Schibsted Anmeldelser 184

1,2

Tak for at ødelægge Dba total. Efter 15 år må jeg erkende at jeg ikke kommer til at benytte siden efter jeres latterlige fornyelse. Håber L.... Går ned med et brag når i bevist ikke lytter til jer... Se mere

nærmest fuldstændig umuligt at oprette en annoncen. fandens masse bøvl man skal igennem for at undgå at betale en grov overpris. automatisk fornyelse er automatisk aktiveret, nærmest værre end Ryanair... Se mere

Bare til alle andres orienting så har man intern registring i hemmeligregister over sælger, som en køber kvit og frit kan sværte til. Sørg for at søge indsigt jvf. gpdr EU forordningen - over din... Se mere

Har haft en DBA konto igennem rigtig mange år, men nu med skift til Schibsted(hvad er det dog også for et elendigt navn?) kan jeg ikke logge ind. Glemt adgangskode eller forsøg på send aktiveringsli... Se mere

1,2

Dårlig

Svarer typisk inden for 2 uger

0 stjerner. I gør det meget svært af være tilfreds bruger af DBA i Danmark. Ingen support tilgængelig og jeres login fungerer ikke. Heldigvis for gul og gratis samt Marketplace.
UPDATE : Blev ringet op af Frederik fra DBA idag, og problemet blev løst, så tak for det

12. juni 2022

Mine oplysninger tilhører mig

Jeg synes at alle burde skrive en mail til Datatilsynet om dba’s vidergivelse af vores personlige oplysninger til en ukendt tredjepart. Det kan ikke være rigtigt at vi skal oprette os hos schibsted for stadig at kunne bruge dba. Det kan være en vidersælgelse af oplysninger som Facebook bl.a. gør brug.

Vær opmærksom på at alle har ret til, at en virksomhed skal slette brugeres personoplysninger efter anmodning og må derefter kun opbevare jeres oplysninger i 5 år. Skriv derfor til både schibsted og DBA om at i ønsker jeres oplysninger slettet efter reglerne for databehandling.

Det kan ligeledes gøres hvis i får uønsket mails dagligt fra virksomheder hvor i har købt varer online. De må ikke gemme jeres mails i uendelighed, og hvis man skriver til dem er der håb for at de stopper deres mails efter en angiven tidspunkt.

Det er noget svineri med dba og andre virksomheder det vidergivere vores oplysninger, så lad os stå sammen og kræve vores oplysninger tilbage. Det er vores ret.

11. juni 2022

Farvel DBA

Hvorfor skal man have en ny konto.
Når man så prøver så virker det ikke.
Tænker at DBA skyder sig selv i foden her.
Snyd og bedrag

7. juni 2022

Farvel til DBA

For nylig begyndte DBA at punke mig for at oprette en konto hos Schibsted, og selvom det forstyrrende indgreb i min brug af DBA-appen irriterede mig, valgte jeg pænt at ignorere deres forespørgsel.

..indtil for et par dage siden, hvor en Schibsted konto blev et ufravigeligt krav, hvis jeg fortsat skulle bruge appen som den var tænkt.

Som konsekvens deraf siger jeg nu farvel til DBA, efter i ungefär 35 år først at have købt avisen adskillige gange om måneden, og de senere år at have været en flere gange om dagen bruger af appen.

Det er ingen skam at gå, når man trues med behandling som den der beskrives i anmeldelserne her.

3. juni 2022