Jeg bestilte d. 21/12-2025 et betræk til min tyngdedyne. I min ordrebekræftelse fremgår det, at leveringstiden er 1–3 hverdage. Jeg har dog endnu hverken modtaget information om forsinkelse e... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
ScandinavianRest er en webshop med dansk lager, som sælger specialdesignede tyngdedyner, hvis formål er at forbedre din søvn og mindske uro, så du kan opnå mere energi og overskud i hverdagen.
Drejøvej 23, 8370, Hadsten, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Man skal være tålmodig, og det er svært i disse dage, hvor vi er vant til, at alt skal gå lynhurtigt. :) Jeg har haft en blandet oplevelse, da leveringen tog 7 dage, hvilket var længere, end jeg havde forventet. Der var også et par dages ventetid på svar fra kundeservice...
Før jeg modtog dynen, kom der stor rabat på den, og jeg kontaktede kundeservice i håb om at få trukket prisforskellen. Det gjorde de dagen efter, hvilket var flot.
Jeg retter hermed til 5 stjerner – også fordi jeg har forelsket mig i dynen imens.
Så ja, man behøver ikke være nervøs. Det er en real deal, bare lidt langsom. :)

Besvarelse fra ScandinavianRest
Det hele virker som scam og bondefangeri. Jeg har prøvet at returnere min dyne i over halvanden måned, men hver gang jeg skriver, får jeg at vide ‘i næste uge pga. lagerflytning’. Samme besked i dag, som jeg fik d. 16. oktober. Lad være med at køb her!!! De lover lige hist og her, at nu vil de sende min retur label, men har ikke set skyggen af den.
- Opdatering: Deres svar passer ikke, de svarer tilbage i ny og næ med spørgsmål, og så svarer jeg, men så er der stille igen. Det er som om, at de prøver at køre den så langt ud, at jeg giver op. Har ikke set skyggen af en returlabel siden jeg spurgte første gang for snart to måneder siden!

Besvarelse fra ScandinavianRest
Køb ikke. De sender forkert vare. 3 kg i stedet for 5 kg og AI er den eneste, der svarer mig. Levering tog knap 14 dage og ikke 1-3 dage
Opdatering. Efter at have vejet dyne uden indpakning vejer den 2,2 kg. En voksen dyne. Som slet ikke findes i sortiment.
Fortsat ingen svar fra firmaet
Bedt om retur label. Igen et autogeneret svar om at de svarer inden 48 timer.
Firmanavnet kan jeg ikke finde på virk.dk.
Deres Autogenerede svar nedenfor passer heller ikke.

Besvarelse fra ScandinavianRest
Fuldstændig umuligt at få fat i firmaet via kundeservice. Modtager kun auto generede svar og telefonnr. Der er opgivet eksisterer ikke. Har på 10 dag ikke modtaget dynen. Dertil har jeg spørgsmål ift deres rabat. Men jeg begynder efterhånden helt at opgive. Og er faktisk i tvivl om det er et svindel set-up, men kan se der er folk herinde der har modtaget en dyne.
Update 1: jeg fik hul igennem (dog ikke ift hvorfor der ikke blev leveret) men fik heldigvis annulleret ordren. Bestilte fra et dansk firma som leverede dagen efter. Vh Camilla Pedersen
Update 2: mærkværdigt svar da de ellers endelig jo rent faktisk svarede mig på mailen med samme navn.

Besvarelse fra ScandinavianRest
Lever ikke op til forventningerne kan ikke annuller er order og tager flere uger om at hjælpe - skide dårlig service

Besvarelse fra ScandinavianRest
Helt utrolig dårlig service! Skriver 1-3 dages levering, men efter 6 dage intet hørt…. Skrev til dem for at få en opdatering på forventet levering, men fik et AI genereret svar om at afvente 7 dage og derefter kunne de assistere mig… har valgt at annullere ordren og bestille et andet sted.
Vil lige nævne at jeg var så naiv at jeg prøvede 2 gange, begge med samme resultat….

