Sergel Danmark Anmeldelser 204

1,5

Har ringet til dem ang en regning , som jeg håbentbart havde betalt en dag for sent. Efter jeg havde betalt , havde de sent en ny regning , som var lige mere end den jeg havde betalte , og de mener a... Se mere

Ringede i dag for at hører hvorfor jeg fik en besked om betaling da jeg allerede i morges havde indbetalt mit afdrag, det var åbenbart en utrolig sur og flabet medarbejder jeg fik fat i. Jeg prøvede a... Se mere

Jeg oplevede en meget ubehagelig tone fra medarbejderen, som var både nedladende og respektløs i sin kommunikation. Jeg blev mødt af den tone, netop da jeg ringede ind for at prøve afklare et probl... Se mere

Medarbejderen var sådan set venlig og gav udtryk for at være forstående, men firmaets politik og formål er åbenbart at træde på folk der allerede ligger ned. Betalingen gik ind hos Sergel samme dag... Se mere

1,5

Dårlig

Svarer typisk inden for 24 timer

Advarsel: Uprofessionel og truende adfærd trods bindende aftale

Jeg har et uacceptabelt og rodet forløb med Sergel A/S. Den 29. juli 2025 indgik jeg en bindende betalingsaftale på 140 kr. pr. sag – i alt 980 kr. pr. måned for 7 sager. Alligevel truer Sergel nu med at sende én enkelt sag i retten. Held og Lykke

Først efter massivt pres fjernede Sergel de ulovlige pålagte inkassoomkostninger og en uberettiget RKI-registrering. Det er i sig selv en indrømmelse af grove fejl. Trods dette nægter de at bekræfte aftalen, og deres chef lovede skriftlig opfølgning, som aldrig kom.

Sergel er nu politianmeldt for bedrageri (straffelovens §279), og sagen er sendt til både Datatilsynet og Forbrugerombudsmanden. Tryg, som er hovedfordringshaver, har modtaget formel indsigelse og fået 7 dage til at svare – ellers går sagen videre til Ankenævnet for Forsikring.

Sergel agerer arrogant og uansvarligt og forsøger at presse folk ud i urimelige konsekvenser, selv når de selv har lavet fejl og fjernet de ulovlige krav. Jeg fraråder på det kraftigste enhver form for samarbejde med dem.

De forsøger måske at intimidere eller presse folk, der ikke har ressourcer til at forsvare sig. Men det her stopper ikke hos mig – og det burde heller ikke gøre det for nogen andre. Måske kan de ramme dem, der ikke siger fra – men mig kan de ikke kue.

26. august 2025

Hej Benjamin

Vi beklager det forløb du har været igennem. Vi er igang med at se på sagen igen, og du hører fra os inden længe mhb. på at finde en løsning.

De bedste hilsner Maria

Måske i burde trække jer ud af sekten…

Måske i burde trække jer ud af sekten Dansk inkasso brancheforening. Syntes ikke det er pænt at i og de andre der er medlemmer sider med en liste på de 100 mest svage dansker. Ud fra den liste koordinerer de på hvert møde hvordan de mest muligt kan angribe de svageste i samfundet. Mens man holder hånden over de stærkeste skyldner.

18. august 2025

Hej Eluf
Hvis du har en konkret sag, som du ønsker at drøfte med os, er du velkommen til at kontakte vores support på 82337080.

Ellers vil jeg blot ønske dig en god dag.

Lyttende medarbejdere

Talte med Maria og forklaret hinde Nordlys havde lavet en fejl og en sød og lyttende Medarbejder Maria kunne godt se problemet og lukket min sag som var en fejl.
Søde og høflige og lyttende derind 💥

3. august 2025

Hej Kimmie

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på..
Jeg er så glad for vi fik løst sagen.

Du ønskes en dejlig dag.

Hilsen Maria

De hjælper snyder med at snyde folk og…

De hjælper snyder med at snyde folk og nægter at sende beviser og nægter at gøre det de skriver til en det er det værste advokat firma de holder med svindlerne på ingen måde i orden ville ha givet 0 stjerner

4. august 2025

Hej Tina

Da du ikke skriver reference i din anmeldelse, er det svært for mig at vurdere hvad der er sket.
Vil dog oplyse at vi altid arbejder i henhold til inkassolovgivningen.
Hvis du ønsker at drøfte det yderligere, er du velkommen til at kontakte os på 82337080.

