Salon Yasmin Anmeldelser

4,9

Fem store stjerne herfra. Super kundeservice fra Yasmin og Rikke. Engagement, faglig stolthed og godt humør, er de første termer der dukker op hos mig når jeg glad forlader salonen efter mit... Se mere

Som pædagogisk fagperson er jeg dybt imponeret over Yasmins facon når hun klipper børn. Hun er meget respektfuld og omsorgsfuld, og selv meget sensitiv børn bliver mødt med ro og tålmodighed som er yd... Se mere

Fantastisk imødekommende indehaver som altid er engageret og forstår præcist, hvilket ønske der bedes udført og mine teenage døtre og jeg har gennem flere år ALTID været yderst tilfredse. Lyse str... Se mere

I samme øjeblik man træder ind i salonen, mærker man den uformelle, varme og hjertelige atmosfære og der høres livlig snak og latter fra både kunder og ansatte. Jeg lagde mit hår i hænderne på Yasmin,... Se mere

1. Frisør
  2. Skønhedssalon
  3. Hårproduktbutik

Salon Yasmin – Din professionelle frisør i Hillerød Hos Salon Yasmin tilbyder vi en skræddersyet oplevelse, hvor vi kombinerer passion for hår med over 20 års erfaring. Jeg, Yasmin Bertelsen, ejer og driver salonen med stor stolthed. Med min 4-årige frisøruddannelse og mange års praktisk erfaring leverer jeg både moderne klipninger, kreative farver og stilfulde håropsætninger. I vores salon i hjertet af Hillerød er vi eksperter i alt fra trendy herreklip og balayage til babylights, samt elegante bryllups- og konfirmationsfrisurer. Vi tilbyder også professionel styling til festlige anledninger, så du kan få dit perfekte look til enhver begivenhed. Hos os er tryghed og kvalitet i højsædet, og vi tager os tid til at lytte til dine ønsker. Vi er erfarne i at arbejde med kunder med særlige behov, og vi sørger for, at du føler dig godt tilpas under hele behandlingen. Uanset om du er brud, konfirmand eller bare ønsker en opfriskning, er du i professionelle hænder. Book din tid i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe det drømmelook, du altid har ønsket!

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Dygtigt og venligt personale

Dygtigt og venligt personale, og rigtig god kaffe🙂

17. december 2024

Besvarelse fra Salon Yasmin

Tusind tak for de pæne ord! 😊 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os – både med vores personale og kaffen! ☕️ Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

God service og dielige mennisker

God service og dielige mennisker
Jeg kommer tilbage

17. december 2024

Besvarelse fra Salon Yasmin

Tusind tak for din fine besked! 😊 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service og medarbejdere. Det betyder meget for os! Vi glæder os til at byde dig velkommen igen. 🌸✨

Super hyggeligt super godt 10/10

16. december 2024

Besvarelse fra Salon Yasmin

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en super god oplevelse. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart! 😊

Dygtigt personale

Dygtigt personale
Imødekommende og kompetente
Gode til børn, snakker med dem om hvilke hår der ville passe godt

Meget søde og stor anbefaling herfra

Besvarelse fra Salon Yasmin

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse med vores dygtige og imødekommende personale. Det betyder meget for os at høre, at vi kunne hjælpe med at finde det rette look for både voksne og børn. Tak for den store anbefaling – vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😊

Det bliver altid en god oplevelse for…

Det bliver altid en god oplevelse for mig, fordi frisørerne er gode at snakke med, og de er mindst lige så gode til at finde en frisure man kan lide, og klippe den.

Besvarelse fra Salon Yasmin

Tusind tak, Lasse! 😊 Vi er så glade for at høre, at du altid har en god oplevelse hos os. Det betyder meget, at du både nyder samtalerne og er tilfreds med frisuren. Vi glæder os til at se dig igen! ✂️💇‍♂️👋

Altid et hyggeligt sted at komme ind og…

Altid et hyggeligt sted at komme ind og få en god snak en god klipning glad mennesker glad personale altid god behandling

Og hvis du er på udkig efter en ny frisør så er de altid glade og imødekommende og når du først har været der en gang så kommer du altid igen

Besvarelse fra Salon Yasmin

Tusind tak for de flotte ord! 😊 Vi er så glade for, at du altid har en god oplevelse hos os, både med samtalerne og klipningen. Det betyder meget, at du føler dig velkommen og godt behandlet. Vi sætter stor pris på din tillid, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen – du er altid i de bedste hænder! ✂️

Fantastisk stemning og godt humør

Fantastisk stemning og godt humør - og så klipper de også rigtigt godt!

