Creative.Lighting Anmeldelser 314

1. Lampeforretning
  2. Belysningskonsulent
  3. Lampeproducent
  4. Lampegrossist

We are a Swedish company based in Stockholm, driven by a passion for creative lighting solutions. Our products reflect our love for Scandinavian design, blending aesthetic simplicity with smart, technical functionality to lighten and simplify your everyday life. With an international customer base of over 100,000, we proudly offer worldwide shipping, ensuring that our beautifully crafted products brighten homes across the globe. We are proud of our beautifully crafted products, and we’re confident you’ll love them just as much as we do. To demonstrate our commitment to your satisfaction, we offer a 30-day return policy. Your happiness is our top priority, and we’re dedicated to delivering exceptional service. Should you have any questions or need assistance, the 24/7 contact form on our website is always available, and we promise to respond as quickly as possible. Warm regards from the Creative.Lighting team

2,6

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Scam

Ville give dem 0 stjerne hvis det var muligt
Købte en lampe før jul, og sidder nu her d 29. Januar med intet andet end et tracking nummer jeg intet kan bruge til. Har skrevet til dem flere gange hvor de bare skriver tilbage at de kan se at PostNord allerede har pakken, men PostNord siger de ikke har modtaget noget fra dem. HOLD JER VÆK

29. januar 2026

Købte 2 af deres “luminous crystal…

Købte 2 af deres “luminous crystal ball” (måne) før jul.
Pakken ankom først i starten af januar (fair nok, jeg var lidt sent ude med købet) men kvaliteten er elendig - produktet ligner på ingen måde det der reklameres for.
Nu har jeg så 2 krystalkugler med lidt “tåge” i, som ingen kan gætte hvad skal forestille.

16. december 2025

Creative lighting Sverige er et stort svindelnummer

Creative lighting Sverige er et totalt svindelnummer. Det tager imod en ordre og kort tid efter trækker de pengene, og varen den for man aldrig. De giver kunder et trackingnummer der intet siger andet end at pakken er på vej. ALTSÅ VÆK ER PENGENE, men ingen varer. Køb IKKE fra dem det er ét stort svindelnummer

31. oktober 2025

Nul stjerner

Nul stjerner! Det her er svindel. Hvis man trykker på 5 stjerner eller 4 stjerner, ligger der ingen anmeldelser. Hvordan kan det overhovedet lade sig gøre, Trustpilot? Jeg føler mig snydt – både her og på grund af hjemmesiden.

Produkterne er ikke produceret i Sverige, men kommer fra Kina. Ingen af linkene virker i forhold til forsendelsen. Jeg plejer ellers altid at tjekke ting grundigt, men denne gang var det et ønske fra min mand, og han er normalt så grundig, at jeg ikke tænkte videre over det.

Først da jeg havde betalt, og ordrebekræftelsen dukkede op, så det hele meget mistænkeligt ud. Jeg skrev med det samme til dem for at annullere ordren – men som alle andre skriver, var det sjovt nok ikke muligt!

Når jeg tracker PostNord-ordrenummeret, findes det selvfølgelig ikke. Når man skriver til dem, får man svar fra en “sød, ung pige” ved navn Ebba. Gad vide, hvem der har fået stjålet sin identitet – eller om det er AI!

Kæmpe fup-hjemmeside! Bestil ikke fra dem!

27. oktober 2025

Fup og fiduser

Var så dum først at slå fup firmaet op på Trustpilot, da jeg have bestilt lampen. Ville annullere ordren, men det kunne ikke lade sig gøre, da den allerede var shippet. Fra Kina kunne jeg se ved at arbejde med tracking linket. Alt var ellers sat op, så man skulle få det indtryk, at lampen kom fra Sverige. Lampen blev shippet hurtigere, end jeg nåede at finde ud af, at jeg var blevet taget ved næsen, og det fandt jeg hurtigt ud af. Da lampen kom, gik den hurtigt i stykker. Jeg sendte en video, og de sendte en ny værdiløs lampe, som heller ikke virkede. Jeg sendte en video som første gang, men nu bliver de ved med at sige, at jeg bare skal lade med det originale kabel, så skal den nok virke. Jeg får altid svar med et billede af en yndig nordisk dame, men det er jo bare en gemen svindler bag tasterne, formentlig en mand i 20-30 års alderen. Ham ville jeg gerne have fingre i.

