Jeg bestilte d. 21/12-2025 et betræk til min tyngdedyne. I min ordrebekræftelse fremgår det, at leveringstiden er 1–3 hverdage. Jeg har dog endnu hverken modtaget information om forsinkelse e... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
ScandinavianRest er en webshop med dansk lager, som sælger specialdesignede tyngdedyner, hvis formål er at forbedre din søvn og mindske uro, så du kan opnå mere energi og overskud i hverdagen.
Drejøvej 23, 8370, Hadsten, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Har sendt en dyne retur med ønsket om at få den byttet. Har forsøgt at sende utallige mails, men de svarer ikke!!! Har virkelig fortrudt at jeg ikke beholdte dynen. Heller det end at blive snydt for mine hårdt opsparede penge!!! 🤬

Besvarelse fra ScandinavianRest
Pas på med denne virksomhed, hvis du har brug for at returnere noget.
I december modtog jeg et sengesæt som jeg havde bestilt til julegave. D. 24. december da det bliver pakket op, finder jeg ud af, at de har leveret en forkert størrelse, hvilket jo kan ske.
Jeg skriver derfor til dem med det samme, men det skulle vise sig at være rigtig besværligt. Der går flere dage inde de svarer (hvis de svarer) og svarerne kommer fra en robot som overhovedet ikke kan hjælpe. Jeg blev i et af svarene bedt om at sende billede af det forkert tilsendte og en kopi af ordren. Den sidste burde de jo selv have i deres system. Nå men endelig fik jeg en returlabel og så blev pakken væk på DAOs lager. Jeg har været i kontakt med DAO som nu bekræfter, at pakken er fundet og sendt til Scandinavian Rest. Det har jeg skrevet til dem, men har endnu ikke hørt fra dem.
Det er så sindssygt langtrukken at kommunikere med dem og deres tåbelige robot.
Svar på SRs besked: Tak for robotsvar. Jeg glæder mig til at høre fra jer. I har jo stadig ikke svaret på de mails jeg sendte for flere dage siden

Besvarelse fra ScandinavianRest
Produkterne fejler som sådan ikke noget, men køb jeres ting ved andre virksomheder.
De er fuldstændig håbløse, inkompetente og ligeglade m kunderne.
Spar jeres penge, men endnu vigtigere jeres energi, og køb ALDRIG hos dem.
Fik sengetøj i julegave, ville bytte til anden farve. Stadig ikke lykkes, til gengæld har jeg brugt uhensigtsmæssigt mange ressourcer på at kommunikere på engelske m en bot eller xx ( indsæt selv ord for tåbe) …. Intet du sender til dem registreres på nær dine penge.

Besvarelse fra ScandinavianRest
Skrækkeligt firma. Håbløst at returnere, selv om det er en fejl fremsendelse.
Bestilt returseddel, men intet modtaget.
Tvivler nu om jeg vil få pengene retur hvis jeg returnerer dynen, så det tør jeg ikke.
7/3-25: For god ordens skyld og for at være ærlig, skal oplyses at jeg nu har modtaget en returlabel, efter meget skriveri, men har valgt IKKE at sende den retur, da jeg kan læse at alt for mange ikke får pengene retur, og vil nødig miste både dyne og penge.

Besvarelse fra ScandinavianRest
Jeg anmodede om en retur d 12 februar. Nu efter 3 uger er den endnu ikke gennemgået.

Besvarelse fra ScandinavianRest
Det må blive t nej tak herfra! Jeg synes overhovedet ikke produkterne lever op til de forventinger, som de markedsfører sig med på de sociale medier.
Ligeledes er deres support slet ikk særlig behjælpelige når man skriver med problemer, eller en vares mangler. Jeg havde en af deres dyner som gik i stykker efter 2 uger brug.
Jeg har skrevet flere mails til dem over en længere periode på nogle uger nu, og kun hørt fra dem 2 gange.

Besvarelse fra ScandinavianRest
Ønsker forgæves at returnerer.
Ønskede at returnerer tyngdedyne, da den ikke levede op til mine forventninger.
Gik ind på hjemmesiden og udfyldte info vedr. returnering og sendte den d. 20/1 og igen i dag.
Venter stadigvæk på returseddel.
Sendte en mail d. 14/2 og fik ikke svar retur og i dag er der så selvfølgelig stadig mulighed for at få svar indenfor 48 timer.
Der er desværre intet telefonnummer, så jeg kunne tale med jer. Måske har I bare usædvanligt travlt, eller andre uforudsete årsager til et normal forretningsgang ikke følges.

