ScandinavianRest Anmeldelser

1.766

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 101 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplevede lang ventetid på svar og havde store problemer med at komme i kontakt med kundeservice via både mail og online formularer. Desuden modtog købere ofte forkerte varer, eller oplevede at ordrer aldrig blev leveret, hvilket gjorde returnering til en yderst frustrerende proces. Nogle anmeldere var glade for produkterne og fremhævede, at de modtog lækre, bløde dyner og tæpper, som hjalp dem med at få en god nattesøvn. Disse forbrugere bemærkede, at når de modtog de korrekte varer, levede kvaliteten fuldt ud op til forventningerne og skabte stor tilfredshed.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder deler tvetydig meninger om produkt med både stor tilfredshed og betydelig frustration. Nogle... Se mere

Response time

Anmeldere nævner negativ feedback om svartid og oplever udbredt manglende respons på deres henvendelser.... Se mere

Order

Forbrugere finder ordre tvetydig og oplever blandede forløb. Nogle anmeldere fremhæver, at det var nemt at... Se mere

Customer communications

Anmeldere fremhæver negative aspekter af kundekommunikation og oplever det som næsten umuligt at få svar.... Se mere

Return policy

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med returpolitik, hvor nogle kunder har kæmpet med at komme i... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg bestilte d. 21/12-2025 et betræk til min tyngdedyne. I min ordrebekræftelse fremgår det, at leveringstiden er 1–3 hverdage. Jeg har dog endnu hverken modtaget information om forsinkelse e... Se mere

Hej ScandianvianRest Vi er nu på 3. uge og 4. kontaktflade for at få kontakt til jer. Jeg har bedt om at returlabel for ordre 63522 og har fået at vide at returering ID er - WD4Z502Q - intet er mo... Se mere

Jeg havde bestilt en tyngdedyne+, men modtog istedet en almindelig. Fik så bestilt en returlabel d.12/12, og på anmodning sendt dem et billede af dyne. Og siden har jeg ikke hørt noget fra dem🤷🏼. Je... Se mere

Virkelig dårlig kundeservice. Bestilte et tyngdetæppe , som trævler helt vildt. Har kontaktet kundeservice på mail flere gange , men får ingen svar🫩

1. Søvnklinik

ScandinavianRest er en webshop med dansk lager, som sælger specialdesignede tyngdedyner, hvis formål er at forbedre din søvn og mindske uro, så du kan opnå mere energi og overskud i hverdagen.

Under middel

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.766)

111 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Kan ikke returnere varen

Har ikke fået retur label efter 2 måneder.
Kan ikke komme i telefonisk kontakt.
Skrevet flere mail/ kontakt på hjemmesiden

25. november 2024

Dear Mikael,

We are sorry for the inconvenience caused while reaching our customer support. We'd request you to share your complete details like full name or email id so that we can escalate your issue as we are unable to find your details with the name.

Svindel – Dobbeltopkrævning og fiktive kontaktmuligheder

Jeg har i de sidste 14 dage gjort adskillige forsøg på at komme i kontakt med Scandinavian Rest uden held. På jeres hjemmeside angives flere kontaktmuligheder, herunder telefon, chat og kontaktformular. Jeg har dog konstateret, at ingen af disse funktioner fungerer som lovet. Chatfunktionen er ikke aktiv, og kontaktformularen er en fælde, da den mangler en funktionel "Send"-knap, hvilket betyder, at der ikke kan afgives nogen besked.

Jeg har gentagne gange sendt e-mails uden at modtage svar. Desuden er jeg blevet opkrævet dobbelt for min ordre – 2 x 1400 kr for to dyner, som jeg ikke har bestilt, og som er blevet sendt til mig uden at jeg har givet samtykke til betalingen. Jeg står nu med to dyner og en betaling på 2800 kr, som aldrig skulle have fundet sted.