28. juni 2025

Penge ud ad vinduet..

Forsøgte at annullere samme dag som varerne blev bestilt - blev spist af med en undskyldning om, at min mail var endt i spam og varerne var sendt i mellemtiden. Jeg bestilte d. 29/11 og varerne er endnu ikke kommet. Når man tracker sin vare, ser det forskelligt ud fra gang til gang. Først så det ud til, at pakken var ankommet til NL d. 16/12, nu er datoen ændret til d. 18/12.. Tror ikke rigtig på, at jeg modtager noget som helst - og i hvert fald ikke inden jul!
Det var dyre lærepenge🤬
- Lad være at bestille noget som helst.

29. november 2024

DE fortjener ikke 1 stjerne

DE fortjener ikke 1 stjerne. Hvis man vil returnere skal man selv finde ud af at sende pakken til Kina og man får ikke oplyst hvilke oplysninger man skal medsende.
Man kan ikke købe en returlabel hos dem hvilket ville gøre det hele meget nemmere. HOLD JER VÆK

10. november 2024

Mistænkelige anmeldelser og billigt plastik

Bestilte derfra da lampen var pæn og der var gode anmeldelser på trustpilot. Efter at have bestilt, synes jeg at linket til tracking på pakken så lidt mærkelig ud. Jeg tjekker trustpilot igen, og ved nærmere eftersyn er alle danske anmeldelser dårlige. Alle gode anmeldelser er på engelsk, lyder meget ens i formuleringen og alle dem der har lagt gode anmeldelser, har kun skrevet den ene anmeldelse hvilket jeg synes virker lidt mistænkeligt.
Jeg var positiv overrasket da pakken dukkede op. Kvaliteten lever dog ikke op til forventningerne og lampen er ikke den samme som den de viser på billederne. Den ligner meget, men den Serene Wavecrest Lamp jeg har modtaget, har takker i toppen hvor den på billederne er lige i kanten.
Den lampe jeg har modtaget er stadig pæn, men føles som billig plastisk og er bestemt ikke de 700kr værd.
Jeg gider ikke sende den retur, da det på anmelderne herinde virker som en umulig opgave. Jeg betragter det som dyre lærepenge.

1. oktober 2024

Køb kun hvis du er helt sikker

Jeg skrev umiddelbart efter bestilling, at jeg havde fortrudt mit køb, men der var det for sent at stoppe leveringen iflg kundeservice.
Varen kom et par uger efter og lignede ikke billedet på nettet, men var mere plastik-agtig. Da jeg ville returnere, blev jeg bedt om at sende pakken til Kina, hvilket jo ville koste en formue. Først fik jeg slet ingen adresse, men blev tilbudt 300 kr. gavekort til butikken, hvis jeg beholdt varen.
Jeg insisterede på at få en europæisk adresse og efter tre henvendelser om det samme, sendte de en adresse i Stockholm. Jeg sendte varen tilbage (hvilket kostede 300 kr) og fik mine penge.
Så jeg anbefaler ikke, at man køber her med mindre man er helt sikker på ikke at fortryde sit køb.

2. januar 2024

OBS på svindel

OBS på svindel! Har endnu ikke modtaget mine varer efter en måned nu. Kundeservice sender falske billeder af min forsendelse. Som ikke er fra Sverige, men Kina.
Det er nok desværre penge spildt.

29. januar 2024
Vis anmeldelser på alle sprog. (314 anmeldelser)