Besvarelse fra ScandinavianRest
Købte en tyngdedyne, og da det ikke rigtig var sagen, ville jeg returnere den. Men firmaet holder mig hen med autogenererede mails på engelsk og har gjort det i lang tid nu.
Jeg tør faktisk heller ikke sende dynen tilbage nu, jeg ser givetvis aldrig skyggen ag mine penge. Må sælge den andetsteds med tab.
Køb ikke noget her!

Besvarelse fra ScandinavianRest
dårlig kundeservice. jeg har bestilt et betræk til min tyngdedyne, men desværre i et forkert mål, jeg har spurgt om de ikke kan ændre min ordre til et andet mål,
de bekræfter betrækket ikke er afsendt endnu, men de kan ikke ændre min bestilling. det er godt nok mærkeligt, men de kan tilbyde mig at jeg returnere min ordre mod betaling når jeg engang modtager mit betræk

Besvarelse fra ScandinavianRest
Den dårligste kundeservice til dato.
Bestilte en dyne 1/11, deres hjemmeside lover 2-3 dages levering, på ordre sedlen , står der levering 1 August , jeg kontakter firmaet på mail, da der ikke er oplyst et telefon nr. for at hører om det kan have sin rigtighed, de svare det selvfølgelig er en fejl, men at de vil leverer hurtigst muligt.
Der sker dog fortsat intet og de kontaktes igen, Firmaet svare undvigende, nu med kunstig intelegens, til jeg Beder om en leverings dato, hvis ikke de kan give det, ønsker jeg at annullerer min ordre , så svare Sunny, at firmaet er ved at flytte deres lager og at der derfor er længere leverings tid, nu er der gået 18 dage og jeg har fortsat intet hørt.
Jeg har givet 1 stjerne, men de skulle have 0
For utroværdig ,upersonlig og dårlig kundeservice, samt for ikke at leve op til det der loves på hjemmesiden .

Besvarelse fra ScandinavianRest
Opdatering Dec 24: 11 mdr venten. Efter 1 måned mere og flere mails og trusler om politianmeldelse af firmaet (burde ikke være nødvendigt!) , har jeg endelig modtaget 1 betræk, men måtte gå på kompromis om farven og fik ikke et hvidt betræk som oprindelig bestilt, men et grå betræk. Jo, godt at jeg fik det, jeg havde betalt for - MEN jeg handler aldrig der igen!!
———-
Køb intet derfra er mit bedste råd - under konkurs! Har ventet i 11 måneder på et hvidt betræk, der er betalt for i januar!
Ingen telefonnr dertil. Dårlige mail svartider - hvis de overhovedet svarer og de lover og lover at sende og rykker tidspunktet gang på gang med undskyldninger om udsolgt og nu er det en AI robot der svarer. Firmaet under konkurs skriver en anden herinde. Køb intet fra dette firma!

Besvarelse fra ScandinavianRest
Jeg har købt 2 tyngdedyne, men efter en uge prøvede jeg at returnere dem fordi jeg synes de er alt for dyr for deres kvalitet. Men det er slet ikke muligt at man kontakter kunderservice. Der er ikke telefon nummer og de svarer ikke e-mail. Der er mange andre vedkendte firma med billigere vare med bedre kunderservice.
Bliv ikke snydt af dette firma.

Besvarelse fra ScandinavianRest
Hej, jeg har bestilt en tyngdedyne til min datter og skulle bruge den hurtigt og har fortsat mange dage efter ikke modtaget noget!! Har forsøgt at få kontakt til dem på mail men uden held! Hvis i ser det her må i gerne svare mig...

Svindelfirma
Må desværre være enig i andre anmeldelser. Det er et svindelfirma. Fik en dyne fra dem, men synes ikke det fungerede for mig og dynen var så tynd at jeg frøs helt vildt og kvaliteten virker generelt lav.
Jeg har prøvet at få fat i dem ift returnering men der kommer intet svar.
De udgiver sig for at være et dansk firma. Men hvis man kigger på deres handelsbetingelser kan man se at de er registreret i Dubai.

