har ikke haft tid til se hendes mail hun ser den så mens vi taler, hun sender den så videre. Men kan ikke sige om der sker noget i denne uge eller andet, da hun har meget travlt.
Måske de skulle ansætte nogle flere så længe der er bøvl med deres låse

Danalock V3
Jeg havde læst div. test om denne Danalock V3, fik endelig købt den, havde bestilt en ZigBee, det stod der også på kassen, men det lader til det er en Z-Wave når jeg går ind i smart menu.
Nu til test, nem at montere, app drillede, svært ved at logge ind.
Jeg synes det ville være super smart med autolås, men det er det ikke, lige nu åbnede jeg døren for at gå i garagen, og lige da jeg åbner aktivere autolåsen!
HVER gang man bruger nøglen udefra skal den kalibreres! det bekræfter Danalock også på en mail jeg fik af dem, uacceptabelt når vi snakker lås / sikkehed, jeg kommer aldrig til at stole på denne lås.
Autooplås virker heller ikke, har prøvet alt muligt, det var det som var det mest smarte men jeg kan ikke få det til at virke.
(Jeg er udlært elektriker, tekniker i mange år og software supporter) så jeg brude få det til at spille, men nej.
Selve loggen er mangefuld den viser kun når man har brugt app, ikke når den er låst automatisk eller manuel, så den er nærmest ubrugelig.
Konklusion: den bliver sendt retur i original papkasse.
Jeg skriver ikke denne anmeldelse fordi jeg er sur eller dårlig behandlet, og glæder mig til V4 eller V5.,
Det bedste til Danalock i fremtiden
Hilsen Morten
________________________________________
Svar til Danalock:
Løser det ALLE mine problemer med denne lås ?
Hvorfor skrev I ikke det til mig fra supporten, jeg skrev sådan set næsten det samme til Jer på supporten !?
Hilsen Morten

God tanke men...
God tanke, men det kræver at du er ingeniør for at finde ud af det.
En dag vil det sikkert lykkes at lave noget almindelige mennesker kan finde ud af...

Danalock Homekit v3 fungere ikke i praksis
Har købt en DanaLock v3 HomeKit og den virkede fint i en kort periode indtil låsen en dag blev meget langsom om at connecte med HomeKit. Nu kan man risikere at skulle stå udenfor døren og vente 5 - 10 min før låsen låser op, eller aldrig låser op :-(
Jeg har både et Apple TV4 samt et Apple TV 4K, hvor mit Apple TV4 er placeret 2 meter fra låsen.
Jeg har snakket med deres support, og de siger at det er en fejl der er opstået efter at IOS er blevet opdateret til ver. 12. Det undre mig dog at det skulle være en IOS fejl, da låsen kommunikere via bluetooth til Apple TV'et og dette køre AppleTV-OS, så ja telefonen skal snakke med AppleTv'et og telefonen køre IOS 12.1 men det burde vel være sekundært.
Under alle omstændigheder er det over en måned siden jeg har snakket med support, og der sker intet i sagen. Så enten:
1. Arbejder de meget langsomt
eller
2. Er ikke dygtige nok
eller
3. vil skide på deres kunder
Købt og monteret Danslock 3 Homekit
Købt og monteret Danslock 3 Homekit. Låsen virker men er meget langsom ved brug af deres egen app. Derudover skal man stå lige ved låsen før app kan bruges, ellers melder den “unknown Status”
Appel Home delen virker kun en gang i mellem. Den viser hele tiden “opdatere “og “ingen svar”
Så et produkt der ikke er færdigt endnu. Deres support fortæller at de er klar over problemet med Home og der snart kommer en opdatering.
Det er ikke godt nok. Desværre
Danalock v3 med Bluetooth
Danalock v3 med Bluetooth. Jeg installerede den for ca. 6 mdr. siden, og bruger den ikke mere.
Den fungerer kun hvis jeg har låst med appen, ikke med nøgle.
Og den er ikke 100% pålidelig, så alle skal huske deres nøgle.
Hvis en person i husstanden låser med nøgle, så SKAL der åbnes med en nøgle, appen kan ikke åbne i det tilfælde. Det betyder at jeg ikke kan give adgang til en håndværker eller gæster, for alle børn/voksne i huset skal huske at låse ved at bruge appen, ikke deres nøgle.
Auto-unlock fungerer ikke - dvs. jeg skal have telefon op, bruge appen, og så i næsten alle tilfælde alligevel have fat i nøglen. Så er det med tiden blevet nemmere bare at bruge nøglen. Hvis jeg var single ville det MÅSKE være et brugbart produkt...
UPDATE: Tak for hjælp - det løste problemetj så den nu virker. I mellemtiden er funktionen auto-oplås ikke understøttet i Android længere. Hvis det kommer igen, så er låsen anvendelig for mig.

