Tak for at ødelægge Dba total. Efter 15 år må jeg erkende at jeg ikke kommer til at benytte siden efter jeres latterlige fornyelse. Håber L.... Går ned med et brag når i bevist ikke lytter til jer... Se mere
nærmest fuldstændig umuligt at oprette en annoncen. fandens masse bøvl man skal igennem for at undgå at betale en grov overpris. automatisk fornyelse er automatisk aktiveret, nærmest værre end Ryanair... Se mere
Bare til alle andres orienting så har man intern registring i hemmeligregister over sælger, som en køber kvit og frit kan sværte til. Sørg for at søge indsigt jvf. gpdr EU forordningen - over din... Se mere
Har haft en DBA konto igennem rigtig mange år, men nu med skift til Schibsted(hvad er det dog også for et elendigt navn?) kan jeg ikke logge ind. Glemt adgangskode eller forsøg på send aktiveringsli... Se mere
Svarer typisk inden for 2 uger
Havde en god gammel dba konto som folk vidste de kunne stole på.
Nu har jeg en ny konto...
Jeg bruger gul og gratis
Schibsted er latterlige og utroværdige lystløgnere, de er lige til at lukke op og skide i - Føj for noget skarn
I bliver ved med at sende mail...F.U.C.K. nu bliver i blokeret😡😡
Efter mere end 15 år med konto stopper det her. I havde info i forvejen. Hvad skal i mon med info igen. Nej tak.
DBA på både mobil og web beder mig om at oprette et Schipsted login. Efter at jeg har indtastet min email, skulle jeg modtage en mail fra Schipsted for at beholde min konto. Der kommer ingen email, og support lader ikke til at være eksisterende.
"Nyt login på DBA med din Schibsted-konto"
I skal stoppe med at skrive disse mails. Ellers ender jeres mail kun et sted, og det er spam.
Påtvunget at oprette en ny konto for at logge ind på en eksisterende…??!!!
Efter at have læst anmeldelser her på siden, blev jeg bekræftet i at det ikke kommer til at ske. Har været flittig bruger af DBA i mange år, men det er slut nu. Farvel DBA
Schibsted login til DBA er noget hø, rent ud sagt!
Overvejer helt at droppe DBA alene af denne grund 🥴
Har lige forsøgt at sætte en annonce i DBA. Kan kun lade sig gøre hvis man opretter en såkaldt Schibsted konto hvor man skal skrive ALLE personlige oplysninger om dig selv - hvorfor? kan oplyse at det ikke til at ske.
Påtvunget personlig info stjæler login.
Farvel dba.
Kan ikke se mine annoncer på dba. Har oprettet og slettet min konto x mange, men kan ikke komme ind. Så man må sige, at det er fra godt til meget ringe. Mvh. Jane Jensen
0 stjerner. I gør det meget svært af være tilfreds bruger af DBA i Danmark. Ingen support tilgængelig og jeres login fungerer ikke. Heldigvis for gul og gratis samt Marketplace.
UPDATE : Blev ringet op af Frederik fra DBA idag, og problemet blev løst, så tak for det
Jeg synes at alle burde skrive en mail til Datatilsynet om dba’s vidergivelse af vores personlige oplysninger til en ukendt tredjepart. Det kan ikke være rigtigt at vi skal oprette os hos schibsted for stadig at kunne bruge dba. Det kan være en vidersælgelse af oplysninger som Facebook bl.a. gør brug.
Vær opmærksom på at alle har ret til, at en virksomhed skal slette brugeres personoplysninger efter anmodning og må derefter kun opbevare jeres oplysninger i 5 år. Skriv derfor til både schibsted og DBA om at i ønsker jeres oplysninger slettet efter reglerne for databehandling.
Det kan ligeledes gøres hvis i får uønsket mails dagligt fra virksomheder hvor i har købt varer online. De må ikke gemme jeres mails i uendelighed, og hvis man skriver til dem er der håb for at de stopper deres mails efter en angiven tidspunkt.
Det er noget svineri med dba og andre virksomheder det vidergivere vores oplysninger, så lad os stå sammen og kræve vores oplysninger tilbage. Det er vores ret.
Annoncer bliver slettet. Og man bliver bedt om kontakt oplysninger hver gang man vil logge ind. Har brugt dba i mange år!!!! Det er er jo vanvid :(
Det kan ikke være rigtigt at man skal til at lave en scibsted konto! Føj DBA!!
Hvorfor skal man have en ny konto.
Når man så prøver så virker det ikke.
Tænker at DBA skyder sig selv i foden her.
Snyd og bedrag
De har logget mig ud af mine konto fra DBA og Bilbasen. Nu kræver de at jeg udlevere mine private oplysninger til dem. Svineri!
For nylig begyndte DBA at punke mig for at oprette en konto hos Schibsted, og selvom det forstyrrende indgreb i min brug af DBA-appen irriterede mig, valgte jeg pænt at ignorere deres forespørgsel.
..indtil for et par dage siden, hvor en Schibsted konto blev et ufravigeligt krav, hvis jeg fortsat skulle bruge appen som den var tænkt.
Som konsekvens deraf siger jeg nu farvel til DBA, efter i ungefär 35 år først at have købt avisen adskillige gange om måneden, og de senere år at have været en flere gange om dagen bruger af appen.
Det er ingen skam at gå, når man trues med behandling som den der beskrives i anmeldelserne her.