Secuyou ApS Anmeldelser 142

3,0

Jeg blev overtalt for ca. 6 år siden at installere dette system. Det består af en lås på en terrassedør og 2 vinduer. Jeg har så også måttet stå for skud for resten af familie, da dette system syne... Se mere

Fin webshop. Let at vælge mellem højre eller venstre. Rimelig pris. Let handel. Hurtig levering. Velbygget og robust produkt. Nem Installation. Let udfordret konfiguration af softwaren - svært... Se mere

Monterede 4 v1 låse, 2 remote og alarm integration. Det kom desværre aldrig til at virke stabilt trods utallige forsøg på at nulstille, udskifte låsemoduler og fjernbetjeninger. Men der var alti... Se mere

1. Butik med sikkerhedsudstyr

Vi udvikler, produceret og sælger elektroniske låse. Et håndtag kan være ydmyg, elegant og smukt Sætter tonen for hvordan dit hjem føles Men sikkert og problemfrit integreret med moderne home automation. Secuyou er dedikeret til Matter, som er den nye home automation standard defineret af Apple, Google, Amazon og Samsung. Secuyou fremstiller greb, der fungerer bedre og holder længere. Vores produkter løser virkelige problemer med rent design og ærlige materialer.

3,0

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Fantastisk produkt

De eneste på markedet med en flot lås med matter integration. Og den spiller bare. Virkelig fedt produkt.

25. august 2025

Hej Frederik,
Tusind tak for din ros af produktet. Det giver Secuyou teamet et godt rygstød.
Bedste hilsener
Secuyou

Hej Bjarte,
Secuyou bestræber sig på at yde en god service til alle vores kunder.
Vi beklager din oplevelse.
Venligst brug vores chat funktion på www.secuyou.dk, så får du svar hurtigst muligt og indenfor 12 timer.
Secuyou

Sendt låsen retur til Secuyuou

Jeg har sendt låsen til Secuyuou. Den virkede ikke:-(
Jeg skrev til dem:
Jeg sender herved min ubrugelige terrasselås tilbage til Jer. (Jeg købte den i Silvan)
Jeg har overvejet at bruge den til brevpresse, men synes, at den bliver lidt stor og klodset.
Som jeg skrev på Trustpilot kan jeg ikke finde den FW der er på låsen, da jeg kun sporadisk kan komme i kontakt med den...
Jeg og konen er trætte af, at vi ikke har kunnet låse terrassedøren i snart to måneder.
Det ville være rart om i sendte mig et beløb for mine anstrengelser, og for mine udgifter til låsen, men jeg har ingen forventning om, at I mener at låsen er noget værd:-)
Jeg har selvfølgelig haft den monteret….
Nu har vi købt en terrassedørlås med nøgler; den virker hver gang. :-)

7. juni 2024

Håbløst produkt! Køb noget andet

Håbløst produkt! Køb noget andet, der reelt virker - det her produkt er noget du kommer til at spilde oceaner af tid på, som aldrig virker efter hensigten.

Har købt to håndtag (indvendigt og udvendigt greb). Efter et par dage brug virkede den fysiske knap (lås/lås op) knap ikke længere. Havde heldigvis et andet liggende, som var til den anden terrassedør, men som ikke var installeret endnu. Så satte det i i stedet imens jeg ventede på svar ift reklamation. 3 dage efter det - så står det andet håndtag også af. Samme problem igen igen. Det kan virkelig ikke være tilfældigt. Har et i krom og et i messing (så det kan heller ikke være håndtag fra samme fejlproduktion).

Det er noget nær umuligt at skabe kontakt til app'en. Intet virker. Deres fejlfinding guides hjælper lige lidt.

Tanken er god, men produktet er bare langt fra det, man som minimum bør forvente. Specielt til prisen.

Så godt råd her fra - Køb noget andet 👍

29. juli 2024

Besvarelse fra Secuyou ApS

Hej Benjamin, tak for din anmeldelse, vi her en support/chat som hjælper kunder hvis de har problemer, vi har dog aldrig hørt om denne sag.

