Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 69 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver gentagne gange, at den tilgængelige kundeservice er utrolig hurtig, professionel og venlig, uanset hvilke tekniske udfordringer man står over for i hverdagen. Mange forbrugere oplever, at medarbejderne altid tager sig god tid til at lytte, svare tålmodigt og guide grundigt igennem alle komplekse opsætninger. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med langsomme svartider på kundeservicehenvendelser og en generelt manglende kommunikation omkring forsinkede leveringer af forsendelser. Forskellige kunder nævnte desuden kedelige oplevelser med uventede lukninger af lokale pakkeshops samt besværlige sagsforløb i forbindelse med tabte pakker i systemet.

Det, folk taler mest om

Customer service

Brugere beskriver positive interaktioner med kundeservice og roser den hurtige og kompetente hjælp, de... Se mere

Staff

Kunder deler positive meninger om staff og fremhæver den konsekvent venlige, hurtige og kompetente hjælp.... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med den fremragende service og hjælpsomme support. Mange... Se mere

Response time

Forbrugere finder response time positiv og roser den hurtige og kompetente hjælp. Kunder fremhæver især den... Se mere

Delivery service

Kunder havde tvetydig oplevelser med delivery service, hvor nogle fremhævede god hjælp til opsætning og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har ikke haft Shipmondo så længe som samarbejdspartner på min fragt aftaler, men den korte tid jeg har haft dem kan kun udtales som positivt ✨🌸 De hjælper altid med både stort og småt. Lig... Se mere

Jeg har været i kontakt med Shipmondo ad flere omgange omkring opsætning, og jeg må sige: Hvis kundeservice var en sport, så tog de guld hver gang 🥇 Hver eneste gang jeg har fat i dem, står... Se mere

Virkelig tålmodig og pædagogisk service, som Andreas Hjorth ydede. Havde brug for at få forklaret min opsætning af konti og finde ud af, hvordan jeg bedst kunne få overblikket over forsendelser fra fo... Se mere

1. Fragt- og forsendelsesservice
  2. Business to business-service
  3. Kurértjeneste
  4. Udbyder af e-handelsløsninger

Shipmondo is a complete all-in-one shipping tool for businesses. As the largest freight portal in Nordic, with more than 50,000 customers in the Nordic countries, we make it our mission to optimize shipment management and make it as quick, easy, and affordable for businesses as possible by exploiting digital opportunities and technologies. Through Shipmondo businesses can ship worldwide across carriers, manage orders, order freight, print labels, automate customs, track shipments, and manage returns - all in one platform.

4,5

Svarer typisk inden for 2 uger

4,5

96 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super tilfreds med den service de giver…

Super tilfreds med den service de giver :-)
Andy var meget behjælpsom.

4. november 2025

Hej Vivian,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🤩 Det er skønt at høre, at du er glad for den service, du har fået, og at Andy har været en god hjælp 🙌🏼

Kasper fra Shipmondo

Tager intet ansvar for forsendelsen

Sender en pakke via firmaet der bruger GLS til en pakke der skal til Tyskland.

Den pakkeshop som systemet automatisk vælger for mig som kunde viser sig at være lukket hvorfor pakke strander i systemet.

Der bliver så sendt en mail til os med overskriften om at en "pakkeshop er lukket" I denne mail beder
man om kundens adresse hvilket vi jo på forhånd har tastet ind ved ordren.

Da vi "ikke reagere i tide" får vi så besked på at pakken er sendt retur. Man har ikke informeret kunden eller os om dette. Da alle modtagerens data er indtastet i ordren forekommer det mig utroligt at man i en mail beder om disse data igen og dermed fraskriver sig ansvaret for at pakken ikke er kommet frem til modtageren.

På nuværende tidspunk er der i øvrigt gået 24 dage og hverken modtager eller afsender har modtaget varen retur.

