Jeg var på besøg i jeres butik i København. Utrolig flink og smilende personale, og service på højt niveau. Jeg fik hjælp til at finde de bukser jeg ledte efter, og i var hurtige til at finde andre s... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Comfort and style without compromise.
Founded in Denmark in 2015, SHAPING NEW TOMORROW set out to revolutionize classic clothing with Scandinavian design and innovative materials. It all began with The Perfect Pants for men—combining style and all-day comfort—and expanded to include a women’s collection in 2022, crafted by women, for women.
With 12 retail stores across Denmark, Germany, and Sweden, plus a global online shop, SHAPING NEW TOMORROW delivers timeless, comfortable fashion for modern lives.
Vi leverer til dig efter dit ønske og senest på 3 dage
Østre Havnegade 12, 1. th, 9000, Aalborg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra SHAPING NEW TOMORROW
Hurtig levering og perfekt produkt.
Shaping er det bedste tøjmærke til mænd.
Super pasform og lækkert materiale.

Besvarelse fra SHAPING NEW TOMORROW
God service og hurtig levering af min nye og flotte skjorte fra Shaping New Tomorrow

Besvarelse fra SHAPING NEW TOMORROW
Altid en god service, både i den fysiske butik og online. Man bliver altid mødt med smil og så er produkterne helt kanon.
Kan varmt anbefales. :-)

Besvarelse fra SHAPING NEW TOMORROW
Meget hjælpsomme og behagelige når man ringer for at få hjælp angående størrelse mm.
Hurtig levering 👍🤗

Besvarelse fra SHAPING NEW TOMORROW
Rigtig god service og mindede mig på jeg havde nok havde en rabat kode via logbuy, da han under slaget hørte hvor jeg arbejde.

Besvarelse fra SHAPING NEW TOMORROW
Første gang jeg var i deres fysiske butik i københavn og det var en super god oplevelse. Medarbejderne og atmosfæren er ligeså god som deres kvalitet i deres tøj. Jeg ville komme tilbage og købe for deres kvalitet men grunden til jeg giver dem 5 stjerner er oplevelsen i butikken.

Besvarelse fra SHAPING NEW TOMORROW
Levering næsten fra dag til dag. Altid lækre produkter som lever op til billederne.

Besvarelse fra SHAPING NEW TOMORROW
Efter en super oplevelse i den fysiske butik med en i særklasse god service, bestilte jeg et ekstra par bukser på hjemmesiden. Der findes bare ikke bukser magen til - kvalitet fornægter sig ikke.

Besvarelse fra SHAPING NEW TOMORROW
Jeg handlede for ca. 5.000 kr. i butikken i lørdags. To dage senere modtog jeg en rabatkode, som jeg naturligvis gerne ville benytte på mit nylige køb.
Jeg kontaktede kundeservice for at høre, om det var muligt at få rabatten efterregistreret, men fik besked om, at de ikke kunne hjælpe, da rabatkoden ikke var gældende for den allerede gennemførte ordre.
Det mest skuffende var dog den løsning, jeg blev tilbudt: Jeg skulle køre tilbage til butikken, returnere alle varerne og derefter købe dem igen for at opnå rabatten.
Jeg synes, det er en unødvendigt besværlig og dårlig kundeoplevelse, især når købet er foretaget så kort tid før modtagelsen af rabatkoden. Jeg havde forventet en mere fleksibel og kundevenlig håndtering.

Besvarelse fra SHAPING NEW TOMORROW
I sendte spørgeskema inden jeg fik pakken. Det er ikke OK.
Da pakken endelig kom, var den super fin.

Besvarelse fra SHAPING NEW TOMORROW
Nemt at shoppe og hurtig levering. Og shots’ne er så nice.