Banner for SHAPING NEW TOMORROW

SHAPING NEW TOMORROW Anmeldelser

17.469

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 1.021 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte, at tøjet er af rigtig høj kvalitet, har en fantastisk pasform og er utrolig behageligt at have på i hverdagen. Forbrugerne roser det yderst venlige personale for en hurtig, professionel og rigtig god hjælp, uanset om handlen foregår online eller i de fysiske butikker. Nogle anmeldere var ikke glade for kvaliteten på visse produkter, da de desværre oplevede slid, huller eller fejl efter kortere tids brug. Flere forbrugere bemærkede desuden, at visse populære bukser var blevet ændret eller helt udgået i forhold til de tidligere kollektioner.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produkt, idet forbrugere udtrykker stor tilfredshed med de lækre... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvalitet positiv og fremhæver ofte, at tøjet er i den lækreste kvalitet samt utrolig... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med leveringsservice, idet forbrugere fremhæver en lynhurtig... Se mere

Service

Brugere beskriver positiv interaktioner med service, idet forbrugere fremhæver en utrolig flink og smilende... Se mere

Staff

Kunder deler positiv meninger om personale, og mange anmeldere roser den utrolig flinke og smilende betjening... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg var på besøg i jeres butik i København. Utrolig flink og smilende personale, og service på højt niveau. Jeg fik hjælp til at finde de bukser jeg ledte efter, og i var hurtige til at finde andre s... Se mere

Jeg talte med Felix fra kundeservice, efter jeg havde været i butikken i Aalborg, hvor de desværre havde bestilt de forkerte shorts hjem til mig. Felix tog straks hånd om sagen, ringede til butik... Se mere

Fra bestilling til modtagelse gik fra kun 2 dage. Bukserne levede op helt op mine forventninger. Det har været lidt en kamp at finde mig i rigtige bukser, men SNT har gjort det nemt for mig - både med... Se mere

En skøn shop til jakkesæt. Normalt hænger jakke og benklæder sammen hvilket er drøn irriterende når man altid skal ligge sine bukser op. Her vælger man størrelsen på både jakke og bukser og kan tilpas... Se mere

1. nr. 35 af de 69 bedste virksomheder i Herretøjsbutik
  2. nr. 79 af de 137 bedste virksomheder i Dametøjsbutik
  3. nr. 5 af de 8 bedste virksomheder i Jeansbutik
  4. nr. 5 af de 6 bedste virksomheder i Overtøjsbutik
  5. nr. 6 af de 9 bedste virksomheder i T-shirtbutik
  6. nr. 3 af de 5 bedste virksomheder i Ungdomstøjbutik

Om SHAPING NEW TOMORROW

Comfort and style without compromise.

Founded in Denmark in 2015, SHAPING NEW TOMORROW set out to revolutionize classic clothing with Scandinavian design and innovative materials. It all began with The Perfect Pants for men—combining style and all-day comfort—and expanded to include a women’s collection in 2022, crafted by women, for women.

With 12 retail stores across Denmark, Germany, and Sweden, plus a global online shop, SHAPING NEW TOMORROW delivers timeless, comfortable fashion for modern lives.

Gratis levering og ombytning - Hver gang!

Vi leverer til dig efter dit ønske og senest på 3 dage

Vi vil gerne have du skal føle dig sikker når du handler hos os, derfor giver vi gratis levering og omytning i Danmark

17 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(17.469)

1.612 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God service.

23. november 2025

Hej Jeppe

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du har oplevet god service. Det betyder meget. 🙌

Nikolaj ☀️

Har forsat ikke modtaget min bukser

Har forsat ikke modtaget min bukser, efter en uge......- så er svært at anmelde jer for nået i ikke har leveret.

2. juni 2026

Hej Jesper

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Jeg er ked af, at du endnu ikke havde modtaget dine bukser, da du skrev anmeldelsen. Jeg kan se, at pakken er landet i pakkeshoppen i dag, og den er dermed ankommet på 5 hverdage 🚚💨

Vi lover levering inden for 2-5 hverdage, og selvom vi ofte ligger på 2-3 hverdage, kan der desværre godt gå op til 5 hverdage — især når der bestilles i en weekend, og der samtidig har været Grundlovsdag undervejs.

Jeg håber, at bukserne lever op til forventningerne, når du får dem hentet.