Besvarelse fra Shop Danalock
Først tilfreds nu meget utilfreds
Har en Danalock bluetooth udgave som er sat op med deres software bridge (skal installeres på en ios enhed der bliver liggende i hjemmet) så den kan tilgås udefra (man kan låse/låse op når man ikke er hjemme).
I den kommende tid for jeg brug for den funktion men Danalock har nu valgt at lukke ned for deres servere til denne funktion fordi der er en ny hardware bridge på vej.
Det er jo fint at der kommer en ny hardware bridge MEN hvorfor lukke for software udgaven inden man kan købe hardware udgaven????
Jeg har nu en lås jeg har købt og sat op med det formål at kunne låse op når jeg ikke selv er hjemme men nu er den funktion fjernet så jeg har et produkt jeg ikke kan bruge til det formål det er købt til!
Jeg købte den i god tid inden jeg skulle bruge den for at få det sat op og til at virke så nu har jeg heller ikke mulighed for at returnere den længere.
🤬
OPDATERING
Danabridge er efter mere end et halvt år stadig ikke udkommet selvom den er blevet lovet mange gange. Totalt spild af penge og utroligt utroværdigt firma.
Fuldkommen spildte penge.
Produktet leverer ganske simpelt ikke hvad de lover. Installationen er utrolig nem, men automatikken er ubrugelig. Jeg købte 2 låse og har indstillet dem i home app’ en til automatisk at låse op når jeg kommer hjem og låse når jeg går. Ikke én eneste gang har dette virket. Jeg kan låse og låse op manuelt med app’ en når jeg står uden for døren, men det er bare langt hurtigere at bruge nøglen så. Jeg købte de 2 låse for 2500,- og da jeg kontaktede deres support, siger de at jeg skal købe en Apple tv 4, for at automatikken virker. Det var der ingen melding om på forhånd. Efter at have spenderer 1500,- mere på den, står jeg så stadig uden noget der virker bare lidt smart. 4000,- for noget som er både langsommere og langt mere usikkert end en simpel nøgle. Skam jer!!!

Besvarelse fra Shop Danalock
Svær start, visse begrænsninger, men langt og godt venskab i udsigt.
Jeg har netop fået en Danalock V3 Scandi - Homekit.
Indledningsvist havde jeg lidt problemer med den fysiske installation, ikke noget der havde noget med selve produktet at gøre, men det viste sig at både skruerne fra min originale lås, samt de skruer der fulgte med Danalock var for korte, efter at have erhvervet et par skruer af korrekt længde var installationsprocessen nøjagtig lige så enkel og ligetil som reklameret.
Efterfølgende oplevede jeg en del problemer med, at låsen gik i baglås, det viste sig, at låsen blot skulle kalibrereres korrekt, og her var den medfølgende instruktionsbog ikke helt klar og enkel, da der henvises til et gult lys i forbindelse med manuel kalibrering (sådan som jeg læser manualen ihvertfal) (produktet opererer med forskellige farver alt efter indstillings muligheder) men lyset på min var grøn “First world problem” som man vil sige. Jeg erfarede også, at det er meget vigtigt at man kalibrerer låsen tæt omkring hvor produktet faktisk låser, således at punktet hvor døren er låst op indstilles til akkurat lige før døren låses, og punktet hvor døren er låst er på samme måde lige efter at døren låses. Efter jeg har fået kalibreret låsen korrekt kører den rigtig fint og som forventet, men her var manualen altså ikke til meget hjælp, ligledes var der heller ikke meget yderligere information at hente på Danalocks hjemmeside, så det stod man lidt alene med.
En sidste ting der er værd at bemærke, særligt omkring Homekit versionen, er at det er et stand alone produkt, forstået på den måde, at Homekit versionen af låsen ikke kan tale sammen med Danalocks app og kører udelukkende via Homekit. Det er som sådan fint nok, men det gør også, at man f.eks. Ikke kan instille låsen til automatisk at låse, og låse op når man går og kommer, her skal man manuelt ind og godkende i homekit appen hver gang. Det er dog vigtigt at bemærke at dette ikke er en begrænsning der ligger hos danalock, men en begrænsning i homekit.
Dette problem ville dog kunne løses gennem brug af f.eks. IFTTT, dette kræver blot at produktet ville kunne tale samme med både homekit og Danalocks app, hvilket ikke er muligt. Det er dog muligt med andre smart låse, som f.eks. Friday. Men da homekit versionen af Danalock V3 er et standalone produkt er dette altså ikke muligt, og man må leve med denne begrænsing. Forhåbenligt er det noget der bliver rettet op på, måske igennem en firware update af prduktet der tillader både homekit og Danalock funktionaliteter.
Alt i alt, efter lidt start problemer rigtig godt tilfreds med min lås.

