Jeg har i dag bestilt el til min nye bolig og brugte siden til at finde muligheder. Der var ikke en eneste pris der passede eller var i nærheden; generelt 50 kr. dyrere (og i nogle tilfælde... Se mere

Enten er det udbyderne, der ikke oplyser korrekte priser eller også er det prisagenten, der ikke fungere korrekt. Uanset er der mange fejle, ift. opslået pris/måned og prisen inde hos udbyderen selv

1. Prissammenligningsside

Om Internetpriser.dk

Internetpriser.dk giver dig billigt internet via en unik prissammenligningstjeneste, hvor alle internet forbindelser og teknologier kan findes:
  • Internet

• Kontaktoplysninger

2,0

Under middel

Svarer typisk inden for 24 timer

spild af tid og ukorrekte priser

3. maj 2025

Hej Henrik,

Tastede du din adresse i søgefunktionen? Kan du nævne hvilke priser der var ukorrekte?

Vi har nemlig spottet en fejl vores bureau fik lavet, således hvis man har søgt på én adresse i nogle få postnumre, så vises priserne kun fremover for hele postnummeret og ikke på adresse niveau, og det var ikke meningen!

Vi forventer dette er fixet i medio maj senest.

Ikke værd at bruge tid på

Ikke værd at bruge tid på. Priserne passer ikke, når man går ind på udbydernes hjemmeside. Hvad er pointen med hjemmesiden så?
    Både hastigheder og priser er ved siden af.

19. december 2024

Kære Nicolai,

Tak for din anmeldelse, og vi sætter stor pris på din feedback. Du har helt ret – vi er i gang med at implementere en ny søgefunktion, og som du nævner, fangede du os midt i overgangen.

I går måtte vi rulle tilbage til en tidligere version af sitet, da der desværre var en fejl i den nye søgefunktion, som vi ikke var tilfredse med (den viste flere af de samme resultater).

Når sådanne justeringer sker, kræver det manuelt at vi gennemgår priserne, og der kan opstå situationer, hvor tilbuddene ikke stemmer overens på alle adresser, især for udbydere som Waoo og Hiper, hvor priserne kan variere helt ned på gadeniveau i hver by.

Vi forventer, at vores udviklingsbureau har fået rettet alle fejl i januar og når det er på plads, vil den nye søgefunktion være koblet direkte op på udbydernes systemer, hvilket vil sikre så godt som fejlfrie resultater, præcis som vi selv ønsker.

Vi håber, du vil give os en chance for at vise de forbedringer, vi arbejder på, og takker for din tålmodighed.

Med venlig hilsen,

Det var ret let

Det var ret let, søgte på min adresse og vupti så var der en masse resultater fra alle mulige internetudbydere jeg ikke vidste der dækkede på min adresse.

Fik lige skåret cirka 150 kr af prisen om måneden, det er jo en god timeløn hvis man går ind og pristjekker sin internetudbyder i ny og næ.

2. oktober 2024

Amstærer

Indtast din adresse så du kan se hvem der tilbyder internet.
    Vi tilbyder ikke internet på den adresse.

Håber😀

21. september 2024

Hej John,

Du har helt ret, det er ikke helt optimalt!

MEN fra på mandag (vi krydser fingre) så har vi vores helt nye søgemaskine klar, som går ud og trækker de præcise priser for din adresse, når du taster den ind - således vi helt fjerner disse fejl fremover.

Kom gerne igen og prøv i de kommende uger, så lover vi at det bliver godt.

Spild af tid - priserne passer ikke

De priser/tilbud, jeg får vist hos internetpriser.dk er super fine. Desværre stemmer de overhovedet ikke overens med de væsentligt højere priser, jeg får tilbudt hos de respektive udbydere. Det er både intropris og den varige pris, der ikke stemmer overens. Én stjerne for at give samlet overblik over hvilke udbydere, der leverer til min adresse.

7. august 2024

Kære Maria,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre om den oplevelse, du har oplevet med priserne hos udbyderne, og vi håber ikke, det har påvirket din dag alt for meget.

Vi beklager ulejligheden mange gange.

