Schibsted Anmeldelser 184

1,2

Tak for at ødelægge Dba total. Efter 15 år må jeg erkende at jeg ikke kommer til at benytte siden efter jeres latterlige fornyelse. Håber L.... Går ned med et brag når i bevist ikke lytter til jer... Se mere

nærmest fuldstændig umuligt at oprette en annoncen. fandens masse bøvl man skal igennem for at undgå at betale en grov overpris. automatisk fornyelse er automatisk aktiveret, nærmest værre end Ryanair... Se mere

Bare til alle andres orienting så har man intern registring i hemmeligregister over sælger, som en køber kvit og frit kan sværte til. Sørg for at søge indsigt jvf. gpdr EU forordningen - over din... Se mere

Har haft en DBA konto igennem rigtig mange år, men nu med skift til Schibsted(hvad er det dog også for et elendigt navn?) kan jeg ikke logge ind. Glemt adgangskode eller forsøg på send aktiveringsli... Se mere

1,2

Dårlig

Svarer typisk inden for 2 uger

Har bedt om at få slettet min konto for…

Har bedt om at få slettet min konto for 1/2 år siden og rykket dem efter et par uger. Opdager lige at den stadig ikke er slettet, helt uacceptabelt!

7. marts 2023

Hej Søren

Du må meget gerne kontakte os på support@dba.dk - så hjælper vi dig naturligvis med at slette din konto.

Modtager tomme mails

Modtager tomme mails, ingen kode, man bliver bare så træt.
Hmm det var så dba....

5. marts 2023

Hej Jan

Det vil vi selvfølgelig gerne forsøge at hjælpe dig med at løse.

Kontakt os venligst på nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Spammails

Efter at have tilmeldt mig schibsted har jeg modtaget 7 spam mails på én dag. Fik aldrig noget før, men nu dagen efter kommer de. Forsøger at slette min konto. Der er alternative måder at sælge på

19. februar 2023

Hej Anders

Det lyder meget mystisk - det er naturligvis ikke hensigten.

Du må meget gerne kontakte os på vores supportside, så vil vi undersøge problemer.

Login fungerer ikke.

Login fungerer ikke.
Den kan ikke huske bruger/kodeord.
Har prøvet flere gange over en længere periode.
Fyr jeres IT-ansvarlige. Det må koste mange kunder.

17. februar 2023

Hej Peter

Vi er naturligvis kede af at høre, at du oplever problemer.

Du må meget gerne kontakte os på vores supportside, så forsøger vi at hjælpe dig.
Simon

Helt umuligt at logge ind

Helt umuligt at logge ind, de må lære eller vi må handle på andre medier

10. februar 2023

Besvarelse fra Schibsted

Hej Rene. Du kan logge ind med din schibsted account på både DBA og Bilbasen. Hvis du oplever problemer på en af de specifikke sider, så kontakt gerne kundeservice direkte på site.

Bilbasen kundeservice: https://support.bilbasen.dk/

Hvad er det her for noget…

Hvad er det her for noget skrammel....den vil ikke godtage mit navn, kan simpelthen ikke komme videre....har haft dba mange år, men nu er det dælme slut.
Schibsted.....det her må kunne gøres bedre....dba over and out...🤬👎

27. januar 2023

Bilbasen kundeservice: https://support.bilbasen.dk/

Jeres l*** virker ikke og man kan ikke…

Jeres l*** virker ikke og man kan ikke logge på sin konto... Der er ikke andet end bøvl med jer... Tak for l***! Og ja det er sgu min oprigtige holdning til jeres foretagende... I burde tage jer sammen!

16. januar 2023

Hej Peter

Vi er naturligvis kede af at høre, at du har oplevet problemer.

Du må meget gerne kontakte os på vores supportside, så forsøger vi at hjælpe dig efter bedste evne.

tik tik tiktik tik tik

19. december 2022

Besvarelse fra Schibsted

Hej Christina. Der fremgik ikke af din besked hvilke problemer du oplever - hvis du har problemer på en bestemt platform, så kontakt gerne deres kundeservice direkte.

Hvad er en Schibsted-konto?