Jeg har også bestilt en returlabel, hvor I angiver, at denne vil blive sendt inden for 48 timer. Fem dage senere har jeg stadig ikke modtaget noget, og jeg har fortsat ikke været i stand til at få kontakt med nogen fra jeres virksomhed.

Jeres "kontaktmuligheder" kan ikke anses for andet end en bevidst praksis designet til at undgå ansvar og undgå at kommunikere med kunder, når betalingen er gennemført. Dette udgør en klar overtrædelse af både forbrugerlovgivningen og de grundlæggende rettigheder for forbrugere.

28-01-2025
Besvarelse af Scandinavian Rest besvarelse:
Tak for jeres svar. Det er dog bemærkelsesværdigt, at jeg har sendt flere e-mails til den nævnte e-mailadresse, senest i går, uden at modtage nogen form for respons. Samtlige e-mails indeholder mit fulde navn, ordrenummer og øvrige relevante oplysninger, også vedhæftet ved bestilling af returlabel hos jer.
I svarer på min Trustpilot-anmeldelse 11 timer efter, men 14 dage efter, jeg sendte den første e-mail til jer har jeg endnu ikke hørt fra jer og i har stadig mine penge.

På jeres hjemmeside under kontakt, reklamere i med kontaktmulighederne til jer herunder e-mail, kontaktformular og chat, der er fortsat ingen send knap tilknyttet jeres kontaktformular og forsat ingen chat. Hvis jeres e-mailadresse "også" af en eller anden mystisk grund ikke modtager mine beskeder, har i mulighed for, at tilføje "send"-knap på kontaktformularen på jeres hjemmeside samt aktivere den chatfunktion, som pt. bare er til pynt og ikke aktiveret.

Kan i sende en returlabel via Trustpilot?
Måske i kan bruge jeres standard svar, sent for 5 dage siden?

Hej Christine Rewitz,

Din anmodning om at returnere din ordre #62327 er modtaget. Vi har givet din returnering ID: UJ5M9OT2

Vi sender dig endnu en email (indenfor 48 timer) med yderligere instruktioner så snart vi har gennemgået din anmodning. 💤

Hvis du har nogen spørgsmål kan du altid kontakte os på info@scandinavianrest

Venlig hilsen ScandinavianRest

Jeg holder jer opdateret her på Trustpilot, som tilsyneladende er jeres eneste kommunikationskanal.

27. januar 2025

Dear Christine,

We are sorry for the trouble you've faced while reaching our customer support. However, we are unable to locate your details with your first name. We'd request you to share your full name or email ID so that we can resolve your query at the earliest.

Team ScandinavianRest

Vi har haft en dreng med en del uro.

Vi har haft en dreng med en del uro i sin krop, specielt ved sovetid, dette er stort set forsvundet og dynen er et must alle vegne når uroen i kroppen bliver for stor.

15. januar 2025

Dear Rasmus,

Thank you so much for your valuable feedback! We're thrilled to know that you're satisfied with our products and service.

Jeg returnerede en dyne pga…

Jeg returnerede en dyne pga fabrikationsfejl Februar 2024 og har endnu ikke fået en erstatningsdyne / pengene retur!!! Jeg har rykket og rykket. Hver gang skriver det at de kigger på sagen indenfor en ugen og der sker INTET.

26. januar 2025

Dear Malou,

We deeply regret the inconvenience caused to you. However, our support team will reach out to you shortly to resolve the issue.

Team ScandinavianRest

Jeg har intet godt at sige om servicen…

Jeg har intet godt at sige om servicen fra dette firma. Jeg får leveret en tyngdedyne som tydeligvis har været brugt og der ligger et brev fra tidligere kunde i kassen med besked om at denne dyne ønsker vedkommende at returnere efter 30 dages afprøvning. Jeg skriver med det samme til firmaet, men får intet svar. Efter en uge rykker jeg for svar og bliver bedt om at sende billede dokumentation. Jeg sender dokumentation og har efter 3 uger intet hørt !! Jeg sidder tilbage med en brugt dyne som jeg har givet fuld pris for og det er ikke muligt på nogen måde at komme i kontakt med firmaet- derfor denne dårlige anmeldelse 😡

2. januar 2025

Dear Camilla,

We are sorry for the inconvenience caused while reaching our customer support. We'd request you to share your complete details like full name or email id so that we can escalate your issue as we are unable to find your details with the first name.

