Salon Yasmin Anmeldelser

4,9

Fem store stjerne herfra. Super kundeservice fra Yasmin og Rikke. Engagement, faglig stolthed og godt humør, er de første termer der dukker op hos mig når jeg glad forlader salonen efter mit... Se mere

Som pædagogisk fagperson er jeg dybt imponeret over Yasmins facon når hun klipper børn. Hun er meget respektfuld og omsorgsfuld, og selv meget sensitiv børn bliver mødt med ro og tålmodighed som er yd... Se mere

Fantastisk imødekommende indehaver som altid er engageret og forstår præcist, hvilket ønske der bedes udført og mine teenage døtre og jeg har gennem flere år ALTID været yderst tilfredse. Lyse str... Se mere

I samme øjeblik man træder ind i salonen, mærker man den uformelle, varme og hjertelige atmosfære og der høres livlig snak og latter fra både kunder og ansatte. Jeg lagde mit hår i hænderne på Yasmin,... Se mere

1. Frisør
  2. Skønhedssalon
  3. Hårproduktbutik

Salon Yasmin – Din professionelle frisør i Hillerød Hos Salon Yasmin tilbyder vi en skræddersyet oplevelse, hvor vi kombinerer passion for hår med over 20 års erfaring. Jeg, Yasmin Bertelsen, ejer og driver salonen med stor stolthed. Med min 4-årige frisøruddannelse og mange års praktisk erfaring leverer jeg både moderne klipninger, kreative farver og stilfulde håropsætninger. I vores salon i hjertet af Hillerød er vi eksperter i alt fra trendy herreklip og balayage til babylights, samt elegante bryllups- og konfirmationsfrisurer. Vi tilbyder også professionel styling til festlige anledninger, så du kan få dit perfekte look til enhver begivenhed. Hos os er tryghed og kvalitet i højsædet, og vi tager os tid til at lytte til dine ønsker. Vi er erfarne i at arbejde med kunder med særlige behov, og vi sørger for, at du føler dig godt tilpas under hele behandlingen. Uanset om du er brud, konfirmand eller bare ønsker en opfriskning, er du i professionelle hænder. Book din tid i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe det drømmelook, du altid har ønsket!

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Altid en hyggelig og tryk oplevelse

Altid en hyggelig og tryk oplevelse. Priserne er gode og den online booking gør det nemt at finde en tid. Ydermere får man sms notifikationer, så man ikke risikere at glemme sin booking. Sidst jeg var her, kom en kunde med roser til personalet.

Kære Charlotte,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌟 Vi er glade for at høre, at du altid har en hyggelig og tryg oplevelse hos os. Det betyder meget for os, at vores online booking og sms-notifikationer gør det nemt for dig at finde en tid og holde styr på dine bookinger. Det er også fantastisk at høre, at du har været vidne til den varme stemning i salonen – vi elsker at forkæle vores kunder! 🌸
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Dejlig salon med sødt personale og…

Dejlig salon med sødt personale og imødekommende personale. Altid en god oplevelse både for børn og voksne. Resultatet altid som ønsket

Hej Sara Lindgaard,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🥰 Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, både for dig selv og dine børn. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig godt tilpas, og at vi kan levere de ønskede resultater hver gang.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i salonen!

Søde og fagligt kompetente frisører

Søde og fagligt kompetente frisører, som ved at give faglig rådgivning og lytte til kunden skaber et fantastisk resultat. Kan klart anbefales!

Hej Annemette
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores faglighed og evne til at lytte til kundernes ønsker. Det betyder meget for os at skabe resultater, som vores kunder bliver glade for.
Vi glæder os til at se dig i salonen igen! ✂️✨

Har du brug for en fantastisk god…

Har du brug for en fantastisk god frisør i Hillerød, kan jeg kun anbefale Yasmin. Fantastisk sød super dygtig til klip mm.

Hej Henriette
Tusind tak for din skønne anbefaling! Det glæder os utrolig meget, at du er tilfreds med din oplevelse hos Yasmin. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang, du har brug for en klipning eller anden behandling. ✂️😊

God oplevelse

God oplevelse, altid godt humør

Hej Nicolaj,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse og sætter pris på vores gode humør. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i salonen! 😊✂️

Super godt arbejde og god stemning i…

Super godt arbejde og god stemning i salonen. Jeg har fået ordnet hår her i flereårog er yderst tilfreds 👍

Hej Karin
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det gør os utrolig glade at høre, at du er tilfreds med vores arbejde og nyder stemningen i salonen. Det betyder meget for os, at du har valgt os i flere år, og vi ser altid frem til dine besøg. Tak for din tillid – vi glæder os til at se dig igen! 😊✂️👍

Det var som sædvanlig en fornøjelse at…

Det var som sædvanlig en fornøjelse at blive klippet hos Salon Yasmin, god service fra man kommer ind ad døren til man forlader salonen. Dygtig til at forstå hvordan kunden vil klippes og god vejledning. Hele familien bliver klippet hos Yasmin.

Besvarelse fra Salon Yasmin

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du og din familie er glade for at komme hos os. Vi gør altid vores bedste for at levere god service og skabe det ønskede resultat. Det er en fornøjelse at have jer som kunder, og vi glæder os til at se jer igen i salonen! 😊✂️

Totalt yndlings frisør

Totalt yndlings frisør. Altid serviceminded med kunden i fokus! Kan varmt anbefales.

Hej Thomas
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det gør os virkelig glade at høre, at vi er din yndlingsfrisør, og at du oplever god service med fokus på dig som kunde. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i salonen! 😊✂️

Altid tilfreds og glad for klipning😊

Super tilfreds og kan klart anbefale dem😊

Hej Lone
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det er skønt at høre, at du altid er tilfreds og glad for din klipning. Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at se dig igen i salonen! 😊✂️

Altid god service og et smil.

