Hamnat hos Inkasso pga att de efter två månader fortfarande inte skött min retur bara bekräftat att den är mottagen. Uppgett Under retur i Mywalley-betalningstjänst m ändå detta. Så otroligt kass. Som... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Kikade väl lite här och beställde sen, men tyckte ändå att priset var för bra. Tyckte mig se en och annan recension som var positiv. Efter att jag beställt kollade jag lite till och såg hur många nega... Se mere
Varor som inte levererats och avbeställts av någon anledning jag inte kan få tydighet i. Faktura ligger kvar i Walley som inte är borttagen. Köpet gjordes i augusti månad, så två månader sedan. Haft f... Se mere
Jag beställde ett par löparskor 6/9 . Den 18/9 hade inte skorna kommit, och återkopplingen från kundtjänst har inte heller funkat alls ,trots fler mail och samtal. Pengarna för skorna dras från mitt... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi är specialister inom löpning med stor kunskap som vi gärna delar med oss till våra kunder. Vi säljer allt inom löpning och träning. Vi har bra priser och snabba leveranser. Runningshop.se är 1 av 5 webbshoppar i koncernen. Varje webbshopp är inr...
Kontaktoplysninger
Backa Bergögata 16, 422 46, Hisings Backa, Sverige
- runningshop.se
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Skickade min faktura till inkasso trots att den var makulerad
Ville returnera ett par skor och behövde då för det första be dem skicka returlapp via email, gick flertalet dagar utan svar, fick påminna och efter en längre tid fick jag tillslut en returlapp. Efter ytterligare fördröjning fick jag ett email om godkänd retur och makulerad faktura. Något gick därefter fel på deras sida så trots makulering blev jag skickad till inkasso. Deras kundservice sa att de skulle lösa det men det slutade med att jag själv fick dra i det. Blivit många samtal/mail fram och tillbaka. Inte en smidig shoppingupplevelse.
Om du vet exakt vad du ska ha och…
Om du vet exakt vad du ska ha och beställer rätt storlek osv, då är detta en superbra sida o handla ifrån. MEN beställ INTE fel eller flera par skor och prova hemma och tro att du ska kunna skicka tillbaka skiten sen. Det har nu gått 1,5 månad sedan jag skickade tillbaka 3 par skor för drygt 3000kr men har jag sett några pengar tillbaka än , NEJ! och har väl mailat dom över 20 gånger och dom skriver bara att dom ska återkomma asap. MEN inget händer, SÅ snälla ni beställ INTE ifrån detta företag. Jag föstår inte att dom får fortsätta när man ser alla dåliga omdömen om samma saker. Hur svårt ska det vara 2021 att fixa pengar tillbaka när man skicka tillbaka allt för över 1,5 månad sedan. kommer aldrig mer att handla ifrån dom !
VARNING!! BEDRÄGERI FÖRETAG!!
Jag varnar för detta företag!! Genomförde ett köp på strax över 2000kr. Gjorde en retur med fem plagg och Runningshop registrerar återköp och påstår att ETT plagg har returnerats.
Svarar varken på mail eller telefon, och har haft ett öppet ärende hos Klarna sedan flera månader tillbaka.
Köpet genomfördes den 27 Juli och problemet är ännu inte löst!
Köp någon annanstans och undvik att bli lurad! Se andra recensioner!
Varning
Varning, varning! Köp aldrig något från detta företag! Jag köpte ett par trailskor i somras från runningshop.se. Av beskrivningen framgick att skorna skulle ha bra grepp och vara vattentäta. Greppet var bra, men de var inte alls vattentäta, de tog in massor av vatten, det räckte med att det var lite dagg i gräset så var strumporna sjöblöta. Så jag reklamerade skorna, och då började problemen. Kundkontakterna sköts av ett par tjejer (verkar vara väldigt unga, kanske praoelever?!), som tycks gå in för att spela extremt trögtänkta. De har ingen ordning på något, beskeden växlar med varje mail eller telefonsamtal. Affärsidén tycks vara att förhala, ljuga och allmänt reta gallfeber på kunderna, förmodligen hoppas de att man då ger upp. Jag har nu, tre månader efter att jag fick skorna, efter 12 mail och 5 telefonsamtal, fått veta att jag borde ha insett att texten i beskrivningen på hemsidan inte stämde! Någon återbetalning eller retur tänker de inte gå med på. De har tydligt deklarerat att de inte följer konsumentköplagen. Jag anmälde dem till ARN, som beslutade att jag hade rätt till ersättning. De vägrade att följa ARN:s beslut.
