Banner for SHAPING NEW TOMORROW

SHAPING NEW TOMORROW Anmeldelser

17.469

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 1.021 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte, at tøjet er af rigtig høj kvalitet, har en fantastisk pasform og er utrolig behageligt at have på i hverdagen. Forbrugerne roser det yderst venlige personale for en hurtig, professionel og rigtig god hjælp, uanset om handlen foregår online eller i de fysiske butikker. Nogle anmeldere var ikke glade for kvaliteten på visse produkter, da de desværre oplevede slid, huller eller fejl efter kortere tids brug. Flere forbrugere bemærkede desuden, at visse populære bukser var blevet ændret eller helt udgået i forhold til de tidligere kollektioner.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produkt, idet forbrugere udtrykker stor tilfredshed med de lækre... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvalitet positiv og fremhæver ofte, at tøjet er i den lækreste kvalitet samt utrolig... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med leveringsservice, idet forbrugere fremhæver en lynhurtig... Se mere

Service

Brugere beskriver positiv interaktioner med service, idet forbrugere fremhæver en utrolig flink og smilende... Se mere

Staff

Kunder deler positiv meninger om personale, og mange anmeldere roser den utrolig flinke og smilende betjening... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg var på besøg i jeres butik i København. Utrolig flink og smilende personale, og service på højt niveau. Jeg fik hjælp til at finde de bukser jeg ledte efter, og i var hurtige til at finde andre s... Se mere

Jeg talte med Felix fra kundeservice, efter jeg havde været i butikken i Aalborg, hvor de desværre havde bestilt de forkerte shorts hjem til mig. Felix tog straks hånd om sagen, ringede til butik... Se mere

Fra bestilling til modtagelse gik fra kun 2 dage. Bukserne levede op helt op mine forventninger. Det har været lidt en kamp at finde mig i rigtige bukser, men SNT har gjort det nemt for mig - både med... Se mere

En skøn shop til jakkesæt. Normalt hænger jakke og benklæder sammen hvilket er drøn irriterende når man altid skal ligge sine bukser op. Her vælger man størrelsen på både jakke og bukser og kan tilpas... Se mere

1. nr. 36 af de 71 bedste virksomheder i Herretøjsbutik
  2. nr. 79 af de 138 bedste virksomheder i Dametøjsbutik
  3. nr. 5 af de 8 bedste virksomheder i Jeansbutik
  4. nr. 5 af de 6 bedste virksomheder i Overtøjsbutik
  5. nr. 6 af de 9 bedste virksomheder i T-shirtbutik
  6. nr. 3 af de 5 bedste virksomheder i Ungdomstøjbutik

Om SHAPING NEW TOMORROW

Comfort and style without compromise.

Founded in Denmark in 2015, SHAPING NEW TOMORROW set out to revolutionize classic clothing with Scandinavian design and innovative materials. It all began with The Perfect Pants for men—combining style and all-day comfort—and expanded to include a women’s collection in 2022, crafted by women, for women.

With 12 retail stores across Denmark, Germany, and Sweden, plus a global online shop, SHAPING NEW TOMORROW delivers timeless, comfortable fashion for modern lives.

Gratis levering og ombytning - Hver gang!

Vi leverer til dig efter dit ønske og senest på 3 dage

Vi vil gerne have du skal føle dig sikker når du handler hos os, derfor giver vi gratis levering og omytning i Danmark

17 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(17.469)

1.612 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Det hele fungerer …tager ikke lang tid…

Det hele fungerer …tager ikke lang tid i levering 👍

Hej Lone

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder mig rigtig meget at høre, at det hele fungerer, og at leveringen gik hurtigt 🚚💨

Det sætter vi stor pris på.

Nikolaj ☀️

Altid nemt og ligetil når det er noget…

Altid nemt og ligetil når det er noget manden i mit liv kan lide. Men lidt træls at det ikke var i butikken men den søde ekspedient sørgede for at blusen blev sendt fra hjemmesiden.

