Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fruktansvärt blufföretag som inte går att kontakta på telefon. Dom har lurat på min gamla pappa detta och sen är dom oanträffbara och skickar påminnelser och inkassokrav. Det är bara bestrida och poli... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hur kommer man i kontakt med er? Det går inte att maila er.. Ni skickar påminnelse i inkasso och juridik kuvert, trots att fakturan är betald. Och säga upp tjänsten verkar man inte heller kunna gör... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fått hjälpa min äldre mor att avsluta abonnemanget. Vi skickade in uppsägningen i rekommenderat brev, men det undlät de att hämta ut så det kom i retur. Allt är dokumenterat i detalj. Vi bestrider fa... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Sejfer hade anlitat utomstående tel.försäljare som bara var bluff och lögner och fick mig tyvärr å klicka på ett avtal. Ringde kundtjänst på sejfer och dom markulerade avtalet. Mycket trevlig och hjä... Se mere

Virksomheden har svaret

1 stjerne

Har besvaret 85 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bluffbeställning

Ni svarar inte/kommunicerar inte så jag fortsätter att kommunicera mer er här.
Efter telefonsamtal med er (vecka 11, 2025) sade jag upp svärmors eventuella avtal med er. Eftersom hon inte kan minnas att hon signerat något avtal krävde jag att ni visar ett sådan vilken ni skulle ta fram och skicka till mig. Det har fortfarande inte gjorts och jag undrar om det är på gång? /hls svärson N

Svärmor fick för ett tag sedan en faktura för något hon ej beställt (nr 57916). Det går inte att komma i kontakt med er, ni svarar inte på telefon eller mejl vilket verkar avsiktligt om man läser andras omdömen. Svärmor önskar ingenting från er så vänligen avsluta allt ni ev skulle anse att hon beställt.

Eftersom vi har kontakt nu och då ni inte svarar på mail så väljer jag att fortsätta vår dialog här. Svärmor heter K Samuelsson och har inte gjort någon aktiv beställning hos er. Var vänliga avsluta det ni påstår att hon beställt samt riv fakturan. I annat fall riskerar det här ärendet att bli offentligt på riktigt.

/ Niklas

5. marts 2025

Hej Niklas,

Först vill jag tacka dig för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.

Baserat på uppgifterna i ditt omdöme kan jag se att de går till en kund som har ett aktivt avtal sedan 2020.

Om ni önskar säga upp detta är ni välkomna att kontakta oss via mail på info@sejfer.se eller per telefon på 010-182 08 71. Vi besvarar mail inom 3 dygn och samtal besvaras i turordning under ordinarie öppettider.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Inte haft någon kontakt med er förutom…

Inte haft någon kontakt med er förutom mitt mail.

Hej Harriet,

Tack för ditt omdöme. Jag hoppas att din kontakt med oss var till belåtenhet.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trevligt att vi kunde lösa det så smidigt

Tyvärr så kommer jag att betala när allt stod holländska min dotter är polis ska prata med henne

Hej Lars-Olov,

Först vill jag tacka dig för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme. Vad jag kan utläsa av ditt omdöme så är du missnöjd med ditt köp, och det är supertråkigt.

Enligt våra anteckningar har du ansökt om och godkänt att prova på Sejfer Nyheter den 25-02-18. Enligt avtalet som du godkände har du fram till 25-03-17 på dig att säga upp tjänsten om du inte är nöjd med den, helt utan någon kostnad.

Jag rekommenderar dig att kontakta kundtjänst så kommer de att hjälpa dig med det.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har tappat och ganska snabbt fått…

Jag har tappat och ganska snabbt fått tillbaka nycklar. Bra bemötande från kundtjänst.