Terrible service
Terrible service! they sell all the time and do not reply to e-mails. I do not recommend this store.
Fruktansvärt dåligt hanterat ärende
Fruktansvärt dåligt hanterat ärende. Beställde två par skor. Dessa kom utan problem men när jag skulle returnera varorna skyllde Runningshop på tekniska problem att skicka ut retursedlar, slutade med att jag fick påminna efter mer än en vecka för att få retursedeln. Sen lyckades de inte registrera returen dörrens efter en månad. Detta har nu resulterat i ett inkassokrav trots att runningshop meddelat att de mottagit returen. De ordnar inget med försenings påminnelser från collektorbank eller inkasso, måste sköta allt själv. Dessutom har jag inte fått tillbaka mina pengar än, trots registrerad retur för 11 dagar sedan. Värdelöst.
Sämsta service jag upplevt av att…
Sämsta service jag upplevt av att handla på internet. Lätt att beställa, men vid retur och byte fullkomligt urusel kontakt. Man får jaga returformulär, man får knappt tag i dem i telefon och när man väl får det, så lovar de maila formuläret inom 15 min, inom en dag, aaaalldeles strax, men inget händer. Väl returnerat tar det gott och väl 3 veckor innan returen är noterad hos dem och ännu längre tid för att den ska registreras hos fakturahållaren, och man måste skjuta fram sin faktura flera ggr pga deras allmänna långsamhet. Bekant också handlat och returnerat med önskan om byte och det tar ju minst lika lång tid för honom - att handla dojjor tar ju för fasen flera månader. Kommer aldrig handla på runningshop igen.
Handlat flera ggr och saker som betalts…
Handlat flera ggr och saker som betalts för har kommit. Alla utom en var innan nya websiten i somras sedan dess mest dålig erfarenheter.
Efter nya websiten flera ggr misslyckats med betalning, oklart varför.
Ett par ggr sett ut som genomfört beställning (bekräftad med BankID och står på webbsidan klart) men får sedan aldrig mail eller dyker inte upp under ordrar. Inte dragits några pengar heller.
750 kr för frifrakt stämmer inte ser fraktkostnad även om summa ligger över 1000.
Kontakt med kundservice generar inte något svar längre. Markerat deras utskick nu som spam (saknas unsubscribe länk) och kommer inte handla något mer på runningshop eller några andra av sportshops butiker
Oerhört dålig returhantering
Oerhört dålig returhantering. Man får jaga retursedel och fortfarande ingen återbetalning av pengar trots mail och telefonsamtal. Uselt.
Fick fel skomärke och när jag kontaktar…
Fick fel skomärke och när jag kontaktar kundtjänst förstår de inte. De sitter i Tyskland automatiskt översättning via Google. Slutade med att jag betalade och behöll skorna trots fel märke. Orkade helt enkelt inte.
Snabb, gratis hemleverans med Budbee!
Snabb, gratis hemleverans med Budbee! Beställde på tisdag, fick leverans torsdag kväll. Halva priset mot butiken i stan + två par extra joggingstrumpor på köpet. Har dock ej testat returer, men än så länge en toppenupplevelse!
Köp inte via dem!!
Har returnerat 2 par skor men de återkopplar ALDRIG rörande om de hanterat returen eller inte. Collector är snälla som skjuter fram betalningen men det kommer de inte vilja hur länge som helst...
Jag fick iaf varorna (till slut)
Jag fick iaf varorna (till slut). Seg leverans och kundtjänsten gick inte att ringa. Kom en automatisk röst som sa att de hade stängt oavsett när på dagen jag ringde. Kundtjänst svarade inte heller på mejl. Omöjliga att nå m.a.o. för att få veta om/när min leverans skulle komma. Den kom till slut, inget fel på produkten - men seg leverans och riktigt obefintlig kundservice. Skulle aldrig våga returnerat varan om det varit fel på den eftersom det inte går att ha en dialog med företaget.