16. oktober 2025

Hej Christian,

Tak for din anmeldelse, og fordi du har delt din oplevelse med os. 🙏🏼

Jeg har gennemgået sagen, og pakken strandede desværre, fordi den valgte pakkeshop i Tyskland blev lukket. Transportøren bad derfor om modtagers privatadresse for at kunne levere, og vi videresendte straks deres henvendelse til jer, så I kunne dele oplysningerne direkte med dem. Da de ikke modtog en tilbagemelding inden for svarfristen, blev pakken automatisk sendt retur i henhold til deres procedurer.

Vi har siden været i kontakt med både jer og transportøren, som har bekræftet, at pakken blev forsøgt returneret, men at den på grund af ferie hos afsenderen blev liggende på depotet længere end planlagt. Det er en fejl fra deres side, og vi er nu i gang med at få pakken udleveret og leveret retur til jer.
Jeg har netop fulgt op på status og kan se, at mine kolleger afventer svar fra jer for at kunne vende tilbage til transportøren og afslutte sagen.

Jeg håber, det giver lidt klarhed over forløbet, og vi følger naturligvis sagen helt til dørs, indtil pakken er retur hos jer.

Mvh.
Jelena fra Shipmondo

Hurtig support til at hjælpe med ALT😄…

Hurtig support til at hjælpe med ALT😄 Tak Andreas!

17. oktober 2025

Hej Mie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🤩 Det glæder os at høre, at du fik hurtig og effektiv hjælp fra Andreas – det skal jeg helt sikkert give videre til ham. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse 🙌🏼

Venlig hilsen, Kasper fra Shipmondo

Shipmondo har verdensklasse service

Shipmondo har verdensklasse service, altid villig til at hjælpe, med et smil og kompetente svar. Udover at løse problemet forsøger de også at undervise en så problemet ikke opstår igen. Fantastisk trygt samarbejde.

9. oktober 2025

Hej,

Tak for din flotte anmeldelse! 🤩 Vi er så glade for at høre, at du alt møder en glad medarbejder, som er klar på at hjælpe dig. Tak for at værdsætte vores indsats, både til at løse det aktuelle problem, men også til at hjælpe med forebyggelse af problemer senere.

Det er lige præcis sådan, vi gerne vil gøre en forskel for vores kunder 🙌

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice.
Havde problemer med at postnord tog betaling for levering til privatadresse selvom vi er erhverv og ligger i et industrikvarter - Emma i kundeservice hjalp mig igennem indsigelserne og få dage efter kom der refusion

23. september 2025

Hej Anette,

Tusind tak for din venlige anmeldelse! Det er skønt at høre, at Emma kunne hjælpe dig godt igennem indsigelsen hos transportøren, og at sagen hurtigt blev løst med refusion.

Din ros bliver selvfølgelig givet videre til hende – det fortjener hun! Tusind tak for din flotte tilbagemelding! 🤩 Det er skønt at høre, at Emma kunne hjælpe dig godt igennem indsigelsen hos PostNord, og at sagen hurtigt blev løst med refusion.

Din ros bliver selvfølgelig givet videre til hende – det fortjener hun!👏

Kasper fra Shipmondo

Emina giver en god service

Emina giver en god service. Hun hjælper og vejleder, når man har brug for det. Tak.

22. september 2025

Hej Susanne,

Mange tak for din fine anmeldelse! Det er skønt at høre, at Emina har været en god hjælp og givet dig den vejledning, du havde brug for. Din ros giver vi selvfølgelig videre til hende. 🙌🏼

Super hurtig response

Super hurtig response og meget venlig support

19. september 2025

Hej,

Tusind tak for din tilbagemelding! 🤩 Det er skønt at høre, at du har oplevet både hurtig respons og venlig support. Det er lige præcis det, vi sigter efter. 🙌🏼

Kasper fra Shipmondo

Jeg havde store problemmer Pickup points fejlede

Jeg havde store problemmer med at mine kunder ikke kunne tjekke ud på deres køb i vores Eshop. Jeg kunne ved gud ikke finde hvor problemmet lå. Det er så her at Supporten hos Shipmondo kom ind, og på trods af at de havde travlt løste de mit problem monster hurtigt og professionelt. Videre er de ekstremt høflige, rare og generelt bare SUPER

15. september 2025

Hej,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🤩 Det er virkelig dejligt at høre, at vores support kunne hjælpe dig hurtigt og professionelt – især når udfordringen drillede i din webshop.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både hastigheden og den måde, du blev mødt på – det betyder meget for os 💜

Altid gennemført

Altid gennemført, hjælpsom og god service samt overskuelig og god hjemmeside.