Hej Bert,

Först vill jag tacka dig för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme. Vad tråkigt att du tappade dina nycklar, men roligt att du fick tillbaka dem snabbt :)

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Lurar äldre och skickar höga…

Lurar äldre och skickar höga bluffakturor
Se upp med företaget, ni blir lurade

3. marts 2025

Hej Rogert,

Du har den 24-10-23 ansökt om att få delta i en tävling via Facebook som vi anordnade. Den 24-10-24 skickade vi ut ett avtals-dokument till dig med information om villkoren för avtalet samt kostnad för prenumerationen efter den kostnadsfria provperioden. Detta signerade du på din mobiltelefon. Du fick sedan en kopia på avtalet på din mail.

Då vi inte mottagit någon önskan från dig att avbeställa prenumerationen inom avtalad tid har den nu övergått till en tillsvidareprenumeration.

Jag kan se att ditt ärende hos oss är avslutat och betalningen har kommit oss tillhanda.

Mvh,
Kundrelationer, Sejfer AB

12esultat

Om2döme164

Hej Bo,

Tack för ditt fina omdöme!

Bra respons

Bra respons

Hej Camilla,

Härligt att höra att du är nöjd med vår respons.

Det värsta företaget någonsin

Det värsta företaget någonsin, de vill erbjuda en tjänst där kunden är säker och det är en prioritet för dem(se nedan), men allt de gör är att lura människor genom det finstilta i skumma dokument.

"Skrivet av företaget
Din trygghet är vår mission. Vårt mål är att samla tjänster och produkter inom vardagstrygghet för dig under ett tak."

Hej Kalle,

Först vill jag tacka dig för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.

Alla våra avtal sluts genom att vi sänder ut ett anbud där du som potentiell kund kan läsa igenom alla villkor. Vi sammanfattar dessutom de viktigaste villkoren såsom pris, avtalslängd och liknande för att tillhandahålla en transparant upplevelse för dig som kund.

Vi gömmer inte något i "finstilta" dokument. All information finns där att läsa igenom. Dessutom måste du signera dokumentet med BankID för högsta möjliga säkerhet.

Jag rekommenderar dig att kontakta kundtjänst om du har några ytterligare frågor.

Skräp

Gratis mobil tävling blev sen till en faktura på ca3600kr för nå nyheter som man inte behöver eller som stod tydligt. Allmänt bara dåligt om allt, inget bra om de.

Hej Agnes,

Först vill jag tacka dig för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.

När man deltar i våra tävlingar och tecknar tjänsten hos oss får man all information i en offert som man sedan signerar med sin telefon. Sedan november 2024 sker alla signeringar med BankID. Detta får man sen en kopia på till den mailadress som man uppgivit för oss tidigare.

Eftersom jag inte kan se vem detta gäller kan jag inte heller bemöta dina synpunkter. Berätta gärna för oss om problemet återstår genom att maila info@sejfer.se, markera mailet med ditt namn.

Om du inte har läst innehållet i avtalet har du minst 30 dagar på dig att höra av dig och säga upp tjänsten kostnadsfritt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra information från Julia som hjälpte…

Bra information från Julia som hjälpte oss tillrätta!😊

Hej Alice,

Härligt att höra att du är nöjd med Julia, jag ska föra ditt omdöme vidare till henne.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Tillmötesgående

Hej Peter,

Härligt att höra att du är nöjd med vår respons.

Bluff

Bluff. Jag gick me i en tävling. O de stog inget alls om nån kostnad el nått alls o inget info om nått alls har mejlat o allt. O inte signerat nått. O hur kan man signera utan bank id helt sjukt vilket bluff. Ska nog anmäla till polis el nått. Säga upp de 30 dagars kostnadsfritt Hahah vilket skämt. De går inte. Jag har mejlat o dom säger jag kan inte göra nått du måste säga upp de innan tävlingen slut vilket scam. O 3800kr för vad. Vilket scam företag hoppas ni går i konkurs

13. november 2024

Hej Jimmy,

Först vill jag tacka dig för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.

