Se, hvad kunderne siger
Allergische reactie op dit product. Had de set kleine flesjes aangekocht om de verschillende geuren te kunnen testen. De meeste vind ik lekker ruiken, ze zijn wel héél erg geconcentreerd, een kwar... Se mere
Virksomheden har svaret
Har besvaret 41 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Het zijn heerlijk ruikende wasparfum s
Het zijn heerlijk ruikende wasparfum s! Blijft het heel lang ruiken, mijn hele huis ruikt er naar. De geur blijft ook hangen in de kleding kasten. Heb er mijn huisparfum mee gemaakt, mengen met water in een spray fles.
Heel erg tevreden. Was makkelijk te bestellen en snel geleverd. Ik heb een abonnement zodat ik over bestellen niet hoef na te denken en nooit zonder kom te zitten.
RUBY
De geur van deze wasparfum , 'Ruby´ is mijn lievelingst, blijft zo lang hangen. Zelfs na een paar keer douchen ruiken de handdoeken nog! De dienst na verkoop is ook top. Ik raad het zeker aan!!
Ik heb de cristal wasparfum en hij…
Ik heb de cristal wasparfum en hij ruikt heerlijk. Ook een heel snelle en goeie service van steamstory zelf.
Ik raad het aan
Ik heb al 3 geuren geprobeerd,en vind…
Ik heb al 3 geuren geprobeerd,en vind ze super lekker ruiken.Ik had bij 1 bestelling de verpakking die stuk was en de inhoud was uit gelopen.Na contact met jullie heeft er mij iemand gevraagd voor fotos te sturen ervan.Na de communicatie heb ik een nieuwe bestelling gekregen.Waarvoor dank.
Beste wasparfum!
Deze wasparfum ruikt echt ontzettend lekker en blijft lang hangen. De service is ook super goed, ze denken met je mee en zijn erg vriendelijk.
Het enige wat ik ga doen en tegen iedereen wil zeggen, bestellen!
Hele goede ervaring met Steamstory
Hele goede ervaring met Steamstory! Perfecte communicatie en goede oplossing! Heel erg tevreden!
Ik ga zeker vaker bestellen!
Ben heel happy met de geuren
Ben heel happy met de geuren, maar vooral met de service. Nadat ik mijn bestelling had besteld, bleek dat mijn gegevens (automatisch invullen) incorrect waren. Door de opmerkzaamheid van het Team, ontving ik een hele vriendelijke mail hierover. Gegevens goed doorgegeven en de bestelling was er in twee dagen. Super service en de geuren overweldigend. Blijf aub deze service van vriendelijkheid en alertheid houden🌸 helemaal top🌸
Heerlijke geuren begonnen met…
Heerlijke geuren begonnen met proefpakket en mijn favoriet is pearl. Ook de wasdrogerballen zijn erg fijn in gebruik. Top producten erg blij mee
Wauwwww wat een geuren
Wauwwww wat een geuren , Echt zalig de beste ever !!! En wat nog beter is .. vroeger gebruikte ik gr woon wasverzachter en toen had onze kat steeds last van traan ogen , dit is volledig voorbij met wasparfum
De beste wasparfums ever! Voor mij alleen nog Steamstory.
Ik heb de samplebox besteld en dit zijn echt de beste wasparfums ever! (en geloof me, ik heb al veel andere merken geprobeerd). Ze ruiken heerlijk en ook echt lang en de hele kamer vult zich met de lekkere geuren.
De Peony en Ruby zijn toch wel echt de topfavorieten hier.
Heb ook al contact gehad met de klantenservice omdat ik een vraag had en hier werd snel en heel vriendelijk op gereageerd.
Voor mij geen andere wasparfums meer dan die van Steamstory!!!
Jassen en spullen die we niet zo vaak…
Jassen en spullen die we niet zo vaak wassen, ruiken heerlijk langer! Zircon is mijn vaste favoriet en de Coco bestelde ik voor de zomer.
Heerlijke geuren
Heerlijke geuren. Mijn kleding en interieur ruikt geweldig lekker!
topgeurtjes en topproductjes
Wat een topgeurtjes en topproductjes. Ik ben echt super tevreden. Ik gebruik de wasparfums. Wat een zalige geur!! Zelfs mijn kids krijgen complimentjes van de heerlijke geur!! Ook als je vragen hebt of een probleempje wordt je super goed geholpen!