1. september 2025

Hej Troels,

Tak for din dejlige tilbagemelding! 🙏🏼 Det betyder meget for os at vide, at du oplever vores service som grundig og hjælpsom, og at vores hjemmeside giver dig et godt overblik i hverdagen 🤩

Kasper fra Shipmondo

Meget venlig og kvalificeret hjælp!

1. september 2025

Hej Gunnar,

Mange tak for din fine anmeldelse! 🙏🏼 Det betyder meget for os at høre, at du har fået både venlig og kompetent hjælp – vi bestræber os altid på at gøre det så nemt og trygt som muligt for vores kunder 🤩

Kasper fra Shipmondo

Altid super god og hurtig hjælp

Altid super god og hurtig hjælp, jeg er så glad for min Shipmondo løsning.

29. august 2025

Hej Amalie,

Tusind tak for din dejlige tilbagemelding og dine søde ord 💜 Det gør os virkelig glade at høre, at du altid har en god oplevelse med os, og er tilfreds med din Shipmondo-løsning. 🙌🏼

Rigtig god service!

18. august 2025

Hej Mette,

Tusind tak for din tilbagemelding! 😊 Det er skønt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med vores service.

Super proaktiv service

Hej Marcus,

Tak for anmeldelse! Det er dejligt at høre, du har oplevet en engageret og hjælpsom service, det bestræber vi os altid på 😄

Super kundeservice

Super kundeservice - altid.

Hej Rasmus,

Tusind tak for din tilbagemelding! 🙌🏼 Det glæder os at høre, at du altid oplever super kundeservice hos os – det betyder rigtig meget. 🤩

Kasper fra Shipmondo

Har brugt shipmondo i en årrække

Har brugt shipmondo i en årrække. Det virker super godt. Når der en sjælden gang er en udfordring hjælper supporten os hurtigt videre.

Hej Christian,

Det betyder meget for os at høre, at Shipmondo har fungeret godt for jer gennem årene – og at vores support hurtigt kan hjælpe, i fald af opstår en udfordring. Mange tak for de søde ord! 💜

Kasper fra Shipmondo

Khan var virkelig behjælpelig med…

Khan var virkelig behjælpelig med support og opsætning af returportalen

20. august 2025

Hej Omar,

Det er fedt at høre, at Khan har været en god hjælp med support og opsætning af returportalen – din ros bliver selvfølgelig givet videre 😄 Mange tak for de pæne ord!

Kasper fra Shipmondo

Shipmondo er let og simpel at bruge.

Shipmondo er let og simpel at bruge.
Vi sender ca. 40 pakker ud hver måned, og kan frit vælge mellem Dao og Postnord.
Vi har også modtaget god kundepleje

19. august 2025

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse! 🙌🏼 Det er dejligt at høre, at du oplever Shipmondo som let og simpel at bruge, og at fleksibiliteten mellem DAO og PostNord fungerer godt for jer.

Vi er også rigtig glade for, at du fremhæver vores kundepleje – det betyder meget for os. 🤩

Hurtig og kompetent service

Hurtig og kompetent service - altid!

15. august 2025

Hej,

Tusind tak for din flotte tilbagemelding! 🤩 Det glæder os at høre, at du altid oplever hurtig og god service hos os – det betyder rigtig meget.

Kasper fra Shipmondo

Vores virksomhed Shoplondon har netop…

Vores virksomhed Shoplondon har netop fortaget et skift til Shipmondo fra en anden udbyder. Det har været en gennemgående helt fantastiske oplevelse fra start til slut. Kæmpe ros til alle hos Shipmondo.

1. august 2025