Runnerinn Anmeldelser 10.959

4,2

Ville kun have givet 3 stjerner, for først hæver man pengene 3 dage før den bliver sendt. Så ændrer man leveringsdato ikke bare 1 gang, men 2 gange. Men da skoene heldigvis er i rigtig størrelse o... Se mere

Var lidt i tvivl om jeg skulle købe fra denne side da der var mange blandede anmeldelser, flest til den knapt så gode side. Jeg vovede mig ud i det da jeg tænkte der ville være ca 50% chance for at de... Se mere

1. Løbebutik
  2. Online markedsplads

Runnerinn is a specialist online store that focuses on selling high-quality running equipment at discounted prices. Runnerinn stocks a large range of clothing, shoes and accessories for runners of all abilities, with many types and styles available. For runners, the right footwear is essential to enjoying the sport, as they will help to avoid unnecessary injuries and blisters. Runnerinn offers a large and varied range of running shoes, from top brands such as Adidas, Nike, Asics, New Balance, Mizuno and Saucony. The website allows customers to choose the right shoe by selecting for their price, speed and comfort. For more advanced runners, Runnerinn also has a great selection of specialist stockings and barefoot running shoes. The range of clothing at Runnerinn includes everything from outerwear such as leggings and jackets to underwear and socks, and there is also a selection of heart rate monitors and running technologies to browse. Runnerinn is one of the 18 stores of the Tradeinn group featuring a 30,000m2 main logistics centre, with over 2,5 Mio legitimate products and over 10,500 trusted brands available to ship to over 180 countries around the world with fast delivery times and a 30-day returns policy.

4,2

God

11 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 48 timer

Fint produkt halv anden uges levering

6. februar 2025

Meget lang leveringstid

Man får sine vare, men de overholder aldrig leverings tiden og pengene trækkes længe inden afsendelse, hvilket vist ikke er helt lovligt. Men altså så længe man ved der går en måned inden man får sin ordre, er det ok.

8. februar 2025

Hej,

Vi beklager virkelig ulejligheden. I tilfælde af enhver forespørgsel/klage, bedes du dele det samme med os for at få rettet. Vi vil gøre vores bedste for at løse din forespørgsel. Hav en god dag.

Hurtig levering, intet at klage over. Handler der gerne igen.

31. januar 2025

Hav en god dag!

Kommer min vare nogensinde?

Ordre 55563044.

Jeg har lavet en bestilling den 15. Januar, hvor jeg samme dag får oplyst at jeg vil modtage min vare den 20. Januar.
To dage senere bliver pengene hævet fra min konto, men den forventede leveringsdato er slettet.
Her 10 dage senere kan jeg stadigvæk ikke se at pakke er på vej med GLS ud fra det angivne pakkenummer.
Kan jeg forvente at jeg modtager min vare....?

17. januar 2025

Hei,

Vi beklager å høre at vår service ikke har innfridd dine forventninger.

Vi har derfor gjennomgått saken din, og det ansvarlige transportselskapet er allerede informert og undersøker saken.

Vi har også tatt hensyn til dine kommentarer
og har videresendt dem til den relevante avdelingen for å kunne forbedre og øke kvaliteten på tjenestene våre ytterligere.

Vi beklager ulempene og eventuelle ulemper i forbindelse med dette.

Hvis du trenger ytterligere informasjon eller hjelp, kan du kontakte kundeserviceteamet vårt på support@tradeinn.com.

Med vennlig hilsen

Fuld tilfreds

Var lidt skeptisk grundet nogle dårlige anmeldelser, men total ubegrundet. Lidt længere leveringstid end anslået, men det var jeg forberedt på - de sendes jo fra Spanien. Fede billige sko med en besparelse på næsten 33 %
Køber helt sikkert her igen.

13. januar 2025

Good and fest delivery

4. december 2024

Hello,

We really appreciate your purchase made and the time taken to leave us a review. Your opinion is very important to us and helps us to improve continuously.

Have a great day!

Gode priser og leveringstid

Har købt flere løbesko og vandrestøvler og er tilfreds hver gang. Gode priser og leveringstiden er ok, eftersom det sendes fra Spanien. Bestilte d. 11.10 og modtog pakken d. 18.10.

10. oktober 2024

Hav en god dag!

Jeg kan på ingen måde anbefale…

Jeg kan på ingen måde anbefale Runnerinn. Jeg bestilte et par fivefingers den 3. september og har stadig ikke modtaget skoene.
Runnerinn har ovenikøbet trukket beløbet fra min konto.

21. oktober 2024

Hej,

Vi beklager virkelig ulejligheden. Del venligst din forespørgsel sammen med dit ordrenummer ved at skrive det samme til support@tradeinn.com. Vi vil gøre vores bedste for at konkludere. Hav en god dag.