Team ScandinavianRest

Værste oplevelse af en webshop EVER!

Værste oplevelse af en webshop EVER!
😣😣😣
Vil gerne give : Minus 1 stjerne!

Bestilte en tyngdedyne.
( købte også for 3 år siden - men da var det en helt anden seriøs virksomhed= ingen udfordringer)

Trods 1-3 dags leveringstid som I skriver på webshoppen blev den først leveret efter 3 uger- efter utallige rykkere på mails til jer.
Jeg måtte endnu engang betale?
( min betaling var ikke registreret mere pga udsolgt vare??)
( det er åbenbart en gængs fremgangsmåde I laver? Why?
( måtte tjekke flere gange på betaling i banken- allerede dér var jeg mistænksom)

Vi måtte desværre sende den retur, da vi kom langt forbi den fødselsdag, hvor den skulle bruges pga nøl fra jer med levering.
Jeg kæmpede med utallige mails til en AI modtager af mails - åbenbart den eneste ansat i firmaet??
( “din mail vil blive besvaret indenfor 48 timer”). ( Er der ingen voksne ansat i firmaet??) eller virkelige mennesker??
Efter laaaang mailkorrespondance
( følte kun det var mig der tog action- kun ligegyldige AI svar fra jer- RYSTENDE!
Nærmest UMULIGT at få en returfragt seddel!
Vi taler stadig om 48 timer responstid på mail! Som blev til ugevis!
I ville pludselig ha billeder af varen.
Hvorfor jeg ville sende retur?
Om jeg ville have et tilgodehavende??
Spørgsmål som jeg allerede 3 uger forinden havde besvaret.

Endelig og ganske uventet efter 3 uger landede forsendelsen hos jer og ved et mirakel kom pengene retur.

Min mor sidder nu i præcis samme situation på 3. uge og venter på en returlabel fra jer.
På julegaver købt i forkert størrelse.
Desværre.
Præcis de samme intetsigende mail fra jeres AI - og ingen respons!

Kæft hvor er I SÅ ligeglade med jeres kunder!
Ignorerer os konstant!
I er en webshop med returret på 14 dage.
Jeg kommer ALDRIG til at anbefale jeres webshop! 😣😣
Vil absolut kun fortælle alle om den værste oplevelse fra jeres “kundeservice” som kun styres og håndteres af Mr. AI

20. januar 2025

Dear Julie,

We are extremely sorry for all the troubles you'd faced. We'd request you to share your details like full name or email id so that we can escalate yourIDssue as we are unable to find your detailscannotst name. Please be assued that you querry will be resolved as early as possible.

Søvngaranti er svindel

Vedr. ordrenummer #62068
Købte tyngdedyne hos Scandinavian rest, som jeg ikke kunne vænne mig til. Jeg vil derfor benytte mig af deres garanti, men det er umuligt at få kontakt med firmaet. Jeg har udfyldt returnerings formular, hvor jeg bliver lovet svar indenfor 48 timer. Efter en uges venten har jeg prøvet at få kontakt med Scandinavian rest via Facebook og mail uden resultat. Ville ønske jeg havde tjekket Trustpilot inden købet, så havde jeg aldrig handlet der. HOLD JER LANGT VÆK FRA SCANDINAVIAN REST.

12. januar 2025

Dear Mette,

We are sorry for the inconvenience caused to you. However our team has reached out to you to resolve the issue.