Hej Marianne

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder mig rigtig meget at høre, at det altid er nemt og ligetil at finde noget, manden i dit liv kan lide.

Jeg kan godt forstå, at det var lidt træls, at blusen ikke var i butikken, men hvor er det dejligt, at den søde ekspedient fik sørget for, at den blev sendt fra hjemmesiden ✨

Nikolaj ☀️

Da bukserne ikke var fysisk i butikken

Da bukserne ikke var fysisk i butikken, ordnede medarbejderne det hele så de blev sendt hjem.
Altid høflige medarbejdere i butikken i Aalborg.

Hej Pia

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder mig rigtig meget at høre, at medarbejderne i Aalborg hjalp med at få bukserne sendt hjem, når de ikke var fysisk i butikken.

Hvor er det dejligt, at du altid oplever dem som høflige og hjælpsomme ✨

700 kr værd? Nej tak

Købte 3 par Gen 2 slim fit eller hvad de nu hedder, og jeg må sige: imponerende hvor hurtigt de kan gå fra “nye” til “fundet i en container bag genbrugsen”. Efter 3 måneder er farven forsvundet hurtigere end min tillid til kvaliteten. Til 700 kr stykket troede jeg faktisk, jeg købte bukser, ikke et DIY vintage-projekt. Nej tak herfra.

23. maj 2026

Hej Tobias

Tusind tak for at give os feedbacken 😊

Det lyder virkelig underligt, og vi er kede af at høre, at dine Gen 2 pants allerede efter 3 måneder opleves så slidte og falmede. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at du som gæst skal sidde tilbage med.

Vores Gen 2 pants er normalt meget eftertragtede, netop fordi de plejer at have en god holdbarhed og være svære at slide ned. Derfor er vi også meget nysgerrige på, hvad der er sket her, og vi vil rigtig gerne kigge nærmere på det.

Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne sende os billeder af bukserne og lidt flere detaljer på `info@shapingnewtomorrow.dk`, så vi kan vurdere det som en reklamation og hjælpe dig videre.

Tak på forhånd – vi håber, vi får mulighed for at finde en god løsning herfra 🙏

Godt produkt

Godt produkt. Hurtig levering. Så alt er som det plejer.

Hej Peter

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder mig rigtig meget at høre, at du er tilfreds med produktet, og at leveringen endnu en gang var hurtig 🚚💨

Dejligt at alt er, som det plejer.

Fin vare

Fin vare, glæder mig til at give til gave

Hej Karina

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder mig at høre, at du er glad for varen, og jeg håber, at gaven bliver taget godt imod 🎁

God kvalitet

God kvalitet, hurtig levering

11. maj 2026

Hej Stanley

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder mig virkelig at høre, at du er tilfreds med kvaliteten, og at leveringen gik hurtigt 🚚💨

Jeg håber, du får stor glæde af dit køb.

Hej Neil

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Hvor er det dejligt at høre, at din ordre blev leveret til tiden, og at du er meget tilfreds 🚚💨

Vi håber, du får stor glæde af dit køb.

Nikolaj ☀️

Altid friske og venlige og super…

Altid friske og venlige og super service. Lidt at drikke kan man også få 👍

7. maj 2026

Hej Jette

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Hvor er det dejligt at læse, at du altid oplever frisk og venlig betjening samt super service. Det betyder virkelig meget for os 🙌

Skønt at du også sætter pris på muligheden for lidt at drikke under besøget 👍

Tøjet passede perfekt

Tøjet passede perfekt - hurtig levering. Lækkert tøj

Hej Eva

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Hvor er det dejligt at læse, at tøjet passede perfekt, og at du synes, det er lækkert. Det er vi virkelig glade for at høre 🙌

Skønt at leveringen også var hurtig 🚚💨

Nikolaj ☀️

Lækkert tøj i god kvalitet

Lækkert tøj i god kvalitet. Hjemmesiden er fin, men kan altså også anbefale at besøge en af butikkerne - det er fremragende kundebetjening.