Absolut afskyelige mennesker

31. juli 2025

Hej Michael

Vi er kede af du har haft en dårlig oplevelse, det er dog svært at følge op på, da du ikke har noteret et referencenr.
Hvis du ønsker det, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan se på sagen igen, og forhåbentligt finde en løsning, som fungerer for alle parter.

Med ønsket om en dejlig weekend.

Mafia-lignende inkasso

Mafia-lignende inkasso

Sergel bruger mafia-lignende metoder og sætter bevidst betalingsdatoer på helligdage/weekender, så du ikke kan nå at betale og får flere gebyrer. Når du ringer, mødes du af kold, truende tone uden vilje til at finde løsninger. Alt handler om at presse flere penge ud af dig. Dokumentér ALT, hvis du er tvunget til at have med dem at gøre.

Sergel opfører sig som mafiaen

Sergel kører inkasso som en mafia med slips. De sætter bevidst betalingsdatoer på helligdage eller weekender, så betalingen ikke går igennem til tiden, og de kan pålægge flere gebyrer og rykkeromkostninger. Jeg har selv betalt inden fristen, men fordi banken ikke kan overføre på en helligdag, modtog Sergel pengene en dag senere – og så starter de hele deres maskineri med renter og rykkergebyrer oveni med det samme.

Når du ringer, mødes du af en kold og truende tone, uden vilje til at finde løsninger – kun fokus på at presse flere penge ud af dig. Alt i deres måde at agere på virker kynisk og manipulerende, og det er tydeligt, at de ikke ønsker at hjælpe dig, men kun vil malke folk for flest mulige gebyrer.

Hvis du er tvunget til at have med Sergel at gøre, så dokumentér ALT skriftligt og gem alle mails. Optag gerne samtaler som bevis. De er præcis det modsatte af en professionel samarbejdspartner og bør undgås, hvis du kan.

22. juli 2025

Kære J. Asani

Vi er meget kede af at høre, du har haft en dårlig oplevelse med vores support.
Dog vil jeg oplyse at vi altid arbejder i henhold til inkassolovgivningen, i forhold til frister og gebyrer.
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en uddybelse.

Hilsen Maria

Min regning blev doblet fordi brevet…

Min regning blev doblet fordi brevet tog for lang tid at komme.

4. juli 2025

Kære Emil

Vi har modtaget din anmeldelse, og du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Bedste hilsner Maria
Sergel

Deres gebyrer og begrundelser er håbløse

Deres gebyrer og begrundelser er håbløse.
De påstår, at det er mit ansvar at sikre, om der mangler at blive betalt en faktura til Puregym, som jeg aldrig har modtaget. Og nu skal jeg så nærmest betale dobbelt op pga. gebyrer.

18. juni 2025

Hej Henrik

Du er meget velkommen til at kontakte mig på vores telefonnummer, så jeg kan se på din sag.
Dog kan jeg på forhånd oplyse at alle gebyrer, er i henhold til inkassoloven.

Telefonnummer til Sergel support er 82337080.

Venlig Hilsen Maria

Bondefangeri på første klasse.

Bondefangeri på første klasse.
Da min søns PUREGYM medlems skab blev opsagt, afmeldte jeg PBS betalingen på netbanken. Derefter betalte jeg rykker gebyret til Sergel d. 30/5. På Girokoret stod der sidste rettidig betaling 31/5. Jeg talte med en medarbejder ved Sergel som fortalte mig at jeg bare skulle dokumentere min indbetaling d.30/5 så ville jeg slippe for et rykker gebyr mere ! Da jeg efterfølgende rykkede for en kvittering for dokumentationen for indbetalingen var beskeden en helt anden. Jeg skulle betale endnu et rykker gebyr 😡 Uhæderligt firma.

13. juni 2025

Hej Martin

Alle betalingsfrister er jf. inkassoloven.
Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du gerne vil drøfte dette yderligere.

Mvh. Maria

Sergel er usædvanligt meget lang til om…

Sergel er usædvanligt meget lang til om at reagere på betalinger og andet
Såsom på deres side op til 5-dage eller uge før de kan overhovdet kan se deres betaling netbank derimod 2 bank dage. Er sergel dansk eller russisk hænder. De har svært ved at takle underskrifter og sender flere rykker på påmindelse selv om kunden har underskrevet forlig jeg kan ikk anbefale sergel til nogen har sergel udenlanske skuespiller ansat eller andet kører de på modeller der står og glor dum ud få styr på jeres ting
De udsender breve på volumpyk sprog som ligner et børne skrift

3. juni 2025

Hej Michael

Din sag er afsluttet, og jeg vil derfor bare ønske dig en god pinse.

