Runningshop.se Anmeldelser

TrustScore 2 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hamnat hos Inkasso pga att de efter två månader fortfarande inte skött min retur bara bekräftat att den är mottagen. Uppgett Under retur i Mywalley-betalningstjänst m ändå detta. Så otroligt kass. Som... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kikade väl lite här och beställde sen, men tyckte ändå att priset var för bra. Tyckte mig se en och annan recension som var positiv. Efter att jag beställt kollade jag lite till och såg hur många nega... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Varor som inte levererats och avbeställts av någon anledning jag inte kan få tydighet i. Faktura ligger kvar i Walley som inte är borttagen. Köpet gjordes i augusti månad, så två månader sedan. Haft f... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag beställde ett par löparskor 6/9 . Den 18/9 hade inte skorna kommit, och återkopplingen från kundtjänst har inte heller funkat alls ,trots fler mail och samtal. Pengarna för skorna dras från mitt... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Løbebutik
  2. Skobutik
  3. Sportstøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi är specialister inom löpning med stor kunskap som vi gärna delar med oss till våra kunder. Vi säljer allt inom löpning och träning. Vi har bra priser och snabba leveranser. Runningshop.se är 1 av 5 webbshoppar i koncernen. Varje webbshopp är inr...

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Undvik detta oseriösa företag!

Både jag och min svägerska beställde sammalagt 4 par skor. Allt fanns i lager och skulle skickas samma dag. Svägerskan fick spårningsnummer till dhl på en gång. Min order däremot stannade upp och jag väntade några dagar innan jag ringde, väldigt trevlig kundtjänst för övrigt. Det visade sig att ena paret var restnoterat trots att det fanns i lager när beställningens lades. Man gick med på att dela upp ordern och skicka det som fanns. Fick ena paret skor först och fakturan för dessa, dom andra skorna dök upp någon vecka senare, men ingen faktura, så jag ringer och påminner om detta, inget händer så jag ringer igen och jag säger att jag inte kommer att påminna fler gånger. nu mailar någon från passasports att jag kan betala in via uppgifter dom skickade. Gjorde det och idag får jag mail där dom frågar om jag betalat 🤦‍♂️

Värre är det för svägerskan, hon har inte fått några skor, så vi avbröt hennes order, men runningshop avbröt inte fakturan så nu riskerar hon inkasso för varor hon inte tagit emot. Har säkert ringt närmare 10 samtal men något är allvarligt fel, det fallerar brutalt mycket inom det här företaget. Undvik att handla här!

2. september 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställde 29 aug och väntar på update.

Jag beställde vid 9 tiden den 29/8 och idag är det 30/8 22.30. Jag är i behov av skorna och gick in i köpet när det angavs att skorna skickas innan 14,00 dagen därpå. Jag har inte hört något alls så här långt angående min order. Jag läste dessvärre alla dessa dåliga reviews av detta företag efter min order och kommer uppdatera min review löpande.

30. august 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Två veckor efter beställning har jag…

Två veckor efter beställning har jag fortfarande inte fått några varor. Det enda de gjort är att skicka faktura. De hävdar de skickat men Budbee har inte fått några varor. De skall återkomma via mail vilket de inte gör. Oseriös aktör som ni bör undvika.

29. august 2022

Don`t

Don`t!
I ordered a pair of shoes which for various reasons were returned before I got the chance to fetch them. I have now waited for a month to get a refund. I receive mails stating, "that today we shall refund your money" and "the boss in charge hasn`t been working" and nothing happens. So in order to get what rightfully belongs to me, I have contacted various authorities. But I shall never, ever buy anything from this shop again.
I seems to be necessary to hire a laywer and since the company doesn´t refund our receivables, the next step - to file for bankruptcy....

19. august 2022
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Skakigt men blev bra

Sökte ett par Saucony Endorphin Speed 3. De var slut hos de tre svenska återförsäljarna i en färg som jag ville ha. Provade dock ut rätt storlek. Hittade Runningshop.se online och beställde omgående ett par i rätt storlek och Swischade betalningen. Fick ändå en lite kreepy feeling så jag in och kollade reviews och blev lite skraj. Så när jag inte fått leveransavisering efter två arbetsdagar så mailade jag deras svenska kundtjänst som lovade att kolla med lagret och återkomma. Efter två dagar till så mailade jag igen. Då fick jag plötsligt avisering från deras anlitade budfirma att leverans var planerad till samma kväll. Leveransen hade alltså gått iväg, kanske inte dagen efter men nästan. Det som inte klickat var kommunikationen till mig. Skorna kom, rätt storlek, sitter som en smäck.

18. august 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Den sämsta sidan som finns på nätet

Den sämsta sidan som finns på nätet. Zet här är kanske mitt första omdöme jag skriver någonsin. Har skickat varorna för mer än 2 månader sedan. Jag har inte fått pengarna tillbaka och de svarar inte heller i telefonen. Om jag bara visste!!!!!!!!

12. august 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Handla inte här om du skulle behöva…

Handla inte här om du skulle behöva göra en retur! De skickar fakturan till inkasso väldigt snabbt och det tar över tre veckor innan de kan behandla din retur. Under tiden ligger inkassobolaget på. Du måste bevaka din retur. Fortfarande är ärendet inte avslutat en månad efter att de fått varan tillbaka. Jag kommer aldrig mer att handla härifrån.

8. august 2022

Undvik runningshop.se!

Undvik! Returnerade ett par löparskor i juni men har inte fått återbetalning ännu eftersom skorna inte kommit till dem.Postnord ska ha slarvat bort det. Värdelöst att de inte har några klisterlappar som klistras på utan man måste skriva ut sin egen retur och också mejla manuellt vid retur. Fakturan hanteras via Walley vilka är ännu värre att ha och göra med. Fakturan kan inte pausas i väntan på retur eller delbetalas. Undvik!!

4. august 2022

Service?....

Betalat 2a ordern men gjorde byte så skulle den krediteras... yeah right. fortfarande inte fått återbetalning och nya fakturor kommer. Sämsta servicen ever!! Den ena vet inte vad den andra säger. SKÄRPNING

4. august 2022

Bedrövligt och oförskämt kundmottagande

Ett sämre och mer oförskämt kundbemötande får man leta efter. Förutom att de mycket sällan svarar i telefon så lämnar de ingen som helst information om leveranser trots otaliga frågor. Till råga på allt så levererade de slutligen endast en av två stycken redan betalda varor och skrev sedan att leveransen var "completed".

29. juli 2022

Stora problem med retur!

Stora problem att få retur registrerad till fakturabolaget. Avråder starkt från att beställa härifrån! Ärendet gick till intrum med påminnelseavgifter trots att de bekräftat returen.

5. juli 2022

Ingen leverans

Beställde skor som skulle levereras med budbee. Skåpet var tomt.
Efter många e-poster och många telefonsamtal har jag äntligen fått besked om att fakturan är borttagen på Wallys.
Har även varit i kontakt med Wallys.
Tjejerna som svarar är justa, men det tog tid innan det händer något.
Fortfarande skolös.

3. juli 2022

Utebliven leverans

Fick ej mina varor. Har ej hört ett ljud ljud från Budbee som skulle leverera varorna.
Kontaktade Runningshop som sa sig skickat grejorna samt skulle kolla vad som hänt och återkomma via mail vilket inte skett.
Därför mitt betyg

30. juni 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket bra

Leverans till dörren, otroligt snabb leverans och ett mycket bra pris på löpskorna. Har inget att klaga på

26. juni 2022

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.