Great service
Great service. Product shipped and received within a few days. Money refunded when I over paid.

Besvarelse fra Seemenopause
Sammen med et team af læger og menopausespecialister tilbyder vi oplysning og inden længe også behandlinger. Vi har med andre ord samlet alle de redskaber, du har brug for for at kunne komme bedre gennem overgangsalderen. Vi er din onlinespecialist i overgangsalder.
Holland

Besvarelse fra Seemenopause
Jeg har brugt denne service i omkring 10mdr. og har haft en 100% god oplevelse. Behandling af ordre og levering går iøvrigt vildt hurtigt.

Besvarelse fra Seemenopause
خیلی خیلی احساس بهتری دارم بعد از آشنایی با این تیم دلسوز و باتجربه من در دوران پری منو پاز بودم و خیلی از گرگرفتکی شبانه ، اختلال خلق و خو ، دوره پرید نامنظم ،اختلال در خوابم رنج میبردم ولی بعد از مشاوره با این تیم پروفشنال الان خیلی احساس خوبی دارم و مشکلاتم شدو همچنین ممنونم از پیگیری

Besvarelse fra Seemenopause
Super god service fra start til slut og hurtig behandling og levering

Besvarelse fra Seemenopause
Indtil videre har jeg ikke se noget forandring ift til min vægt efter jeg startede på saxenda.
Hvor meget saxenda skal man tage i alt før man kan se en resultat.
Mvh Maria

Besvarelse fra Seemenopause
Hurtig og præcis. Varen er fint køleemballeret og jeg er 100% tryg ved leverancen.

Besvarelse fra Seemenopause
Er rigtig tilfreds . Nem og hurtig vejledning og indenfor få dage hr jeg min medicin
Jeg er meget tilfreds. Det er dejligt at der bliver efterspurgt. Føler at det bliver taget alvorligt.