1. Smykkeforretning

4,2

God

Svarer typisk inden for 2 uger

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Jeg modtog et guld armbånd som allerede ved modtagelsen havde steder hvor guldet var slidt af. Jeg kontaktede virksomheden for at bytte det, og de lovede at sende et nyt. Det lovede de for halvanden måned siden, og jeg har stadig ikke modtaget noget, og de har ikke svaret på mine henvendelser i 3 uger.
Kan ikke anbefale at købe noget herfra.

24. november 2025

Hey Rikke,

We’re really sorry to hear about your experience and completely understand how frustrating this must be. This is far from the service we aim to provide. We sincerely apologize for the delay in sending your replacement and for not responding to your recent messages.

Please reach out to us directly at support@rvnche.com with your order details so we can resolve this for you as quickly as possible. We truly appreciate your patience and want to make this right.

Thank you for letting us know, and again, we’re very sorry for the inconvenience.

Best regards,
RVNCHE Team

God handel

Jeg har købt en lækker halskæde med stort sølvkors. Virkelig flot og god kvalitet. Handlen gik nemt og der har været konstant informationer om, hvor langt i processen min bestilling og forsendelse var. Jeg kan klart anbefale at handle her og jeg vil gøre det igen.

11. december 2025

Hi Mona!

Thank you so much for your kind words! We’re so happy to hear that you love your necklace and found the quality and design just right. It’s great to know the ordering process was smooth and that you felt informed every step of the way. We really appreciate your recommendation and can’t wait to have you shop with us again!

Best regards,
RVNCHE Team

Købte kæde og armbånd virkelig lækker…

Købte kæde og armbånd virkelig lækker kvalitet kan varmt anbefales

24. september 2025

Hi Lars,

Thanks for sharing your experience, we really appreciate you taking the time. Great to hear that you’re happy with the quality of your chain and bracelet. We hope you enjoy wearing them!

God kundeservice

God kundeservice. Jeg bestilte en kæde som jeg ikke var helt tilfreds med, så jeg kontaktede kundeservice og de var super flinke til at hjælpe med at få kæden ombyttet til en anden.

12. august 2025

Jeg kan kun give den bedste anbefaling…

Jeg kan kun give den bedste anbefaling til RVNCHE og deres kundeservice. Jeg bestilte 3 halskæder - da jeg modtog dem, syntes jeg de var lidt for store. Jeg kontaktede deres kundeservice og fik den bedste hjælp fra Sofie, som hjalp med at få sendt mig nogle nye. Kan kun give den bedste anbefaling og fem store stjerner fra mig.

17. juli 2025

Meget flotte smykker

Meget flotte smykker

28. april 2025

Hi Katinka,

Thank you so much for your 5-star review, it means a lot. We hope to serve you happily more often in the future.

Super god service

Min kæreste havde fået en halskæde i gave som var for stor, og vi fik den ombyttet helt gratis. Super god service!

4. januar 2025

Hi Astrid,

Team RVNCHE

Vis anmeldelser på alle sprog (863 anmeldelser)