EDIT: Hej Jesper

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Jeg er ked af misforståelsen og beklager, at jeg selv missede detaljen med, at du havde valgt privatlevering. Som vi også talte om i telefonen, har jeg rakt ud til GLS, som har forsikret mig om, at pakken bliver hentet fra pakkeshoppen i morgen og leveret hjem til din privatadresse 🚚💨

Jeg beklager, at GLS har været lidt svære at danse med i dette forløb. Skulle der mod forventning opstå yderligere problemer, så giv mig endelig et ring, så sørger jeg for at sende din pakke afsted med DHL Express. Jeg har reserveret dine produkter ugen ud, så de ikke bliver nuppet i mellemtiden.

Tak for din tålmodighed, og endnu en gang beklager jeg hele forløbet 🙏

Hav en rigtig dejlig dag!

Høj kvalitet

Høj kvalitet, service og hurtig levering

15. maj 2026

Hej

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplever både kvaliteten, servicen og leveringen som god. Hurtig levering betyder meget, og det er skønt, at det hele levede op til forventningerne. 🚚💨

Super kvalitet

Super kvalitet - hurtig levering.

1. juni 2026

Hej Alex

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du er glad for kvaliteten, og at leveringen gik hurtigt. 🚚💨

God oplevelse, behagelige bukser

Kvaliteten på bukserne levede klart op til mine forventninger, meget behagelige. Der var en sy/produktionsfejl på bukserne, men det blev løst hurtigt og tilfredsstillende. Tror ikke jeg kommer til at gå i andre bukser for fremtiden.

29. maj 2026

Hej Anne

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at buksernes kvalitet levede op til dine forventninger, og at de er så behagelige at have på. Jeg er samtidig glad for, at fejlen blev løst hurtigt og tilfredsstillende. 🙌

Det betyder meget at læse, at du ikke tror, du kommer til at gå i andre bukser fremover.

Nikolaj ☀️

Jeg blev mødt at de sødeste og smilende…

Jeg blev mødt at de sødeste og smilende unge mennesker i butikken. Fik hjælp til at vælge størrelse, da de bukser, jeg ønskede i en ny farve, i år ikke laves i den størrelse, jeg købte sidste år.
Jeg er glad for bukserne, selvom de er lidt større end nødvendigt😉

28. maj 2026

Hej gæst,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du blev mødt af søde og smilende mennesker i butikken, og at du fik god hjælp til at finde den rette størrelse. Det betyder meget, at oplevelsen føltes tryg og hjælpsom. 🌿

Jeg er også glad for at høre, at du er glad for bukserne, selvom de blev lidt større end nødvendigt. Din feedback tager jeg selvfølgelig med videre.

Hej Gerda

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er dejligt at høre, at det var nemt at få lavet gavekort. Sådan skal det gerne være. 🙌

Hej Gulvlageret

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplever varen som god kvalitet, og at leveringen var hurtig. 🚚💨

Nikolaj ☀️

Dejlige bukser og de kom som lovet…

Dejlige bukser og de kom som lovet indenfor 2 dage men dårlig oplevelse med jeres chat bot der ikke virkede

27. maj 2026

Hej Jørn

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at bukserne er gode, og at leveringen kom som lovet inden for 2 dage. Tak for stadig at give 5 stjerner, selvom oplevelsen med chatten desværre ikke levede op til forventningerne. 🚚💨

Jeg sætter stor pris på din feedback, for den hjælper mig med at se, hvor oplevelsen kan blive bedre. 🙏

Nikolaj ☀️

Flotte vare, nem reklamation i butikken

Flotte vare, hurtig og nem hjælp ved reklamation i butikken. Kyndig vejledning

4. maj 2026

Hej Sarah

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er skønt at høre, at du er glad for varerne, og at reklamationen i butikken blev håndteret hurtigt og nemt. Det betyder meget, at du også oplevede vejledningen som kyndig. 🌿

Jeg sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.

Høj kvalitet

Levering som lovet.
God kvalitet.
Dejlige farver.

Hej Thomas

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at kvaliteten, farverne og leveringen levede op til forventningerne. Levering som lovet er præcis sådan, det skal være. 🚚💨

Lækkert produkt

Lækkert produkt, som levede op til mine forventninger.

Hej Jesper,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at produktet levede op til dine forventninger, og at du synes, det er lækkert.

Jeg ønsker dig en rigtig god weekend.

Nikolaj ☀️

Meget underlig oplevelse – rigtig dårlig service

Jeg besøgte herretøjsbutikken "Shaping New Tomorrow" i København lørdag d. 30. maj, hvor jeg ellers har handlet mange gange før. Denne dag var jeg på udkig efter et par specifikke bukser med "læg" (pleats på engelsk; en fold foran).
Jeg henvendte mig til en sød medarbejder, pegede på mandemannequinen i butikken og forklarede, at jeg søgte præcis den model, som dukken havde på. Hun hentede venligt tre forskellige størrelser, som jeg kunne prøve. Desværre viste det sig, at ingen af de par, hun fandt, havde det læg, jeg efterspurgte!