Må vi spørge, hvad der blev vist af hastigheder og muligheder på din adresse på det store banner på vores hjemmeside, efter du indtastede din adresse? Vi anvender data fra Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur, og denne information plejer at være pålidelig.

I visse tilfælde kan der dog være specielle adresser med særskilte aftaler, som ikke er indekseret korrekt, hvor vi viser de typiske forbindelser man kan få i det område.

Dette er noget, vi arbejder aktivt på at forbedre. Desværre har vi oplevet udfordringer med en leverandør, som har forsinket denne proces i både 2023 og 2024, stort set overlagt.

Vi er derfor i gang med at skifte leverandøren ud til en mere professionel en af slagsen, og vi håber snart at have en løsning på plads indenfor 4-5 uger.

Vi vil gerne understrege, at vores service er helt gratis, og der er investeret betydelige ressourcer i at bygge den op, og det er heldigvis sjældent vi har fejl, vi vil dog meget gerne have det helt fejlfrit, så ingen går forgæves.

Med venlig hilsen,
    Internetpriser.dk

Hvis man oplyser sin adresse forventer…

Hvis man oplyser sin adresse forventer man at det der dukker op på skærmen, inklusiv hastighed, kan leveres på adressen.
    Denne funktion har internetpriser.dk ikke, derfor er den ikke værd at bruge. Kan IKKE anbefales.

EDIT 010424: - Jeg har lige prøvet med Norlys. Skriver jeg min egen adresse ind, siger den jeg kan få 500/500 fiber forbindelse. Følger jeg linket, kan de tilbyde mig en 200/50 kabel.
    Det samme med Ewii. På jeres side, tilbydes jeg en 1000/1000 fiber til kr. 195,- de første fem måneder, går jeg ind på deres side, via linket, bliver jeg tilbudt en 300/60 kabel forbindelse.

EDIT: 040576 - Det virker ikke. Brugte "anbefalet i maj 2025"
    Fuldte et 1000/1000 link til Hiper. 1000/1000 hastigheden kan ikke leveres. Kun TDC Net Fibernet, som så er en 300/60 kabel.
    Det samme gælder for flere andre af jeres udbydere (telia, Norlys).

29. marts 2024

Hej Carsten,

Hvad sagde den store infoboks, efter du havde tastet din adresse? Hvilken hastighed og teknologi kunne der leveres på adressen?

Hvilken udbyder klikkede du over på som ikke kunne? Vi trækker dataen direkte fra udbyderne, så der burde ikke være fejl, den sender endda din adresse med over hos de fleste udbydere, så du slipper for at taste igen, når der klikkes videre.

Du må gerne skrive på info@internetpriser.dk med mere info, vi har lige dobbelttjekket og priser + hastigheder stemmer med alle tilgængelige.

Opdatering: Tak for updaten Carsten, vi har sporet os frem til fejlen og det bliver fixet i næste release - det er i nogle postnumre hvor vores API til udbyderne har gemt en pris, som når man søger på samme postnummer men med en anden adresse ikke får en opdateret pris. Det er vores bureau der gik galt i byen når priserne kun opdateres på postnummer niveau og ikke adresse niveau når en bruger søger på disse udbydere.

De er sat i gang med at fixe!

Opdateret svar 4/5: Vi vil gerne understrege, at det på den pågældende anbefalede forbindelse tydeligt fremgår, at “Tilbuddet gælder udvalgte adresser”. Det er et ekstraordinært tilbud, som kun aktiveres på specifikke adresser udvalgt af udbyderen.

De øvrige forhold, du nævner, er vi opmærksomme på – de skyldes en fælles teknisk udfordring, som allerede er planlagt til at blive løst i vores kommende opdatering fra vores udviklingsbureau - det er dem der oprindeligt har lavet fejlen.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og på, at du gør os opmærksom på disse detaljer, det er med til at hjælpe os til at finde fejlene.

Scam agtigt site med forkerte priser

Som mange andre skriver er der ikke opdaterede priser på internetpriser.dk. Det virker meget bevidst, at de oplyser lavere priser end det korrekte på de enkelte udbyderes hjemmesider. Ret scam agtigt!

