Banner for SHAPING NEW TOMORROW

SHAPING NEW TOMORROW Anmeldelser

17.468

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 1.021 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte, at tøjet er af rigtig høj kvalitet, har en fantastisk pasform og er utrolig behageligt at have på i hverdagen. Forbrugerne roser det yderst venlige personale for en hurtig, professionel og rigtig god hjælp, uanset om handlen foregår online eller i de fysiske butikker. Nogle anmeldere var ikke glade for kvaliteten på visse produkter, da de desværre oplevede slid, huller eller fejl efter kortere tids brug. Flere forbrugere bemærkede desuden, at visse populære bukser var blevet ændret eller helt udgået i forhold til de tidligere kollektioner.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produkt, idet forbrugere udtrykker stor tilfredshed med de lækre... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvalitet positiv og fremhæver ofte, at tøjet er i den lækreste kvalitet samt utrolig... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med leveringsservice, idet forbrugere fremhæver en lynhurtig... Se mere

Service

Brugere beskriver positiv interaktioner med service, idet forbrugere fremhæver en utrolig flink og smilende... Se mere

Staff

Kunder deler positiv meninger om personale, og mange anmeldere roser den utrolig flinke og smilende betjening... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg var på besøg i jeres butik i København. Utrolig flink og smilende personale, og service på højt niveau. Jeg fik hjælp til at finde de bukser jeg ledte efter, og i var hurtige til at finde andre s... Se mere

Jeg talte med Felix fra kundeservice, efter jeg havde været i butikken i Aalborg, hvor de desværre havde bestilt de forkerte shorts hjem til mig. Felix tog straks hånd om sagen, ringede til butik... Se mere

Fra bestilling til modtagelse gik fra kun 2 dage. Bukserne levede op helt op mine forventninger. Det har været lidt en kamp at finde mig i rigtige bukser, men SNT har gjort det nemt for mig - både med... Se mere

En skøn shop til jakkesæt. Normalt hænger jakke og benklæder sammen hvilket er drøn irriterende når man altid skal ligge sine bukser op. Her vælger man størrelsen på både jakke og bukser og kan tilpas... Se mere

1. nr. 35 af de 69 bedste virksomheder i Herretøjsbutik
  2. nr. 79 af de 137 bedste virksomheder i Dametøjsbutik
  3. nr. 5 af de 8 bedste virksomheder i Jeansbutik
  4. nr. 5 af de 6 bedste virksomheder i Overtøjsbutik
  5. nr. 6 af de 9 bedste virksomheder i T-shirtbutik
  6. nr. 3 af de 5 bedste virksomheder i Ungdomstøjbutik

Om SHAPING NEW TOMORROW

Comfort and style without compromise.

Founded in Denmark in 2015, SHAPING NEW TOMORROW set out to revolutionize classic clothing with Scandinavian design and innovative materials. It all began with The Perfect Pants for men—combining style and all-day comfort—and expanded to include a women’s collection in 2022, crafted by women, for women.

With 12 retail stores across Denmark, Germany, and Sweden, plus a global online shop, SHAPING NEW TOMORROW delivers timeless, comfortable fashion for modern lives.

Gratis levering og ombytning - Hver gang!

Vi leverer til dig efter dit ønske og senest på 3 dage

Vi vil gerne have du skal føle dig sikker når du handler hos os, derfor giver vi gratis levering og omytning i Danmark

17 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(17.468)

1.611 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hej Jørgen

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplever sortimentet som stærkt, og at afterservice også har været god. Det betyder meget. 🙌

Kvalitet

Nemt, hurtigt og god kvalitet

4. september 2026

Hej Eva

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at det hele var nemt og hurtigt, og at kvaliteten var god. Sådan skal det gerne være. 🙌

Servicen var i top

Servicen var i top, på trods af jeg var en besværlig kunde, der hade købt på nettet, og ønsket bytte i butik, gennem en anden person. Alt blev fixet og de sendte det endag til mig på min adresse, så min ven ikke skulle døje med det også.
- TAK FOR ALT!!

4. september 2026

Hej Alexander

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at servicen var i top, og at det hele blev fikset, selvom byttet var lidt mere kompliceret end normalt. Mega fedt, at vi kunne hjælpe dig godt i mål alligevel. 🙌

Det betyder meget, at din ven også slap for ekstra besvær, og at vi kunne sende det direkte hjem til dig.

nemt og bekevmt

nemt og bekevmt

1. september 2026

Hej Martin

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var nem og bekvem. Sådan skal det gerne være. 🙌

Nikolaj ☀️

God hurtig levering og nemt at bytte…

God hurtig levering og nemt at bytte varen.

1. september 2026

Hej Regitse

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at det var nemt at bytte varen. Sådan skal det gerne være. 🚚💨

Nikolaj ☀️

Det er noget fantastisk behageligt tøj…

Det er noget fantastisk behageligt tøj og det holder godt 😊😊og hurtigt levering
Og tak for det 👌🏾

Hej Jørgen

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du synes, tøjet er fantastisk behageligt, og at det holder godt. Skønt at leveringen også gik hurtigt. 🚚💨

Det var så lidt, og tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. 👌🏾

Hav en skøn lille-fredag.