Forskelligt

Det r meget forskelligt, hvor godt jeg skinner med min tyngdedyne

17. januar 2025

Dear Hanne,

Venter på betræk efter snart 1 år

Venter på betræk efter snart 1 år, trods jeg kan se man kan købe det på deres hjemmeside.
De lover og lover at det kommer men intet sker. 😡😡😡

17. januar 2025

Dear Lene,

We are sorry for the delay in delivering the cover. However our team has reached out to you to resolve the issue.

Team ScandinavianRest

Er meget tilfreds med varen

Er meget tilfreds med varen, som blev hurtigt leveret. Det var kun muligt at finde tyngdetæppe (7 kg.) og tyngdemaske hos ScandinavianRest. Kan anbefale ScandinavianRest.

3. januar 2025

Dear Peter,

Ventede lang tid, modtog forkert og kan ikke komme i kontakt.

Altså jeg har kun modtaget 1 ud af de 2 ting jeg havde bestilt…. Jeg havde bestilt en tyngdedyne +, og fik et gratis tæppe i adventsgave. Jeg fik tæppet uden problemer, og er tilfreds. Jeg har også før bestilt en tyngdedyne i gave, og bruger var meget tilfreds!

Dog har jeg ikke modtaget tyngdedyne+. Jeg synes det har været ok korrespondance, men jeg er lidt træt af alle de AI svar og det faktum at man ikke kan enten Live-chatte eller ringe…

Jeg bestilte dynen før nytår og har ikke modtaget den endnu. Men jeg håber, at de nu vil svare på min mail, efter de ikke har vendt tilbage i ca 1 uge nu!

Lidt skuffende kommunikation.

OPDATERING 22/1:
Jeg fik så min vare…. MEN DET VAR DEN FORKERTE! Jeg modtog en STABDARD dyne. Jeg har nu prøvet og returnere og deres l*rte AI bliver ved med at komme med bortforklaringer og sige jeg skal udfylde en formular, dog virker link ikke og de behandler *stadig* min returnerings anmodning efter 6 dage, selvom de siger det kun tager 48 timer.

Vær ikke dumme som mig, og bestille herfra!

For flere år siden, i 2022, var servicen helt anderledes, og jeg valgte at stole på min forrige oplevelse. Det ser ud som om de har ændret noget, og jeg vil råde alle der læser dette til at tage mit (og resten af trustpilots) råd: bestil ikke herfra.

Opdatering 28/1: de har faktisk svaret og vil gerne give mig returlabel - opdatering følger!

14. januar 2025

Dear Jasmin,

We understand your issue and we regret the incovenience caused. For further investigation, we have escalated your issue and our team will reach out to you shortly.

THank you for your patience and understanding.

Værste firma

Værste firma! Har ventet 1ÅR på at få sort betræk sendt til mine dyner ( som jeg fik januar 24) og de er lige nu i “tolden” fik jeg af vide sidst på 2024. Men jeg kan “bestille” selv samme betræk online. Betræk er betalt og penge hævet i januar 2024. Nu går jeg videre med sagen da jeg ikke får svar fra det skod firma det er kun AL der svare på mine mange mails!

12. januar 2025

Dear Anita,

We are extremely sorry for all the troubles you'd faced. We'd request you to share your details like full name or email id so that we can escalate your issue as we are unable to find your details by first name. Please be assued that you querry will be resolved as early as possible.

Team ScandinavianRest

Hold jer langt væk FUSK tager jeres penge!

Hold jer langt væk. Firmaet er fup! Fik rigtig nok en dyne men da den indeholdte fejl og skulle retur viste firmaet at være rent fup! Man skriver med en AI generator, så en der svare i øst på dansk. De forstår ingen ting og svare ikke på det man henvender sig med. Nå men efter flere mdr fik jeg en returlabel til et sted i nord Jylland….

Siden jeg sendte den retur har jeg hverken set en ny dyne eller penge retur! De lover og lover men intet sker.

Jeg har mistet 1200 kr!

Hold jer langt væk!

