Seemenopause Anmeldelser 11

4,2

Sammen med et team af læger og menopausespecialister tilbyder vi oplysning og inden længe også behandlinger. Vi har med andre ord samlet alle de redskaber, du har brug for for at kunne komme bedre gennem overgangsalderen. Vi er din onlinespecialist i overgangsalder.

4,2

God

100% god oplevelse

Jeg har brugt denne service i omkring 10mdr. og har haft en 100% god oplevelse. Behandling af ordre og levering går iøvrigt vildt hurtigt.

16. januar 2026

Dear Mr. / Ms. Køber,

Thank you very much for your kind review and for taking the time to write it.

We are very pleased that you are so satisfied with our service.

We hope we can continue to be of service to you and send you our best wishes.

Customer Service Team - SeeMe-nopause

Super god service fra start til slut og…

Super god service fra start til slut og hurtig behandling og levering

26. oktober 2025

Dear Ms. Ellen,

Thank you for rating our services with a fantastic 5 stars!

We hope that we can continue to support you with our services in the future and would be happy to see you again.

We wish you all the best and have a great day!

Customer Service Team - Seeme-nopause

Indtil videre har jeg ikke se noget…

Indtil videre har jeg ikke se noget forandring ift til min vægt efter jeg startede på saxenda.
Hvor meget saxenda skal man tage i alt før man kan se en resultat.
Mvh Maria

1. juni 2025

Dear Ms. Barabas,

Thank you for your feedback. We're sorry to hear that you haven’t seen the results you were hoping for so far with your desired treatment. Please note that treatment outcomes can vary from person to person.

As we are a Customer Service team, we’re not able to provide medical advice. We recommend discussing your concerns and dosage questions directly with your doctor or healthcare provider—they’ll be able to give you the most accurate and personalized guidance.

If there's anything we can assist you with, we're always happy to help.

Kind regards,

Customer Service - Dokteronline

Kære fru Barabas,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du endnu ikke har opnået de resultater, du havde håbet på med din ønskede behandling. Vær venligst opmærksom på, at behandlingseffekter kan variere fra person til person.

Da vi er et kundeserviceteam, har vi ikke mulighed for at give medicinsk rådgivning. Vi anbefaler, at du drøfter dine bekymringer og spørgsmål om dosering direkte med din læge eller sundhedsudbyder – de vil kunne give dig den mest præcise og personlige vejledning.

Hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med, står vi altid klar.

Kundeservice – Dokteronline

Hurtig og præcis

Hurtig og præcis. Varen er fint køleemballeret og jeg er 100% tryg ved leverancen.

9. maj 2025

Kære fru Margrethe,

Mange tak for din positive anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige og præcise service samt den omhyggelige køleemballering af din ordre. Det betyder meget for os at vide, at du føler dig 100 % tryg ved leveringen.

Vores team står naturligvis fortsat til din rådighed fremover. Vi ønsker dig alt det bedste!

Kundeserviceteamet – Dokteronline

Best service

6. april 2025

Dear customer,

Thank you very much for your positive review.

We are happy to read that you are so satisfied with our platform.

Our team will continue to be at your disposal in the future. We wish you all the best!

Customer Service Team - SeeMe-nopause

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds. Det er dejligt at der bliver efterspurgt. Føler at det bliver taget alvorligt.

30. januar 2025

Kære kunde,

Mange tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at læse, at du er så tilfreds med vores platform.

Vores team vil fortsat stå til din rådighed i fremtiden. Vi ønsker dig alt det bedste!

De bedste hilsner,
Kundeserviceteam - SeeMe-nopause

Vis anmeldelser på alle sprog (11 anmeldelser)