Besvarelse fra Salon Yasmin

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du både nyder stemningen og humøret, samtidig med at vi kan levere en god klipning. Det betyder rigtig meget for os! Vi ser frem til at byde dig velkommen igen. ✂️😄

Det var rigtigt hyggeligt at blive…

Det var rigtigt hyggeligt at blive klippet her, det er det hver gang, personalet er virkelig gode til at snakke med en, ikke mindst om, hvordan man skal blive klippet, men også om alt muligt andet mellem himmel og jord, derfor nyder jeg virkelig, hver gang jeg er her og bliver klippet. Og ikke mindst at personalet er hyggeligt at snakke med, så forlader jeg altid salonen tilfreds.

Besvarelse fra Salon Yasmin

Tusind tak for de varme ord! 😊 Vi er utrolig glade for, at du altid har en god oplevelse hos os, både med klipningen og samtalerne. Det betyder meget, at du føler dig godt tilpas, og at vi kan skabe en hyggelig og afslappet atmosfære. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen – du er altid i de bedste hænder! ✂️💬🌟

Jeg er så glad for mit nyt hår

Jeg er så glad for mit nyt hår, både farve og klipning❤️ tusind tak for jeres godt indsats ❤️

Besvarelse fra Salon Yasmin

Tusind tak for de søde ord! ❤️ Vi er så glade for, at du er glad for dit nye hår – både farve og klipning! Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med vores indsats. Vi ser frem til at forkæle dig igen næste gang! ✂️💖

Altid en god oplevelse at komme her i…

Altid en god oplevelse at komme her i salonen. Går altid herfra med et smil på læben og en flot frisure 🌟🌟🌟

Besvarelse fra Salon Yasmin

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊 Vi er så glade for, at du altid har en god oplevelse hos os og går herfra med et smil på læben og en flot frisure! 🌟 Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart! ✂️💖

Dejlige omgivelser meget…god oplevelse

Dejlige omgivelser meget tilfredsstillende resultat og overkommelig pris ❤️

Besvarelse fra Salon Yasmin

Tusind tak for din flotte anmeldelse! ❤️ Vi er så glade for, at du er tilfreds med både omgivelserne, resultatet og prisen. Det betyder meget for os, og vi glæder os til at se dig igen! ✂️😊

Dygtig og kompetent vejledning igennem…

Dygtig og kompetent vejledning igennem mange år. Altid en fornøjelse

Besvarelse fra Salon Yasmin

Tusind tak for de pæne ord! 😊 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores vejledning gennem årene. Det er altid en fornøjelse at have dig som kunde, og vi ser frem til mange flere gode besøg! ✂️💫

Fantastisk

Besvarelse fra Salon Yasmin

Tusind tak! 😊 Vi er glade for, at du har haft en fantastisk oplevelse. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! ✂️🌟

Super søde og imødekommende piger der…

Super søde og imødekommende piger der altid lytter til ens ønsker og leverer et flot resultat 🤩

Besvarelse fra Salon Yasmin

Tusind tak for de flotte ord! 🤩 Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse med vores team, og at vi kunne levere et resultat, du er glad for. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen! ✂️💖

En lille oase af velvære og forkælelse!

At træde ind i Salon Yasmin er som at åbne døren til en lille oase af velvære og forkælelse! Atmosfæren er så hyggelig, at man næsten forventer, at nogen hiver en kop te frem og siger: “Bliv bare hængende.” Yasmin og Rikke er de varmeste og mest imødekommende mennesker, man kan forestille sig, og samtidig er de professionelle til fingerspidserne. De har nærmest en magisk evne til at forstå, præcis hvad ens hår har brug for.

Efter jeg begyndte at komme hos Yasmin, har mit hår gennemgået en total forvandling. Fra at være en lidt træt og genstridig manke, der kun så nogenlunde ud den første uge efter klipning, har jeg nu hår, der konstant ser fantastisk ud – vi taler “hårreklame på tv”-niveau! Folk stopper mig bogstaveligt talt på gaden for at sige, hvor flot mit hår er. Okay, måske ikke helt, men der er masser af komplimenter!

Og det stopper ikke der – mine to piger på 8 og 10 år elsker også at komme i Salon Yasmin. De får den ultimative prinsesse-behandling, og hver gang de går derfra, føler de sig som små stjerner på den røde løber. “Hvornår skal vi tilbage til Yasmin?” spørger de ofte. Det er simpelthen blevet en oplevelse, vi deler som familie.