Besvarelse fra ScandinavianRest
Jeg er vild med min nye dyne og har klart fået bedre søvn efter jeg fik den.

Besvarelse fra ScandinavianRest
Jeg vil gerne advare alle om at handle på denne hjemmeside - det er ét stort svindelnummer ! Nicolai Petersen ynder at sælge sit forretningskoncept på sociale medier med flotte ord og især flotte opslag med dyre biler osv, men han sender INGEN vare og er ikke til at komme i kontakt med på hverken telefon eller mail. De første mails jeg fik fra firmaet var tydeligt skrevet af en AI, og da jeg efter flere henvendelser og flere ligegyldige AI svar, skrev en mail med ord som "svindler", "politi" og "trustpilot" har jeg ikke hørt fra dem siden, på trods af mange efterfølgende henvendelser.
Jeg kan kun advare alle om at handle her eller på nogle af Nicolai Petersen's andre webshops. Hvor er det ærgerligt en så ung mand vil ødelægge sig selv og sin forretning for fremtiden !!!

Scam!
Jeg har ventet på et returlabel i snart 3 uger nu. Jeg kom til at bestille en tyngdedyne i den forkerte vægt, så jeg købte en ny- og ville returnere den ubrugte. Den nye sendte de ud på under 2 døgn, men de er umulige at få fat på, når jeg skal returnere den anden. Og ja, jeg har skrevet FLERE gange til deres kundeservice og stadigvæk intet svar…

Besvarelse fra ScandinavianRest
Skulle bruge en dyne hurtigt så bestilte den hos Scandinavian Rest (SR) d. 7/10, da de lovede 1-3 dages levering.
Der kom bare ingen dyne, så jeg bestilte hos et andet firma og bad skriftligt SR om at annullere min ordre hos dem da de ikke havde overholde det de lovede.
Hørte intet før jeg d. 18/10 fik besked fra GLS om at jeg nu kunne hente min pakke fra SR.
Hentede den og kontaktede SR igen. De svarede nu og tilbød mig en rabat på 30%, men da jeg havde fået en dyne fra andet firma havde det ikke interesse.
Oprettede en retursag d. 18/10 og bestilte returlabel gennem SR og fik besked på at den ville jeg modtage indenfor 48 timer.
Igen skete der ikke mere. Der kom ingen label.
Skrev igen til dem og klagede og fik d. 24/10 besked tilbage om at de ikke kunne modtage returvarer pt. grundet flytning af lager, men at de nok skulle sende min returlabel ugen efter.
Intet er sket siden udover at jeg har skrevet 3 gange og nu slet intet svar får.
Så nu har jeg så en vare til små 1000,- jeg åbenbart ikke kan gå lov til at returnere.
Så jeg vil på det kraftigste fraråde nogen at købe noget som helst hos dette firma, for deres garantier om levering og returnering er jo åbenbart bare tomme ord!
Bondefangeri vil nogen jo nok kalde denne metode.

Besvarelse fra ScandinavianRest
Jeg har købt 2 dynebetræk hos jer som desværre ikke er de rigtige mål, jeg har i en mail forsøgt at få en retur label, en har stadig intet hørt ??
Jeg har skrevet 3 mail nu og hører intet ??
Hvad gør jeg nu ?? Står med et produkt som jeg ikke kan bruge og i svare mig ikke.
Jeg har to tyngde dyner som er købt hos jer som jeg er utrolig glad for, men mangler bare dynebetræk til dem begge.
Mvh Pia Ordre nr. 60946
Forsøger at rose for mit køb og vil bytte en dyne og købe 2 mere, jeg hører intet og har rykket på mail 2 gange,nu modtager jeg mail om jeg vil give dem en oplevelse på trustpilot, nej 1 stjerne herfra til velstand og ligegyldighed, magen til butik hold jer langt væk og find en forhandler som har et telefon nummer og voksen som kan tage sig af kunderne
Virkelig godt produkt og brugervenlig hjemmeside.