Altid god service og et smil.
Har nydt at komme her nu i mere end ti år.

Hej Niels
Tusind tak for din dejlige besked! Det er en kæmpe ære for os, at du har været en del af salonen i over ti år. Vi sætter stor pris på din loyalitet og glæder os hver gang til at byde dig velkommen. At høre, at du nyder servicen og stemningen, gør os virkelig glade. Vi ser frem til mange flere hyggelige besøg med dig! 😊✂️

Salon Yasmin skuffer aldrig 🙂

Det er altid en fornøjelse at få håret klippet hos Yasmin. Her får man en frisør oplevelse ud over det sædvanlige. Ud over det altid gode resultat ifbm. selve klipningen, så er der altid god stemning, smil, højt humør og en ekstraordinær god service. Klart en anbefaling værd!

Hej Kristian
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at vi lever op til dine forventninger hver gang og skaber en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi er glade for, at du værdsætter både resultatet af klipningen og den gode stemning i salonen. Det er altid en fornøjelse at have dig som kunde, og vi glæder os til at se dig igen! 😊✂️

Virkelig hyggelig salon

Virkelig hyggelig salon! Jeg fik farvet mit hår af Rikke som bare havde styr på det hele, super professionel. Det blev lige som jeg gerne ville have det 🙏🏼 Vil helt klart anbefale salonen!!

21. december 2024

Hej Mollie
Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med din hårfarvning hos Rikke – hun er virkelig dygtig, og vi er glade for, at resultatet blev præcis, som du ønskede det. Tak fordi du vil anbefale os, og vi glæder os til at se dig igen i salonen! 😊✂️🙏🏼

Et kæmpe tak og anbefaling fra mig

Et kæmpe tak og anbefaling fra mig. Jeres evne til at huske samtaler fra sidste besøg og ikke det sædvanlige frisørsnak såsom “har du været på arbejde, hvad laver du egentlig” og den slags til tider overfladiske samtaler man ofte møder. Man får tilbage af den skuffe man giver af. Så hvis man er åben og ærlig, er det også det man får retur. Jeres evne til at skabe et trygt og professionelt miljø, som gør mig mere modig og skubber til mine grænser med stor succes. Tak for jer, jeres smil og de åbne arme man møder. Hvis du ønsker en salon, hvor man kan være sig selv og møder en no blame attitude, så går man ikke forkert i byen ved at vælge jer. Jeres faglige stolthed kan der ikke tages fejl af. Ses snart igen

Hej Tania,
Tusind, tusind tak for din rørende og hjertevarme anmeldelse! Det betyder så meget for os at høre, at du føler dig set, hørt og tryg i vores salon. Vi stræber altid efter at skabe et sted, hvor man kan være sig selv og få en ægte og nærværende oplevelse – og det gør os utrolig glade, at det skinner igennem.
Vi elsker at kunne være med til at udfordre og inspirere dig på en måde, der føles tryg og positiv. Din ros af vores faglige stolthed og den varme atmosfære gør os virkelig stolte. Vi glæder os allerede til at se dig igen og til endnu flere gode samtaler og oplevelser sammen! 😊✂️🙏🏼
Tak fordi du er en del af vores salon!

altid en god oplevelse

Er blevet min nye faste frisør. Man føler sig velkommen og rusher ikke selvom de har en travl dag. Alle får den samme professionelle klipning hvad enten man er den første, sidste eller midt i mellem.

21. december 2024

Hej Thomas
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os, at du føler dig velkommen og værdsat – uanset hvor travlt vi har. Vi stræber altid efter at give hver eneste kunde en professionel og personlig oplevelse, og det glæder os at høre, at du oplever det samme. Det er en fornøjelse at have dig som fast kunde, og vi ser frem til mange flere besøg! 😊✂️

Fantastisk service og sødt personale.

God service og sødt personale.💥

Hej Johan
Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du sætter pris på vores service og personale. Det gør os glade at vide, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi glæder os til at se dig igen! 😊✂️💥

Fin råd og vejledning

Fin råd og vejledning , prof. klip og bryn . Meget tilfreds, blev klippet af Rikke tak

Hej Liselotte
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det er skønt at høre, at du er tilfreds med både råd, vejledning og resultatet. Rikke er virkelig dygtig, og hun bliver helt sikkert glad for din ros. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen i salonen! 😊✂️

Rikke og Yasmin er bare de dygtigste og…

Rikke og Yasmin er bare de dygtigste og sødeste❤️❤️ man føler sig altid velkommen. Kunne jeg gi mere end 5 stjerner fik de det.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra Salon Yasmin

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse! ❤️❤️ Det betyder virkelig meget for os at høre, at du føler dig så velkommen og værdsat. Rikke og jeg er utrolig glade for din ros – den varmer helt ind i hjertet! Vi glæder os allerede til at se dig igen i salonen. 😊✂️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kæmpe tak fra os begge! 🙏❤️

Rigtig god frisør

Hej Marius
Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i salonen! 😊✂️

Frisørerne er gode til at klippe og til…

Frisørerne er gode til at klippe og til at snakke med. De spørger altid om man vil have noget at drikke og der bliver spillet hyggelig musik.

Hej Alexander
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder meget for os, at du værdsætter både vores klipning og den hyggelige atmosfære. Vi elsker at skabe en god oplevelse for vores kunder – med både samtale, service og musik. Vi glæder os til at se dig igen i salonen! 😊✂️🎶