Med bedste hilsner Maria

Bondefangeri!!!!

Bondefangeri!!!!
Det er det rene bondefangeri! Mit barnebarn meldte sig ud ved personligt fremmøde i centret i Søborg for flere måneder siden - og får nu pludselig en inkasso opkrævning på 1.600-1.700 kr uden nogen sinde at have modtaget en rykker.
Hun antog at alt var i orden, som aftalt i centret!
De påstår at have sendt mails, men hun har ingen modtaget - dog modtager hun fint deres reklamer?
Bliv væk herfra!

2. maj 2025

Hej Marianne

Det vil vi meget gerne undersøge til bunds.
Det kræver dog at du kontakter vores support, enten via mail eller telefonisk.
Vær opmærksom på at du skal have fuldmagt, for at kunne henvende dig på vegne af dit barnebarn.

Så ubehøvlede og useriøse

Så ubehøvlede og useriøse. Sender mig en mail om en sag, men kan ikke oplyse mig om hvad det drejer sig om, da jeg sørger for min fars ting da han er dement og fritaget fra MitID. De må åbenbart godt kræve penge op og sende mail til nogle der ikke er part i sagen, det må vist være brud på dataloven.

1. maj 2025

Hej Mona

Vi er kede af du har haft en kedelig oplevelse.
Vi vil meget gerne se på sagen igen, det kræver dog en fuldmagt fra din far.
Dette er i henhold til persondataloven, som vi altid arbejder ud fra.

Pas på

Ensidig og hører ikke på berettigede indsigelser henførbar til fejl. Udviser ganske uacceptabel adfærd.

31. marts 2025

Kære Joan

Sergel

Bryder god inkassoskik og forholder sig på ingen måde til, hvorvidt kravet er reelt

Min mor har i flere år betalt for et ikke-eksisterende telefonabonnement, som hun har prøvet at opsige gang på gang. Fordi abonnementet ikke eksisterer, står vi dog i den absurde situationen, at teleselskabet ikke kan finde ud af at opsige det på grund af en form for teknisk og menneskelig glotch i deres systemer. Hun bliver derfor ved med at få opkrævninger hver måned, hvilket hun ikke havde opdaget, da betalingerne sker automatisk.

Nu er hendes betalingskort så udløbet, hvorfor opkrævninger for det ikke eksisterende og tilsyneladende uopsigelig abonnement er kommet for dagens lys. Teleselskabet har så sendt det til inkasso, hvilket Sergel skriver til mig om på email.

God inkassoskik kræver for det første, at inkassoselskabet forholder sig til om kravet er reelt, hvilket de ikke har gjort over hovedet jeg har fremsendt dokumentation for, at abonnementet har været opsagt i lang tid og at Telias hjemmeside også viser, at der ikke eksisterer et abonnement. Derudover har jeg oplyst, at ingen af os har brugt Telia i flere år. Intet af dette forholder de sig til.

Det eneste de forholder sig til er, at jeg - på trods af at de selv har sendt inkassobrevet til mig - ikke har fuldmagt til at gøre indsigelse. Det virker som et ret alvorligt databrud sådan at sende inkassobrevet til personer, de ikke mener er part i sagen, men det forholder de sig heller ikke til.

Der er i øvrigt mange flere fejlhåndteringer i sagen end dette, som jeg dog ikke vil komme ind på her. Jeg vil blot anbefale alle virksomheder at undgå at bruge Sergel til indkrævning af gæld, da de mangler kompetence og det helt sikkert vil føre til en offentlig skandalesag før eller senere.

24. marts 2025

Kære C.J.G

Useriøs behandling

Håbløs useriøs behandling af sager.

26. marts 2025

Kære Klaus

Sergel

Hvis 0 stjerner var muligt var det det…

Hvis 0 stjerner var muligt var det det der blev givet ,
sikke et bøvl , bare at komme i kontakt med , er
blevet opkrævet , på trods af annullerede abonnementer ved Telia , som således benytter sig
af et på trustpilot , så dårligt firma med så blakket
et ry , stillede med alverdens dokumentationer og
aftaler på mail og så skal det tage flere dage at
behandle , useriøst , så useriøst , ingen service
fra jeres side ..