23. april 2026

Hej Lotte

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Hvor er det skønt at læse, at du er glad for tøjet, kvaliteten og hjemmesiden. Det betyder virkelig meget for os 🙌

Dejligt også at høre, at du har haft en fremragende oplevelse i en af vores butikker.

Holder hvad de lover!!

Holder hvad de lover!!

Hej Trine

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Hvor er det dejligt at læse, at du oplever, at vi holder, hvad vi lover. Det betyder virkelig meget for os 🙌

Vi håber, du får masser af glæde af dit køb.

Nikolaj ☀️

Flot vest og hurtig forsendelse som…

Flot vest og hurtig forsendelse som vanligt

Hej Gitte

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Hvor er det dejligt at læse, at du er glad for vesten, og at forsendelsen som vanligt var hurtig 🚚💨

Vi håber, du får rigtig meget glæde af den.

Nikolaj ☀️

Jeg modtog venlig og god sparring på mit tøjkøb samtidig med, at min mand og to børn kunne opholde sig i sofahjørnet med kaffe og vand. Tak for en hyggelig oplevelse!

7. april 2026

Hej Manja

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Hvor er det dejligt at læse, at du fik venlig og god sparring til dit tøjkøb. Det betyder meget for os, at vores gæster får en hyggelig og afslappet oplevelse i butikken 🙌

Skønt at din mand og børn også kunne hygge sig i sofahjørnet med kaffe og vand. 😃

Nikolaj ☀️

Jeg besøgte Shaping New Tomorrow i…

Jeg besøgte Shaping New Tomorrow i København for at købe et jakkesæt, og desværre levede oplevelsen slet ikke op til det niveau, jeg tidligere har oplevet hos jer.
Allerede ved ankomst blev vi ikke budt velkommen, men måtte selv opsøge personalet for at få hjælp. Vi blev heller ikke tilbudt noget at drikke, selvom jeg kom med en klar intention om at købe et jakkesæt til omkring 5.000 kr. Det sætter naturligvis nogle forventninger til serviceniveauet.
Vi blev betjent af en ekspedient, som efter vores mening virkede alt for indadvendt, meget lavt talende og generelt ikke kompetent nok til at rådgive om jakkesæt, pasform og materialer. Hun kunne butikkens koncept udenad, men derudover virkede hendes produktkendskab meget begrænset. Flere helt simple spørgsmål kunne hun ikke rigtig besvare tilfredsstillende.
Et konkret eksempel var, at jakken foldede i nakken og øverst på ryggen, samtidig med at skulderpuderne også foldede. Her kom der ingen rådgivning eller forslag til løsninger - det måtte vi selv bringe på banen. Det er både dårlig rådgivning og i sidste ende en tabt mulighed for salg.
Derudover var flere af de produkter, vi ønskede at prøve, ikke på lager. Det har jeg naturligvis forståelse for, da man ikke kan have alle størrelser hjemme. Men samlet set havde jeg ærligt forventet mere af jeres butik i København og det serviceniveau, jeg ellers normalt har oplevet hos jer. Vi endte med, ikke at købe noget hos jer.
En skuffende oplevelse denne gang.

Hej Andreas

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at dit besøg i vores butik i København ikke levede op til dine forventninger eller de tidligere oplevelser, du har haft hos os.

Vi ønsker, at alle gæster føler sig godt taget imod og får kompetent rådgivning under besøget. Samtidig kan der være perioder med travlhed i butikken, og nogle medarbejdere vil også være nyere i rollen og stadig under oplæring. Det er en naturlig del af at drive butik, men vi forventer stadig, at man som gæst føler sig mødt og hjulpet ordentligt.

Vi tager naturligvis din feedback omkring rådgivningen og den samlede oplevelse med videre internt.

I forhold til lagerbeholdning har vi desværre ikke mulighed for at have alle størrelser og styles hjemme i butikken samtidig, da sortimentet er meget bredt. Derfor vil der indimellem være varer, som ikke er tilgængelige i alle varianter på dagen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det giver os mulighed for løbende at udvikle både service og oplevelse i butikkerne.