Da jeg gik tilbage, blev jeg mødt af en anden pige. Jeg forklarede hende høfligt, at hendes kollega nok havde misforstået mig, da bukserne manglede den omtalte fold, mens jeg igen pegede på dukken. Til min store overraskelse påstod denne pige hårdnakket, at bukserne var fuldstændig identiske med dem på mannequinen, og at der skam var læg i dem.
Jeg var rystet over hendes manglende kendskab til butikkens egne buksermodeller og forskellen på bukser med og uden læg.

For at skære det ud i pap fandt jeg selv to forskellige par i butikken – et med læg og et uden – og viste hende forskellen. Først her blev hun fuldstændig tavs, dog uden at indrømme sin fejl.
Jeg spurgte derefter, om hun kunne undersøge, om modellen med læg fandtes i min størrelse. Det indvilligede hun i og gik ud bagved, men hun kom aldrig tilbage til mig. Fra afstand kunne jeg se, at hun i stedet stod og talte med sine kollegaer og ignorerede mig.
Det var en utrolig mærkværdig og uprofessionel oplevelse. Man forventer trods alt, at personalet i en tøjbutik kender deres egne produkter, og at de ikke efterlader en kunde midt i en ekspedition.

Det skyldtes måske, at det var tæt på lukketid, og at hun var træt, men oplevelsen gør, at jeg aldrig nogensinde vil handle hos dem igen. Det var utrolig stressende at skulle tale med en pige, der overhovedet ikke har forstand på tøj, men som alligevel arbejder i en tøjbutik.

30. maj 2026

Hej Ben

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig en træls oplevelse, du beskriver, og jeg kan godt forstå, at du står tilbage med en meget frustreret fornemmelse efter besøget i butikken.

Jeg har sendt din feedback videre til både butikschefen i København og vores ansvarlige for service i Danmark, så vi kan få kigget ordentligt ind i, hvad der er sket. Det lyder bestemt ikke som den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster, og særligt ikke når du tydeligt har forsøgt at forklare, hvilken model du ledte efter.

Vi har datoen for dit besøg og ved, at det var tæt på lukketid, så det giver os mulighed for at undersøge, hvem der var på arbejde på det tidspunkt. Hvis du har mod på det, må du meget gerne række ud til os på `kundeservice@shapingnewtomorrow.com` og spørge efter mig, så vil jeg rigtig gerne se, om vi kan finde en god måde at følge op på din oplevelse på.

Endnu en gang beklager jeg, at dit besøg endte sådan, og jeg håber, du trods alt får en god start på ugen ☀️

Nikolaj 🙏

Altid super service i butikken i…

Altid super service i butikken i Esbjerg og levering var perfekt

22. maj 2026

Hej Linda

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder mig rigtig meget at høre, at du altid oplever super service i butikken i Esbjerg, og at leveringen var perfekt 🚚💨

Det sætter vi stor pris på.

Nikolaj ☀️

Igennem mange år har jeg været en…

Igennem mange år har jeg været en trofast kunde hos SNT, og det har altid fungeret upåklageligt.
Eneste udfordring har været at pludselig er bukserne blevet møre og revnet, men de bliver også godt brugt, så er nok som det skal være...

Desværre har jeg nu oplevet en behandling, jeg ikke mindes at have oplevet før hos andre butikker jeg har handlet hos.

Omkring d. 20/4-26 modtog jeg min ordre på 2 par bukser i samme størrelse, men i forskellige farve.
Lidt tid efter fik jeg prøvet dem, men desværre var det ene par ikke rigtig i størrelsen - virker som om selve størrelsen i vidden på bukserne er blevet syet for store, selvom de begge er 100% samme fit og størrelse ifølge ordren samt mærket i bukserne, og så er det også den samme størrelse jeg har brugt igennem mange år.
Derfor kontaktede jeg SNT d. 10/5, hvor jeg forklarer dem om sagen.
Modtager svar d. 13/5, om at jeg skal udfylde en formular, som jeg straks gør med tilhørende billeder hvor man tydeligt kan se udfordringen med det ene par.

Så burde man jo mene det var en simpel sag, der ville forløbet enormt simpelt.
En returlabel sendes til kunden, et par nye bukser sendes den anden vej med et lille "undskyld ulejligheden" - og så ville alle være videre.

