Smag selv på jeres salat…!!! På Strandboulevarden🥲 Uspiselig….bestilte cæsarsalat d 4/11 før et vigtigt møde. Blodsukkeret var lavt, og tiden knap. Slatten salat, og brødet der var ristet, var fra... Se mere

Vi er kommet på Øster Farimagsgade 93 siden det hed Ricco’s og deres cæsar salat er verdens bedste og bliver bare bedre og bedre. Brownies og kaffe er også verdensklasse (kun overgået af coffee colle... Se mere

Bestilte en gedeost salat som var uspiselig. Salatblade var slappe og brune i kanten. Den var smurt ind i olie, og gedeosten hakket i atomer. Personalet var præget af meget unge piger, som ve... Se mere

2,8

Middel

Virkelig ringe mad

Personalet var præget af meget unge piger, som ved min henvendelse vedrørende maden virkede lidt ligeglade. En lidt ældre person kom op af kælderen, og tog med urene fingre ned i salaten, for at smage om salaten var skidt. Hun sagde endda, at de overvejede at lave salaten på en ny måde, men hun ville ikke give penge tilbage. Men jeg havde ikke lyst til at spise andet der.
Dertil en lemonade som var meget meget sød.
Bordet var ikke rengjort.
I det hele taget et lidt trist sted, hvor borde og stole stod lidt rodet og virkede nusset. Ingen hygge. Jeg kommer desværre ikke igen.

Absolut intet var godt.

11. august 2025

Dårligste service jeg har nogenlunde oplevede

D.1 februar har vi været i Shabaz på Østerbrogade 124. Der var to piger-tjener i meget dårligt humor. Specielt en høj lysehåret pige. Jeg har bestilt en vegetar salat, og har fået hendes hår i min salat. Jeg har bedt at få en ny, og i stedet for en undskyldning fik meget uhøflige kommentar. En ny salat fik de stillet på skranken uden at sige noget eller fik den serveret på bordet. Der jeg har hentet den, har jeg lagt mærke at der mangler oliver. Igen fik jeg dårlige bemærkninger i stedet for en undskyldning.

1. februar 2025

Måske Danmarks dårligste Cæsarsalet med flere dage gammelt ristet brød der var blevet blødt igen.

Smag selv på jeres salat…!!! På Strandboulevarden🥲
Slatten salat, og brødet der var ristet, var fra dagen før, eller ældre. Det var blevet blødt igen. Mærkelig dressing. Prøv at google opskrifter, og prøv jer frem. Det kan kun blive bedre. Osten fra posen var tør, men man kunne fornemme hvad det var. Vi havde ikke tid til at reklamere, men vil give jer chancen til at forbedre. Juicen var god, også kaffen.

4. november 2024

Har tidligere været stamkunde i Ryesgade

Har tidligere været stamkunde i Ryesgade, men især servicen var ikke en god oplevelse sidst. Henvendte mig om et enkelt stykke kage (ud af en større bestilling), fordi det smagte meget salt, og spurgte om at bytte/betale forskellen for anden kage.
Blev herefter mødt af meget irritation fra medarbejderen og reprimanderet af de 2 kollegaer om, at jeg skulle have opdaget det “før”, og at “man skal tale pænt”, blot fordi jeg gjorde opmærksom på, at det ikke er helt i orden at tale sådan til en kunde, der henvender sig høfligt. Må desværre finde mig en anden stamcafe/fristed i området.

3. november 2024

Ingen service fra personalet og når det…

Ingen service fra personalet og når det sker er den ubehøvlet. De går mere op i at snakke sammen bag disken. Hygiejnen er helt i bund, der tages isterninger med fingrene og osten til bolden bliver naturligvis også taget med fingrene. Når man stiller spørgsmålstegn ved det får man et frækt svar tilbage med at hun vaskede fingre da hun mødte ind. Alt i alt en dårlig oplevelse

12. september 2024

Cafeen på Østerbrogade

Anmeldelsen drejer sig om cafeen på Østerbrogade. Normalt en rigtig god cafe, men jeg har haft 2 dårlige oplevelser.

Den ene gang var der nærmest ingen kunder i cafeen. Medarbejderen vaskede op uden at kigge på mig og lavede alt muligt andet mens jeg pænt stod og ventede. Til sidst efter 10-15 min spurgte jeg hende om jeg ikke måtte få lov at bestille noget. Jeg måtte spørge flere gange før hun reagerede. Hun lavede så min kaffe uden at sige et ord til mig.

