Banner for SHAPING NEW TOMORROW

SHAPING NEW TOMORROW Anmeldelser

17.468

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 1.021 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte, at tøjet er af rigtig høj kvalitet, har en fantastisk pasform og er utrolig behageligt at have på i hverdagen. Forbrugerne roser det yderst venlige personale for en hurtig, professionel og rigtig god hjælp, uanset om handlen foregår online eller i de fysiske butikker. Nogle anmeldere var ikke glade for kvaliteten på visse produkter, da de desværre oplevede slid, huller eller fejl efter kortere tids brug. Flere forbrugere bemærkede desuden, at visse populære bukser var blevet ændret eller helt udgået i forhold til de tidligere kollektioner.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produkt, idet forbrugere udtrykker stor tilfredshed med de lækre... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvalitet positiv og fremhæver ofte, at tøjet er i den lækreste kvalitet samt utrolig... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med leveringsservice, idet forbrugere fremhæver en lynhurtig... Se mere

Service

Brugere beskriver positiv interaktioner med service, idet forbrugere fremhæver en utrolig flink og smilende... Se mere

Staff

Kunder deler positiv meninger om personale, og mange anmeldere roser den utrolig flinke og smilende betjening... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg talte med Felix fra kundeservice, efter jeg havde været i butikken i Aalborg, hvor de desværre havde bestilt de forkerte shorts hjem til mig. Felix tog straks hånd om sagen, ringede til butik... Se mere

Fra bestilling til modtagelse gik fra kun 2 dage. Bukserne levede op helt op mine forventninger. Det har været lidt en kamp at finde mig i rigtige bukser, men SNT har gjort det nemt for mig - både med... Se mere

1. nr. 35 af de 69 bedste virksomheder i Herretøjsbutik
  2. nr. 79 af de 137 bedste virksomheder i Dametøjsbutik
  3. nr. 5 af de 8 bedste virksomheder i Jeansbutik
  4. nr. 5 af de 6 bedste virksomheder i Overtøjsbutik
  5. nr. 6 af de 9 bedste virksomheder i T-shirtbutik
  6. nr. 3 af de 5 bedste virksomheder i Ungdomstøjbutik

Om SHAPING NEW TOMORROW

Comfort and style without compromise.

Founded in Denmark in 2015, SHAPING NEW TOMORROW set out to revolutionize classic clothing with Scandinavian design and innovative materials. It all began with The Perfect Pants for men—combining style and all-day comfort—and expanded to include a women’s collection in 2022, crafted by women, for women.

With 12 retail stores across Denmark, Germany, and Sweden, plus a global online shop, SHAPING NEW TOMORROW delivers timeless, comfortable fashion for modern lives.

Gratis levering og ombytning - Hver gang!

Vi leverer til dig efter dit ønske og senest på 3 dage

Vi vil gerne have du skal føle dig sikker når du handler hos os, derfor giver vi gratis levering og omytning i Danmark

17 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(17.468)

1.611 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hej Mads

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede super service og god kvalitet. Det betyder meget. 🙌

Rigtig god weekend .

Nikolaj ☀️

Ja hurtig og god information undervejs

Ja hurtig og god information undervejs. Og pakken hurtigt fremme. 🤗

13. august 2026

Hej karen

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god information undervejs, og at pakken hurtigt kom frem. Sådan skal det gerne være. 🚚💨

Jeg sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. 🤗

lækker og behagelige shorts

lækker og behagelige shorts

3. august 2026

Hej Jonas

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at shortsene er lækre og behagelige. Det betyder meget. 🙌

Fantastiske produkter og kundeservice

Fantastiske produkter og kundeservice
Atter en gang en god oplevelse at handle hos shaping new tomorrow. Særligt deres butik i Århus er et besøg værd - sjældent møder man så rar og serviceminded et personale. Og så er produkterne jo bare super lækre.

Hej Anthon

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at det endnu en gang var en god oplevelse at handle hos Shaping New Tomorrow. Skønt at produkterne rammer plet, og at du oplever kundeservicen som fantastisk. 🙌

Det betyder også meget at læse dine fine ord om butikken i Aarhus og det rare, servicemindede personale.

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter. Et fint størrelse sortiment med tidsløst design. Prisen er lidt i den dyre ende, men alt spiller.

13. august 2026

Hej Emil

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du synes, produkterne er fantastiske, og at både størrelsessortimentet og det tidløse design rammer godt. 🙌

Jeg forstår godt, at prisen kan føles lidt i den dyre ende, men det betyder meget at høre, at du oplever, at alt spiller.