Hvad er en Schibsted-konto?
Den bedste måde at gemme dine privatlivsvalg på, er at logge ind på Schibsted

Ja selfølgelig så har de en data de er været ind Facebook men eu vil jo ikke gærer. Nåde for de får jo en del af kagen ( penge )

14. december 2022

Besvarelse fra Schibsted

Hej Palle. Du kan logge ind med din schibsted account på både DBA og Bilbasen. Hvis du oplever problemer på en af de specifikke sider, så kontakt gerne kundeservice direkte på site.

Bilbasen kundeservice: https://support.bilbasen.dk/

Schibsted konto er eneste mulighed

For dårligt at man skal lave sådan en "schibsted" homo konto for at komme på dba.

Sut.

21. november 2022

Besvarelse fra Schibsted

Hej Heinz. Tak for din feedback - hvis du oplever problemer med schibsted login eller har spørgsmål til dette, så kontakt gerne DBA kundeservice her: https://support.dba.dk/

Umuligt at logge på

Umuligt at logge på. Håber de går fallit. 2 måneder med problemer.

12. november 2022

Besvarelse fra Schibsted

Hej Allan. Du kan logge ind med din schibsted account på både DBA og Bilbasen. Hvis du oplever problemer på en af de specifikke sider, så kontakt gerne kundeservice direkte på site.

Bilbasen kundeservice: https://support.bilbasen.dk/

Ærgerligt at man ikke kan give…

Ærgerligt at man ikke kan give minusstjerner, for så havde Schibsted fortjent -5. Møgelendig oprettelsesproces, som næsten kun overgås af inkompetent kundeservice. Opgav til sidst og annoncerer nu på GulogGratis og fb. Gratis.

13. oktober 2022

Besvarelse fra Schibsted

Hej Michael. Du kan logge ind med din schibsted account på både DBA og Bilbasen. Hvis du oplever problemer på en af de specifikke sider, så kontakt gerne kundeservice direkte på site.

Bilbasen kundeservice: https://support.bilbasen.dk/

Jeg vil anbefale at gemme

Jeg vil anbefale andre som hoppede på den (Schibsted konto), at forblive logget-in på sin DBA, da det ser ud til at virke for mig.
Hvis du ikke længere kan komme ind via en ny side så gå tilbage i din historik via din browser og find et tidligere link og forsøg via den vej at komme ind og så stjerne markerer den, oppe i adresse-baren og gem den. Jeg håber at det ku hjælpe dig <3

12. oktober 2022

Besvarelse fra Schibsted

Hej Gienette. Mange tak for de 4 stjerner, vi er glade for det virkede:)

Hvordan er det lovligt i DK?

Hvordan er det lovligt i DK??
dba.dk henviser meget løst til at man SKAL have en schibsted konto. Denne findes kun på norsk/svensk?! dvs. man skal sige ja til noget man ikke forstår for at have en dba.dk konto og svare på spørgsmål til salgsannoncer.
Det er SÅ dårligt :-(

11. oktober 2022

Besvarelse fra Schibsted

Hej F. Du kan logge ind med din schibsted account på både DBA og Bilbasen. Hvis du oplever problemer på en af de specifikke sider, så kontakt gerne kundeservice direkte på site.

Bilbasen kundeservice: https://support.bilbasen.dk/

Kan ikke logge på bilbasen

Kan ikke logge på bilbasen, totalt ubrugeligt.

10. oktober 2022

Besvarelse fra Schibsted

Hej Bruno. Du kan logge ind med din schibsted account på både DBA og Bilbasen. Hvis du oplever problemer på en af de specifikke sider, så kontakt gerne kundeservice direkte på site.

Bilbasen kundeservice: https://support.bilbasen.dk/

Siden jeg sagt ja til Schibsted-konto…

Siden jeg sagt ja til Schibsted-konto for at logge på dba. dk, har jeg været forstyrret af spam fra Whats app (folk fra f.eks Polen, der vil arrangere transport via kurer-firma). Noget jeg aldrig før har haft problemer med inde på Whats App. Giver indtryk af, at der på ingen måde er styr på beskyttelse af vore data fra Schibsteds side. Meget alvorligt problem, som de burde få ryddet op i straks:-(
Mvh HB

22. september 2022