Besvarelse fra ScandinavianRest
Den 8/2-24 sendte jeg en tyngde dyne retur til Scandinavianrest . Der går ca. 3 uger og jeg hørte stadig ikke noget . Vi skrev så mange mails samme og det var bare en dårlige undskyldning efter den anden der kom . Nu står jeg her et år efter, jeg har ikke modtaget penge fra den dyne jeg returnerede og nu svare de så heller ikke på mine mails mere. Det er virkelig virkelig et dårligt firma og vil på ingen måde anbefale dem til nogle .

Besvarelse fra ScandinavianRest
Svarer ikke på mine henvendelser ang. min dyne.
Dynen er efter 2 år ikke længere, brugbar som tyngdedyne, da der ikke længere er tyngde i den. Den er flad og fyldet ligger i siderne.

Modtog en dyne d. 4/2
Ønskede at returnerer den da den ikke levede op til mine forventninger.
Sendte en mail d. 8/2, på info@scandinavianrest fik ingen svar retur.
Gik ind på hjemmesiden og udfyldte info vedr. returnering og sendte den d. 11/2
Fik mail retur at de havde modtaget min mail og at jeg vilde modtage en returseddel inden for 48 timer.
Venter stadigvæk på returseddel.
Der er ingen telefonnummer man kan ringe på.
Får så i dag d. 17/2 en mail hvor de ønsker en anmeldelse på trustpilot.
Så den kommer så her.
Virkelig en meget dårlig oplevelse indtil videre.

Besvarelse fra ScandinavianRest
Se kontant inden du køber på denne webshop.

Besvarelse fra ScandinavianRest
Den danske virksomhed bag er konkurs og nuværende virksomhed registreret i USA.
Se DR nyheder/penge/kontant/kendt-ivaerksaetter-underviser-i-lave-penge-paa-nettet-mistaenkt-unddrage. dato 6. feb 13

Besvarelse fra ScandinavianRest
Efter 3 måneder og et utal af mails, fik jeg endelig mine 1800 dkkr returneret.
Tænker at det er den nye ejer, der har refunderet pengene, så det syntes jeg er flot gjort, hvis det passer at forhenværende ejer (Nicolai) er smuttet til Dubai med pengene.
Så reelt ville de kun have fået 1 stjerne, men eftersom at den nye ejer faktisk gør noget, har jeg valgt at give 4 stjerner.
MEN... jeg ville nok selv på trods af min 4 stjernet rating, have betænkligheder med at handle her igen.

Kære Trustpilot
Tjek nu de “falske” 5 * anmeldelser - I udvander jeres forretning - disse svindler firmaer bruger den samme skabelon hvergang.

Besvarelse fra ScandinavianRest
Jeg havde bestilt og betalt et tyngdetæppe med fur. Jeg modtog et hæklet tyngdetæppe, altså den forkerte vare. Jeg skriver ind for at bytte tyngdetæppet. De har nu sendt det rette tyngdetæppe men jeg får at vide jeg selv skal betale returneringen. Hvorfor skal jeg betale for deres fejl ?? Det kan da ikke være rigtigt.

Besvarelse fra ScandinavianRest
Et lækkert dynebetræk. Genialt at det er syet specielt til tyngdedynen. Så slipper man for at dynen samler sig i den ene siden. Udover det, så er det lækkert at sove i :-)

Besvarelse fra ScandinavianRest
Jeg har bestil og betalt for to tyngde dyner + til en pris a 2.500kr stykket. Jeg får to almindelige tyngdedyner leveret som koster 1.000 kr stykket.
Jeg har forsøgt at komme igennem til jer på mail, som ikke bliver håndteret af et menneske, men AI.
Jeg ønsker at returnere og skal bede jer besvare min mail og sende mig en returlabel.
Det er jo at snyde kunden for ekstremt mange penge ved at levere et billigere produkt. Det er useriøst.
Ordrenummer : 62395.