Banner for SHAPING NEW TOMORROW

SHAPING NEW TOMORROW Anmeldelser

17.468

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 1.021 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte, at tøjet er af rigtig høj kvalitet, har en fantastisk pasform og er utrolig behageligt at have på i hverdagen. Forbrugerne roser det yderst venlige personale for en hurtig, professionel og rigtig god hjælp, uanset om handlen foregår online eller i de fysiske butikker. Nogle anmeldere var ikke glade for kvaliteten på visse produkter, da de desværre oplevede slid, huller eller fejl efter kortere tids brug. Flere forbrugere bemærkede desuden, at visse populære bukser var blevet ændret eller helt udgået i forhold til de tidligere kollektioner.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produkt, idet forbrugere udtrykker stor tilfredshed med de lækre... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvalitet positiv og fremhæver ofte, at tøjet er i den lækreste kvalitet samt utrolig... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med leveringsservice, idet forbrugere fremhæver en lynhurtig... Se mere

Service

Brugere beskriver positiv interaktioner med service, idet forbrugere fremhæver en utrolig flink og smilende... Se mere

Staff

Kunder deler positiv meninger om personale, og mange anmeldere roser den utrolig flinke og smilende betjening... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg var på besøg i jeres butik i København. Utrolig flink og smilende personale, og service på højt niveau. Jeg fik hjælp til at finde de bukser jeg ledte efter, og i var hurtige til at finde andre s... Se mere

Jeg talte med Felix fra kundeservice, efter jeg havde været i butikken i Aalborg, hvor de desværre havde bestilt de forkerte shorts hjem til mig. Felix tog straks hånd om sagen, ringede til butik... Se mere

Fra bestilling til modtagelse gik fra kun 2 dage. Bukserne levede op helt op mine forventninger. Det har været lidt en kamp at finde mig i rigtige bukser, men SNT har gjort det nemt for mig - både med... Se mere

En skøn shop til jakkesæt. Normalt hænger jakke og benklæder sammen hvilket er drøn irriterende når man altid skal ligge sine bukser op. Her vælger man størrelsen på både jakke og bukser og kan tilpas... Se mere

1. nr. 35 af de 69 bedste virksomheder i Herretøjsbutik
  2. nr. 79 af de 137 bedste virksomheder i Dametøjsbutik
  3. nr. 5 af de 8 bedste virksomheder i Jeansbutik
  4. nr. 5 af de 6 bedste virksomheder i Overtøjsbutik
  5. nr. 6 af de 9 bedste virksomheder i T-shirtbutik
  6. nr. 3 af de 5 bedste virksomheder i Ungdomstøjbutik

Om SHAPING NEW TOMORROW

Comfort and style without compromise.

Founded in Denmark in 2015, SHAPING NEW TOMORROW set out to revolutionize classic clothing with Scandinavian design and innovative materials. It all began with The Perfect Pants for men—combining style and all-day comfort—and expanded to include a women’s collection in 2022, crafted by women, for women.

With 12 retail stores across Denmark, Germany, and Sweden, plus a global online shop, SHAPING NEW TOMORROW delivers timeless, comfortable fashion for modern lives.

Gratis levering og ombytning - Hver gang!

Vi leverer til dig efter dit ønske og senest på 3 dage

Vi vil gerne have du skal føle dig sikker når du handler hos os, derfor giver vi gratis levering og omytning i Danmark

17 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(17.468)

1.611 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hej Winnie

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du synes, produkterne er fine, og at kvaliteten er god. Det betyder meget. 👍

Perfekt pasform

Perfekt pasform, kvalitet og udseende.

Hej Hamza

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at både pasform, kvalitet og udseende er perfekt. Det betyder meget. 🙌

God service.

God service.

Hej Karoline

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede god service. Det betyder meget. 🙌

Nikolaj ☀️

Hurtig levering og kvalitetsprodukter…

Hurtig levering og kvalitetsprodukter hver gang!

Hej Martin

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplever hurtig levering og kvalitetsprodukter hver gang. Sådan skal det gerne være. 🚚💨

Som altid super service

Som altid super service

Hej L-H.K.

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du som altid oplever super service. Det betyder meget. 🙌

God Leveringsservice

Hurtig levering og god service og god kvalitet

Hej Erik

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt, og at du oplevede både god service og god kvalitet. Sådan skal det gerne være. 🚚💨

Nikolaj ☀️

God service og hurtig levering

Rigtig god oplevelse med levering

Hej Jonas

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en rigtig god oplevelse med leveringen og oplevede god service. Sådan skal det gerne være. 🚚💨

super service

Hej Peter

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede super service. Det betyder meget. 🙌

Nikolaj ☀️

Hvorfor fjerne det produkt, der gjorde jer populære?

Jeg har i mange år været en meget tilfreds SNT kunde, og de originale Classic Pants var uden sammenligning de bedste bukser, jeg nogensinde har ejet, og jeg har haft mange. Komfort, pasform og kvalitet var i top.