Husk at tilkøbe Danapad!
Jeg havde egentlig givet en elendig anmeldelse af Danalock V3 produktet (deres svar er til min tidligere anmeldelse), men med et par justeringer og især Danapad tilføjelsen, så giver produktet mere mening og fungerer markant bedre.
Jeg har endnu ikke haft produkterne lang tid nok til at vurdere holdbarheden.
Jeg deler min anmeldelse op i to.
Med Danapad:
Virker fint. Nogle gange er man lidt i tvivl om, hvorvidt knappen har registreret trykket, men generelt fungerer det fint.
Konfigurationen sker via App og jeg synes der burde have været two-factor login muligheder på så vigtig en application. Så kan du gætte min kode, så har du adgang til mit hus.
Uden Danapad:
Jeg har registreret følgende mangler:
Nogle gange melder app'en klar, dvs rød eller grøn lås, men bluetooth forbindelsen synes ikke tilstrækkelig klar til at kunne åben eller låse låsen.
Man kan ikke altid stole på status (låst eller ikke låst) på trods af gentagne kalibreringer. Det kan afhjælpes ved at vælge to knapper på softwaren, lås eller lås-op.
Når du låser via dana-bridge, så kommer der ingen returmelding om døren rent faktisk er blevet låst. Det er den ikke nødvendigvis. Burde komme en bekræftelse.
Alt for uhandy at give en engangsbruger adgang. Vedkommende skal hente app'en og registrere sig.

Besvarelse fra Shop Danalock
Fint produkt og nem opsætning
Fint produkt og nem opsætning. Jeg kan se der er mange der har problemer med Danalock's, men jeg synes v3'eren er ganske fornuftig -
prisen er også fair.

Besvarelse fra Shop Danalock
Den virker da næsten, en gang i mellem.
Den virker da en gang i mellem, men for det meste når jeg at give op og låse mig ind med nøglen først, de få gange den opdager at jeg bruger den.
Jeg tror ikke på at der er en auto oplås funktion, jeg er overbevist om at det er rent show i app'en. Det har aldrig virket, ikke en eneste gang.

Virker perfekt
Jeg købte først en Danalock v1, den virkede IKKE overhovedet til Android. Så fik jeg den byttet til Danalock v3 og den virker PERFEKT hver gang! Jeg har haft den næsten 2 måneder nu og testet den mht. håndværkere med tidsbegrænset adgang og fast adgang til familie. Det virker hver gang og så få man en besked om at nu har xx låst døren op eller i . . perfekt :-)

Den virker kun hver 4 gang
Dette produkt kan ikke anbefales, nu har vi haft det i ca. 3 uger og jeg har måtte tage ekstra nøglen i brug 4 gange. Da låsen ikke vil låse døren op.
Automatisk op låsning virker ca. hver 4 gang.
Jeg ærgre mig over jeg ikke læste herinde før jeg købte produktet.
Spild af penge