I svare nu med et af jeres standard svar. Oplysninger er sendt til jer. Lad os så se om ikke det bare trækker ud i standard svar uden pengene går ind på min konto. Sådan har det jo været siden d. 29.08.2024.

Så skriver vi 03.02.2025 og som forventet ikke set skyggen af hverken penge eller dyne!

HOLD JER LANGT VÆK!

Så skriver vi 17.03.2025 og intet sker!

29. august 2024

Dear J.

We are sorry for the inconvenience. However, we could not recognize you by your name as mentioned here. We would request you to share your contact details and write us at info@scandinavianrest.dk.

God service og hurtig levering.

10. december 2024

Dear Heidi,

Umuligt at kommunikere med firma

Varene er som sådan fine nok, men fik ved en fejl bestilt en junior sengesæt. Man kan ikke ringe til firmaet da der ikke fremgår tlf nummer. Har skrevet både mail og til chat robotten men får svar men venter stadig på retur label og skriver man igen kommer der intet svar.
Så vær sikker på du ønsker varen, da det er umuligt at sende retur…

1. oktober 2024

Dear Stine,

We are sorry for the delay in sending you the return label. However, we are unable to check your details by your first name. We request you to share your full name or email address so that we can resolve the issue at the earliest.

Team ScandinavianRest

Hurtig levering af den bestilte vare

Hurtig levering af den bestilte vare. Intet at sætte fingre på. God oplevelse

21. december 2024

Dear Steen,

Thank you so much for your valuable feedback! We're thrilled to know that you're satisfied with our products and service.

Købte et dynebetræk til tyngdedyne

Købte et dynebetræk til tyngdedyne, det mest tynde betræk, plastik lynlås af meget billig slags.
Kan ikke anbefales

31. december 2024

Dear Gitte,

Thank you for your feedback. We're sorry to hear that the duvet cover did not meet your expectations. We strive to provide quality products, and we appreciate you bringing this to our attention. If there's anything we can do to assist you, please feel free to reach us at info@scandinavianrest.dk.

Svindlerfirma

Svindlerfirma, vi har nu forgæves prøvet i en måned at få fat i firmaet for at få en returlabel da vi skulle returnere en vare. Det er en AI robot der svarer på engelsk og beder om alle mulige informationer på mailen, den første mail hvor jeg skrev odre nr på og ville bede om en returlabel. Så ville de have mit til at udfylde et skema, fint det gjorde jeg. Den næste mail billede af varen. Fint det gjorde jeg og så ville de have ordre nummeret igen og vi har derefter intet hørt! Bestil ikke derfra! 800kr ud af vinduet!😡

30. december 2024

Dear Sara,

We are extremely sorry for the troubles you've encountered.We request you to share your details as we are unable to track your order details for investigation. We ensure you to resolve the issue at the earliest.

Team ScandinavianRest

Dette er den værste oplevelse

Dette er den værste oplevelse, jeg nogensinde har haft med en virksomhed! Jeg har ventet på tilbagebetaling af to ordrer siden februar – snart et helt år!

Jeg har kontaktet dem flere gange uden at få mine penge. Når de endelig svarer, kommer de med dårlige undskyldninger som, at de har skiftet system, eller at virksomheden har skiftet ejer.

Hold jer langt væk fra denne virksomhed – de er fuldstændig uprofessionelle og bare ude på at tage dine penge! Og hvis man skriver en kommentar på deres Facebook opslag, så bliver denne slettet.

Update: Jeg afventer stadig min returbetaling og vil slette anmeldelsen, når de er modtaget.

30. december 2024

Dear Mona,

We apologise for the inconvenience caused to you. We never intend to provide you with this experience. However we have escalated your issue and our team will reach out to you soon with proper resolution.

Rigtig god service…

Rigtig god service omkring min reklamation på en hovedpude, hvor jeg fik tilsendt en ny.

20. november 2024

Dear Sussane,