Næste gang jeg kom på cafeen var der ikke nogen medarbejder ved kassen. Og der lå en seddel hvor der stod "tilbage hurtigst muligt". Der gik 20 min før medarbejderen kom. Det var den samme medarbejder som første gang.
Hun har en uhøflig attitude, og beklager ikke overfor adskillige kunder der har ventet længe.
Hun siger faktisk nærmest ikke et ord til kunderne, og virker irriteret over kunderne.

1. april 2024

Fantastiske super piger

Hej, jeg har været kunde hos Shabaz i mange år. meget tilfreds, især kaffen i Rygesgade, hvor det arbejder dygtige unge mennesker. Med deres smil og hils, 5 stjerne er alt for lidt.
Jeg har fornylige været 2 lørdage og det har været to vidunderligt unge piger, Noami og Emilie på arbejde.
Emilie i højde grad menneskeligt og super dygtig at laver cafe, Bedste service.
Nomai, fantastik samarbejde og smilende og helt sikkert det samme.
Takker for de to unge mennesker at gav mig i min minder en smukke billede af deres menneskelig servic.
For mig er vigtig at hvem ekspederer mig og med hvilken energi.
Derfor De to unge mennesker skal vide at det var ikke-kun deres service, det er måden er på. Takker

11. september 2021

Lang ventetid, dårlig service af manager, dårlig oplevelse i Søborg

Jeg havde fået et gavekort af min arbejdsgiver fra (send en tanke) som jeg bl.a. kunne bruge på Shabaz kaffebar. Jeg skulle indløse gavekortet via Menupay, men vidste ikke helt selv hvordan, da jeg ikke har prøvet det før. Dette kunne selv Manageren ikke hjælpe med og han påstår, at han hverken har en aftale med “Send en tanke” eller “Menupay”, så beder han mig om at selv at betale. Derudover beder han mig om at tage fat i min egen arbejdsgiver som har givet gavekortet, “send en tanke” eller “Menupay “, da han mener, at det er dem der har lavet en fejl. Det kan ikke være rigtigt, at når man kan betale via Menupay, at man som manager ikke kan vejlede kunden i hvordan man gør det uanset om det er via gavekort eller kort. Derudover var der meget lang ventetid, da der kun var en på arbejde. Det ville nok være bedre, hvis der er en ekspedient til at tage ordre og en anden til at udføre ordren. Jeg fandt heldigvis selv ud af, hvordan jeg kunne bruge gavekortet efter noget tid. Denne dårlig service gør, at jeg aldrig vil anbefale Shabaz kaffebar, hvilket er ærligt da produkterne var fine.

28. juni 2021

Hyggelige cafeer

Hyggelige cafeer med både lækker mad og kaffe, som helt klart kan anbefales.
I formiddag sad jeg på en bænk overfor Shabaz Bülowsvej sammen med en veninde og snakkede - en sød pige fra cafeen kom over gaden med 2 kopper kaffe, som var lavet ‘forkert’ og spurgte om vi ville have dem - tusind tak for kaffe og super service ♥️☕️♥️☕️♥️

26. september 2020

Super dejlig café i Ryesgade med dejlig…

Super dejlig café i Ryesgade med dejlig kaffe og normalt hurtig og god betjening. Idag ventede jeg dog 20 minutter før en engelsk talende ung brunette betjente mig, og der var kun 3 kunder inden mig i cafeen(som også gav udtryk for meget lang ventetid). Jeg har aldrig oplevet så lang ventetid og ikke engang et smil fik man med på vejen.. efter 15 min ventetid blev jeg nød til at gøre opmærksom på at folk altså har ventet i over 15 min nu, i mens stod hun og small talkede hen over baren, og hver gang hun skulle sige noget til sin kollega eller andet gik hun simpelthen i stå med sit arbejde og mistede overblikket, hvilket jo så resulterede i endnu længere vente tid. Det er pisse ærgerligt, for det er min yndlings café i hele kbh. Men jeg kommer aldrig igen imens hun er på arbejde ... ingen kaffe er over 20 minutters ventetid værd, og så var der da ikke engang travlt i caféen. Øv

8. august 2020

God kaf

God, stor kaffe, god beliggenhed, hurtig betjening, god musik ud af højtalerne.
Ikke så mange siddepladser.

5. august 2019

Er dette din virksomhed?