Vi håber, at du får lyst til at besøge os igen en anden gang.

Super kundeservice

Købte et par bukser og lynlåsen gik I stykker efter 7 mdr. Snakkede med Kundeservice der forklarede, at det nok skykdte et problem ift hvordan deres lynlås virker. God information jeg ikk kendte til. De hjalp mig og jeg fik hurtigt et par nye. Super service!

4. maj 2026

Hej Sarah

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Hvor er det dejligt at læse, at du fik god hjælp og information, da lynlåsen på dine bukser gik i stykker. Det betyder meget for os, at vores gæster føler sig godt guidet og hjulpet videre, når noget ikke er, som det skal være 🙌

Vi er glade for, at der hurtigt blev fundet en god løsning med et nyt par.

Som altid

Som altid - varen som forventet, hurtig levering, overensstemmelse ml pris og kvalitet.

6. maj 2026

Hej Jens

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Hvor er det dejligt at læse, at varen som altid lever op til forventningerne, og at du oplever en god sammenhæng mellem pris og kvalitet. Det er vi virkelig glade for at høre 🙌

Skønt at leveringen også var hurtig 🚚💨

Nikolaj ☀️

SNT's sande ansigt kom frem...

Et firmas sande ansigt kommer først frem når man skal have noget fra dem, uden at købe noget. Igennem mere end 6 år har jeg egentlig været okay tilfreds. Men der har jeg også kun skulle købe. Nu skulle jer reklamere og sikke en farce.

Jeg havde i fødselsdagsgave fået en jakke fra jer (SIENA JACKET), hvor min kone dagen efter går jakken igennem inden hun piller mærket af. Her opdager hun desværre en flænge i tekstilet af ærmet. Det var jeg ret ærgelig over, da det var min plan jeg skulle bruge jakken til min fødselsdag fejring den efterfølgende weekend. Jeg planlægger at jeg vil ind i butikken i Aalborg for at lave reklamationen, da jeg så kan kigge om der er noget andet jeg skal have med for det gavekort jeg også fik. Jeg kan først dukke op fredag (på min rigtige fødselsdag for at det ikke skal være løgn). Jeg kommer ind med jakken, og her går alt så bare galt.

Første møde er med en ekspedient der med det samme kigger meget mystisk på revnen. Hun bruger utrolig lang tid på at kigge på hvad det er for noget. Jeg har min mor med til at hjælpe med at underholde min baby, da jeg er på barsel. Jeg spørger ind til hvad hun kigger efter, hvortil hun svarer at hun aldrig har set sådan noget før. Har svarer både min mor og jeg at det er vel underordnet for jakken skal vel bare byttes. Hun er nødt til at snakke med en kollega om hvad der skal foregå, og jeg spørger så hvorfor, når nu jeg har modtaget jakken i denne stand så skal den vel bare reklameres. Min datter begynder at blive meget utålmodig i mens ekspedienten snakker med en kollega (på dette tidspunkt har det nok taget 10-15 min). Hun kommer tilbage og jeg er lidt presset fordi jeg har en baby der gerne snart vil videre.

Ekspedienten fortæller mig som det første at hun som det første har bemærket at mærket har været pillet af, hvilket ikke er sandt, og peger ned på mærket hvor der knyttet en utrolig fin knude. Og her skal jeg være den første til at sige jeg fare nok for hurtigt op, men mit bægre er nok lidt fyldt op over noget som burde have taget væsenlig kortere tid nu tager ret lang tid og så have en datter der er pylret. Min mor og jeg får så hævet stemmen og protesteret over den anklage, hvor ekspedienten føler sig overfuset. Men så kommer store manageren (SM) "to the rescue"! Han får så også hævet stemmen og sagt at vi skal holde tonen og lade hans kollega tale færdigt. Jeg siger at det skal jeg nok men det her simpelthen ikke er i orden at begynde at anklage mig med usandheder, og sagt at jeg er helt uforstående overfor den anklage. Dernæst for jeg beklaget over at jeg lod mit temperament løb af med mig men at min datter var lettere utilfreds. Og her kommer SM igen med fede inputs om at det nok er min skyld fordi jeg fare op, og for det skal han selvfølgelig have lov til at prøve at bytte roller en gang. Jeg lod kommentaren passere men det er decideret uforskammet at begynde at blande sig på den måde. Jeg ved ikke om SM selv har børn, men jeg har tre og jeg kan godt aflæse mine børn! Den kommentere gjorde mig rødglødende men jeg bevarede roen og gik så tilbage til sagen.