Derfor er det en kæmpe skuffelse, at de er udgået. Jeg har nu også prøvet de nye Classic 5-Pocket Pants, og de er efter min mening slet ikke en værdig afløser. De føles og ser helt anderledes ud, og jeg kan desværre ikke se mig selv købe dem. De er simpelthen for langt væk fra alt det gode der var at sige om Classic Pants.

Jeg håber virkelig, Shaping New Tomorrow lytter til de mange loyale kunder, der savner de originale Classic Pants, og vælger at genintroducere dem.

Hej Dennis

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er jeg ked af at høre. Jeg forstår godt, at det er en stor skuffelse, når Classic Pants har været dine favoritbukser i mange år og ramt så godt på både komfort, pasform og kvalitet.

Classic 5-Pocket Pants og de originale Classic Pants er to forskellige bukser, men jeg tager selvfølgelig din feedback med videre. Det betyder meget at høre fra loyale gæster, der savner den oprindelige model og den følelse, den gav. 🙏
Hvis man vil ramme Classic Pants tættest, så anbefaler jeg vores GEN2 Pants (Alle der hedder Signature, som har samme vævning som Classic Pants!)

Jeg håber, vi får mulighed for at ramme bedre for dig igen.

Fantastisk tøj til hverdag og fest

Fantastisk tøj til hverdag og fest

29. juli 2026

Hej Kenneth

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du synes, tøjet fungerer fantastisk både til hverdag og fest. Det betyder meget. 🙌

Hej Inger-Lise

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at både betjeningen og leveringen gik hurtigt. Sådan skal det gerne være. 🚚💨

Lækkert tøj

Lækkert tøj, hurtig levering

Hej René

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du synes, tøjet er lækkert, og at leveringen gik hurtigt. Sådan skal det gerne være. 🚚💨

Nikolaj ☀️

God service og god snak i butikken.
Det er mere end bare et tøjkøb

Hej Lasse

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede god service og en god snak i butikken. Skønt at besøget føltes som mere end bare et tøjkøb. 🙌

Nikolaj ☀️

Overskuelig hjemmeside og hurtig…

Overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Bukser af god kvalitet.

Hej Gitte

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at hjemmesiden var overskuelig, og at leveringen gik hurtigt. Skønt at bukserne også lever op til forventningerne med god kvalitet. 🚚💨

Alt fungerer

24. juli 2026

Hej Leif

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at alt fungerer. Sådan skal det gerne være. 🙌

En af bedste

En af bedste, hvis de bedste, at handle i. Man bliver altid taget godt imod.

23. juli 2026

Hej Ernst

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du synes, det er et af de bedste steder at handle. Skønt at du altid føler dig taget godt imod. 🙌

Fremragende service trods problemer

Fremragende service trods problemer

22. juli 2026

Hej Troels

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede fremragende service, selvom der var problemer undervejs. Det betyder meget, at oplevelsen blev håndteret godt. 🙌

Nikolaj ☀️

I lørdags var der på forsiden af Visma…

I lørdags var der på forsiden af Visma LogBuy en reklame for 10% hos Shaping New tomorrow.
Søndag tager jeg derind for at købe jakkesæt, men da jeg skal betale kan jeg ikke finde kampagnen.
De siger andre gæster har oplevet det samme den dag.

Er det en fejl at den ikke er der mere eller er kampagnen slut. I så fald undrer jeg mig over den store markedsføring dagen før udløb og manglende information til jeres medarbejdere.

Det er dårlig stil, I får 2 stjerner da tøjet er i top og ekspedienterne er søde og dygtige, selvom de ikke tilbød noget af jeres drikkevarer.

Køb 5.245kr d.26/7-26

26. juli 2026

Hej Mike

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er dejligt at høre, at du synes, tøjet er i top, og at ekspedienterne var søde og dygtige. Det sætter jeg stor pris på. 🙏

I forhold til Visma LogBuy styrer vi desværre ikke, hvad der bliver vist på deres platform eller hvornår kampagner fjernes derinde. Derfor er jeg ked af, hvis det har skabt forvirring i forbindelse med dit besøg, men det er ikke noget, butikken nødvendigvis har haft mulighed for at se eller påvirke.

Med hensyn til drikkevarer, så tilbyder vi det, når der er mulighed for det, men i travle perioder kan det desværre glippe. Havde du spurgt i butikken, havde du selvfølgelig meget gerne fået noget at drikke.

Jeg er glad for, at selve tøjet og personalet gjorde et godt indtryk, men jeg synes også, det er ærgerligt, at oplevelsen samlet ender på 2 stjerner på baggrund af de ting.

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Godt produkt

22. juli 2026

Hej Susanne

Tak for din anmeldelse! 🤩

Det glæder os, at du har haft en dejlig oplevelse 😊

Ha' en dejlig dag!

Bedste hilsener,