Men nej, så starter en LANG mailtråd d. 18/5, hvor først der bedes om nogle mål af livvidden, hvor jeg må forklare det jo ikke er problemet.
Så går der nogle dage igen, hvor de så beder om mål på længden af bukserne fordi den første mail de havde sendt var en fejl, hvor jeg igen må skrive tilbage at det ikke er problemet, og henviser igen til billederne der er sendt.
D. 22/5 kommer en ny mail, hvor de nu henviser til at målene er vigtige for dem, hvilket ville give rigtig god mening hvis det var vidden af buksebenene.
Og for at det ikke er nok, så kommer de også med et forslag om at jeg jo kan køre til Odense, for at få dem byttet (en tur på ca. 45 minutter hver vej) for nogle bukser der koster ca. 750,- kroner.

Derfor har jeg naturligvis tilbudt at jeg rigtig gerne vil betale for en GLS fragt, så de kan få bukserne retur og fundet ud af hvad der er galt med dem, og sende et par nye afsted. Og hvis det går rigtig dårligt i forretningen, skal jeg naturligvis nok også betale den fragt :)

I dette forløb har jeg et par gange nævnt at deres svartider bestemt ikke er prangende, hvor til der nævnes at det er fordi de har travlt... Ja hvorfor mon de har det :)

Hej Freddie

Tusind tak for din besked.

Jeg tror egentlig, at vi er ret enige langt hen ad vejen 😊

Du har helt ret i, at der tydeligvis har været en forskel i pasformen på de to par bukser, og det er selvfølgelig også derfor, at Andreas endte med bare at sende dig et nyt par uden yderligere diskussion. Så vi forsøger bestemt ikke at løbe fra noget her 🙌

Når vi spørger ind til mål, så handler det egentlig bare om, at vi prøver at forstå, hvor afvigelsen ligger henne i produktionen, så vi også kan tage det videre internt. Men jeg kan samtidig godt følge dig i, at nogle af spørgsmålene nok har føltes lidt skæve i forhold til den konkrete udfordring, du beskrev med benvidden.

Og ja – når vi allerede har sendt et helt nyt par bukser afsted til dig uden beregning, så tænker jeg også lidt, at vi trods alt er kommet ret langt væk fra den “lange og urimelige behandling”, som anmeldelsen måske får det til at lyde som 😊

Det nye ordrenummer er korrekt oprettet med beløb på fakturaen, selvom du naturligvis ikke er blevet opkrævet noget for erstatningsparret. Det er bare måden systemet genererer ordrebekræftelser på.

Du behøver heller ikke sende de gamle retur til os. Det bliver simpelthen dyrere og mere besværligt for alle parter end nødvendigt 😊

Jeg håber virkelig, at det nye par sidder præcis som de skal, så du kan komme tilbage til bare at nyde bukserne igen.

Hav en rigtig dejlig dag ☀️

Bedste hilsner,
Nikolaj ☀️

Så jeg kan se er min pakke ikke lige i…

Så jeg kan se er min pakke ikke lige i DK nu.... den 26 maj og jeg bestilte den 20 maj...

21. maj 2026

Hej Michael

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Jeg kan godt forstå, at det virker forvirrende, når pakken ikke ser ud til at være i Danmark endnu. Din ordre blev lagt den 20. maj, og da der har været både weekend og helligdage undervejs, kan leveringen desværre tage lidt længere tid end normalt.

Vi håber, at pakken snart lander hos dig. Hvis der ikke kommer en opdatering inden længe, må du meget gerne kontakte os på `hello@shapingnewtomorrow.dk`, så kigger vi nærmere på det 🚚

Tak for din tålmodighed og forståelse.

Nikolaj ☀️

Meget venlig personale og meget…

Meget venlig personale og meget hjælpsom igdnem hele bestiling

21. maj 2026

Hej Momir

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder mig rigtig meget at høre, at du oplevede personalet som både venligt og hjælpsomt gennem hele bestillingen.

Det sætter vi stor pris på at høre ✨

Hej Karina

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder mig rigtig meget at høre, at leveringen var hurtig 🚚💨

Jeg håber, du bliver glad for dit køb.

Super flot tøj

Hej Alma

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder mig rigtig meget at høre, at du synes, tøjet er super flot.

Det sætter vi stor pris på ✨

Hurtig og precis levering

Hurtig og precis levering

Hej Peter

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder mig rigtig meget at høre, at leveringen var både hurtig og præcis 🚚💨

Jeg håber, du bliver glad for dit køb.