Enormt serviceminded personale

Vi tog i butikken i indre by for at købe et jakkesæt til et bryllup og blev mødt af den rareste og mest service minded ansat, som jeg desværre ikke fik navnet på - han var hurtig til at imødekomme vores behov og fandt endda alternative løsninger. I sidste ende gik vi enormt tilfredse derfra og jeg kan kun anbefale at tage forbi fysisk - de sørger for at man nødigt skulle mangle noget!

2. september 2026

Hej Elisabeth

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at I havde en så god oplevelse i butikken i indre by, da I skulle finde jakkesæt til brylluppet. Skønt at I blev mødt af en rar og serviceminded medarbejder, som hurtigt forstod jeres behov og fandt gode alternative løsninger. 🙌

Det betyder meget at læse, at I gik enormt tilfredse derfra, og jeg sætter stor pris på din varme anbefaling af at besøge butikken fysisk.

Nikolaj ☀️

Jeg havde købt et par bukser online

Jeg havde købt et par bukser online.
Det passede ikke og jeg henvendte mig i butikken i Aalborg for at bytte dem.
Der var ikke flere i min str. så fik jeg bare et par i en anden model. De var så heller ikke på lager i butikken, men de blev sendt i løbet af 2 dage uden beregning.
Det var ok.
Men kunne godt ønske i vil sende til Grønland, det er mega besværligt at få sine varer sendt først til familie el lign i DK som så skal videresende varerne til Grønland 🇬🇱

Hej Flemming

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er dejligt at høre, at du fik hjælp i butikken i Aalborg, da bukserne fra din onlinebestilling ikke passede. Skønt at der blev fundet en anden model, og at den kunne sendes til dig uden beregning. 🙌

Jeg forstår samtidig godt, at det er besværligt, når varer først skal sendes til familie eller andre i Danmark og derefter videresendes til Grønland. Dit ønske om levering til Grønland tager jeg selvfølgelig med videre.

Nikolaj ☀️

Havde købt et par bukser i webshoppen

Havde købt et par bukser i webshoppen, brugeren ville gerne prøve en anden str. Heldigvis er der stadig fysiske butikker, så vi kørte til nærmeste og fik fik service. Fik byttet bukserne 👍

Hej Else

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at det var nemt at få byttet bukserne i en fysisk butik, da størrelsen skulle justeres. Skønt at I fik god service og kom godt videre. 👍

Nikolaj ☀️

Virkelig dejligt og behageligt tøj.

Virkelig dejligt og behageligt tøj.

24. august 2026

Hej Anfinn

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du synes, tøjet er både dejligt og behageligt. Det betyder meget. 🙌

Nikolaj ☀️

Hurtig levering og de mest behagelige jeans

Levering var hurtig og problemfri 👌

Deres jeans er pæne og samtidig klart de mest behagelige jeans jeg nogenside har haft. Jeg gider faktisk ikke bruge andre jeans efter jeg har fået dem 🤣

De varmeste anbefalinger herfra 🙌

23. marts 2026

Hej Nikoline

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at leveringen var hurtig og problemfri, og at jeansene både er pæne og de mest behagelige, du har haft. Så ved man, at de har ramt ret godt. 🚚💨

Det betyder utrolig meget med dine varmeste anbefalinger, og jeg er ret glad for at høre, at du faktisk ikke gider bruge andre jeans nu. 🤣

Nikolaj ☀️

Alt fungerede perfekt med returnering…

Alt fungerede perfekt med returnering og ny levering. Top service

Hej Noni

Tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at både returneringen og den nye levering fungerede perfekt

Hurtig og korrekt levering

Helt perfekt.

19. august 2026

Hej Per

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at alt var helt perfekt. Sådan skal det gerne være. 🙌

Super service! Nemt og hurtigt
Lækre produkter

10. august 2026

Hej Frederik

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede super service, og at det hele var nemt og hurtigt. Skønt at produkterne også ramte plet. 🙌

Detvirker perfekt

17. august 2026

Hej Erik

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at det virker perfekt. Sådan skal det gerne være. 🙌

Hej Birgit

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at det hele var hurtigt og effektivt. Sådan skal det gerne være. 👍

Bedste tøj firma

17. august 2026

Hej Oliver

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du synes, vi er det bedste tøjfirma. Det betyder utrolig meget. 🙌

Service ikke i top

Købte et par produkter hos dem, hvor der var rabat på. Jeg får tilsendt kvitteringen, hvor jeg kan konkludere rabatten ikke er fratrukket.

Jeg kontakter derfor blot kundeservice, da alle kan lave fejl, med ønske om refundering.

De er ikke samarvejdsvillige, men efter en dialog så laver de et gavekort på beløbet i stedet for at udbetale det/refundere. Man kan ikke binde kunders penge i gavekort

14. august 2026

Hej

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er jeg ked af at høre. Jeg forstår godt, at det er frustrerende, hvis rabatten ikke fremgår som forventet på kvitteringen efter købet.

Nu kender jeg ikke den konkrete sag i detaljer, men det lyder som om, gavekortet var den løsning, der kunne laves via kundeservice. Hvis rabatten var berettiget, vil der typisk også være mulighed for at kigge ned i butikken igen, så produkterne kan håndteres dér og købes korrekt med rabatten.

Jeg håber, det giver lidt mere klarhed, og at vi får mulighed for at hjælpe dig med en bedre oplevelse.