Fortsatt VARNING!!
Fortsatt VARNING!!
Vad är detta för företag ….. nu ringt kundtjänst sen igår…kom fram första gången efter flera timmar i kö o bortkopplande … bad om retursedel då varan överskred 750 kr som de skriver att man ska göra ….skulle få den på mailen ….efter ett dygn fortfarande ej fått den ….ringt 2 ggr idag o man skyller hela tiden på såååååå hööööög arbetsbelastning!!!! Anställ fler personer då!!!! Nu blivit lovad min retursedel inom några timmar …ha ha hur svårt kan det vara …… vill man ha missnöjda och uppretade kunder …..Om alla slutar att beställa mer sportsaker härifrån så får dom förhoppningsvis snart slå igen butiken !!!! Aldrig varit med om ett så oseriöst o konstigt kundbemötande ….räcker ju att se vilka skräckhistorier alla andra oxå skrivit !! Är alltid SÅ nöjd med alla andra nätbutiker jag handlar från. Skäms på er!
Retur fungerar ej
Jag köpte skor som inte passar och det verkar vara omöjligt att returnera de. Har skrivit flera mejl till mejlat som står på deras hemsida samt via formulär på webbsidan. Inget svar på över en vecka.
Lies about shipping!
Stated DHL as shipping company on the page (AND the receipt) but sent with BudBee. Slow to send even if promised same day sending if order before 15, never going to shop here again from a company that tell you lies!
Nöjd kund
Beställde 2 par skor från detta företag. Jag läste på recensionerna om företaget i efterhand och blev orolig när jag läste om problem som andra haft.
Jag har bara en positiv upplevelse av min beställning. Lagd order 24 aug och skorna framme 2 sep. Skickade mail till kundtjänst om min vara var skickad och fick svar inom ett dygn med bifogat spårningsnummer.
Bra pris, relativt snabb frakt och support från kundtjänst.
Jag och min fru är nöjda kunder och kommer beställa från detta företag igen.
Väldigt besviken
Väldigt besviken. Har beställt pulsband och har väntat länge på leverans. Mailade dem och de svarade att varorna skulle komma inom 3-5 dagar. Nu har det gått mer än två veckor och inga varor, men däremot en faktura med påminnelseavgift på 60kr. 🤬
behöver slänga ut en heads up om detta…
behöver slänga ut en heads up om detta företag, fick godkänd reklamation av mina skor som det var fel på i juni, skickade in dom och skulle få pengarna tillbaka samt rekommenderades att köpa nya direkt så jag ej skulle vara utan skor under tiden, så jag köpte nya.. jag fick aldrig tillbaka mina pengar och dom *letar* efter transaktionen sen juni och nu är det september..3 månader har dom ej betalat tillbaka mina 1599 kr, senaste mailen skyller dom på klarna och ska svara under dagen.. så har det vart i 4 veckor nu.. har jag inte pengarna på mitt konto inom några dagar kommer jag behöva anmäla företaget för att få mina pengar, 3 månader, 2 telefonsamtal, 8 mail. och ändå får man ett: vi letar o gör vad via kan..återkommer snart! helt galet företag tyvärr.. känner mig så utnyttjad och lurad
Varning för detta företag
Varning fö detta företag. Jag har ett returärende de aldrig hanterar trots att de enligt uppgift emottagit varan och godkänt returen. Köpet gjordes via KLARNA. Returen gjordes den 4 juni 2021. Jag har varit i kontakt med företaget om den obehandlade returen vid 7 (!) tillfällen 9/7, 20/7, 4/8, 6/8, 17/8, 30/8. Inget händer trots löfte om att de skall hantera returen snarast. KLARNA har dessutom vid två tillfällen varit i kontakt med företaget för att lösa det hela efter min kontakt med KLARNA den 11/8 2021 och 30/8 2021. Inget händer...
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.