Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Comfort and style without compromise.
Founded in Denmark in 2015, SHAPING NEW TOMORROW set out to revolutionize classic clothing with Scandinavian design and innovative materials. It all began with The Perfect Pants for men—combining style and all-day comfort—and expanded to include a women’s collection in 2022, crafted by women, for women.
With 12 retail stores across Denmark, Germany, and Sweden, plus a global online shop, SHAPING NEW TOMORROW delivers timeless, comfortable fashion for modern lives.
Vi leverer til dig efter dit ønske og senest på 3 dage
Østre Havnegade 12, 1. th, 9000, Aalborg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Ja hurtig og god information undervejs. Og pakken hurtigt fremme. 🤗

Fantastiske produkter og kundeservice
Atter en gang en god oplevelse at handle hos shaping new tomorrow. Særligt deres butik i Århus er et besøg værd - sjældent møder man så rar og serviceminded et personale. Og så er produkterne jo bare super lækre.

Besvarelse fra SHAPING NEW TOMORROW
Fantastiske produkter. Et fint størrelse sortiment med tidsløst design. Prisen er lidt i den dyre ende, men alt spiller.

Besvarelse fra SHAPING NEW TOMORROW
En skøn shop til jakkesæt. Normalt hænger jakke og benklæder sammen hvilket er drøn irriterende når man altid skal ligge sine bukser op. Her vælger man størrelsen på både jakke og bukser og kan tilpasse begge dele - en fantastisk mulighed. På den måde kan man hoppe direkte i sættet og bruge det. Jeg er hooked.

Besvarelse fra SHAPING NEW TOMORROW
Super lækkert produkt , og perfekt pasform . Sammen med hurtig levering en perfekt cocktail

Besvarelse fra SHAPING NEW TOMORROW
SNT har rigtig mange fine ting, særligt deres bukser. Men når man sælger bukser til 1000 kr, så skal de også holde i lang tid. Designet på deres Essential Pants til Dame er med så lille en lynlås, at hvis du bare har lidt hofter, så er de vold svære at få på. Dertil går deres lynlås også meget nemt i stykker. Jeg fik et par bukser i gave for et år siden. Når jeg først har fået dem op over hofterne uden at ødelæg lynlåsen, sidder de perfekt. Men lynlåsen er gået i stykker to gange på det ene år. Det dur ikke når man har betalt så mange penge for et par bukser.
Jeg vil så give ros for at pigerne i butikken meget pænt tager dem til skrædder og får dem fikset, men jeg synes det er synd at det er nødvendigt.
Så please lav jeres lynlåse længere i jeres dame bukser/shorts/jeans. Det er ikke kun den ene model der er svær at få på.

Besvarelse fra SHAPING NEW TOMORROW
Meget hurtig levering. Bestilte onsdag aften og ordren var her fredag. Derudover super fedt tøj.

Besvarelse fra SHAPING NEW TOMORROW
Det hele skal virke så ordentligt
Så perfekt.
Der er styr på hjemmeside.
Der er styr på logistik.
Men varerne og priserne?
Størrelser og kvalitet er ikke som det plejer. Priserne er omvendt godt med.
Se jer godt for - og bered jer på at sende retur.
Har netop skrevet med firmaet som opfordret nedenfor.
De ville ikke have en dialog, da jeg følte jeg havde lavet et ‘lortekøb’ - mere skulle der ikke til. Jeg har spenderet 1500 på en skjorte OG et par bukser - og begge er til skraldespanden - men det er mig, der ikke må kalde det et ‘lortekøb’. Jeg er færdig med Shaping New Tomorrow

Besvarelse fra SHAPING NEW TOMORROW
Jeg var på besøg i jeres butik i København. Utrolig flink og smilende personale, og service på højt niveau. Jeg fik hjælp til at finde de bukser jeg ledte efter, og i var hurtige til at finde andre størrelser og farver frem. De fede prøverum gør oplevelsen ekstra god. Kan varmt anbefales.
Bukserne jeg købte virker til at være af høj kvalitet og meget behagelige af have på.

Besvarelse fra SHAPING NEW TOMORROW
Jeg talte med Felix fra kundeservice, efter jeg havde været i butikken i Aalborg, hvor de desværre havde bestilt de forkerte shorts hjem til mig.
Felix tog straks hånd om sagen, ringede til butikken og sørgede for, at de rigtige shorts blev lagt til side til mig. Hurtig, venlig og løsningsorienteret hjælp – præcis sådan god kundeservice skal være.
Tusind tak for super service, Felix!

Besvarelse fra SHAPING NEW TOMORROW
Fantastisk service af de unge mennesker på Købmagergade. Dejlig venlig stemning i butikken, hvor man virkelig føler sig både velkommen og taget af. Bukserne jeg købte er fantastiske, og jeg kommer helt sikkert tilbage.

Besvarelse fra SHAPING NEW TOMORROW
God pris, rigtig godt produkt og hurtig ekspedition.
Havde først bestilt i str. M, men den var for stor. Fik en small og alt er godt. Tak for god service.

Besvarelse fra SHAPING NEW TOMORROW
Super flink og kompetent assist i telefonen vedr køøbet

Besvarelse fra SHAPING NEW TOMORROW
Lækkert tøj, ser godt ud og passer.
Der hvor jeg bor, fungere deres leverings algoritme dårligt, og det er ikke muligt at bruge en pakkeshop tæt på mig :-(