Tip top oplevelse :-)

Hurtigt, nemt. God service :-)

Hej Lisbeth

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var tip top, og at det både var hurtigt, nemt og med god service. Sådan skal det gerne være. 🙂

Nikolaj ☀️

En skøn shop til jakkesæt

En skøn shop til jakkesæt. Normalt hænger jakke og benklæder sammen hvilket er drøn irriterende når man altid skal ligge sine bukser op. Her vælger man størrelsen på både jakke og bukser og kan tilpasse begge dele - en fantastisk mulighed. På den måde kan man hoppe direkte i sættet og bruge det. Jeg er hooked.

Hej Kristian

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du synes, det er en skøn shop til jakkesæt. Skønt at muligheden for at vælge størrelse på både jakke og bukser hver for sig gør oplevelsen så meget nemmere for dig. 🙌

Det betyder meget at høre, at sættet kan bruges direkte, uden at bukserne først skal lægges op. Og så må jeg indrømme, at jeg er ret glad for, at du er hooked – så må vi have gjort noget rigtigt! ;-)

Super lækkert produkt

Super lækkert produkt , og perfekt pasform . Sammen med hurtig levering en perfekt cocktail

Hej Michael

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at produktet er super lækkert, og at pasformen er perfekt. Sammen med hurtig levering lyder det som præcis den oplevelse, man håber på. 🚚💨

Super dejligt sted at handle

Super dejligt sted at handle

Hej Bjarne

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du synes, det er et super dejligt sted at handle. Det betyder meget. 🙌

Længere lynlåse tak!

SNT har rigtig mange fine ting, særligt deres bukser. Men når man sælger bukser til 1000 kr, så skal de også holde i lang tid. Designet på deres Essential Pants til Dame er med så lille en lynlås, at hvis du bare har lidt hofter, så er de vold svære at få på. Dertil går deres lynlås også meget nemt i stykker. Jeg fik et par bukser i gave for et år siden. Når jeg først har fået dem op over hofterne uden at ødelæg lynlåsen, sidder de perfekt. Men lynlåsen er gået i stykker to gange på det ene år. Det dur ikke når man har betalt så mange penge for et par bukser.
Jeg vil så give ros for at pigerne i butikken meget pænt tager dem til skrædder og får dem fikset, men jeg synes det er synd at det er nødvendigt.
Så please lav jeres lynlåse længere i jeres dame bukser/shorts/jeans. Det er ikke kun den ene model der er svær at få på.

15. august 2026

Hej Iben

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er dejligt at høre, at du synes, vi har mange fine ting, særligt bukserne. Jeg er dog ked af, at lynlåsen på dine Essential Pants har givet problemer flere gange.

Jeg forstår godt, at det er frustrerende, når bukserne sidder perfekt, når de først er på, men er svære at få over hofterne på grund af lynlåsens længde. Jeg sætter stor pris på din konkrete feedback om lynlåse i damebukser, shorts og jeans, og den tager jeg selvfølgelig med videre. 🙏

Det er samtidig godt at høre, at pigerne i butikken har hjulpet pænt med at få dem fikset hos skrædder.

Nikolaj ☀️

Lækkert produkt og hurtig levering

Meget hurtig levering. Bestilte onsdag aften og ordren var her fredag. Derudover super fedt tøj.

Hej Frederik,

Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐️

Hvor er det fedt at høre, at både leveringen og tøjet ramte helt rigtigt – onsdag aften til fredag kan vi vist godt være tilfredse med 😄📦

Tak fordi du tog dig tid til at dele oplevelsen!

Hav en rigtig dejlig dag! 🤗

Bedste hilsner,
Nikolaj

Skuffende og pinligt

Det hele skal virke så ordentligt
Så perfekt.
Der er styr på hjemmeside.
Der er styr på logistik.
Men varerne og priserne?
Størrelser og kvalitet er ikke som det plejer. Priserne er omvendt godt med.
Se jer godt for - og bered jer på at sende retur.
Har netop skrevet med firmaet som opfordret nedenfor.
De ville ikke have en dialog, da jeg følte jeg havde lavet et ‘lortekøb’ - mere skulle der ikke til. Jeg har spenderet 1500 på en skjorte OG et par bukser - og begge er til skraldespanden - men det er mig, der ikke må kalde det et ‘lortekøb’. Jeg er færdig med Shaping New Tomorrow

6. august 2026

Hej J.W.Nilsson,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – også selvom den bestemt ikke ramte det niveau, vi ønsker.

Det er vi selvfølgelig kede af at høre. Særligt når du tidligere har oplevet både størrelser og kvalitet anderledes, vil vi meget gerne forstå lidt bedre, hvad der konkret er sket denne gang.