Om du inte har läst innehållet i avtalet som du har signerat har du minst 30 dagar på att höra av dig och säga upp tjänsten kostnadsfritt.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Lurar in folk med en gratis tävling på…

Lurar in folk med en gratis tävling på sociala medier, för att sedan fakturera tusenlappar om en tjänst du inte vet att du beställt, som kallas Sejfer Nyheter (framgår ingenstans vad som ingår i den tjänsten). Hela upplägget är skapat för att utnyttja och försvåra för dig som konsument, använder tex "signering med klick" som metod för att hävda att du godkänt ett avtal.

1. januar 2025

Hej Per,

Först vill jag tacka dig för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme.

Om du inte har läst innehållet i avtalet har du minst 30 dagar på att höra av dig och säga upp tjänsten kostnadsfritt.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Borde vara ett minus omdöme

Borde vara ett minusomdöme. En nära anhörig har fått en faktura utan att ha fått vare sig avtal på mejl eller signerat med sitt bank id som enligt svaren från sejfer här menar. Inte heller går det att få kontakt med dom. Skrämmande att folk kan sova om natten när man "jobbar" på ett sådant "företag".

13. januar 2025

Hej Emma,

Först vill jag tacka dig för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme. Det låter som om din anhöriga haft en negativ upplevelse av oss vilket är bekymmersamt och självklart inget som ska hända.

Inte värda en stjärna

Inte värda en stjärna. Detta företag har lurat vår vän. De har sålt en tjänst han inte ens vet vad de är. Bindningstid 5 år!!!! Vår vän får fakturor x flera än trots att vi hjälpt honom att bestrida dem.

12. januar 2025

Lurar äldre!

Lurar äldre, bland annat med att skicka fakturor för "bedrägeriskydd". Ett hån mot de äldre som de lurar och som hade behövt bli skyddade FRÅN Sejfer.
Tänk på att "jurist" inte är en skyddad titel - vem som helst kan kalla sig jurist - även du!
Acceptera inga fakturor - skicka skriftligt bestridande och kräv rättning - stå på dig!

1. april 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Deras affärsidé verkar vara att lura in folk.

Deras affärsidé verkar vara att lura in folk via tävlingar i sociala medier, för att utnyttja att folk inte läser igenom tävlingsvillkor och lurar in folk att teckna tjänster man inte önskar och sedan fakturera folk för tusenlappar.

Bra affärsstrategi Sejfer. Hoppas ni konkar asap.

28. december 2024

Hej Martin,

När du deltar i en av våra tävlingar eller erbjudanden via social media får du alltid ett avtalsdokument av oss skickat till din mail och till din telefon där villkor framgår, inte bara finstilt utan enkelt sammanfattat så att alla ska förstå. Att du inte läser dokumentet och skriver under det för att sedan lägga lasten på oss tycker jag låter märkvärdigt, läser du inte dokument innan du skriver på dem? Jag menar inte att låta nedvärderande men det låter inte helt seriöst från din sida här om vi ska vara ärliga.

Maila info@sejfer.se med dina synpunkter så ska vi se om vi kan göra något. Märk mailet med Trustpilot-review Martin.

Mvh,
Sejfer kundrelationer

Bluff företag

Bluff företag. Gick med i en tävling och fick sedan faktura på flera tusen kronor. Var försiktig där ute!!!

26. december 2024

Bluff rakt igenom

11. december 2024

Hej Birgitta,

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme. Utan någon mer information än din subjektiva åsikt om något kan jag tyvärr inte hjälpa dig eller vägleda dig till hjälp. Berätta gärna för oss vad som har hänt genom att maila info@sejfer.se.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

¨Bluff företag som lurar äldre och…

¨Bluff företag som lurar äldre och funktionsnedsatta personer. skickar ut fakturor innan man fått ett avtal med dem. avtalet säger det att man signerat med ett klick? polisanmälda och uppmanar fler att anmäla dem till polisen samt ARN så att vi kan få stopp på dem. Skicka även in tips till uppdrag granskning på svt så att de granskar företaget.
Magnus på Sejfer har flera titlar b.la biträdande jurist men på hemsidan står det något annat.

14. januar 2025

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.