Besvarelse fra Steamstory
Allergische reactie op dit product
Allergische reactie op dit product.
Had de set kleine flesjes aangekocht om de verschillende geuren te kunnen testen. De meeste vind ik lekker ruiken, ze zijn wel héél erg geconcentreerd, een kwart van de aangegeven dosering vind ik meer dan voldoende.
Toen ik verschillende allergische reacties, jeuk en ontstekingen bij huidplooien kreeg, had ik niet meteen door dat de oorzaak bij deze wasparfum lag. Omdat deze huidreacties uitbreidde kreeg ik door dat deze begonnen zijn toen ik met Steamstory ben beginnen wassen. Ben hier vervolgens meteen mee gestopt, de klachten gaan langzaam weg...

Very unprofessional experience.
Very unprofessional experience.
Customer service is honestly 0. Do not waste your money.
I ordered two Wasparfum products and received nothing. After almost one month of delays and false promises, I was informed that the products were out of stock and would not be available for another two months.
They promised to refund my money and also compensate me with a gift. They even wasted more of my time by asking me to choose the gift, assuring me it would be sent the next day.
On top of that, they asked me to remove my Trustpilot review, which I clearly refused to do until I actually received the promised compensation.
Now another week has passed:
– no gift
– no email
– no update
– nothing at all
In short: this feels like a complete scam. Extremely disappointing and untrustworthy.

Besvarelse fra Steamstory
Artikel retour, en geen geld terug
Op 12 september25 een mini pakket besteld bij de Steamstory. Deze is bij een depot bezorgd in een andere woonplaats dan waar ik woon, ver van mijn woonplaats! Dhl heeft dit pakket retour afgeleverd bij de Steamstory op 29 september 25 al.
Na vele mailwisselingen inclusief bewijs van retour afgeleverd door Dhl weigert Steamstory dit bedrag terug te geven. Betaling loopt via Klarna, en staat nog steeds open. Onwerkelijk dit is toch niet hoe je bekend wil staan als bedrijf. Er wordt niet meer gereageerd op mijn mail.
Hiervoor ga ik een incassobureau in schakelen, want dit valt onder oplichting. Het gaat om 33.31 euro.
Maar hoe dan ook om je dood aan te ergeren zulke online winkels. De Steamstory gaat op de Zwarte Lijst, en deze reclame zal ik uitdragen. Want dit is te gek voor woorden. En ook volgt er een aangifte.
Opnieuw contact gehad met de Steamstory. Ze geven aan Klarna te hebben gecontact, maar dit is n leugen. Ze weigeren dit bewust. En sturen mij een nep- mail.
Wat een kinderachtig gedoe. Bestel nooit maar dan ook nooit bij deze foute online winkel!!!

Koop geen kledingstomer
1,5 jaar geleden bij SteamStory de kledingstomer XXL gekocht. Na ongeveer 5 keer gebruiken doet hij helemaal niks meer. Na maanden is het eindelijk gelukt om in contact te komen met SteamStory. Vervolgens gaven zij aan een vervangend product op te sturen. Ook dit duurde weer enige tijd. Uiteindelijk het pakket ontvangen bleek het vervangend product een handstomer te zijn van nog niet eens 1/3 van de prijs van de XXL stomer. Wederom geprobeerd om in contact te komen met SteamStory maar die laten niks meer van zich horen terwijl je wel dagelijks reclamemails van ze krijgt

Besvarelse fra Steamstory
STINKENDE GEUREN van muffe geuren tot olie/mazout geuren. Koop er niets want het is 1 ellende
Sorry met op de filmpjes ziet het er heerlijk en mooi uitzien...1ste geur die ik kocht. Was een oude vrouwen geur...muf en doffe ellende. Op BLACK FRIDY nog eens een kans gegeven 3 andere geuren gekocht... tropischische geuren 1 redelijk goede geur en de 2 andere stonden naar "OLIE/MAZOUT" vond ik zelf en de mensen die mijn lakens hebben geroken. 1 Doffe ellende...en de grootste oplichting die er bestaat. HET GELD ZOU WORDEN TERUG GESTORT...MAAR HEB HET NOG NIET ONTVANGEN....
OPGELET: VORIGE WEEK ZIJN MIJN 3 FLESSEN SLECHT TERUG BETAALD... Maar de 3 geuren, blijven bar slecht

Besvarelse fra Steamstory
Mijn pakket was op het verkeerde adres…
Mijn pakket was op het verkeerde adres aangeboden, daar geweigerd en vervolgens teruggestuurd. Na een mailtje naar de klantenservice van Steamstory hebben ze mijn pakket opnieuw opgestuurd. Top geregeld 👍.
Onze was ruikt heerlijk, terwijl je er maar een beetje van nodig hebt. Heel tevreden dus over Steamstory.

Besvarelse fra Steamstory
Læs mere om andre typer anmeldelser.