Sergel Danmark Anmeldelser 204

1,5

Har ringet til dem ang en regning , som jeg håbentbart havde betalt en dag for sent. Efter jeg havde betalt , havde de sent en ny regning , som var lige mere end den jeg havde betalte , og de mener a... Se mere

Ringede i dag for at hører hvorfor jeg fik en besked om betaling da jeg allerede i morges havde indbetalt mit afdrag, det var åbenbart en utrolig sur og flabet medarbejder jeg fik fat i. Jeg prøvede a... Se mere

Jeg oplevede en meget ubehagelig tone fra medarbejderen, som var både nedladende og respektløs i sin kommunikation. Jeg blev mødt af den tone, netop da jeg ringede ind for at prøve afklare et probl... Se mere

Medarbejderen var sådan set venlig og gav udtryk for at være forstående, men firmaets politik og formål er åbenbart at træde på folk der allerede ligger ned. Betalingen gik ind hos Sergel samme dag... Se mere

1,5

Dårlig

Svarer typisk inden for 24 timer

Kræver urimelige beløb for at sende et …

Kræver urimelige beløb for at sende et stykke papir, holder ikke deres aftaler, deres hjemmeside er nede så man ikke kan tjekke sin sag, og de er nedladende når man snakker med dem i telefonen. Havde et værre påstyr med at få de penge tilbage som de skyldte mig. skulle tro de selv kunne holde styr på at betale hvad de skylder. men der koster so selvfølgelig ikke dem noget ikke at betale til tiden. Vil råde alle til at holde sig væk fra dette firma.. mage til ubehag skal man lede længe efter

20. september 2017

Mine erfaringer omkring deres Inddrivelse af gæld

Nu lever Sergel Danmark i en skidt branche for at få mere end 1 stjerne på Trustpilot, jeg vil dog forsøge lave en lidt mere objektiv anmeldelse af virksomheden.
Jeg stødte bekendtskab med dette firma pga en fejl fra Telia's side pga adresseændring og lukning af mit firma der gjorde 1 regning ud af 23 andre på de 2 år jeg var kunde hos dem ikke var blevet betalt, og pga jeg flyttede adresse opdaterede de mig ikke i cvr fordi mit firma var lukket ned. så jeg fik aldrig den sidste regning og jeg troede alt var godt, pludselig ringede Sergel til mig over 1 år efter jeg havde været kunde hos telia, de var søde og høflig, de præsenterede så en gæld som startede med et abb på 210 kr hos telia med 2x rykkergebyr der var vokset til næsten 1000 kr med deres gebyr for inddrivelse. For at gøre en lang sag kort med en del tovtrækkeri med bla at de pludselig var villige til at give lidt "rabat" på min gæld fordi de godt kunne se min situation, de gav mig misvisende information om at det ikke hjalp at ringe til Telia da de havde overdraget sagen (De vil nok gerne have deres provision, som de nok først får hvis jeg betaler min gæld hos dem og ikke Telia) Jeg kontaktede heldigvis alligevel Telia og forklarede dem situationen, det blev til jeg fik en regning på de oprindelige 210 kr fra dem af og sagen blev afsluttet der pga en åbenlys fejl fra deres side.

Sergel Danmark havde fået 5 stjerner hvis de havde informeret mig på en mere korrekt måde om hvordan jeg fik løst denne misforståelse på penge jeg ikke var skyld i at skulle betale på en bedre måde, end bare at sige at der ikke var andet at gøre end at betale gælden til dem, og ikke I stedet informere mig om at kontakte Telia for at rette misforståelsen.

I kan takke Saba for de 3 stjerner i alligevel fik af mig her for den høflige tone hun havde overfor mig, giv den ros videre til hende.

30. august 2017

Dybt forkasteligt!

Jeg modtager et krav som jeg stiller mig uforstående overfor, og udbeder mig derfor kopi af de fakturaer der henvises til.
SERGEL Danmark, mailer mig dog fakturaer udstedt til en helt anden person. Hvor er det pinligt og dybt forkasteligt!

25. juli 2017

Uforskammede! Nedladene! Arrogante og belærende!

Telia giver mig 2 store undskyldninger for at jeg er endt i jeres system pga deres fejl og siger at jeg ikke skal frygte et opkald til jer - MEN det var det værste jeg nogensinde har oplevet!!

Den mest nedladende, arrogante, belærende OG uservicemindede fyr hos jer (for en mand var det ikke) fuldstændig afviser mig og sætter mig på plads og vil end ikke høre hvad jeg har at sige! Nej han ville hellere belære mig og i den grad sætte mig på plads.

Men mig bekendt er i ikke en myndighed og skal hverken irettesætte eller dømme hvad andre har gjort eller ikke!

Da jeg ringer op igen ryger jeg AF Jeres system efter 5 min!

Det gør jeg også efter 20 minutters ventetid!

Det er ikke okay!

15. april 2014
Vis anmeldelser på alle sprog (204 anmeldelser)