31. januar 2024

Hej Rasmus,

Tak for feedback.

Vi beklager hvis du ikke har fået korrekte priser oplyst, men vi kan ikke se hvori der skulle være et forsøg på scam ved at skrive forkerte priser? Det har vi absolut ingen interesse i, og vi får ej heller noget ud af det :) vi trækker automatisk priserne fra udbyderne.

Vi har langt om længe også vores nye API løsning klar indenfor de næste par dage, som trækker fra hver enkelt adresse, og forespørger hos hver udbyder, dermed kan vi fjerne 99% af alle fejl der måtte opstå.

Vi har over 1.000 besøg om dagen, men vi er ramt af vi ikke kan invitere alle brugerne, da vi ikke samler mails ind, så Trustpilot vil primært kun være dem som oplever fejl, og derfor "som mange andre skriver".

Har du mulighed for at sende besked om hvilken udbyder du oplevede fejl hos på info@internetpriser.dk så dobbelttjekker vi med det nye setup.

Forkerte priser

Priserne på denne side passer ikke med de priser der fremgår af de enkelte udbyderes priser.
    + Denne side skriver at Telia kan levere Fiberinternet på min adresse, men ifølge Telias egen side kan de kun levere Mobil bredbånd.

19. oktober 2023

Hej Knud,

Tak for bedømmelsen - vi har netop valgt at opgradere vores adresse søgninger - der vil derfor være udfald i den kommende uge i enkelte tilfælde, indtil vi har lagt det man kalder en API + DAWA info over fra hver enkelt udbyder - de fleste skulle virke nu, men der kan desværre ske fejl under denne proces.

Håber du lykkedes med at finde fibernet, prøv evt. at tage de andre udbydere fra oversigten.

Sådan!

Sikke en jungle at finde rundt i hvilket internet man skal vælge..

Men næ nej tro du om igen. For internetpriser gjorde det utroligt let at finde rundt i hvilket firma jeg skulle vælge.
    Jeg sammenlignede med nogle af internetprisers konkollegaer og her blev jeg mødt af priser der ikke stemte overens med prisen de fremlagde, hvilket jeg ikke stødte på en eneste gang hos internetpriser.dk

Faktisk havde alle 3 af de virksomheder jeg fandt attraktive den samme pris som angivet hos jer. Der må virkelig blive brugt mange ressourcer på at holde dette ved lige!

Ikke desto mindre, tusind tak for at spare mig så meget tid i en ellers uoverskuelig jungle af internetpriser.

12. maj 2023

Ikke en eneste funktion der virker som forventet

Der var ikke en eneste pris der passede eller var i nærheden; generelt 50 kr. dyrere (og i nogle tilfælde over 200 kr. dyrere). Selv hvis man sammenlignede med kampangepriser for de første 6 mdr. var der intet match.

Dette gælder også de muligheder uden tagget ¨OBS: Prisen og hastigheden kan variere ud fra din adresse¨

Links tager en heller ikke frem til en specificeret side hvor man får det tilbud man har valgt, og i nogle tilfælde til en forkert side (som TV og streaming).

Der er ingen grund til at bruge denne side.

11. april 2023

Hej Sebastian,

Tak for feedback - når du indtaster din adresse, så kommer der et banner med målinger fra Energistyrelsen, der viser hvilken hastighed du kan modtage og via hvilke teknologier, disse info skulle gerne stemme 99%.

Det næste vi så trækker data fra er fra flere leverandører - nogle bestemmer også hvilken URL brugeren skal lande på, uagtet det var en internetforbindelse man klikkede på - hvilket vi også finder irriterende (rettes snart).

Vi er dog ved at få flere og flere med på en smart feature som gør sig gældende fremover i takt med alle udbydere får det sat op, nemlig når en adresse tastes ind på internetpriser.dk, så føres disse info med over - eks. hos Fastspeed direkte i bestillings landingsiden (den kan du allerede prøve nu).

