jeg har ellers været glad for min sculpto , men jeg ved ikke om deres Support er lukket ned for man hører aldrig noget når man stiller dem spørgsmål, kan også forstå andre har det problem !! mi... Se mere

Jeg var kickstarter backer på Sculpto, men havde alverdens problemer med produktet, havde mest fejlende print. Hvis du overvejer at købe den, så check sculptoklubben på facebook for aktuel stat... Se mere

Printerne kræver mindre plads end de dyre modeller og holder overraskende godt til længere tids brug. De er nemmere at komme i gang med og nemmere at bruge end stort set alle andre, men man skal lige... Se mere

1. Printer- og scannerbutik

Sculpto makes 3D printers and filament

2,0

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Jeg har købt en Sculpto 2 Pro på tilbud…

Jeg har købt en Sculpto 2 Pro på tilbud til Black fridag. Der var hurtig levering.
Printeren er let at sætte op og bruge, og den leverer nogle meget flotte print.

Hej Jan

Jeg takker for din anmeldelse!

Modtog den hurtigt

Modtog den hurtigt, nem at sætte op. Fin Sculpto 2 printer, kører fint over wi-fi. Har kørt rigtig mange timer uden problemer.

Hej Birthe

Mange tak for din anmeldelse.

Simon fra Sculpto

Købte den nye model printer

Købte den nye model printer , printer og virker perfekt , nem opstart med wifi , også var det bare igang , bruger både appen på min telefon , men nu også computer da der på thinggivers kan hentes print direkte som zip filer og udpakke dem til stl filer , fungere perfekt , og næste projekt bliver så selv at tegne og printe , så kun gode anbefalinger herfra

Hej Arne

Mange tak for din feedback og din anbefaling!

6 ud af 10 prints er defekts

Ja, interface er brugervenligt, men det er også det eneste gode ved deres printer.
Nu har jeg haft sculpto3D printer i over 1 årstid.
6 ud af 10 print er fails.
Hvis du stiller printeren i et rum, hvor det bare er en smule under stuetemperatur. Så kan jeg love for, at 3D model vil ryge af printpladen.
Rotationen, kulden og den manglende varmeplade gør, at printen begynder med at løfte sig i enderne og på et tidspunkt vil det hele ryge af for pladen.

5. december 2021

Hej Naveed

Tak for din anmeldelse og din feedback.

Jeg er ked af at høre du ikke har haft den bedste oplevelse med vores produkt.

Du har ret I at et koldt rum eller træk er ikke de bedste omstændigheder for en 3D printer uden heated bed. Men hvis der kun er lidt under stue-temperatur, så synes jeg bestemt ikke du burde opleve så mange problemer.

En god kalibrering og en ren buildplate som er renset med Isopropyl alkohol er en god opskrift på høj succesrate. Jeg ved ikke om du allerede er opmærksom på rensning af Buildplate og vigtigheden af en perfekt kalibrering? Hvis ja, så kunne du måske være uheldig at have en skæv Buildplate, hvilket forhindrer dig i at have en jævn kalibrering over hele pladen og dermed øge sandsynligheden for at printet slipper pladen. Hvis dette er tilfældet, så vil vi gerne sende dig en ny Buildplate for, at se om dette kunne hjælpe med at løse problemet.

Du er velkommen til at skrive direkte til mig på tp@sculpto.dk og så kan vi evt. arrangere forsendelse af ny buildplate.

Sculpto pro 2: God begynderprinter med ét kæmpe minus

Jeg købte sculpto pro 2 for et par måneder siden og er generelt rigtig tilfreds med den, med ét stort minus.
Det kommer jeg til, det positive først:

Det er min første 3d printer og som begynder-printer er den genial og helt vildt let at bruge. Kalibrering og opsætning går som en leg og det er rigtigt, når de skriver at den er støjsvag.
Den larmer utroligt lidt og fylder heller ikke det store, så den står super på siden af mit skrivebord.
Den har en fin app, der kører udemærket med thiniverse integrering, men jeg foretrækker at hente stl-filer fra forskellige steder, og så printe dem fra computer-appen frem for mobil-appen.

Jeg bruger mest min printer til at printe smådimser og små figurer og det er den super til.

Der hvor den ikke er god, er når det kommer til at printe større ting.
Printeren har et ret fedt design med en roterende plade og en "printer-arm", som gør at den ikke skal bruge meget plads. Det er fint, MEN:
Da ens print ikke bliver roteret så meget i midten, som ude i siderne af pladen, bliver den varmere på midten.
Dette gør, at når man printer større objekter, som fx går fra siden og ind på midten, så bøjer plasticen og slipper ofte på midten. Man kan altså reelt ikke printe store elementer, der går ind over midten. Det er i hvert fald ikke lykkedes for mig, efter mange forsøg.
Dette er et kæmpestort minus.

For mig betyder det dog ikke så forfærdeligt meget, da jeg jo mest printer mindre objekter, men det kunne da have været rart, hvis man kunne bruge hele print-arealet der er til rådighed.

En anden ting jeg kan være bekymret for, er at printerens interface kører via sculpto's servere, så hvis firmaet en dag ophører med at eksistere og deres servere lukker, kan printeren så overhovedet bruges?
Dette betyder i øvrigt også at man ikke kan starte print, hvis internettet er nede.

Alt i alt er jeg rigtig glad for min sculpto pro 2, men det er helt klart en begynder-printer men færre funktioner end de "større" printere og et print-areal der ikke kan bruges til fulde.
Men til at printe mindre ting og som et første skridt skridt ind i 3d print-verdenen er det et rigtig godt valg.

24. oktober 2021

Hej Kasper

Mange tak for din super detaljerede anmeldelse og rigtig god feedback.