Store manager Kasper og jeg fik en god snak om at plomberingen var klippet over og de jo så derfor ikke kan se om jeg har brugt jakken eller ej. Jeg siger at det har jeg slet ikke bemærket men siger jeg ikke har bundet den knude op. Han siger netop fordi der en knude. Han påpeger igen og igen noget med mærket og jeg siger så at det er fint men han skal ikke anklage mig for at have bundet det op for det er usandt. Jeg siger også at de har været ude bag ved i butikken så længe at jeg jo faktisk ikke har en garanti for at de har gjort det. (Vi taler forbi hinanden kan jeg se nu fordi jeg kan se der burde have været plastik plombering, men der har altid været en knude på mit mærke. Jeg er typen der flår mærker op, og ikke klipper).

SM fortæller mig at jakken bliver ombyttet, og hvis jeg en anden gang ser dette, så skal jeg lige tage et billede af mærket så jeg kan dokumentere at mærket ser sådan ud, fordi mærket er jeres garanti for at produktet er ubrugt hvilket "sort på hvid står i vores handelsbetingelser" siger SM. (Efterfølgende har jeg læst handelsbetingelserne igen, og her står det også at hvis du reklamere inden for 2 måneder er det altid rettidigt anmeldt)

Jeg spørger om jeg skal filme hver gang jeg får en pakke fra dem, fordi de jo ellers ikke tror på mig angående om jeg lige har åbnet pakken eller ej, det skal jeg selvfølgelig ikke (men jeg har heldigvis filmet udpakningen af min ombyttet jakke, mere om det senere i en anden anmeldelse).

Jeg får lavet reklamationen færdig og får igen beklaget at jeg røg for hurtigt op. Jeg har selv brugt mange år i detailbranchen og prøver generelt ikke at fare op. Jeg vil dog sige jeg aldrig er blevet personlig.

Ordre: DK1036755

Næste anmeldelse kommer senere, men spoiler...den nye jakke har tydelige tegn på en revne som er blevet syet.

21. maj 2026

Hej Jakob

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det lyder som en rigtig træls oplevelse for alle parter, og vi er kede af, at situationen endte med at føles sådan for dig.

Jeg kan godt se sagen fra begge sider, men det er selvfølgelig godt at høre, at du trods alt endte med at få en ombytter 🚚💨

Vi vender tilbage til dig på din e-mail, hvor vi svarer mere uddybende på hele forløbet.

Derudover vil vi meget gerne se den nye jakke, hvis du har lyst til at sende den ind eller aflevere den i butikken – men det er helt op til dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Nikolaj 🍂

Lidt kedeligt udvalg og dyre

Lidt kedeligt udvalg, men bukserne sidder godt.
Alt for dyre efter min mening.

6. maj 2026

Hej Søren

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er dejligt at høre, at bukserne sidder godt, selvom udvalget ikke helt ramte dine ønsker denne gang. Vi forstår også godt, at prisen kan føles høj, og vi tager din feedback med videre.

Vi håber, du alligevel får stor glæde af bukserne 🌿

Nikolaj 🍂

Meget flotte bukser,flot syet og god…

Meget flotte bukser,flot syet og god pasform👌dem blev min søn glad for🎁

29. april 2026

Hej Linda

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Hvor er det dejligt at læse, at bukserne både er flotte, velsyede og har en god pasform. Det gør os virkelig glade at høre, at din søn blev glad for dem 🎁

Vi håber, han får rigtig meget glæde af bukserne.