Fem store stjerne herfra. Super kundeservice fra Yasmin og Rikke. Engagement, faglig stolthed og godt humør, er de første termer der dukker op hos mig når jeg glad forlader salonen efter mit... Se mere
Som pædagogisk fagperson er jeg dybt imponeret over Yasmins facon når hun klipper børn. Hun er meget respektfuld og omsorgsfuld, og selv meget sensitiv børn bliver mødt med ro og tålmodighed som er yd... Se mere
Fantastisk imødekommende indehaver som altid er engageret og forstår præcist, hvilket ønske der bedes udført og mine teenage døtre og jeg har gennem flere år ALTID været yderst tilfredse. Lyse str... Se mere
I samme øjeblik man træder ind i salonen, mærker man den uformelle, varme og hjertelige atmosfære og der høres livlig snak og latter fra både kunder og ansatte. Jeg lagde mit hår i hænderne på Yasmin,... Se mere
Salon Yasmin – Din professionelle frisør i Hillerød Hos Salon Yasmin tilbyder vi en skræddersyet oplevelse, hvor vi kombinerer passion for hår med over 20 års erfaring. Jeg, Yasmin Bertelsen, ejer og driver salonen med stor stolthed. Med min 4-årige frisøruddannelse og mange års praktisk erfaring leverer jeg både moderne klipninger, kreative farver og stilfulde håropsætninger. I vores salon i hjertet af Hillerød er vi eksperter i alt fra trendy herreklip og balayage til babylights, samt elegante bryllups- og konfirmationsfrisurer. Vi tilbyder også professionel styling til festlige anledninger, så du kan få dit perfekte look til enhver begivenhed. Hos os er tryghed og kvalitet i højsædet, og vi tager os tid til at lytte til dine ønsker. Vi er erfarne i at arbejde med kunder med særlige behov, og vi sørger for, at du føler dig godt tilpas under hele behandlingen. Uanset om du er brud, konfirmand eller bare ønsker en opfriskning, er du i professionelle hænder. Book din tid i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe det drømmelook, du altid har ønsket!
Skansevej 29, 3400, Hillerød, Danmark
Fantastiks service og altid den perfekte klipning

Besvarelse fra Salon Yasmin
Dygtig frisøre, top service og fantastiske personaler.

Besvarelse fra Salon Yasmin
Altid en fantastisk oplevelse at blive klippet.
Kan klart anbefale at kigge forbi.
Altid glad og smilende, super service !

Besvarelse fra Salon Yasmin
Det her er en super flot klipning, som jeg ikke har fået eller prøvet før. Tak for det.

Besvarelse fra Salon Yasmin
Salon Yasmin er en fantastisk salon! Både Yasmin og Rikke er super dygtige og er altid utrolig glad for resultatet når de farver eller klipper mit hår. Desuden er det den første salon jeg har prøvet i Hillerød, som kan finde ud af style krøller❤️

Besvarelse fra Salon Yasmin
Altid fantastisk humør, man går altid ud med bedre hår og humør end da man kom😉

Besvarelse fra Salon Yasmin
Søde mennesker., altid glade.
Lytter til hvad man ønsker.
Gode forhold og positiv indgang til arbejdet.
Fantastisk til børn.
Nem parkering.

Besvarelse fra Salon Yasmin
Jeg er kommet her gennem mange år. Jasmin og hendes hold er ikke kun super professionelle og klar med inspiration og gode ideer til en ny hårfarve eller klip, de er også utrolig søde og møder alle deres kunder lige der hvor de er.

Besvarelse fra Salon Yasmin
God service og betjening. Super frisører.

Det bliver fuldstændig som jeg ønsker det 👌👏 Og sød og venlig betjening 🤩
Mvh. Anne Ludvig

Besvarelse fra Salon Yasmin
Super klip og bryn ordnet og farvet.
Hyggelig behagelig stemning i salon og kompetente frisører.

Besvarelse fra Salon Yasmin
Altid en fornøjelse og kommer og blive klippet hos Yasmin. Man bliver altid mødt med et smil, og man er aldrig utilfreds når man går derfra igen.
Kan varmt anbefalede og blive klippet hos Yasmin og Rikke

Besvarelse fra Salon Yasmin
God service. Meget imødekommende. Rikke og Yasmin er begge rigtig dygtige frisører.

Besvarelse fra Salon Yasmin
Det er altid en fornøjelse at træde ind salonen, man bliver altid mødt med et smil😊😊
De er meget professionelle og kompetente I hvad de laver💪
Jeg har en søn med ADHD og Autisme som skal håndteres på en lidt anden måden end “normale” kunder.
De tager så godt hånd om ham og han syntes det er så hyggeligt at komme salonen♥️

Besvarelse fra Salon Yasmin
Yasmin er altid så sød og hjælpsom og god til at vejlede til sundt og langt hår.

Verdens bedste frisør.
Man bliver altid mødt med et smil, når man kommer. Derefter lytter de til hvad man har af tanker og ønsker af farve eller klip.
Jeg går altid derfra fuld tilfreds og med et stort smil.
Tak til Yasmin og Rikke

Besvarelse fra Salon Yasmin
Altid en god oplevelse med søde, rare og dygtige ansatte 🙏🏻

Besvarelse fra Salon Yasmin
Første gang jeg kommer her. Men ikke sidste. Søde damer og god service.