Og ja priserne kan også variere som vi skriver, det er desværre et problem for et udsnit af adresserne i Danmark, at udbyderne sender 1 sæt priser til os, og så når man kommer derhen tilpasses der igen ud fra adressen og så er det en anden end den vi har fået oplyst - det er i samme omgang noget vi er ved at få styr på, så når man taster en adresse så er det 100% korrekt + den følger med over til det rette bestillingsflow hos udbyderen.

Det har været flere år undervejs, men det er en længere proces at få samtlige udbydere til at bruge det - men vi er snart i mål 💪😊

Forventeligt har vi det klart i dette kvartal inklusiv en opgradering af sitet.

P.s. jeg antager det var internet og ikke el priser du tjekkede 😅

Mvh
    Internetpriser.dk

Priserne er ikke retvisende og hvad er så ellers formålet med siden?

12. marts 2022

Besvarelse fra Internetpriser.dk

Hej Nicolaj, tak for din anmeldelse - det er helt korrekt at vi får priserne fra 3. part + udbyderne automatisk, så hvis der er fejl i disse data, skal vi naturligvis have dem undersøgt og fundet hvor fejlen opstår.

Du må meget gerne skrive til info@internetpriser.dk hvis du specifikt har fundet en udbyder med fejl på.

Vi er dog overbeviste om at fejlen skyldes, at vi siden i går har kæmpet med et større servernedbrud hos vores hosting udbyder, hvor sitet har været offline i en del timer desværre - og da vi endelig fik det i live igen har der været fejl og mangler. Vi er 99% oppe at køre igen nu.

Vi løber priserne igennem igen og tjekker om vores datafeed har trukket de sidste nye priser indenfor de kommende timer.

Dbh

Kunne bestemt forbedres

Hvorfor i alverden foreslås fiber når det ikke er i min ejendom? Det burde jo udelukkes, når jeg indtaster min adresse? Det er altså ikke godt nok.

25. august 2020

Hej Søren,

Tak for bedømmelsen.

Vi har pt. en fejl i vores datafeed denne uge da vi har fået et par henvendelser om forkerte forbindelser på adresserne, vi arbejder på højtryk for at finde hvor fejlen opstår.

Hvis du har lyst må du gerne sende din adresse på info@internetpriser.dk så vi kan tjekke hvad der går galt i dit tilfælde.

/Internetpriser.dk

ingen af resultaterne passede

ingen af resultaterne passede? Jeg har indtastet min adresse, lavet søgningen og valgt fiber til 300kr herefter fremgår det hurtigt at "Fastspeed" er billigst og mulig at bestille... det er de så ikke - og oven i hatten levere de ikke fiber men coax - hvorfor så overhovedet gøre det muligt at vinge "fiber" boksen af. Dernæst foreslår den MAXSPEED fra Telenor som en løsning... den virker så heller ikke og de foreslår mig 71mbit med en 4g forbindelse, det ved jeg faktuelt de ikke kunne levere på min adresse om så jeg havde en 20 meter høj antenne og satte alt forstærkning til den i hele verden.

Kom igen internetpriser.dk det var spild af tid - selvom ideen om at have et sted at sammenligne faktiske priser på internet slet ikke er dum ( og derfor de 3 stjerner)

14. august 2020

Hej Dennis,

Ups! Tak for din bedømmelse og feedback - det lader til din adresse ikke er indekseret korrekt fra de kilder vi bruger - har du mulighed for at sende den til info@internetpriser.dk, så vil vi meget gerne tjekke op hvor fejlen er opstået.

Og tak for de 3 stjerner trods denne oplevelse med servicen, det skal jo bare virke :-)

/Internetpriser.dk

Super nemt

Super nemt.

Det er en meget intuitiv hjemmeside der gøre hvad den siger. Jeg fik et tilbud to minutter efter jeg udfyldt min info, og jeg sparer ca 1700kr om året på min internet idag. Nå ja, så er den ny internettet også hurtigere og bedre. Kan anbefales.

17. januar 2018

Samlet oversigt

Det er dejligt og overskueligt når man som jeg vil skifte udbyder af mit internet og få de informationer der behøves. Valget bliver noget nemmere

20. september 2015