Vi er glade for rosen - men vil selvfølgelig også gerne prøve at svare på dine kritikpunkter.

Du nævner at kalibrering af printeren har været ligetil og det er godt at høre! Men har du også forsøgt den lidt mere avancerede Y-kalibrering? Den ligger en smule skjult under 'Avanceret'. Med denne funktion kalibrerer man printerens y-akse og dermed præcisionen i midten. Printeren er Y-kalibreret fra fabrikken - men under en hård transport, kan de have mistet kalibreringen. Det kan tage nogle forsøg at få den perfekte Y-kalibrering men når denne opnås så skulle der gerne være muligt at printe i midten med minimal forvrængning og uden de store udfordringer. Hvis du har prøvet flere Y-kalibreringer uden held kan det selvfølgelig være der er noget andet på spil i din printers mekanik. Men lad mig høre, hvad din oplevelse er.

I forhold til printerens interface og vores servere - så er det også et rigtig godt spørgsmål! Det er faktisk lagt en backup offline mulighed ind i printeren, så hvis det utænkelige skulle ske, at Sculptos servere en dag ikke eksisterer, så vil det være muligt at betjene printeren via ens lokale Wifi uden det skal gå gennem internettet.

Endnu engang, tusind tak for din meget dybdegående anmeldelse!

Hurtig levering og nem opsætning

Hurtig levering og nem opsætning
Denne her maskine er lige til at gå til - og selvom den kan printe helt op i fodboldstørrelse, ja så fylder den ikke meget på mit skrivebord. Jeg har efterhånden printet mange forskellige ting - og det kører bare.

19. oktober 2021

Jeg anbefaler køb af Sculpto2

Jeg har nu haft Sculpto2 i et lille stykke tid, den er forholdsvis nem at bruge for en ikke øvet person. Jeg glæder mig til at øve mig noget mere.

Jeg modtog Sculpto2 efter få dage, jeg kan godt anbefale et køb af en Sculpto2

15. oktober 2021

Besvarelse fra Sculpto

Mange tak for din anmeldelse :-)

Simon fra Sculpto

Hurtig levering. God support.

Hurtig levering. God support.
De gange jeg har haft behov for hjælp, efter mit køb har jeg fået god hjælp af supporten.
Jeg er glad for min Sculpto =0)

15. oktober 2021

Besvarelse fra Sculpto

Mange tak for din anmeldelse :-)

Simon fra Sculpto

Bestilte en Sculpto pro2 inde på…

Bestilte en Sculpto pro2 inde på Sculpto egen danske hjemmeside for så leveret en demo vare var ikke det jeg havde bestilt får den så byttet til en "ny" en der også er fyldt med skræmmer..
Hvis jeg ville have en der ikke havde været åbent kunne jeg så selv få lov til at betale for fragt ellers kunne jeg bare få mine penge tilbage..
Amatør firma..

Efter at have fået jeres svar er det jo endnu mere til grin..
En fejl så har få tilsendt 2 STK printer der begge havde skræmmer og var beskidte det virker i min verden som demo varer.

9. september 2021

Hej Casper

Jeg er ked af at høre om din uheldige oplevelse. Det er meget beklageligt at der har været skræmmer på det produkt du har modtaget. Som udgangspunkt sælger vi ikke demo-varer, så enten har printeren været beskadiget fra fabrikken eller så er der ved en fejl blevet sendt en printer til dig som ikke skulle have været på vores lager.

Jeg takker for feedbacken og beklager ulejligheden.

Simon fra Sculpto

virker ikke som lovede....

Købte en af de første for ca. 3 - 4 år siden.. Jeg har aldrig printet med den, eller fået det til at virke!!... Den connecter ikke med min telefon, selv om jeg har forsøgt med 4 -5 forskellige telefoner...

17. november 2020

Køb IKKE en Sculpto printer. Hold jer væk

Dårligt produkt og har nu ventet i 2 mdr. På RMA uden svar. Købte en 3D printer gennem wupti.com, som gik i stykker efter få dage. Sendte derefter retur og har intet hørt fra dem. Bliver spændende og se om jeg overhovedet får en velfungerende printer eller om de bare beholder mine 3.000,-

4. juni 2019

Hej Thomas.

Tak for din henvendelse.
Din Sculpto får du selvfølgelig igen. Den har det bedst med at være ude hos dig og igang med at 3D printe. :)

Faktisk bliver den sendt retur til forhandleren i morgen. Udover at have givet den en grundig opdatering har vi tilladt os også at opgradere dit filament gear til et Powergrip Filament gear.

Jeg kan selvfølgelig kun beklage at du har ventet længe på at få din Sculpto retur, det lader til at kommunikationen mellem os og forhandleren ikke har været helt optimal.
Vi har brugt små to uger på at få den op at køre igen og det er selvfølgelig også for lang tid og det vil vi arbejde på at rette fremadrettet.

Skulle du have spørgsmål eller få brug for vores service en anden gang skal du være velkommen til at kontakte os direkte på info@sculpto.dk.

Bedste hilsner
Martin

Overholder ikke deadlines og leverancer

Gennem AV Form har jeg købt et klassesæt af Sculpto printere. Printerne skulle have 1-3 dages levering. Men hér snart en måned senere, har vi endnu ikke modtaget printerne. Sculpto bliver ved med at udskyde leverancen, og vender desuden ikke tilbage på emails og telefonopkald. Pga. de manglende printere, er mit firma nu nødt til at gå ud til et tredje part, for at få 3d-printet, og dermed betale en stor ekstraregning.
Jeg vil helt klart anbefale at investere i 3D-printere fra et andet, mere professionelt firma.

25. april 2019