Pænt produkt, men…

Pænt produkt. Fungerer ikke altid godt (matter version), varierende signal. Købte til nordan dør med nordan bagplader, men der er ingen låsmekanisme for møtrikkerne som skal sidde på udsiden, så meget besværligt at få dette til at sidde godt. Begrænset hjælp at få fra secuyou. Måske det virker bedre til andre døre. Efterhånden bedre kundeservice og bedre funktion… de bør dog gøre noget for at bedre opsættet med nordan

18. juni 2024

Godt produkt

Godt produkt. God kundeservice.
Dørhåndtag går meget tæt på dør nummer 2. Hvis der er tale om dobbelt terrassedør. Med tiden vil den lave mærke i anden dør. Da der er tale om under 2 mm.

14. juni 2024

Besvarelse fra Secuyou ApS

Hej Bo, tak for din anmeldelse. Det er vi glade for. Vi håber det går godt med afstand.. det er svært at rådgive omkring dette da mange faktorer spiller ind.

Personlig kontakt

Personlig kontakt - og professionel rådgivning!

26. marts 2024

Besvarelse fra Secuyou ApS

Hej Anders, tak for din anmeldelse, det er vi rigtig glade for, god dag

Reparation af elektronisk lås

Jeg kan på det varmeste anbefale Secuyou til enhver, der måtte læse dette indlæg.

Min elektroniske lås var gået i baglås og jeg tog kontakt til Secuyou og fik en enestående god services, med kyndig hånd forsøgte Leo at hjælp mig, men det endte med at låsen blev sendt til firmaet hvor den lynhurtigt blev repareret og er i den skrivende stund på vej tilbage.

Tusind tak for det Leo.

7. november 2023

Besvarelse fra Secuyou ApS

Hej Leo, tak for din fine anmeldelse. Vi har helt bevist designet vores lås så den kan repareres. Det gælder alle mekaniske dele samt print. Så skulle uheldet være ude så kan det fikses. Næste skridt er at vi kan sende dele til kunden og de selv kan udskifte dele og få et produkt der kan holde i mange år.

en dejlig lås

en dejlig lås, den er let at montere og let at bruge

21. maj 2023

Besvarelse fra Secuyou ApS

Hej Ole, tak for din anmeldelse, det er vi glade for.

Har købt hus hvor der var installeret…

Har købt hus hvor der var installeret en ældre secuyou lås.
Jeg kunne ikke få den til at virke og kunne ikke finde en brugsanvisning.
Kontaktede support og fik virkelig en god kundeoplevelse.

Super kompetente folk!

24. maj 2023

Besvarelse fra Secuyou ApS

Hej Martin, tak for din fine anmeldelse. Har man købt Secuyou kan man altid forvente hjælp fra vores support. Tak igen..

Undgå at montere dem hvis du ikke er sikker

PAS PÅ med at montere din Secuyou lås hvis du ikke er sikker på at du vil beholde den efter de 14dages returret!
Secuyou nægtede at give mig den fulde købspris tilbage fordi jeg havde monteret låsen og afprøvet den i nogle dage. Der var kommet nogle små ridser/mærker - NEDENUNDER skruehovederne. Altså under selve skruerne. Fuldstændigt absurd, og ville svare til at jeg ridsede stikkene på et 230V stik på en elkedel ved at sætte den i stikkontakten for at afprøve den.

Derudover er selve hardware delen af produktet enormt lækkert og velfungerende - men bluetooth appen fungerer bare ikke godt. Vi er gået tilbage til indvendige låse med nøgler og udvendigt greb.

9. maj 2023

Hej Simon,
Som jeg skrev til dig. Vi har modtaget låsen. Den indvendige Smart Lock har været monteret og der er ridser ved skrue huller. Vi kan ikke sælge den som ny, og må skifte konsollen.

Lidt skuffende

Lidt skuffende. Bestilte 2 io-homecontrol låse. 2 gang jeg må udskifte på 12 år, så de holder ikke så længe. Det er et gammelt design og på de leverede har kontaktfjedrene til batterier ikke kontakt med batterier. Ellers ingen problemer.

7. marts 2023