Salon Yasmin er ikke bare en frisørsalon – det er et sted, hvor man bliver forkælet fra top til tå, og hvor man går derfra med et smil, der varer hele vejen hjem. Jeg kan slet ikke anbefale det nok! Hvis du overvejer at prøve det, så gør dig selv den tjeneste at booke en tid – dit hår (og dit humør) vil takke dig for det. 🥰✂️

16. november 2024

Kære Jesper 😊

Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse! Vi er simpelthen så glade for at høre, at både du og dine piger har haft sådan en fantastisk oplevelse hos os. Det betyder alverden for os, at vi kan være med til at give dig den ultimative forkælelse og samtidig skabe en oplevelse, som hele familien glæder sig til.

At høre, at dit hår har gennemgået en forvandling og nu får så mange komplimenter, gør os virkelig stolte – det er præcis det, vi ønsker at opnå for alle vores kunder! Vi elsker at skabe en atmosfære, hvor alle føler sig velkomne og forkælede, og vi ser frem til at kunne gøre det samme for dig og dine piger igen snart. 😊

Tak for at anbefale os – vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage og fortsætte med at give dig den bedste oplevelse!

Kærlig hilsen,
Yasmin og Rikke
Salon Yasmin

Fem store stjerne herfra

Fem store stjerne herfra.

Super kundeservice fra Yasmin og Rikke.
Engagement, faglig stolthed og godt humør, er de første termer der dukker op hos mig når jeg glad forlader salonen efter mit månedlige besøg.

Mine børn på 4 og 7 bliver også klippet hos Yasmin og Rikke, begge unger elsker det, de går derfra som to smilende piger med julelys i øjnene, det skyldes nok mest af alt den måde ungerne bliver mødt i øjenhøjde og med interesse.

Tak

10. august 2024

Besvarelse fra Salon Yasmin

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de fem store stjerner! Det glæder os virkelig, at du værdsætter vores kundeservice, engagement og den gode stemning i salonen. Vi er også så glade for at høre, at dine børn elsker at blive klippet hos os – det er altid en fornøjelse at se deres smil, når de går herfra. Vi sætter stor pris på jeres besøg hver måned, og vi ser frem til at forkæle jer igen snart! 😊🌟

Ikke en succes - Permanent hårfarve skulle afrenses fra…

Permanent hårfarve skulle afrenses. Eleven blev sat på opgaven. Afrensning blev ikke en succes. For at redde det lagde de farve på. Jeg blev sendt afsted med tisgult hår. Droppede opfølgning da jeg har læst frisørens anklagende kommentarer på anmeldelser - både her og på google.

2. august 2023

Hej
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er kede af, at du ikke blev tilfreds med resultatet. For at præcisere var det mig, som frisørmester, der blandede farven, og vores elev, som nu er færdiguddannet, der påførte den under min vejledning. Vi står altid bag arbejdet og kvaliteten i salonen – også når en elev udfører opgaven.

Når det kommer til at afrense hårfarver, især ikke-professionelle farver, kan det være en udfordring at opnå det præcise ønskede resultat, da hårets reaktion kan være uforudsigelig. Vi valgte at tage opgaven på os og gjorde vores bedste for at hjælpe dig, i stedet for at afvise dig.

Vi forstår, at situationen ikke blev, som du havde håbet, men vi håber, at du kan værdsætte, at vi forsøgte at hjælpe dig i en vanskelig proces. Hvis du ønsker yderligere dialog eller en opfølgning, står vi altid til rådighed for at finde en løsning sammen.

Salon Yasmin er en totaloplevelse.

Man får ikke bare den bedste rådgivning, klipning og farvning. Salon Yasmin er en totaloplevelse, hvor du nyder et par timer i smukke lokaler og i en stemning der oser af professionalisme, hygge og forkælelse.
Mit hår var smadret efter hjemmefarvninger og manglende pleje. Salon Yasmin gav mit hår en tiltrængt forskønnelse og jeg fik en fantastisk rådgivning som gav mening. Tak ❤️

12. april 2024

Besvarelse fra Salon Yasmin

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder så meget for os at høre, at du oplevede en totaloplevelse hos os, og at vi kunne give dit hår den kærlighed og pleje, det havde brug for. Vi er glade for, at du også satte pris på rådgivningen og atmosfæren i salonen. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen og forkæle dig endnu en gang! ❤️😊

Blev klippet af yngste frisør elev.

Blev klippet af yngste frisør elev.
Fik rigtig god rådgivning til hvordan mit hår ville blive klippet bedst. Fik præcis den frisure jeg håbede på.
Er rigtig godt tilfreds med klipning og rigtig godt tilfreds med frisør eleven, hun var meget venlig og rar at blive betjent af.

15. november 2023

Besvarelse fra Salon Yasmin

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både klipningen og rådgivningen fra vores dygtige frisørelev. Vi er glade for, at du fik præcis den frisure, du ønskede, og at du havde en positiv oplevelse i salonen. Vi glæder os til at se dig igen snart! 😊✂️