17. marts 2025

Hej Preben

Vi er rigtig kede af du har haft en dårlig oplevelse, og vil meget gerne se på sagen igen.
Der kan til tider opleves længere behandlingstid end normalt. På nuværende har vi rigtig travlt, vi er dog på telefonen hver dag mandag til torsdag fra 9-16 og fredag fra 9-15.30.
Du er mere end velkommen til at kontakte os telefonisk, så vi kan tage en dialog og se om vi kan finde en løsning.

Du ønskes god dag.

Venlig Hilsen Maria

Svindler med jakkesæt og kjoler

Svindler i jakkesæt og kjoler. Hvordan i alverden kan man betale gælden af til PureGym men alligevel får rykkerskrivelse på 800kr fordi betalingsfristen var sent da det tager 3 bank dage før pengene er fremme. Ironi kan forekomme!!

23. august 2024

Hej Derick
Der tages naturligvis altid højde for behandligstid for bogføring, men betaling skal være foretaget inden betalingsfristen på §10 inkassovarsling, for at undgå inkassoomkostninger.
Du er velkommen til at kontakte os telefonisk, hvis du ønsker at drøfte dette yderligere.

Med ønsket om en god weekend.

Advarsel!!

Advarsel!!
Svindelfirma, sender min søn til inkasso fordi han ikke har betalt medlemsskab ved puregym, det er dog sådan at puregym lukkede deres center i Varde for 3 mdr siden, men han kræves stadig medlemsskab til et center der ikke eksistere, ingen kontakt,,svindel og bedrag!!!!
Så er det sådan skruet sammen at Sergel sender inkassovarsel d. 18.02.2025, med sidste indbetalingsfrist d.17.02.2025 SVINDEL!!!! igen

18. februar 2025

Hej Erik

Jeg kan ikke drøfte den konkrete sag her, men du og din søn er velkomne til at kontakte os, så vi kan forklare de forskellige frister i inkassovarslingen.
Kan dog oplyse at vi altid arbejder i henhold til inkassoloven.

Spild at lave aftale

Uanset hvad man aftaler bliver man rykkket i utide og får besked de stadig ringer om en aftale. Så det er spild at lave aftaler

20. februar 2025

Hej Niels

Jeg vil meget gerne se nærmere på dette, da det bestemt ikke er normalt proces at fortsætte kontakt, når der er lavet betalingsaftale.
Du er meget velkommen til at kontakte os på 82337080.

Venlig hilsen Maria

Advarsel mod Sergel Inkasso

Advarsel mod Sergel Inkasso – Pas på deres urimelige gebyrkrav!

Jeg vil gerne advare andre mod Sergel Inkasso. Jeg har haft en uheldig oplevelse med dem, hvor jeg blev opkrævet et urimeligt højt gebyr på 601 kr. for en gæld på kun 530 kr. Det virker helt ude af proportion, og jeg har svært ved at forstå, hvordan de kan retfærdiggøre et så højt gebyr i forhold til det oprindelige beløb.

Jeg har allerede betalt min oprindelige gæld, men det virker som om, de prøver at udnytte situationen ved at pålægge mig yderligere, uretmæssige omkostninger. Jeg føler mig snydt og forvirret over deres praksis, og jeg vil gerne advare andre mod at falde i samme fælde.

Hvis du bliver kontaktet af Sergel Inkasso, så vær ekstra opmærksom på, hvordan de beregner eventuelle gebyrer. De kan være meget påtrængende og forsøge at pålægge uretmæssige gebyrer, som kan være svære at forstå. Jeg vil anbefale, at du grundigt undersøger deres krav og overvejer at kontakte en juridisk rådgiver, hvis du er i tvivl om noget.

Jeg vil også oplyse, at de fleste kommuner i Danmark tilbyder gratis retshjælp, som kan være en god ressource, hvis du har brug for vejledning i en inkassosag eller ønsker hjælp til at forstå dine rettigheder.

For at sætte sig ind i inkassolovgivningen kan du finde relevant information på nettet, blandt andet på retsinformation.dk, hvor du kan læse de gældende love om inkasso og gældsinndrivning.

Jeg håber, at min anmeldelse kan hjælpe andre med at undgå unødvendige problemer med Sergel Inkasso.

6. februar 2025

Hej Tonni
Vi er rigtig kede af at høre, at du finder rykker og inkassoforløbet forvirrende.
Vil dog oplyse dig at alle frister og gebyrer, er i henhold til inkassoloven.
D. 01.07.2024 besluttede Justitsministeriet at hæve de udenretlige inkassoomkostninger.
Hvis du ønsker at tage en dialog omkring din sag, er du meget velkommen til at kontakte os på 82337080.