Scandinaviantransport Anmeldelser 45

4,8

Notre déménagement Normandie - Norvège s'est très bien passé ! Nous avions choisi la formule déménagement complet porte à porte et il n'y a rien à redire, tout était très bien organisé ! Mounir a fait... Se mere

Eigentlich wollte ich mir ja alles neu kaufen, weil mir ein Umzugsunternehmen zu teuer vorkam. Dank Mounir kann ich mich nun doch über meine, einmal mit Liebe ausgesuchten, Möbel freuen und muß n... Se mere

I hired Scandinabiatransport for a smaller transport from Paris to Stockholm (4 cases and an old chest). The shipment included personal belongings, cherished memories, and an old chest. I am extremely... Se mere

Scandinavian Transport va jusqu'au fin fond de la campagne récupérer les affaires les plus variées ; meubles, cartons, tableaux, outillage de jardin... tout ce qui remplit nos vies! Même les plantes... Se mere

4,8

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Excellente expérience

Communication bonne, fiable, rapide et agréable, chargement en temps et heures prévues, livraison a bon port rapide et sans aucune casse ou perte, que du bonheur grace a Mounir

16. september 2025

Besvarelse fra Scandinaviantransport

Nous avons apprécié la disponibilité et…

Nous avons apprécié la disponibilité et réactivité de Mounir. Les affaires sont arrivées à bon port, sans dommage et en temps et en heure.

15. september 2025

Besvarelse fra Scandinaviantransport

Thanks and welcome any time

Fast

Fast, reliable and flexible transport, the second time I use Scandinavian transport and every time the same super good service, strongly recommend!

17. september 2025

Besvarelse fra Scandinaviantransport

Thanks and welcome anytime :)

I had a perfect experience moving with…

I had a perfect experience moving with these guys from Norway to Belgium!

Reliable transport and perfect communication all the way.

Good value for money! Recommended!

1. september 2025

Great service

Great service, great communication, everything went smoothly, highly recommended

4. september 2025

An amazing service!

We had an amazing experience working with Mounir and his team. They are professional, punctual, friendly and very service oriented. We highly recommend them if you are planning a move!

1. august 2025

Thanks 🙏

Copenhagen - Netherlands

Mounir transported for us between Copenhagen and the Netherlands. Great service, easy communication and flexible to organise picking up and dropping off. Highly recommended! Thanks again Mounir!!

5. august 2025

Perfect transportation service

I highly recommend. Everything went well for the transportation of my belongings from Paris to Copenhagen. Mounir is very professional and the communication between us was excellent all way through. I will not hesitate to use another time.

25. juli 2025

Besvarelse fra Scandinaviantransport

Et vous êtes toujours welcome

Highly Recommended!

Highly Recommended!
I’ve used Mounir and Scandinavian Transport for moving items between Sweden and France, and the service has always been excellent. Mounir is professional, reliable, always very positive with a smile on his face — a true pleasure to work with. I highly recommend them!

30. juni 2025

Besvarelse fra Scandinaviantransport

C’est la 3ieme fois que je fait…

C’est la 3ieme fois que je fait transporter des affaires par Mounir entre le Danmark et Paris ( meubles , cartons et lampes )
A chaque fois ça c’est super bien passé .
Mounir est toujours très sympathique ,serviable et professionnel
Je le recommande vivement
Merci Mounir !

10. juni 2025

le top du top

Vous pouvez leur faire confiance les yeux fermés.

10. juni 2025

Besvarelse fra Scandinaviantransport

Merci Louis c’était un plaisir.

Enfin mes propres meubles !

Dank Mounir kann ich mich nun doch über meine, einmal mit Liebe ausgesuchten, Möbel freuen und muß nicht erneut tagelang durch irgendwelche Geschäfte rennen. Man sollte allerdings wissen, daß ein paar Tage zwischen dem Abholen und Liefern der Ware liegen können, und die Zeitangaben mehr von der Verkehrslage, als von dem guten Willen des Fahrers bestimmt werden.
Fazit : Ein bemerkenswertes Unternehmen, das es schafft, alle Wünsche unter einen Hut zu bringen und sogar am Sonntag arbeitet.
Grand merci Mounir !

22. juni 2025

Thank you :)

Excellente prestation de service !

De premier contact jusqu’à la fin, Mounir était là pour répondre toutes mes questions et soulager mes soucis. Avec son professionnalisme et sa gentillesse, je vous recommande son service de déménagement vivement.
Un service que de qualité!!
Merci!

18. juni 2025

Thanks :)
Welcome any time

Excellente expérience pour un déménagement Copenhague - Tours

Excellente expérience avec Mounir pour un déménagement Copenhague - Tours !
Le contact était très facile et Mounir s'est occupé de tout cordonner, avec gentillesse et un grand soin pour mes affaires.
C'était parfait pour un petit déménagement (quelques m3 seulement), je reviendrai vers Scandinavian Transport et Mounir sans aucune hésitation et ne peux que recommander leur service !

12. juni 2025

Toujours welcome :)

Very professional

Very professional, trustworthy service! Super helpful, friendly, reactive communication and timely delivery! Would absolutely recommend!!

2. juni 2025

Thank you Ellen :)

Fantastic service

Fantastic service, fast respond and flexible and that is a big plus for me, i will definetly hire them again

28. april 2025

Tusen takk Isabella