Runningshop.se Anmeldelser 126

1,9

1. Løbebutik
  2. Skobutik
  3. Sportstøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi är specialister inom löpning med stor kunskap som vi gärna delar med oss till våra kunder. Vi säljer allt inom löpning och träning. Vi har bra priser och snabba leveranser. Runningshop.se är 1 av 5 webbshoppar i koncernen. Varje webbshopp är inr...

1,9

Under middel

KATASTROF - håll er undan!!!

Hamnat hos Inkasso pga att de efter två månader fortfarande inte skött min retur bara bekräftat att den är mottagen. Uppgett Under retur i Mywalley-betalningstjänst m ändå detta. Så otroligt kass. Som sagt, löpskor för nästan 4000 kr!!! //Beatrice Clara

28. maj 2023

Köpte stavar som var defekta i…

Köpte stavar som var defekta i februari. Reklamerade och returnerade genast. Inget svar. Tack och lov kunde jag i PostNord-appen se att de tagit emot returen. Påpekade detta i början av mars och de lovade återbetalning inom 20 dagar. Ännu inga pengar tillbaka.

Uppdatering: Kontaktade dem i mars och blev lovad återbetalning inom 20 dagar. Kontaktade dem när det gått en månad och fick svaret att jag kunde handla något annat på faktura så länge. När jag vägrade och sade att jag ville ha pengarna tillbaka som utlovats sade de att de väntade på att lägret i Nederländerna skulle ge klartecken. Hr ännu inte fått några pengar.

19. februar 2023

Jag var megaskeptisk exakt som alla andra

Kikade väl lite här och beställde sen, men tyckte ändå att priset var för bra. Tyckte mig se en och annan recension som var positiv. Efter att jag beställt kollade jag lite till och såg hur många negativa omdömen det var. Men. Precis som många skrivit här så tog det typ fyra arbetsdagar, vilket om inte annat känns snabbt för eu-fraktade grejer. Bra förpackat osv. Kan va värt att inse att det är ett mega-företag i holland/tyskland någonstans och att den svenska sidan är något slags skalföretag för det. Men då blir det ju bra pris. Absolut värt!

8. marts 2023

Våga chansa

Snabb leverans, bra paketerat och VÄLDIGT bra pris.

Beställde ett par skor i torsdags(29/12) och har dem nu på fötterna två arbetsdagar senare 👍🏻 Med ett nyår i mellan utan problem 🙂

1. januar 2023

Detta företag måste stoppas!

Detta företag måste stoppas! Mycket oseriöst. Handlade i våras. Skrev ett mycket kritiskt omdöme då. Mycket tråkigt att läsa om alla som råkar illa ut.

2. maj 2022

Kundservicen är under all kritik

Varor som inte levererats och avbeställts av någon anledning jag inte kan få tydighet i. Faktura ligger kvar i Walley som inte är borttagen. Köpet gjordes i augusti månad, så två månader sedan. Haft flertal mailkonversationer med Runningshop och diverse förklaringar. Senaste två veckorna får jag ingen svar på mailen alls och fakturan är orörd. Rekommenderar inte Runningshop, kundservicen är allt annat än bra.

5. oktober 2022

Bedrövlig hantering av order & retur

Leveranstid mycket längre än acceptabelt 2022.
När varorna väl kom ville jag returnera och ett par dagar efter jag mottog dom skickade jag returen.
Nu har det gått en månad och returen verkar inte hanterad, varför jag fått inkassokrav - trots att jag vid 2 tillfällen varit i kontakt med kundtjänst och meddelat att de måste stoppa fakturan..
(Fick en länk till en extern tjänst där jag skulle gå in och göra detta manuellt, men länken ledde ut i ingenstans och när jag påtalade detta fick jag inget mer svar av kundtjänst. )

4. oktober 2022

Köpt varor som inte levererats

Köpt varor som inte levererats. Åtskilliga mail fram och tillbaka där de lovat att makulera fakturan hos Walley, men det har inte skett. Fortfarande inte löst efter två månader. Inte heller Walley lyckas nå dem.

29. september 2022

Jag beställde ett par löparskor 6/9

Jag beställde ett par löparskor 6/9 . Den 18/9 hade inte skorna kommit, och återkopplingen från kundtjänst har inte heller funkat alls ,trots fler mail och samtal. Pengarna för skorna dras från mitt konto trots att jag avbeställt dem 2 dagar före betalningsdag.

Jag ser att det är flera liknande historier kring detta företag, så handla av någon annan även om priset är bättre. En riktigt usel kundupplevese.

20. september 2022

Snabb leverans men returhanteringen är…

Snabb leverans men returhanteringen är en mardröm. 15 juni fick jag mail att retur godkändes men nu 20 september har jag fortfarande inte sett röken av någon återbetalning. Runningshop svarar inte längre på mina mail och Walley har inte sett röken av någon meddelande från runningshop att varan är retunerad. Skandal.

15. juni 2022

Unacceptable return handling

I ordered two pair of shoes but decided to make a return. I have never experienced a service this slow and inefficient. After a number of mails back and forth my return has still not been processed ans its been 30 days now since the company confirmed that my return was recieved. This part of their business is clearly not prioritized and since the option of a smooth return is a vital part to the customer when shopping online I recommend others to avoid this business.

18. september 2022

Aldrig Aldrig Mera

Jag beställde skor 19 Juli som aldrig kom. Det lovades att dom kommer men dom har ännu inte kommit. Jag har begärt pengarna tillbaka. Inte fått några pengar. Värdelöst att ringa kundservice. Så besviken

16. september 2022

Er dette din virksomhed?