Du må derfor rigtig gerne skrive til os på info@shapingnewtomorrow.dk med dit ordrenummer, en lidt mere detaljeret beskrivelse af hvilke produkter du oplever udfordringer med samt gerne billeder, hvis der er noget ved kvaliteten eller pasformen, vi skal se nærmere på. Så vil vi meget gerne undersøge det ordentligt og se, om vi kan finde en god løsning sammen. 🙏

Hav en rigtig dejlig dag! 🤗

Bedste hilsner,
Nikolaj

Service af høj kvalitet

Jeg var på besøg i jeres butik i København. Utrolig flink og smilende personale, og service på højt niveau. Jeg fik hjælp til at finde de bukser jeg ledte efter, og i var hurtige til at finde andre størrelser og farver frem. De fede prøverum gør oplevelsen ekstra god. Kan varmt anbefales.
Bukserne jeg købte virker til at være af høj kvalitet og meget behagelige af have på.

8. august 2026

Hej Caroline

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i butikken i København, og at personalet var flinke, smilende og hurtige til at hjælpe med både størrelser og farver. Skønt at prøverummene også gjorde besøget ekstra godt. 🙌

Det betyder også meget at høre, at bukserne føles behagelige og virker til at være af høj kvalitet. Jeg sætter stor pris på din varme anbefaling.

Super service fra Felix ⭐⭐⭐⭐⭐

Felix tog straks hånd om sagen, ringede til butikken og sørgede for, at de rigtige shorts blev lagt til side til mig. Hurtig, venlig og løsningsorienteret hjælp – præcis sådan god kundeservice skal være.

Tusind tak for super service, Felix!

11. august 2026

Hej Lasse

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at Felix tog så hurtigt og godt hånd om sagen efter besøget i Aalborg. Præcis den venlige og løsningsorienterede hjælp betyder meget, når noget ikke helt går som planlagt. 🙌

Felix har fået det største virtuelle high-five sendt sin vej, og jeg er sikker på, at han bliver rigtig glad for dine ord. 🔥

Rigtig god dag!

Lækre kvalitet

Hej Laila

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplever kvaliteten som lækker. Det betyder meget. 🙌

Nikolaj ☀️

Fantastisk service af de unge mennesker…

Fantastisk service af de unge mennesker på Købmagergade. Dejlig venlig stemning i butikken, hvor man virkelig føler sig både velkommen og taget af. Bukserne jeg købte er fantastiske, og jeg kommer helt sikkert tilbage.

Hej KM

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede fantastisk service på Købmagergade, og at stemningen i butikken føltes venlig og imødekommende. Skønt at du følte dig både velkommen og godt taget af. 🙌

Det betyder også meget at høre, at bukserne er fantastiske, og at du helt sikkert kommer tilbage.

Nikolaj ☀️

God pris og rigtig godt produkt!

God pris, rigtig godt produkt og hurtig ekspedition.
Havde først bestilt i str. M, men den var for stor. Fik en small og alt er godt. Tak for god service.

30. juli 2026

Hej Philip

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du er glad for både prisen, produktet og den hurtige ekspedition. Skønt at du fik god hjælp med at skifte fra M til S, så størrelsen endte med at passe. 🙌

Nikolaj ☀️

Super flink og kompetent assist i…

Super flink og kompetent assist i telefonen vedr køøbet

Hej Henning

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik flink og kompetent hjælp i telefonen i forbindelse med købet. Det betyder meget. 🙌

Lækkert tøj

Lækkert tøj, ser godt ud og passer.

Der hvor jeg bor, fungere deres leverings algoritme dårligt, og det er ikke muligt at bruge en pakkeshop tæt på mig :-(

Hej Rudi

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du synes, tøjet er lækkert, ser godt ud og passer. Det betyder meget. 🙌

Vores system vælger som udgangspunkt de 6 nærmeste GLS-pakkeshops og giver dem som valgmuligheder. Så hvis der ikke ligger nogle GLS-pakkeshops tæt på dig, men eksempelvis kun PostNord, kan det desværre godt være forklaringen.

Hvis du oplever, at der er GLS-pakkeshops tæt på dig, som ikke bliver vist, må du meget gerne række ud. Så tør jeg godt vædde med, at jeg kan hjælpe dig.

Hav en rigtig dejlig dag.

Super pasform

Super pasform , lækker kvalitet

3. august 2026

Hej Michael

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at pasformen er super, og at kvaliteten føles lækker. Det betyder meget. 🙌