Easy and prof

15. oktober 2024

Hello,

Your opinion is very important to us and helps us to improve continuously. Enjoy your purchase!

Have a great day!

2 dages leveringstid er mere 2 uger.

2 dages leveringstid er mere 2 uger.

Sendte først til GLS efter 5-6 dage - jeg er nu på 10'ende dag - pt. er mine løbesko vist i Tyskland.

Vær mere ærlig om jeres leveringstider!

6. oktober 2024

Hav en god dag.

De skriver forkerte leveringstider på…

De skriver forkerte leveringstider på siden hvilket bare gør dem mega utroværdige. Hold jer væk.

Ordre nr.: 51873226

13. september 2024

Hej Snorre,

Vi beklager dine kommentarer. Vi havde ikke til hensigt at forsinke din ordre, og vi påtager os det fulde ansvar for vores handlinger og enhver relaterede ulejlighed.

Der er dog eksterne faktorer, der kan påvirke leveringen af ​​en ordre, derfor er vores datoer ikke estimeret nøjagtige.

Dine kommentarer vil blive taget i betragtning for løbende forbedringer.

Venlig hilsen,

Jeg har ingen info fået om at min ordre…

Jeg har ingen info fået om at min ordre skulle være sendt og jeg kan ikke spore den nogle steder.
Jeg har fået en mail om at den skulle komme imellem d 17 eller 18 august.
Men synes virkelig det mærkeligt at jeg ikke kan spore den nogle steder for at se hvor langt den er.

16. september 2024

Hej,

Billigt og hurtigere levering end forventet

19 juli lagde jeg en ordre. Fik flere beskeder undervejs og sidste melding om levering var 12 august. De blev dog leveret i går 31 juli. Så det jo fint.
Dejligt billigt i forhold til andre hjemmesider👌🏼

31. juli 2024

Hej,

Vi sætter stor pris på dit køb og den tid det tager at give os en anmeldelse. Din mening er meget vigtig for os og hjælper os til løbende at forbedre os. Nyd dit køb!

900 kr for ingenting

Har fortsat ikke modtaget mine løbesko her 4 uger efter bestilling. Jeg har ikke fået mine penge refunderet. Firmaet undskylder sige med, at det er gls skyld.

28. juni 2024

Hej,

Vi beklager virkelig ulejligheden. Angiv venligst dit ordrenummer ved at skrive til support@tradeinn.com til gennemgang. Vi vil gøre vores bedste for at fuldføre din anmodning. Jeg ønsker dig en vidunderlig dag.

Ordre #48308422

Men da skoene heldigvis er i rigtig størrelse og valgt efter størrelsesguiden, så får i 4, men lad være med at hæve penge, FØR varen er sendt det er altså ikke okay.

5. maj 2024

De siger de har ting på lager som de…

De siger de har ting på lager som de ikke har. De trækker pengene før de sender, hvilket de jo ikke må, og så tager det bagefter 5 dage før man kan få pengene igen(hvis man da får dem).
Handel et andet sted i stedet.

11. maj 2024

Hej,

Vi beklager virkelig ulejligheden. I tilfælde af enhver forespørgsel/klage, bedes du dele det samme med os for at få rettet. Du kan også dele det samme ved at skrive til support@tradeinn.com. Vi vil gøre vores bedste for at løse din forespørgsel. Hav en god dag.

Gode sko og hurtig levering

Gode sko og hurtig levering

28. marts 2024

God side

God side, gode tilbud - især for en dansker 😅 Leveringstiden er også ok, med tanke på den lange transport (10-14 dage) Handler der jævnligt og det spiller bare!

12. januar 2024

Hej Brian,

Varen er aldrig kommet

Varen er aldrig kommet. Ordren står som klar til forsendelse på deres site og nu har vi fået retur label. Pengene blev trukket med det samme. Kan ikke anbefale Tradeinn eller Runnerinn eller hvad de nu hedder.

/John

29. december 2023

Kære John,

Vi er meget kede af at høre, at du vurderede, at vores service ikke lever op til dine forventninger.

Du kan være sikker på, at vores kunders oplevelse er meget vigtig for os, og derfor har vi verificeret din sag og identificeret problemet.

Tilsyneladende havde der været en hændelse under forberedelsen [fejl i flowrap], hvorfor du ikke modtog varen. Produktet er helt klart på lager > 100.

Vi har også taget dine kommentarer i betragtning og sendt dem til den tilsvarende afdeling for løbende at forbedre og tage skridt til også at forbedre kvaliteten af vores service.

Accepter venligst vores dybeste undskyldning for ulejligheden.

Rigtig god oplevelse

Fik mine løbesko til en rigtig god pris. Leveringen tog ca 12 dage og der var fin email kommunikation løbende med besked om hvornår produktet var afsendt mm. Fuldt tilfreds og handler gerne her igen.

18. september 2023

Hav en god dag.